Fale potu potu fausia 29 sq. m. - totonu ata, aitia o le faʻavasegaina

Pin
Send
Share
Send

Fuafuaina galuega, faʻataʻatiaga o se tamai potu o 29 sq. m

Muamua lava, o le potu potu potu potu e leai ni puipui, seʻi vagana ai mo na e vavaeʻese le potu malolo ma le faletaele. O nisi e anaina o loʻo faʻatutuina lava se vaeluaina, ma liliu le fale i se potu e tasi le potu, ma o le iʻuga e maua ai se umukuka laʻitiiti ma se tamaʻi potumoe. O lenei mamanu e talafeagai mo i latou e fiafia i le le faalauaʻiteleina ma ua sauni e taulaga avanoa mo ia.

O se potu potu e aunoa ma ni puipui, i se isi itu, foliga malamalama, matala, ma le faʻasologa e maua e ala i meaafale poʻo ni vaega faʻapitoa.

Poloketi mamanu o le potu 29 sq. m

Ia ofi i totonu o le potu potu o 29 sq. mea uma e tatau ai mo le olaga, o le anaina o le a tatau ona sefe i luga o le tele o le umukuka po o le potumoe, aemaise pe a fai o se aiga po o se ulugaliʻi fiafia e talia ni malo ma manaʻo e faʻaauupegaina se tafaoga nofoaga.

A o le i faʻafouina, e taua le tusia o se agavaʻa tisaini poloketi muamua. Aua neʻi galo e uiga i meaafale aoga: e faʻasaʻoloto tele avanoa, oe mafai ona faʻaaoga se gaugau sofa, taavale-i fafo pe gaugau laulau, gaugau nofoa.

O se tali taʻutaʻua o se moega puluma, o se potu teu oloa foi.

Filifiliga avanoa

I le ata o loʻo i ai se potu lelei potu o 29 sq. m., o loʻo i ai se ie pupula i luga ma se faʻata o le taualuga, o se potu 'ai ma se potu moe-potu malolo ma le TV.

Poloketi mamanu o le potu 29 sq. ma teuteu teuteu

Faiga faʻaonapo nei i totonu o le fale o 29 sikuea

E masani lava, o leo le tutoʻatasi e faʻaaogaina e teuteuina ai tamaʻi potu mautotogi: pei ona e iloa, o lenei mea e faʻatagaina ai oe e "faʻamamaina" puipui, faʻatumu le potu i le malamalama. Ae o tagata faʻafiafiaina o ona po nei o loʻo latou mauaina se fofo faʻapea e fiu ma e le fefefe e faʻataʻitaʻi i le ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu e le masani ai ma se vaega samasama e alu i totonu o le pou. Na ia vaeluaina le avanoa ma suia le vaaiga atoa o le fale ona o le susulu lanu.

O le ata o se fale mautotogi faʻaonapo nei e faʻaaoga ai meaafale lanu, mea teuteu, faʻamaeʻa susulu ma e oʻo foʻi i lanu uliuli. O nei mea uma e faʻatauaina le mata i luga o lanu lanu ma faʻalavelave mai le laʻititi potu tele o 29 sq. m., ma le malamalama susulu i totonu o le pupula taualuga vaʻaia vaʻai i luga luga.

Ata o se sikuea potu ma se vaeluaina vavaeʻese potumoe ma umukuka. I totonu o le 'aiga' aʻai, na filifili ai foʻi e ona e faʻatulaga se falefaigaluega.

Fuafuaina potu 29 sq. ma le poletito

O le loggia poʻo le poletito o se faʻaopopoga sili lea i se potu potu, aua o lenei avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se potu 'ai, aʻoga poʻo se potu laʻei.

I le ata o se potu potu o 29 sq. m., le mea o le polotito ma le falefaigaluega vavaeʻese e le matagofie Farani faitotoʻa.

O le loggia mafai ona liua i se potu faʻaopopo, lea e mafai ona faʻaaogaina i le vaitau malulu: o le mea sili ona taua o le vaʻaia lelei maualuga lelei faʻamamaina ma moli.

I le ata o loʻo i ai le poletito liliu i totonu o se potu 'ai ona o le tulimanu pa fata.

Ata o se potu potu potu i luga o le fale

O le alamanuia sitaili ua avea sili ona lauiloa ona o le tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasia o malamalama ma vaʻalele elemeni ma se talatala foliga i le teuteuga. O lenei mamanu e talafeagai i totonu o le potu potu o 29 sq. m

E ui lava i lona "mamafa" fuafuaina (piliki matala, sima, paipa uʻamea), o le lagona o le vateatea o se mea e ofo ai le teuina i le falealuga: o le mea autu o le aua neʻi galo e uiga i le "mama" ie - o tioata, laupapa, iila i luga.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se potu malolo faʻatafafā luga, e ofi ai i totonu le 29 potu le mea e nonofo lelei ai, o se potu taʻele ma se potu ulufale faʻalelei.

Potu potu 29 sq. ma le maelega tatau, oe mafai ona faʻatulagaina matagofie ma le masani ai, e oʻo lava i mea le atoatoa (faʻatulagaina le saʻo, sima laupapa i luga o le faʻalo, faʻamama le kesi faʻamama vai) o le a liua i ni elemeni e maua ai le fale mautotogi uiga.

I totonu o totonu, o le laʻititi tauagafau o le potu o le a maitauina mulimuli.

Faiga Scandinavian luga 29 m2

Lenei itu ua avea o se mamanu faʻavae faavae e tagata fiafia i minimalism ma le mafanafana. Paʻepaʻe pe efuefu pa, faʻatusatusaina auiliiliga, fale laʻau ma elemeni o laʻau masani i le teuteuga e tuʻufaʻatasia atoatoa i le tulaga, faʻatumuina i le malamalama.

Ina ia aua nei vaʻai solo i luga le avanoa o se potu potu potu o 29 sq. m., E fautuaina e le au mamanu le filifilia o meaafale ma vae manifinifi poʻo se openwork fausaga. Afai e mafai, e aoga le lafoa o totoga i luma o meaafale: a aunoa ma ia, o le seti foliga mai o ona po nei ma puʻupuʻu.

I le ata o loʻo i ai se umukuka seti natia i totonu o se pusa tuʻu: e naʻo le taimi o le kuka e mafai ai ona vaaia. O se moega o loʻo nanaina i tua o faitotoʻa tioata.

Faletusi o ata

Tagata e ona le potu potu o 29 sq. e le manaʻomia le faʻafitia e oe lava le faʻafaigofieina: o mea uma e manaʻomia mo le olaga e mafai ona ofi i se tamaʻi vaega, pe a e fesuiaʻi ou mafaufauga ma manino mulimuli i se ituaiga sitaili.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Jakie mogą być przyczyny nocnych potów? Poznaj 5 możliwości (Mae 2024).