Fautuaga mo le filifilia o se lanu lanu mo le potumoe

Pin
Send
Share
Send

Ina ia mafai ona filifili le saʻo lanu, e tatau ona vaai faalemafaufau pe faʻafefea ona iai ni lanu e aʻafia ai le tino o le tagata, poʻo a lagona ma lagona faʻaosofia ai. O le sao filifiliga filifilia lanu fesoasoani o le a fesoasoani e faʻaleleia moe, lea mulimuli ane o le a i ai se aafiaga lelei i le soifua manuia ma le faʻatinoina.

Tuufaatasiga o lanu ma paolo

E iloa o le filifiliga o lanu tuʻufaʻatasia mafai faʻasaʻosaʻo potu le atoatoa, mo se faʻataʻitaʻiga, vaʻaia i luga le faʻalo, "tulei ese" puipui, fausia se lagona o le vateatea, poʻo le isi foʻi itu, faʻaititia le potu, faʻaopopo le mafanafana poʻo le malulu. I se faʻaopopoga, o ni tuʻufaʻatasiga e mafai ona i ai se aoga faʻamanuiaga i le neula, faʻafilemu, fealofani, aʻo isi e i ai se aafiaga fiafia. O nei mea uma e tatau ona mafaufauina pe a filifilia se lanu mo se potumoe.

Muamua lava, e tatau ona e filifili pe e te faʻaaogaina mafanafana pe malulu lanu.

  • O se vaega o le fusi o alaleo mai mumu i samasama ma paʻu feololo uma e taʻua o le mafanafana - e masani ona faʻaaogaina i potu e faʻamalama faʻasaga i matu ma matu i matu.
  • O lanu o le isi itu o le fusi o alaleo, mai le lanumoana i le Vaioleti, e taʻua o le malulu; e faʻaaogaina i potu e iloa atu ai itu i saute ma sautesisifo.

Lanu laʻitiiti, e pei o lanumeamata, Vaioleti e mafai ona faʻasino i le malulu ma le mafanafana, faʻamoemoeina i faʻaopopo leo o loʻo aofia ai i a latou fatufatuga. Lanumoana-lanumeamata ma lanumoana-Vaioleti e malulu lanu, ae lanu samasama-lanumeamata ma mumu-Vaioleti e mafanafana. O le uliuli, paʻepaʻe ma le efuefu e manatu e le tutoʻatasi, ma aua le aveina ni "mafanafana" pe "malulu" vaega.

Lanu mafanafana ei ai le mafai e vaʻai faʻaitiiti ai le potu, ae o mea malulu, i se isi itu, faʻalauteleina teisi. E faʻaaogaina e le au mamanu lenei mea pe a teuteuina totonu totonu, tosoina i totonu pe o fafo atu foʻi o ni auiliiliga ina ia mafai ai ona fausia le tele o le teuteuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lanu talafeagai mo se tamaʻi potumoe e lanumoana ma paʻepaʻe. Faʻasaga i tua atu o lanumoana puipui, papaʻe meaafale o le a foliga lelei, lea e mafai ona i ai eseesega faʻaofi i le lanumoana. I lenei tulaga, o ie moega e mafai foi ona paʻepaʻe - o lenei o le a faʻamalamalamaina totonu ma vaʻaia lautele le potu.

Lanu ogatasi

I le mamanu, e i ai le mea e pei o lanu fealofani. O se lanu na o ia ma le tutusa lanu i tafatafa o le isi lanu e mafai ona foliga ese. I nisi tuʻufaʻatasiga, o le a faʻaalia, ae o isi o le a magalo. O le tuʻufaʻatasia o lanu e manatu i le fealofani, lea e taʻitasi foliga sili ona mataʻina. O le fealofani o lanu e mafai ona fausia i luga o le mataupu faʻavae o le nuance poʻo le faʻatusatusaina.

