Matou te faʻaaogaina le lanu moana i totonu o le umukuka

Pin
Send
Share
Send

E ui lava o le lanumoana e taʻua o le "fiafia" i ai paolo o tagata, o lona faʻaaogaina i totonu e le masani ona tupu ai le mafanafana i totonu o le potu. Aisea ua faʻapea ai? O le mafuaʻaga o lenei o le "malulu" lanu. E tele faʻailoga a le Blue, ae e fai lava sina "toso" o le malulu, pei o se faʻamalama matala i le taumalulu. Ina ia le faʻafitia oe lava i le fiafia o teuteuina se potu i lau paolo e te fiafia i ai, e tatau ona faʻavaivaia ma mafanafana spectral fili. O le lanumoana umukuka i totonu e manatu o se feteʻenaʻi fofo e manaʻomia tele tomai o le tisaini. E leʻo tagata amata uma o le a mafai ona lagona faʻaaliali le lanu lanu ma filifili le saʻo tuʻufaʻatasiga o paolo i totonu. Sei o tatou talanoa e uiga i togafiti ma foliga o le faʻaaogaina o lanu moana mo se potu e tatau ona nofotupu ai se atemosifia o meaʻai i le kukaina.

Features ma psychology o lanu i le umukuka

Blue e fesoʻotaʻi ma le aisa, vai ma le lagi. E faʻaaoga faʻaaoga e le natura i fugalaʻau ma pupula pupula o le pepese o manulele. Lanumoana e filifilia e tagata taofiofi, saʻo ma faʻaitiiti tagata e le masani i miti. I le avea ai o se tulafono, latou te laititi teuteuina i luga o latou lalolagi i totonu, ae i le taimi e tasi latou te maua ai se tamaoaiga mafaufauga. I le tele o aganuu, lanumoana e faʻaaogaina o se faʻailoga o le tuuto, tumau ma le faavavau. I le mamanu, o ona masani pogisa paolo e fetaui lelei mo sitaili sitaili: loft, Scandinavian, po nei, maualuga-tech. Lanu mama (lanumoana, azure, turquoise) e faʻaaogaina i taʻaloga taʻutaʻua: provce, shabby chic, eclecticism.

    

I se faʻaopopoga, o pupuni eseese e ogatasi ma le tele o ituaiga sitaili, lea e matua talafeagai mo le mamanu o le atunuʻu "fale mautotogi" ma fale o le atunuʻu. Lanu faʻafilemu, unaʻia le malologa, ae i le taimi lava e tasi e le mafanafana faiai gaioiga ma taofiofia manaʻo. O faigata autu o le faʻaaogaina o le lanumoana i totonu o le umukuka e fesoʻotaʻi ma le nuance mulimuli. Faʻasaga i lenei talaʻaga, o meaai e foliga mai e le manaia tele ma manaia. Ioe, e toʻatele e mafai ona fiafia, aua o le lanumoana e fetaui lelei mo i latou e mananaʻo e faʻaalu le pauna. Ae aua le faʻafiafiaina oe. O le fiaai o le a mafua ai se leaga tele i lagona, o le manao e ulu i se le fuafuaina lelei umukuka o le a mou uma. Naʻo le lanumoana masani, o ona paolo pogisa, indigo ma le viole e fasiotia le fiaʻai. Blue, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tuʻufaʻatasia ma le samasama, i se isi itu, o le a fausia ai se mafanafana ma "suamalie" siosiomaga. O le mafaufau o le lanumoana e feteʻenaʻi. Ole mea e fai mai se lanu e faʻalagolago tele i ana soa.

    

E lelei ma leaga o le lanu moana

O le lanu e le mafai ona faʻaaogaina sili i tamaʻi umukuka. E i ai i le Blue se meatotino tulaga ese o le "grounding" ma le mamafaina o mea o loʻo teuteuina i totonu. O le mea lea, o le potu o le a atili ai ona vaiti ma laʻititi. Ma le isi, o pupuni uliuli o le lanumoana o le a fausia ai se siosiomaga faʻanoanoa. E eseʻese lava le vaʻaiga ole lanu ile umukuka lautele. E foliga mai e faʻaauʻuina ai i latou, ae maise pe a faʻaalu i lamolemole, pupula pupula luga. E faigata tele ona maua le faʻamafanafana i na nofoaga ona o le le lelei o le mafaufau. O le mea lea, pe a atiaʻe se poloketi mamanu, e tatau ona sailia se lelei laina, se lanu paleni.

