Le umukuka mamanu i moli malamalama + 75 ata

Pin
Send
Share
Send

Moli pupuni e tele vaega. E mafai ona latou malulu pe mafanafana, fausia se lagona lelei i le fale pe o le aulelei foliga. O le umukuka mamanu i moli malamalama e masani lava ona atiaʻe e tusa ma le talitonuga masani. Ioe, o totonu e mafai ona teuteuina i le maualuga-tech, Provence, onapo nei, minimalist sitaili. Soʻo se tasi o nei aga masani e lagolagoina le manatu o le faʻaaogaina o moli lanu e avea ma autu, ae o vasega masani e matua matagofie i se faʻatinoga. O se tamai umukuka ma le fesoasoani o lanu o le a liua i se potu vateatea, ma o le lapoʻa tele o le a foliga le talafeagai le gaogao. Sei o tatou talanoa e uiga i le tele o pupula malamalama, lea e taʻua foi i isi taimi o le pastel. O se "igoa" fou mo ia leo na fauina e tagata tusiata na valiina vali i penivali faigata. O le ata maeʻa i taimi uma na mūmū, mou malie leo.

Malamalama-lanu tini

Malamalama lanu ei ai se aafiaga lelei i luga o le mafaufau o tagata. I le tulaga le malamalama, o sea umukuka e foliga saogalemu ma toʻafilemu, ma tusa ai, o se tagata atiina ae se toʻafilemu tulaga. E oʻo i le paʻepaʻe e i ai tone o paolo. Aua neʻi e manatu sese o leo malamalama e faʻatapulaʻa i piniki, efuefu ma peach. O a latou palette e mauoa, ma o laina lelei o le faʻauʻu faʻatagaina oe mafai ona faia se loloto totonu ata, lea o le a foliga mai e "feʻilafi". O le umukuka mamanu i pastel paolo e manaʻomia pea malamalama malamalama. E mafai ona feteʻenaʻi pe tutusa o latou leo ​​i le lanu lanu autu, ma o le mea lea e le o se mea e ofo ai. O le lesitalaina e faia e tusa ma mataupu silisili e lua:

  • Malamalama lanu e manumalo i tua, o lona uiga, i teuteuga o le umukuka. Latou avea ma se le faʻaituau faʻaopoopo lea e taʻalo ai le siʻosiʻomaga ma lanu fou.
  • Pastel shade o loʻo iai i totonu o meaafale. O loʻo faia faʻamatalaga i luga o laupepa, foloa ma faʻalo.

Ua maeʻa puipui ma mea nei:

  • Sima. O le filifiliga pito sili ona faigofie, lea i le taimi e tasi e foliga mama. O nisi taimi latou te faʻaaogaina embastered plaster e faʻaopopo ai le aofaʻi o puipui poʻo ni faʻaaliga vaega: o se talieleele, o se potu 'ai i tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi (kitchen-studio).
  • Pepa puipui Mo umukuka, faʻapitoa pepa puipui puipui faʻaaogaina e faʻaaogaina, lea na faʻamaonia e sili atu ona lelei pe a faʻataʻitaʻia i ausa ma vevela maualuga, e masani ai mo le potu.
  • Ata pepa puipui O mea e faʻaaogaina e faʻamamafa ai vaega faapitoa i luga o puipui. E faʻaaogaina foi e fausia ai se vaaiga i tamaʻi umukuka. I le faiga masani, o le tapoleni mafai ona faʻaalia matagofie matagofie laufanua poʻo ata o taulaga tuai. O le minimalism i luga o puipui o loʻo iai Iapani mafuaʻaga: o se vaʻaiga o le taumalulu togalaau ma cherry fugalaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga. I Provence, o ata ma le tofo masani e faʻaaogaina.
  • MDF ma le laupapa laupapa. O mea e faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi mai otaota mai le fale fai laupapa, lea e ufiufiina i se ata faʻapitoa teuteuina. Latou te filifilia panels e faʻataʻitaʻia le birch, ona o lona fafie ei ai se malu, mafanafana paolo paolo ma se mama foliga.
  • Polokalame PVC. O loʻo faʻaaogaina i se laina o sitaili faʻaonapo nei e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o mea fai. O le palasitika faʻataʻitaʻi faʻamaoni i luga laupapa
  • Natura ma maʻa faʻapitoa poʻo piliki. O mea e masani ona valiina i le lanu manaʻomia. Malamalama paolo faamamafaina le felanulanuai luga mapusaga.