Suamalie Harmony faʻavae i luga o nuances o le tutusa lanu e maua i le faʻaaogaina o lanu tutusa poʻo pupuni o le tutusa lanu. Nei e masani ona vaivai, pastel lanu. Afai e tasi le lanu e faʻaaogaina, ona faʻapipiʻiina ai lea o laufanua e eseʻese faʻamalieina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i luga o puipui e lanu beige ma o meaafale e enaena enaena. E masani lava ona faʻapipiʻi le nonofo fealofani i tamaʻi potu.

Faʻatusatusaga. E mafai ona e filifilia se lanu mo se potumoe faʻavae i mataupu faʻavae o le feteʻenaʻi o le fealofani. Latou te tuʻufaʻatasia lanu eseʻese, e le sili atu i le tolu i le potu e tasi, ina ia aua neʻi soona vaʻai i mata ma aua le lelava i le neura. I le avea ai o se tulafono, lua lanu eseʻese e faʻaaogaina - o le autu ma faʻaopoopo, ma le ono faʻaopopoina o le lona tolu o se faʻaleoga. I le avea ai o se pea-sili faʻaopoopo, e mafai ona e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, mea nei:

  • lanumoana - moli
  • lanumoana samasama
  • Paʻepaʻe uliuli

I lenei tulaga, oe mafai ona ave uma nei lanu latou lava ma o latou paolo.

Motugaafa: Pantone fans ma lanu lanu o loʻo avanoa i faleoloa uma vali ma faleoloa a le tisaini e fesoasoani ia te oe e filifili lanu tuʻufaʻatasia. Mai ia i latou e faigofie lava ona filifili poʻo fea paolo o le a sologa lelei le tasi ma le isi, ma o le fea e tatau ona aloese mai ai. Mo le tutusa mafuaʻaga, oe mafai ona faʻaaogaina komepiuta polokalame atiaʻe mo tisaini ma tusiata.

Feng Shui

O aganuu uma a le lalolagi e iai a latou lava tu ma aga o le ola ai i le vateatea, e faʻatatau i le fausiaina o le tele o le mafanafana ma le faigofie. O le faʻaaogaina o ia tu ma aga e mafai ona fesoasoani e fausia ai se siosiomaga e sili ona fesoasoani i le soifua manuia. I tausaga talu ai nei, o le aʻoaʻoga a Iapani ile fausiaina i totonu, Feng Shui, ua amata ona lauiloa. E amanaʻia uma nuances - ma le nofoaga o mea i le cardinal togi, ma o latou lanu.

O le lanu lanu mo le potumoe i aʻoaʻoga a Feng Shui ei ai ona lava uiga.

  • O se potumoe faʻasaga i sasaʻe ma sautesasaʻe e tatau ona fuafuaina i se tuʻufaʻatasia o lanumeamata ma enaena.
  • O le potumoe ma faʻamalama faʻasaga i Saute poʻo Matu i Sisifo e valiina i lanu enaena ma pogisa samasama.
  • O pupuni i saute i totonu o le potumoe e filifili ai mumu poʻo ona paolo e avea ma lanu autu.
  • O le potumoe ma faʻamalama faʻasaga i matu o loʻo valiina i le lanumoana.
  • Afai o faʻamalama faʻasaga i Sisifo poʻo Northwest, o le potumoe e valivali papaʻe.

Uunaiga o lanu

O le filifiliga o lanu mo le potumoe ei ai sona taua tele i le tino o le tagata, o lea o lenei mataupu e manaʻomia le iloiloina auiliili.

  • lanu mumu

O se sili ona malosi lanu ma e fesoʻotaʻi ma le pito i lalo, tino chakra nafa ma le foafoaina o fanau. E fesoʻotaʻi ma, ma fesoasoani i, feusuaʻiga. O le mea lea, faʻaaoga mumu i le potumoe seasea lava, o se tele aofaʻi e mafai ona faʻasoesa ma lelava.