    

E le fautuaina e faʻaaoga malulu malulu i umukuka ma faʻamalama faʻasaga i matu. I lenei tulaga, o le le lava o le susulu o le la e tatau ona tauia mo ma mafanafana leo, ma aua le faʻateteleina le tulaga i lanumoana pa po o se umukuka seti. Pau lava le tuʻu eseʻesega o faʻatonuga o loʻo i luga ma faʻamatalaga: o se talieleele e faia i maa keramika, o le laulau i le meaʻai, o le faitotoʻa o le pusaaisa, o se pulou, o faʻamalama faʻamalama poʻo ie (ie pupuni, ie solo, ie solo, mea teu laupapa, kapeta).

    

Eseese o paolo

Lanumoana e tele ona paolo, o ia tasi e tutasi i lana ia lava auala. O le vaeluaga o le po e toe faʻamanatu ai le lagi e leai se iʻuga i le fetu samasama u o le masina. Ultramarine e tutusa ma le lolovaia o le loloto sami. O le lanumoana ma lanumoana uʻamea faʻamanatuina o le pupula o uʻamea luga ma e alu faʻalelei ma onapo nei asoa. O le Cornflower na maua lona igoa mai fugalaʻau o le igoa lava e tasi, o ulu fulufulua na togi le kapeta fanua ma susulu ilaila. E ui lava o le azure lava ia o se paolo, o loʻo i ai se faʻavasegaina i totonu o leo: malamalama, pogisa, Berlin ma ma le tago o efuefu. O le lagi ma le lanumoana e iloga mai i lo latou agamalu ma, e le pei o le masani ai poʻo le tupu lanu moana, latou e sili atu le agamalu ma sili atu gaugau, lea e manino faʻaalia faʻatasi ma mafanafana paolo.

    

Sapphire tioata faʻailoa mai le loloto loloto o taʻaloga i le pito o le maʻa taua. E foliga manaia mai i luga iila o luga. O se mama, denim ulavavale poʻo paʻu puipui o le a avea ma se paʻi paʻepaʻe i se ata ata. Vavaeʻese, e taua le maitauina o le faʻafefiloi o le lanumoana ma lanumeamata, lea e liligiina atu i totonu o se matagofie aqua, cyan, turquoise. Shades nofoia se laina tuaoi, ae i le taimi e tasi latou te tuʻufaʻatasia atoatoa ma tuaoi latalata i le fusi o alaleo. I leisi itu, o le lanumoana e tuaoi ma le mumu, lea e mafua ai le matagofie tele i lona matagofie lilac, lavender ma lanu viole.

    

Tuufaatasiga o lanu ma sitaili

Pogisa lanumoana, koobalt, vaeluaga o po, tupu, faʻatasi ai ma le paʻepaʻe papaʻe papaʻe ma teuteuga, o le a ofi atoatoa i futurism, hi-tech, Scandinavian style. O paolo o le a maua le loloto pe a fai e faʻaaoga i le glossy chameleon luga. O le lagi-papaʻe faʻavae o le a avea ma faʻavae mo le sami folauga. O le ogaoga o le eseʻesega e paleniina e le samasama o le maea, o lanu enaena o le laupapa o le teuteuina o le uili faʻafoe, ma le oneone efuefu paʻu o maʻamaʻa. I faiga masani ma masani, o le paʻepaʻe e tuʻufaʻatasia ma le ultramarine, royal, azure, safaira, lavender, loloto violē. Sili atu "mouʻese" pupuni o lanumoana o loʻo faʻaaogaina i totonu o Meititerane i mea taumafa.

    

O ia ituaiga lanu o le a faʻamamafaina ai foliga vaaia o le tau Eleni ma fausia ai le malamalamaaga o fesoʻotaʻiga faifai pea o le teuteuina luga ma le le alofa faʻasausau o le la. Malie, loloto leo e alu ma American Art Deco. O le a mafai ona faʻalelei le tulaga mo se nuʻu Rusia ma le fesoasoani o lanu enaena o laupapa ma lanumoana ma papaʻe ata, lea e faʻaaogaina i Gzhel mafuaʻaga. Eclecticism, tatala i faʻataʻitaʻiga eseese, o le a taliaina ma le fiafia le sami ma lagi faʻamaumauga i totonu. Uma malamalama ma pogisa paolo o lanumoana o loʻo faʻaaogaina i luga o le falealuga. E faʻalagolago lava i le tele o le potu ma foliga o le lanu: i le headset, i le teuteuina o le wall accent poʻo faʻamatalaga teuteu.

