12 manatu pe faʻafefea ona teuteuina se auala ea i le umukuka

Pin
Send
Share
Send

E mafai ona tu le atigipusa i le tulimanu ma le ogatotonu o le puipui, lea e tuʻu ai se faʻailoga i le tulaga o le umukuka seti. O manatu fautuaina i le tusitusiga o le a fesoasoani e sasa le ala ea i le umukuka.

Pusa tulimanu ma seti laina seti laina

O le auala sili ona faigofie e mafaufau ai i le mea o loʻo i ai meaafale pe a fai o le pusa ea i le tulimanu. O le faʻavae na faia e le faʻailoga e fetaui lelei mo le tuʻuina o se umukuka. Afai o le alatoto poloka agai i luma i luma o le toega o meaafale, lona faʻaiuga e tutusa ma mo puipui.

I se isi itu, e sili atu le tapunia faʻapitoa o se tamaʻi atigipusa ma le ulu, ina ia le leiloa avanoa, lea e seasea tele i le umukuka. I lenei tulaga, o le laulau pito i luga ma le kapeneta i tafatafa o le faʻamau ea e masani ona faia, ma le amanaʻia o le itu o le protrusion.

Pusa i le tulimanu ma L-foliga headset

Afai e faʻataga sikuea mita, e mafai ona faʻatulaga le umukuka i itu uma o le alatele o le ea. A faʻatusatusa le loloto o le poletito i fua o le umukuka, ua lava lea e okaina ai ni laina se lua o kapoti ma fata e lua.

E masani ona fautuaina e faʻalautele le atigipusa i le drywall ia faʻatulagaina ma faʻafaigofie le faʻatulagaina o meaafale.

Afai o le lanu lanu o meaafale ma puipui e latalata, o le a le manino le asymmetry i le ata o le avanoa.

Faigata e faʻaopoopoina e le mamanu o le fasipepa, lea e sosolo ese mai le puipui i le 15-20 cm. I lenei tulaga, e sili atu le aua le taulagaina avanoa ma sasa le pusa ea i totonu o le umukuka, o loʻo faʻataʻamilo ai ma meaafale ma nanaina i tua o luma o le pito i lalo o kapoti.

O kapoti ua faʻatulagaina i ni tulaga se lua e ufiufi ai le pito i luga o se tamaʻi poloka. I lenei tulaga, na o lona ogatotonu eria tumau vaʻaia. O le le lelei o lenei tali o se taua taua i le tau o le umukuka seti.

Faʻamau pusa i le ogatotonu o le pa

Afai o le protruding vaega o le pou ea o loʻo i le ogatotonu o le umukuka pa, e mafai ona faigata ona tuʻu meaafale. O le lelei o lenei tulaga o le tele o tulaga o le protrusion ei ai lona loloto papaʻu nai lo 'au o loʻo tu i le tulimanu.

I totonu o le umukuka vateatea, e mafai ona e tuʻuina le mea faʻamau i luga o le puipui e aunoa ma se poloka pu. E mafai ona ufiufi le protrusion poʻo le tuʻuina atu o se faʻaaliga manino.

Faʻasolo le puipui i luga o le pusa ea

Pe e te faia se lisi, valivali pe tuʻu ni feʻau fiafia i lou aiga, o le slate puipui e avatua ia te oe avanoa le faʻatapulaaina mo le fatufatuaʻi ma oe lava faʻaali. E matua faigofie lava ona sasa le pusa ea i totonu o le umukuka, na o le valiina i se vali faʻapitoa.

Lenei fofo o le a apili uma i tagata matutua ma tamaiti. O tusitusiga malamalama ma penivali tusi e faʻafiafiaina ai oe. E mafai ona faʻapaleni lau puipui laupapa ma mea uli o umukuka meaafale, meaafale, ma mea pogisa.

Faʻafoliga ma lanu

O le sili atu faigata o le geometry o le potu, o le sili atu ona mataala oe tatau ona i ai i le filifiliga o lanu o le faʻaumaina o mea. Afai o le umukuka meafale ma puipui e i le tutusa lanu, e le o manino mai le pusa ea. A eseʻese le lanu ole kapoti ma puipui, e tatau foʻi ona faʻaaoga mea lava e tasi e faʻapipiʻi ai le pou ea e pei o puipui.

Piliki mo le faʻamaeʻaina o le pusa

Ina ia mafai ona faʻaopoopo le matagofie i le ea poʻo le faʻaopopo o le paʻu o le alamanuia i totonu, e mafai ona e sasaina le pusa ea i totonu o le umukuka ma tile faʻataʻitaʻi piliki.

O sea luga e faʻaopoopoina le mafanafana i le umukuka ma avea ma ona teuteuga. O le ata o le piliki e alu lelei ma papaʻe ma uliuli meaafale, teuteuina o le potu i le le mautonu ma pastel lanu. O sea totonu e foliga manaia ma tulaga ese.

