Potu mamanu ma efuefu pepa puipui: 70 sili ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Grey o se "vavalalata" filifiliga i le va o le uliuli ma le papaʻe. Lanu paʻepaʻe e fausiaina pe a o le fusi o alaleo o vaʻaia malamalama e atagia mai i luga. Lanu uliuli - pe a fai e faʻaulu uma le fusi o alaleo. E manino lava, i le lanu efuefu o nei pou e lua e fesoʻotaʻi, lea e tuua ai se faʻailoga i luga o lana vaʻaiga.

O se "feololo" lanu e fesoasoani e fausia ai se toʻafilemu, paleni atemosifia. E matua le mautonu, o lona uiga o lanu lanu e mafai ona faigofie ona maua ai totonu o le potumoe le manaʻoga lagona, lea e mafai ona suia faigofie i le suia, mo se faʻataʻitaʻiga, elemene elemene.

Motugaafa: Pe a fuafuaina se toe faʻaleleia o potumoe, filifili loa pe o le a le ituaiga o meaafale o le ae faʻaaogaina. Filifili moli poʻo lanu uliuli o le efuefu mo lau pepa puipui, fuafua i lona lanu.

Grey pepa puipui mafai ona i ai mamanu o lanu eseese ma lapoa. Aua neʻi galo tulafono lautele o mamanu:

  • O se tele eseʻese mamanu luga o le pepa puipui o le a faia ai se tamai potu e sili atu laʻititi;
  • Ole puipui ole fale ile lanu efuefu e mafai ona faʻaititia ai le tele ole potu moe;
  • Malamalama lanu o le pepa puipui o le a fesoasoani e vaʻaia faʻalauteleina le potu;
  • O le tuʻufaʻatasia o malamalama ma pogisa paolo e mafai ona fesoasoani e faʻasaʻo le le atoatoa potu - vaʻaia "siʻi" le faʻalo (o se gradient fesuiaʻiga mai pogisa leo i le fola i moli malamalama i le faʻalo), faʻalauteleina se puipui vaapiapi (faʻamalamalamaina i se leo mama).

O le a le sitaili e saʻo mo se potu efuefu potu moe mamanu?

Grey mafai ona faʻaaogaina i soʻo se sitaili, mai masani i minimalism. E leai ni tapu. O tulafono lava ia e tasi e pei o isi mataupu - o leo malamalama e faʻalauteleina le potu, o pogisa e faʻapipiʻi ai. Eseese lanu tuʻufaʻatasiga e filifilia i sitaili eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pupuni pastel e faʻaopoopo i le efuefu sinasina e lelei i le Provence style, creamy ma beige tone - i tala masani, ma susulu poʻo acidic lanu - i Art Deco ma Modern.

  • Masani O le tuʻufaʻatasia o le malamalama ma le paʻu efuefu paolo, faʻatasi ma le paʻepaʻe - uma "malulu" ma le "mafanafana", e talafeagai mo ituaiga masani uma aunoa ma se tuusaunoa. Wallpaper ma monogram mamanu ma striped mamanu e talafeagai lelei foi.
  • Shabby chic. Wallpaper i lanu efuefu tone faʻatasi ma pastel piniki ma lanumoana o le faʻavae o lenei ituaiga sitaili.
  • Pop Art. Grey o se faʻavae e sili atu mo pop art style, aua e avea o se faʻamaluluina elemeni mo eseesega ma maai tuʻufaʻatasiga.
  • Faiga Scandinavian. I lenei faiga, malulu efuefu paolo e talafeagai lelei - latou aumaia le mausali ma le tumau i le potumoe siosiomaga, avea o se tuʻufaʻatasia leo, aumaia faʻatasi tagata i totonu elemene.
  • Minimalism. I lenei faiga, malamalama efuefu mafai ona avea ma autu leo, mo se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai i le itu i saute potu moe, ona paʻepaʻe i lenei tulaga e mafai ona sili atu le saua ma susulu.

Paolo ma tuʻufaʻatasiga o efuefu i totonu o le potumoe

Lanu efuefu e mafai ona foliga ese faʻalagolago i le faʻatumuina. I se faʻaopopoga, o isi paolo e mafai ona faʻaopopoina i le lanu efuefu autu, ma e mafai ona e maua se efuefu efuefu, "efuefu rosa", o se lanu siliva, o se lanu o le mago poʻo le susu maa, o se lanu o se matagi lagi poʻo se lanu o nacre. O se lapoʻa mauoa na te fausiaina ni faʻataʻitaʻiga mo le fausiaina o monochrome interiors.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le pogisa efuefu pepa puipui i totonu o le potumoe, oe mafai ona faʻamalamalamaina le puipui i le ulu o le moega poʻo le tulimanu malologa, ma ma pupuni pepa puipui, faapipii luga o le toega o le puipui. Oe mafai foi faʻamalamalamaina se vaega o le puipui ma pepa puipui ma se mamanu o se sili atu saturated lanu efuefu.

Malamalama paʻu o le efuefu faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o mafanafana mafanafana (beige, kulimi) o le a fesoasoani e fausia ai se "mafanafana" potu moe i totonu. I le tulaga e feagai le potu ma saute, e talafeagai le faʻaopopo o lanumoana poʻo lanumoana i le efuefu ina ia mafai ona "faʻamalulu" le ea i sina siosiomaga.