O le pito i luga o le potu, o se tulafono, e faʻapipiʻiina, valiina (laʻititi le umi o filifiliga), teuteuina i laupepa o le mago. O faʻaloʻo faʻalo e faʻaaoga i fale taugata umukuka. Linoleum, tile, laminate poʻo laupapa fale e tuʻuina i lalo. O filifiliga mulimuli e lua e mafai ona faʻaleagaina i le paʻi atu i vai ma vailaʻau a le aiga. O le tali sili ona faʻatuatuaina o le a avea ma oe lava faʻalaugatasi fola.

O lanu pupula e mafai ona i ai e le gata i luga o puipui, ae faʻapea foi i le ata o le faʻalo poʻo le foloa. Matou te le fautuaina le faʻaaogaina o na tali mo potu laʻititi ma maualalo. 3d ata foliga ofoofogia luga o le fogafale lava faʻalaugatasia o le foloa. Ioe, o lenei filifiliga e faʻatagaina i sitaili faʻaonapo nei.

    

Tuufaatasiga o lanu malamalama

O moli malamalama e tuʻufaʻatasia e tusa ai ma le faʻavae o le tutusa. Naʻo le tasi le lanu e malo ai i le leo o le ata. E faʻatumuina e ona tuaoi latalata i le spectral liʻo. E mafai ona e faʻaopopoina se feteʻenaʻiga ma, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalamalamaina le paʻepaʻe susulu o le lanu o le mama (e pei ona masani ona taʻua o le paʻepaʻe) ma se paolo pogisa, lea o le a feʻilafi atili ai susulu ma sili atu mataʻina. E le fautuaina e teuteuina faʻapitoa mea uma i pastel lanu, talu ai o le aiga o le a i ai se malosi faʻataʻitaʻiga ma le mama taʻotoga potu. O le iai o faʻaupuga i totonu o le potu e taua tele ina ia aua neʻi palapalā le ea.

    

Ma papaʻe

O le paʻepaʻe e taʻua o ni lanu o taavale solofanua tulaga le mautonu. E tuʻufaʻatasia ma matua pupuni uma, o lona aoga sili lea. Ae ui i lea, ina ia le susulu le ata i totonu, e fautuaina e usitaʻi i le tulafono o le "auro tolu", o lona uiga, tuʻufaʻatasia le sili atu ma le tolu lanu. O lenei numera e mafai ona faʻateleina i le fa, ae leai se sili atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o umukuka e foliga fealofani i le mea latou te faʻaaogaina ai paʻepaʻe, kulimi ma paolo o moli laupapa i meaafale poʻo teuteuga. O le lanu o Ivory e tuʻufaʻatasia ma lauulu lauolaola o le a fesoasoani e faʻamafanafana totonu ma mafanafana totonu.

    

Ma beige

I lanu pastel, beige avea ma taʻimua, atoatoa mo teuteuga talaaga. O le lanu e malulu, manaia i le mata, o lea o le ata ata o le a le leaga mai lona tele. Faʻasaga i tua o puipui beige, o se paʻepaʻe seti foliga matagofie. O le ata e faʻatumuina e se malamalama enaena fola. O pupuni sesega taofi o lanu e pei o lanumoana, samasama, piniki, amu, olive mafai ona galue o ni susulu faʻaaliga. O meaafale beige e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le turquoise, uoleni ma le lanu efuefu. E mafai ona faʻatumuina le ata i totonu ma fasi paʻepaʻe: ie ufilafu, ie pupuni, solo.