O le pou ea o se elemeni elemeni

I potu vateatea, o le ea ea poloka e masani ona tu i le ogatotonu o le puipui pe tuaoi ma le faitotoʻa i le umukuka. O sea faʻatulagaina o le ea ea mafai mafai ona faʻamaʻaina lelei e ala i le liua e avea o se vaeluaina i le va o le kuka eria ma le 'aiga vaega. O le faʻaauauina o le pusa faʻailogaina o le avanoa e mafai ona avea ma pa fata, o se umukuka kapeneta poʻo se matagofie vaeluaina e faʻatagaina i le malamalama.

Maeʻa eseese - o se auala e nana ai le pusa

O laina motumotu, fugalaʻau, ituaiga poʻo ituaiga ituaiga e mafai ona faʻamalieina tapunia se sikuea faʻatafafā. Lenei vaifofo vaʻaiga foliga fou ma seti le lagona o le umukuka.

A filifilia le faʻamaeʻaina o mea, e tatau ona e amanaʻia le fua o le potu. O le tele o le lautele o le umukuka, o le tele o le eria e mafai ona faʻapipiʻi ma pupula faʻataʻitaʻi tile. I potu e tauagafau i le lapoʻa, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i tile o se le-masani foliga, faia i le tasi lanu.

Tuʻu le TV ile pusa ea

I aso nei, o seāseā meaʻai e mafai ona mafaufauina e aunoa ma se TV. O le i ai o se alatele ea i tafatafa o le faitotoʻa e vave ai ona foia le mataupu o lona tulaga faʻatutuina. O lenei faʻatulagaga e mafai ai ona sili atu le faʻaogaina o le avanoa.

O le TV e tu faafesagai ma le potu 'ai ma i autafa o le umukuka e faigofie lava ona maimoa uma a o' aʻai ma i taimi o kuka. E fautuaina e alu faataamilo i le pito i lalo o le nofoa ma meaafale umukuka ina ia mafai ai ona faʻatulaga le teuina o mea umukuka poʻo meaʻai.

Faʻaaogaina se pusa e fausia ai se faʻailoga

Afai o le vent poloka e sosolo i se loloto faʻatusatusa i le fua o meaafale poʻo masini, e mafai ona faʻaaogaina ina ia mafai ai ona fausia se niche. E mafai ona ofi pusa umukuka, pusaaisa, ogaumu ma isi mea faigaluega a le aiga. Lenei fofo e talafeagai tusa lava pe o le a le nofoaga o le ea faʻamau.

O le faʻailoga o le ea e avea o se susulu faʻaaliga

E mafai ona faʻamamafa le pupula o le sua i le poloka poloka ma faʻaleo i ai se faʻailo. Faʻasaga i tua o le pastel umukuka, o se pa foliga foliga sili ona manaia ma tosina mai le mata.

E naʻo le tuʻiina o le pusa ea i le umukuka ma mea teuteu.

Uati, faʻata teuteuga, faʻataʻitaʻiga, faʻafanua poʻo ni atavali o le a fesoasoani e faʻatautaia ai lenei galuega. Faʻamoemoe i le vaitau poʻo le lagona, mea e mafai ona faʻaleleia e faigofie ai ona suia foliga o le umukuka.

Faʻatulagaina o fata i luga o le pusa ea

Tatala fata e mafai ona tuʻu i luga o se lautele lautele, lea o le a avea ai e le gata o se aoga fofo. Fagu manino ma sioala ma mea manogi, lelei ipu faʻavasegaina o le a faʻaopopo atili ai le matagofie i le ea.

E mafai ona e sasaina le pusa ea i totonu o se umukuka lautele e ala i le faʻateleina o le lapisi o le faʻamalama e faʻaaoga ai le drywall ma fausia ai se niche i totonu. O sea malologa e talafeagai mo le tuʻuina o fata, o lona pito o le a le protrude tala atu o ona tapulaʻa.

Afai o fata e faia i tioata, o isi malamalama mai luga o le a faʻamamafaina le matagofie o mea na faʻaeʻeina i latou. Ma o se fale pa pia poʻo se faʻaputuga o ipu o le a avea ma faʻasilasilaga o totonu.

O manatu fuafuaina i le tusitusiga o le a fesoasoani e faʻafoliga o se protruding ea ea poloka pe liliuina i se aoga ma aoga elemene o totonu. Faatasi ai ma le fesoasoani a lanu, ie ma ituaiga o mea e faʻauma ai, faʻapea foʻi ma meaafale ma teuteuga, e mafai ona e mauaina ma le manuia le iʻuga e manaʻomia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nato Brothers: E Faigata Le Alofa (Iuli 2024).