I se faʻaopopoga i filifiliga filifiliga a le monochrome, e mafai foi ona tuʻufaʻatasia i totonu o le potumoe efuefu ma isi lanu ma paolo. A e galue ma lanu, oe tatau ona tausisi i mataupu faʻavae ia:

  • Paʻaga lanu e tatau ona aofia ai i le tutusa tulaga vevela, a le o le "malulu" poʻo le "mafanafana".
  • I le mea e tupu o loʻo e faʻaaogaina lafulefu efuefu o se faʻavae, faʻaopopo le malamalama, pastel lanu ia, ma faʻapaleniina totonu.
  • Afai o se malamalama efuefu leo ​​filifilia e avea ma autu, e mafai ona faʻaopopoina i susulu, eseʻesega lanu.

Tuufaatasiga o efuefu ma isi lanu:
  • Lanu paʻepaʻe. O le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi e paʻepaʻe ma efuefu, e faʻaopoopoina e uli uli. Faʻamoemoeina i le fua faʻatatau o nei lanu, o totonu e mafai ona toʻafilemu pe maʻi foʻi. Sili ona masani ona faʻaaogaina i ona po nei sitaili.
  • Lanu moaga. Faʻatasi ma le efuefu, e fausia ai se "malu" atemosifia, talafeagai mo se potu moe i saute. E mafai ona faʻaaogaina i vaʻaiga masani, masani, Scandinavian ma isi sitaili.
  • Piniki O le tuʻufaʻatasia o le piniki ma le efuefu o se tasi o sili ona manaia ma mauʻoa i avanoa. E mafua lenei mea ona o le lanu piniki ei ai le tele o ituaiga o paolo - mai maaleale apu fuga i susua fuchsia. Uma piniki ma efuefu mafai ona faʻaaogaina i eseesega tikeri o saturation. Faʻatasi, o nei mea taua uma e mafua ai le mea moni o le le iʻu numera o faʻaoga mo lenei tuʻufaʻatasiga na faia. Pepa efuefu efuefu i totonu o le potumoe, tuʻufaʻatasia ma malamalama piniki faʻaopoopoga, ua avea ma autu o aso nei sitaili lauiloa pei o Provence ma shabby chic.
  • Lanu samasama. E talafeagai mo potu moe i matu sisifo ona e fausia ai se la, siosiomaga fiafia. Faʻamoemoeina i le leo ma le faʻatumuina o le samasama, e mafai ona faʻaaogaina i sitaili eseese - mai masani i le atunuʻu.
  • Lanu enaena. E masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma le samasama poʻo le lanumeamata, ma faia ai se tuʻufaʻatasiga lelei, sili ona manaʻomia i potu moe i le siʻosiʻomaga, faʻapea foʻi ma le atunuʻu.

Pupuni mo le potumoe ma efuefu pepa puipui

A filifilia pupuni mo se potumoe ma efuefu pepa puipui, oe mafai ona faʻaaoga filifiliga nei:

  • manino,
  • eseʻese
  • solitū

O le filifiliga muamua e sili atu mo potu i totonu o potu moe, faʻapea foi ma le mea e tupu ai le manaʻoga e "faʻamamaina" se faʻamalama, nana i le avanoa. E faia lenei mea i tulaga e laʻititi le faʻamalama pe le faʻapitoa ma i le taimi e tasi e le lelei tele foliga.

O le filifiliga lona lua e faʻatagaina ai oe ona faia se totonu pupula i totonu o le potumoe. I lenei tulaga, o pupuni e mafai ona faʻatusatusa a le i le pepa puipui i luga o le puipui faʻamau, pe faʻafetaui isi elemeni elemeni (ie moega, aluga teuteuina, meaafale faʻapipiʻiina), pe faʻafetaui ia meaafale. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina i ona po nei totonu sitaili.

O le filifiliga lona tolu e faʻatagaina ai oe ona fausia se siʻosiʻomaga agamalu, faʻaipoipoga, faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, lanu o pastel.

Ata o le potumoe i totonu ma efuefu pepa puipui

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai ni faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o pepa puipui efuefu i totonu o le potu moe.

Ata 1. Grey pepa puipui ma se pogisa monogram mamanu e lelei atoatoa mo se potumoe potumoe.

Ata 2. Paʻepaʻe fugalaʻau papaʻe i le efuefu pepa puipui fausia ai se toʻafilemu talaaga, loloto lanu viole o le ulu ulu aumaia loloto ma faʻamatalaina i totonu.

Ata 3. Photowall-pepa i luga o le puipui i efuefu fua faʻatumuina e lilac ie.

Ata 4. O se tasi o tali sili mo le fausiaina o potumoe: o le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi - efuefu ma paʻepaʻe - faʻatasi ma le susulu samasama. O totonu e vave ona mafanafana ma mafanafana.

Ata 5. Faʻapipiʻi piliki efuefu o le faʻavae o sitaili i totonu o lenei potumoe. O le monochrome, naʻo le pau le mea e tasi o le nofoa lanumoana sesega o se tasi o laulau i tafatafa o le moega.

Ata 6. O le lanumoana maaleale e tuʻufaʻatasia ma le efuefu e maua ai le lagona o le malulu ma le fou.

Ata 7. Grey i le tuʻufaʻatasia ma le malamalama beige o se sili paga mo masani sitaili.

Ata 8. Le paʻepaʻe paʻepaʻe mamanu luga o le pepa puipui o loʻo lagolagoina i ie - o se sesega piniki ata i luga o aluga.

Ata 9. Malamalama efuefu pepa puipui ma se mamanu o le tutusa leo avea ma faʻavae mo aso nei vasega.

Ata 10. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi le puipui i le ulu ulu i le ata efuefu pei o piliki.

Ata 11. O le tuʻufaʻatasia o le efuefu, sinasina ma le paʻepaʻe faʻatagaina e fausia ai se potu manaia ma malamalama i totonu o le potu moe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dizajn plakata u Photoshop -u (Mae 2024).