    

Ma le malamalama lanumeamata

Green o loʻo avea ma lanu masani o mutia ma laʻau pale. O lenei leo e faʻaosoina lagona fiafia i se tagata, ona e fesoʻotaʻi ma le ola, natura, tautotogo ma toe fanaufouina. O le malamalama lanumeamata lanu paolo galue lelei ma paʻepaʻe ma se atoa lisi o pastel lanu. E aofia ai enaena, kulimi, oneone, caramel ma samasama. O le tuʻufaʻatasia o le lanumeamata lanumeamata ma le lanu lata mai "aiga": mint ma olive foliga foliga lelei. O totonu o nei lanu o le a foliga mai e le gata i le le masani ai, ae faʻapea foi ona fou ma lelei.

    

Ma le samasama samasama

O le moli samasama poʻo le "pale vaivai" e tuʻufaʻatasia ma le paʻepaʻe papaʻe, beige ma e moni lanumeamata. Masalo o le mulimuli tuʻufaʻatasiga e sili ona manatuaina ai le laufanua lafulemu ma susulu pupula o ulu dandelion, ae o lenei tonal "tandem" faʻatupuina na o lagona fiafia i se tagata. O le samasama samasama seti umukuka e faʻatumuina e enaena laʻau paolo paolo ma fasi fualaʻau lanumeamata teufale. Mint nofoa e mafai ona faʻaaogaina i le potu 'ai. Ma le isi, o se moli samasama seti o le a feʻilafi ma fou lanu i luga o se olive, efuefu poʻo le paʻu o le lilac background. O le paolo o le la e masani ona tafe atu i totonu o le fale, lea e i ai le lanu o le kofe ma le susu.

    

Tuʻufaʻatasia o meaʻai mama ma paolo pogisa

Malamalama lanu e tatau ona tuʻu esea e tagata tauva ile lanu lanu. Pogisa enaena, piliki, mumu, lanumoana, Vaioleti mafai ona faia latou matafaioi. O lanu uliuli e mafai ona tuʻufaʻatasia ma efuefu ma paʻepaʻe. O totonu e sefe ae manaia. O se tolu o samasama, paʻepaʻe ma uliuli faʻaaliga e faʻapea foi ona mautinoa lelei e se tagata. O lanu muamua e lua o loʻo faʻaaogaina i teuteuga ma meaafale, ma o le tagata mulimuli o le tolutasi e faʻaaoga i tamaʻi teuteuga: laupapa faʻafu, ipu, ie. O se matagofie ma manaia nofoaga i le umukuka e mautinoa e le tuʻufaʻatasia o papaʻe maeʻa, efuefu fola ma se suite ma mumu luma.

    

Faiga masani

I totonu o se umukuka masani, o pa e maeʻa i le paʻepaʻe poʻo le beige sima, o maʻa ma le maaleale fugalaʻau foliga, pe faʻapipiʻi ma moli malamalama ma se mea teuteu. E masani ona maa le foloa. O teuteuga oneone-lanu e teuteuina i stucco moldings. O latou laualuga e tele, ona e teuteuina i laupepa. O 'au i luga o fata ma kapoti e ufiufiina i ni teuila matagofie. O fofoga e faʻapipiʻi faʻatasi ina ia mafai e le fafine talimalo faʻaali faʻamalieina mea fai fale, faʻatulagaina i se faʻasologa saʻo. O pupuni e ufiufiina i olive poʻo kulimi-lanu Roma pupuni. O le moli tele tioata e tautau mai le faʻalo. I se faʻaopopoga i moli tutotonu, sconces o loʻo avane luga o puipui. O se laulau faʻatafafa faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomiloina e le lafu o nofoa i luga o vae mimilo ua faʻapipiʻi i le itu o le nofoaga galue. I le ie, e mafai ona e faʻaaogaina se piniki vaivai, 'amu poʻo se lanu lanu. Latou te faʻavaivaia ma le tau vaʻaia vaʻaia foliga e faigata ona eseʻese mai paʻu mai le autu autu.