    

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Lanumoana fausia se matagofie matagofie tandem ma samasama, efuefu ma paʻepaʻe. I le mataupu mulimuli, o le tuʻufaʻatasiga mafai ona faʻaaogaina i ona po nei ma masani masani. Afai e le faʻavaivaia ia lanu masani e lua, o le a e maua se mautu, fai totonu faigata. Ina ia faʻaopopo i ai le agavaivai, latou te faʻaaogaina le beige, kulimi, kofe ma le susu, nut, oneone. Faatasi ai ma le efuefu, paolo o lanumoana o le a taaalo teisi ese. O le a leiloa le eseesega susulu. Ae i le taimi lava e tasi, vali tā, uʻamea, limasene, marengo, siliva o le a mafai ona faʻamamafaina le faʻapitoa tupu o le lanumoana. O le tuʻufaʻatasia o le lagi, lanumoana, masani poʻo le tupu faʻatasi ma le samasama o se tasi o sili ona faʻamautuina. Uma vaega o le tandem faamamafaina le mafanafana ma le malulu o le tasi le isi, ma le "vevela" o le tuufaatasiga e feololo o se taunuuga.

    

Lanu samasama e pei o le la ma le lanumoana e pei o le lagi. O paolo papaʻe oneone o le a fesoʻotaʻi ma le matafaga fufuluina e lanumoana sami galu. I lenei tuʻufaʻatasiga, e i ai uma lelei ma taofiofi. O le Duo o lanumoana ma lanumeamata ua manatu o se finauga faʻaiuga. E matua faigata lava ona faʻatinoina e aunoa ma le fetuʻunaʻia o le vaʻaia o le vaʻai i se tamaʻi avanoa. Lanumoana ma uliuli faia se laʻititi faigata tuufaatasiga e masani ona le fautuaina i le umukuka. Faʻasaga i le talaaga o le tupu po o le vaeluaga o paolo, uliuli o le a mauaina le le lelei, faʻanoanoa tala. Faʻatasi ma le lanumoana, o le lanu pogisa e naʻo auiliiliga e faʻaaoga ai. O sea tuʻufaʻatasiga e mautinoa lava e faʻamamaina ona o se paʻepaʻe atoatoa, ae i se tulaga aoao o le totonu o le a avea ma mausali, taofiofi ma sili ona matagofie.

Faʻaaoga moli ma lanumoana ma le faʻaeteete tele. O le muamua e faʻasauā i lona pupula, ae o le lona lua e "faʻamalulu" totonu totonu. Talu ai o pupuni uma e lua o loʻo malosi, latou te le faʻaopoopoina, ae taofi le tasi i le isi, fausiaina se sili feteʻenaʻi lanu tuufaatasiga. O faʻataʻitaʻiga ile tuʻufaʻatasia o leo e sili ona lelei ona fai i seisi potu, ae leʻo totonu ole umukuka.

    

Ufiufi seti foliga

Lenei o foliga o seti umukuka e faia i lanu e le mafaamatalaina. A maeʻa lanumoana seti meaafale e le talafeagai mo uma totonu. O se isi filifiliga o le faʻatauina se headset ma se tuʻufaʻatasiga o paolo luga o foliga. A le o lea, o le pito i lalo o meaafale e lanu moana, ma le pito i luga e lanu enaena pe paʻepaʻe. O sea fofo o le a faʻatagaina ai oe ona faʻaofi ma le faʻaeteete se paolo faigata i le tele o lanu i totonu, e aunoa ma le faʻaleagaina o le tuʻufaʻatasiga. Afai o le umukuka ua fuafuaina e tusa ai ma mataupu faʻavae o se onapo nei faiga, maualuga-tekonolosi, loft poʻo minimalism, lea o le a talafeagai ai le faʻaaogaina o le pupula luga o le pupuni. Tuufaatasi ma chrome teuteuina ma au, lenei faia se aulelei ae aulelei filifiliga.