O le sili atu o mumu i totonu o le potu e mafai ona faʻatupuina toto maualuga, faʻateleina respiratory rate ma fatu tata. Mumu i le potumoe e talafeagai mo le faʻagaoioia ma le faʻatumauina o le manaʻoga o taʻitoʻalua, ae le tatau ona tele, e sili atu le faʻaaoga o le malu mumu paolo.

  • lanu moli

O se lanu e sili ona talafeagai mo le potumoe o le moli. O se mafanafana lanu e malolo, aemaise pe a faʻamamaina i le paʻepaʻe. Lanumoli o le lona lua chakra lanu fesoʻotaʻi ma le fiafia. O le sili ona manaia mo mata ma neura o le paolo paolo.

  • Lanu samasama

O le lanu o le lona tolu chakra, lea e nafa ma le talitonuina o oe lava ma le faʻalauiloaina o oe lava i le sosaiete. Mafanafana, manino lanu e ogatasi le neula. E i ai sina faʻamalosia aafiaga.

  • Lanu meamata

Le lanu o le fatu chakra, fesoʻotaʻi ma agamalu, alofa, mafanafana faʻatina. O le lanu sili ona aoga mo mata ma fesoasoani e faʻaititia le lelava o mata. Ua toʻafilemu le neula, faʻaititia le toto, ma ua faʻaitiitia le tata o le fatu.

Green o se tasi o sili ona aliali i lanu lanu mo malologa ma malologa, ae o le sili ona lelei filifiliga o le natura, malu paolo: olive, lanumeamata-efuefu, marimaka. O le tele o lanumeamata e mafai ona faʻavaivaia le faʻavaivai gaioiga, o lea e tatau ona faʻavaivaia ma isi leo.

  • Lanumoana ma lanumoana

A e masalosalo pe mafai ona e filifilia le lanu saʻo mo lou potumoe, filifili mo le lanumoana poʻo le lanumoana, o lanu o le lima ma le ono chakras, lea e gafa ma le faʻaleagaga. O nei paolo o le sili filifiliga - o le potumoe fausiaina se lagona o le filemu, toafilemu, lautele, malulu.

O le lanu o le lagi ma le vai e masani ai, e i ai sona aafiaga lelei i le mafaufau tulaga ma e talafeagai mo soʻo se ituaiga totonu. Manatua o le potumoe lanumoana e tatau ona i ai moli lelei ma e manaʻomia foi e faʻasaga i saute. Paʻepaʻe meaafale o le a fesoasoani e avatu i totonu totonu malamalama ma airiness.

  • Vaioleti

O le lona fitu, o le pito i luga o le chakra e nafa ma le fesoʻotaʻiga ma le mataupu silisili a le Atua, ma e iai lona lanu viole. Ole lanu faigata lea e faʻaaoga ma le faʻaeteete. Pogisa Vaioleti, lea e mafai ona faʻapopoleina ai le neula, e tatau ona sili ona maaleale. I le taimi lava e tasi, malamalama, papaʻe leo o le a fesoasoani e fausia ai se musumusuga, siisii ​​siʻosiʻomaga siosiomaga i le potumoe, ma se tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe o le a fesoasoani e vaʻaia faʻaopoopo ai lona tele.

  • lanu paʻepaʻe

Masani ai o le lanu o le mama aʻiaʻi, le iu, mama. Na ia taliaina atoa lanu o lanu, ma e i ai se faʻafouina aafiaga i le neula sisiva. Paʻepaʻe fesoasoani e vaʻaia lautele le potu, fausia se lagona o le malamalama, airness.

A filifilia se lanu lanu mo se potumoe, e aoga le nofo i le paʻepaʻe pe a fai o le potu e laititi. Ae e tatau ona e mafaufau e uiga i le lanu paolo e faʻaaoga. Paʻepaʻe mafai ona malulu ma mafanafana. O le filifiliga muamua e talafeagai mo potu moe ma faʻamalama i saute, o le lona lua e faʻamalama i matu.