    

Faiga faʻaonapo nei

O umukuka faʻaonapo nei e teuteuina i lanu efuefu, paʻepaʻe ma uliuli faʻaaliga. O le i ai o malamalama malamalama o enaena (keneni, susu sukalati, karamel) ua faʻatagaina. O le pito i luga o le seti e teuteuina i papaʻe lacquered luga. O le pito i lalo o le meaafale seti teuteuina i embossed beige poʻo efuefu panels. O le laualuga faʻataʻitaʻi sandy "galu". O 'au i luga o kapoti ma fata e siʻo i le chrome. O le talieleele ua teuteuina i se vaaiga lautele o le po taulaga. Luga o le nofoaga galue, ia mautinoa ia faʻapipiʻi le malulu, neon moli. O le foloa e faʻapipiʻi i maa tetele o le keramika. Afai e lava le lautele o le potu, ona mafai lea ona e faʻaaoga ni uli uli, o le a faʻamamafaina ai le ogaoga o totonu. O luma o le tulimanu kapeneta faia i teuteu acrylic, varnish po o lacobel. O pupuni e ufiufi i efuefu poʻo beige vaega po o faʻasee pupuni. E faʻatagaina le faʻaogaina o tauaso. O le laulau i le 'aiga' aʻai e le teuteuina i se laulau, e le maalofia le pupunia o le susulu o le tioata poʻo luga kulimi luga. O le ufiufi o nofoa e faia i le kofe-ma-susu lanu enaena paʻu O le moli tutotonu o loʻo fai ma sui o le faʻasologa o moli uila o foliga tutusa ma le tele e tautau mai le faʻalo i tulaga eseese. O se elemene manaia o totonu o le a avea ma laupapa ma se lisi mo aso nei, pei o aso nei i faleʻaiga. I luga o lea mea, e mafai ona e tuʻuina feau i tagata o le aiga ae le o maneta i luga o le pusaaisa.

I faʻamatalaga tuʻufaʻatasi o aso nei, o le umukuka o loʻo puipuia puipui mai le potu malolo poʻo le potu 'ai e le counter bar. I potu vateatea, e mafai ona faʻaaoga se faʻavae motu, pe a oʻo i luma le laulau ma le ogaumu, ma isi vaega e lua o le tafatolu galue o loʻo tu i tua: o le pusaaisa ma le tapu. "Island" o le a avea ma aulelei faʻaopoopoina i totonu ata.

    

Aso nei

Aso nei o le quintessence o masani ma aso nei sitaili. Na tulaʻi mai i le taimi na liliu ai ina ua amata e totonu totonu ona tuʻulafoaʻia tu ma aga, faʻamoemoe i le laconicism. Pompous tamaoaiga o se mea o le tuanaʻi. I le Art Nouveau umukuka, teuteuina fugalaʻau e faʻaaogaina i teuteuga o puipui ma foloa. E mafai foi ona latou i ai i ie. E ui lava o ia mamanu e manatu o se faʻailoga o le masani sitaili. O puipui e teuteuina i paolo malu "susu". O le paʻepaʻe poʻo le beige seti ma le efuefu maamora pito i luga e ogatasi ma le 'aiga' aʻai, teuteuina i le olive poʻo le paʻu 'amu' amu. O lanu uliuli e faʻaaoga faʻafuaseʻi e tuʻu i totonu le ata. La latou matafaioi e mafai ona avea o ni umukuka sulu, uʻamea ma fou fugalaʻau, atavali ma ata i pogisa faʻamau i luga o puipui. E faʻaaoga foʻi tioata i le teuteuga, nai lo le tioata masani. E mafai ona faʻaaogaina o se laulau 'ai poʻo se faʻataʻitaʻiga o faʻaola. O foliga tioata e ogatasi ma lanu efuefu o pupuni.

O le apron umukuka o se priori mafaufauina o se vaega faʻaalia. Faʻaonapo nei faʻatagaina mo faigofie taʻaloga ma ona uiga. E mafai ona e teuteuina luga luga o laʻau ma se faʻanumeraina geometric mamanu faʻatasi ma fugalaʻau mamanu.