    

Mo masani masani, filifilia matte luga, lea e tuʻufaʻatasia ma elemeni laupapa. Mo Provence, o se seti aso anamua e talafeagai, o ona foliga e masani ona valiina i le lagi lanumoana, azure, safaira lanu. Latou te faʻaopoopoina teuteuina i ata o fugalaʻau faʻaaogaina decoupage metotia. O le lanumoana seti ma paʻepaʻe papaʻe e ogatasi ma pupuni paʻu o puipui. O se filifiliga feteenai o le valiina o latou luga i lanu pogisa. Lenei fofo mafai faʻatoa mafai ona faʻaaogaina i totonu o lautele lautele umukuka. Mo nofoaga e taulia ai mita fua uma, o lenei auala metotia e paʻu i lalo o le tapu.

    

Pa i le lanumoana

Lanu lanumoana e mafai ona faʻaaoga e fai ma talaʻaga mo papaʻe papaʻe pe mama foʻi. I se isi itu, e mafai ona e faʻaaogaina eseese pupuni: azure, lagi, ultramarine e fausia ai se faʻavasega lanu. O se headset vaega faia i pupula susulu o samasama o le a foliga lelei i luga o se lanumoana talaaga. E mafai ona valivali puipui, ufiufi i le sima faigofie poʻo le valiina, ufiufi i pepa puipui o le vinina faʻapitoa, faʻamaeʻaina i maa keramika, e fetaui lelei mo umukuka ma fale taele.

O le talieleele, o se tulafono, teuteuina i tamaʻi fasi tile o faʻaogaina ai le metotia mosaic. I lenei faʻamatalaga, o tuʻufaʻatasiga o fasi mea na faia i lanu eseese o le lanumoana foliga lelei: mai le malamalama lanumoana i le loloto o le vaeluaga o le po. I lenei tulaga, o puipui e vaʻavaʻaia ma le fesoasoani o le paʻepaʻe faʻapipiʻi faʻalo ma faʻamalama / faitotoʻao matala i le tutusa lanu. Afai e laʻititi le umukuka, ona fautuaina loa lea e faʻaaoga le lanumoana i le na o le tasi le faʻamau leo. Taumafai e aloese mai le teuteuina o luga i lenei lanu e latalata i le 'aiga' aʻai. Manatua o ipu e foliga mai e le fiafia i se ituaiga talaʻaga.

    

Ituaiga ie

Lanu lanumoana atonu o le tali sili lea mo tamaʻi umukuka. E mafai ona aveʻese ma suia isi elemene teuteuina ma isi pe a fai o foliga e le manaia tele. Ole auala pito sili lea ona faigofie e faʻaopopo ai se paolo finau ile ata lanu i totonu. O pupuni lanumoana i le fesoʻotaʻiga ma faʻamalama paʻepaʻe-sinasina faʻamalama ma tutusa fale o le a faʻamalosia atili ai le teuina o le umukuka. Afai latou te teuteuina i se fugalaʻau mamanu, ona ituaiga ie o le a ofi i le laina o masani sitaili.

O ie ie ie afu ma ie pupuni i totonu o se siaki lanumoana ma paʻepaʻe o le a foliga lelei mai i le atunuʻu ma le atunuʻu. E mautinoa lava e faʻapipiʻiina e isi elemeni elemeni: fausiaina, valiina o mea totino, faʻamatalaga faigata o laupapa. Openwork lace o papaʻe lanu e talafeagai foi mo ia ie. O solo o umukuka lanumoana, omoomo, ma talieleele o ni faʻaopoopoga manaia i le umukuka eletise. O le ie faʻalelagi o nofoa faʻamamaina o le a faʻamalieina uma totonu totonu ma le sili atu teuteuina i se faiga masani poʻo le manaia o le shabby chic. O pupuni lanumoana lanu pupuni e faʻafetauia futuristic ma minimalistic umukuka.

Faaiuga

Aua le mafaufau i le "malulu" o le lanumoana. E tele ona vaega, pei o se galu o le sami pe sosolo i le loloto o le lagi. Mo lona teuteuga, naʻo tagata talitonu lava latou na filifilia ia, mo latou o le fale o se 'olo malosi o le filemu ma le toʻafilemu. Lanumoana mafai ona susulu, lalelei, flirty, suamalie, ogaoga, ma e oo lava i le faanoanoa. O a ituaiga o lagona o lenei lanu o le a mafua ai faʻamoemoeina na o le toega o le tulaga. I lenei itu, lanumoana e pei o se maʻa taua, lea i lona muamua tipi o le a avea ma sili matagofie matagofie teuteuina aoga o pale pale. E leai se mea na taʻua ai se tasi o ona malu malu o le tupu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Traveling Balochistan Pakistan by Train Jacobabad To Quetta (Mae 2024).