Falefaigaluega i tafatafa o le faʻamalama: ata ata ma faʻalapotopotoga

Pin
Send
Share
Send

O le kesi e tuʻu eseese pe i lo le faʻamalama sill. E mafai ona faʻaaogaina se faamalama tele mo lenei faamoemoe e aunoa ma le suia, ae e oʻo lava i suiga laiti e le tele se taimi ma e le manaʻomia tele tupe faʻaalu o le a liua ai i se laulau atoatoa, lelei.

I luga o se kesi i tafatafa o le faʻamalama o le a mafai ai e le gata i le tuʻuina o se komepiuta poʻo le komepiuta feaveaʻi, ae faʻapena foi ona faʻatulagaina nofoaga talafeagai mo le teuina o tamaʻi mea, fata mo tusi ma faʻamaumauga. O le autu faʻaopopo o le maualuga-lelei malamalama o le laulau i le faʻamalama, lea e sili ona taua mo i latou e faʻaalu tele le taimi i galuega: tamaiti aʻoga, tamaiti aʻoga, saienitisi.

Moli faʻasolosolo i lenei lomiga e faʻaaogaina i le leva o le afiafi.

O le faʻatulagaina o se falefaigaluega i tafatafa o le faʻamalama e faʻatagaina ai oe ona sailia se nofoaga e oʻo lava i totonu o se tamaʻi fale mautotogi, i ni tulaga e tatau ona sefe ai soʻo se senetimita o le avanoa. I se faʻaopopoga, i le valaʻau atu i mafaufauga (poʻo se tusi pasi faʻamaonia) mo se fesoasoani, o se laulau mafai ona liua i se ata mea faitino e avatua i le potu se faʻapitoa lagona faʻapitoa ma uiga.

O le kesi i tafatafa o le faʻamalama e mafai ona faia i mea eseese. O le sili ona anagata ma anagata o le a sau mai le aluna. E mafai foi ona lapoʻa i le tele, lua, pe oʻo foʻi i le tolu, e mafai ona galue i le taimi e tasi.

O se faamalama falefaigaluega o le a sili atu le taugofie pe afai e te faʻaaogaina MDF panels o ni mea mo le laulau. E masani a o lo latou mafiafia e le sili atu ile 19 mm. E faigofie ona tuʻuina atu ia i latou ni foliga, e le faigata ona filifili se lanu ma se ie e fetaui ma lou manatu. E anagata ma teteʻe i aafiaga mai fafo.

O le kesi i tafatafa o le faʻamalama e mafai foi ona faia i chipsboard panels. E tutusa mea lelei, ae e tele galuega. O le oloa maeʻa o le a manaʻomia le muamua faʻapipiʻi, ona vali lea i le lanu ua filifilia.

O sea laulau e le manaʻomia se tausiga faapitoa, ua lava e solo ese ai mai le efuefu i le taimi. I le tulaga o le maʻaʻa palapala, e mafai ona fufuluina i taimi uma i se fasimoli masani poʻo se vailaʻau fufulu laʻititi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Burger de Falafel (Iuli 2024).