    

Provence

O le a tuʻuina atu e Provence i tagata e ona le avanoa moni e toe fausia ai se umukuka a Farani i totonu o le latou fale. O pa ua maeʻa i le sima poʻo paepae vali laupapa laupapa. O loʻo faʻailoa mai sone faʻapitoa i pepa puipui i totonu o si tamai fugalaʻau. O teuteuga ulu ua teuteuina i le "lattice" o fasi manifinifi. I luga o 'apamemea' au o loʻo iai le "faʻasaʻoga o taimi" - patina. O meaafale e filifilia uma paʻepaʻe tutusa, e faʻavaivaia le laulau lanumoana, piniki poʻo le turquoise luga ma le tali tutusa. Panels i luga o le facades teuteuina i apamemea faavaa. O le foloa e ufiufiina i se laupapa laminate poʻo le fale poloka, lea e valivali vali paʻepaʻe i luga, ina ia o faʻailoga mai le sasaʻo pulumu e vaʻaia e le le lavalava mata. Nofoa mo le 'aiga' ai filifili ia wicker, manaia enaena paolo. E sili atu le faʻaaogaina o le laulau "tinamatua" i luga o vae piʻo. E mafai ona valivali malamalama samasama pe piniki. O pupuni i luga o faamalama e beige ma se mamanu i se tamai fugalaau. E fautuaina e faʻaaoga ni ie masani ma se talatala foliga. Fugalaʻau e manaʻomia faʻaaogaina i le teuteuga: ola i ipu, faʻapipiʻi ma totonu i totonu o ulo. E le gata i lea o se elemeni taua o le a avea ipu, o lona laualuga e teuteuina i le tele fugalaʻau o lanu eseese.

Ina ia toe faʻafoʻi foliga lelei i meaafale tuai, e le gata o vali e masani ona faʻaoga, ae faʻapena foi le faʻaaogaina o metotia. O solo felanulanuaʻi e lafo atu i luga ma faʻamau i luga. O le iʻuga o ni meaafale fou lava ua leva ona iai nai lo le toe aumaia i le ola.

    

Minimalism

Minimalist umukuka faʻaaoga faʻatasiga o papaʻe, efuefu, uliuli ma paolo o enaena. O pa ua maeʻa i le sima poʻo moli laupapa pa. O le pito i luga o le seti o loʻo papaʻe lacquered luga, aʻo le pito i lalo o latou foliga e pei o le pogisa laupapa ma se uiga masani. O le talieleele e teuteuina i le mint-lanu e fai ai piliki. O le paolo lava e tasi na filifilia mo nofoa i le potu 'ai. O loʻo tu i tafatafa o se ipu malamalama poʻo se laʻau laʻau i vae uʻamea. O faʻamalama e ufiufiina i faʻasee pupuni poʻo paʻu lanu-oneone ofe. O le moli tutotonu o loo fai ma sui o le lapoʻoa moli moli ma le "pepa" paolo. O le teuteuga e faʻaaogaina naʻo ulo ma mea tototo i totonu ma ni atavali se lua i luga o puipui, o loʻo tusia ai i luga o le idiogram hieroglyphs.

    

Faaiuga

O se umukuka teuteuina i moli lanu e manatu o se manumalo. E faigata ona soʻosoʻoina i se lanu lanu, pei o isi taimi e tutupu ai ma pogisa paʻu, lea e taua ai a latou "metotia". O filifiliga faʻapena e faʻaaogaina uma i umukuka lautele o fale tumaoti ma i totonu o tamaʻi potu i Khrushchevs. Oe mafai ona faʻavaivaia le lanu toʻafilemu ma textured luga. Malamalama paolo mafai moni lava sefeina vaapiapi avanoa e ala i le faaopoopoina o le ea i totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Kamaiki o le ulafala.. MULIVAI SAFATa (Iuli 2024).