  • Brown ma beige

Natura paolo o enaena, aofia ai beige ma oneone, fausia se filemu siʻosiʻomaga latalata i le natura. Malamalama beige tone mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo seisi, ma mafai ona avea ma lelei tua mo uma papaʻe ma pogisa meafale meafale. Brown shade e fafaguina se lagona o le saogalemu, talitonuina, mausali. O leo pogisa o le enaena e mafai ona faʻapopoleina ai le mafaufau, o lea e manaʻomia ai ona faʻaopoopoina i paolo malamalama.

Beige o se sili lelei filifiliga o lanu mo se potumoe, o le a maua ai le mafanafana ma le filemu. Faʻamalieina i se samasama-enaena pe enaena-enaena leo, beige o le a foliga sili ona lalelei. E mafai foi ona tuʻufaʻatasia ma isi lanu o lau filifiliga. O le lanu o wenge laupapa mafai ona faʻatatauina i le tutusa vaega o lanu - o se matua enaena enaena paolo o Aferika fafie, o nisi taimi toeititi uliuli. E masani ona fai meaafale i totonu o le potumoe e fai mai i luga o laʻau, e foliga sili ona faʻaaoga faʻasaga i le beige background.

  • Lanu efuefu

E feteʻenaʻi ma talitonuga taatele, o le efuefu o se lanu talafeagai foi mo le potumoe. E matua le mautonu, e faʻatagaina ai oe ona tuʻufaʻatasia ma isi lanu ma paolo.

O le faʻaopopoina o paʻepaʻe ma uliuli o leo e suia ai le tumu o le efuefu, e oʻo foʻi i se potu moe e leai se mea e fiu ai, ma e faʻaopoopo i ai, e maua ai avanoa e tele mo faʻatonutonu vaʻaiga o potu - o vaega na o puipui poʻo le faʻalo e manaʻomia ona aveʻese e valiina i le efuefu efuefu. , ma i latou e manaʻomia ona aumaia latalata - i le pogisa.

I le faʻaopopoina o mea lanu, e mafai ona e suia vave ma le taugofie le lagona o le potu moe efuefu, e oʻo foʻi ile vevela: o leo mafanafana e aumaia ai le lagona mafanafana, malulu o leo - malu.

Fautuaga mo le fausiaina o se lanu lanu mo le potumoe

A filifilia ni lanu o le a e faʻaaogaina, e tatau ona e vaai faalemafaufau i totonu i totonu atoa, ma faʻafefea ona ofi i totonu lenei lanu faapitoa.

  • Meaafale, faʻaumaina o mea, ie, mea teuteu - o lanu o mea uma i totonu o le potu e tatau ona tuʻufaʻatasia lelei.
  • O le le faʻaaogaina leo o meaafale ma mea faʻaaoga o le a faʻafaigofie ai ona fausia se fealofani totonu.
  • E fautuaina e filifili le lanu mo le potumoe mai se paleni masani o lanu - lanumeamata, beige, enaena, moli. Lenei o le a fesoasoani fausiaina se toʻafilemu siosiomaga agavaʻa i malologa.
  • I totonu o tamaʻi potu, faʻaaoga moli malamalama e pei o autu, i potu tetele - sili atu ona faʻatumuina, ma pogisa. I le "siʻi" luga faʻalo maualalo faʻaaogaina se mamanu o faʻasologa laina luga o le pepa puipui.
  • O le lanu o puipui e faʻamoemoe e le gata i le leo filifilia, ae faʻapena foʻi i luga o le laufanua o loʻo faʻaoga ai. O nisi taimi e lava e sui ai le uiga e maua ai le paolo manaʻomia.

Afai e i ai ni faigata i le filifilia o se lanu lanu mo se potumoe, faʻafesoʻotaʻi a matou polofesa faʻataʻitaʻi oe o le a fesoasoani ia te oe e fausia se lelei ma matagofie totonu totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: E taunuu le Talalelei i Samoa o Ai tagata ma itulua - Fasoa a le Susuga a Eric Poe (Mae 2024).