15 manatu pe faʻafefea ona teuteuina se avanoa i se fale mautotogi

Pin
Send
Share
Send

Ipu tulimanu

O meaafale fausia-i totonu poʻo se avanoa tuʻu avanoa e tu ai tulimanu o le a fesoasoani ia te oe e faia ai le tele o le avanoa i le potumoe po o le potu malolo.

Afai e te filifilia foliga e faʻafetaui puipui, o le aotelega fausaga o le a "liu" faasaga i latou talaʻaga, ae o le loloto o le kapeneta o le a faʻatagaina oe e ofi tele mea i totonu nai lo masani.

Fata tautau

O le tulimanu o se sili lelei nofoaga e teu ai tusi ma faʻaali ai au aoina. Tatala fata e le taugata, ae e foliga ea ma manaia. Lelei tele mo laiti avanoa, a o latou faʻaaoga tatau faʻaaogaina le vaega o le potu ma tuuina atu loloto.

Fata

O le auala lelei e "nana ai" meaafale lapopoa o le tuʻuina lea i totonu o se tulimanu. O le i ai i le pito i tua o le potu, o le fata e tosina mai i le faʻaitiiti. Oe mafai ona tuʻu se kesi i ona tafatafa ma maua se mafanafana ma aoga nofoaga e galue pe aʻoga.

Ata

Faʻatasi ai ma lenei auala sogasoga, o le tulimanu o le a foliga muamua ma matagofie, aua o le tele o tagata ua masani e vaʻai ata faʻafanua o loʻo tu i le ogatotonu o le puipui pe tu i luga o fata.

O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaopopoina i uati, faʻata ma tusitusiga.

Lomitusi

Afai e le lava centimita mo se ato fata atoa, ma fata e le mafaufauina ona o lo latou laʻititi gafatia, o se tamai fata o le a fetaui lelei ofi i le tulimanu.

E lelei pe a fai o drawers poʻo se potu ma se faʻataʻamilo faʻataʻoto o loʻo tu i le pito i lalo - o lenei auala o le a le soʻona tele ai mea e teu ai ma mea ma teuteuga.

Tulimanu o galuega

Soʻo se tulimanu le faʻaaogaina i totonu o le potu o le a avea ma talafeagai Iti-kapeneta pe afai e te ofuina se talafeagai laulau i totonu, faʻatulaga fata ma faʻatulagaina le saʻo moli.

Nofo i lou tua i le potu avanoa e faigofie ai ona taulaʻi i lau galuega ma le faʻalavelave.

Sofa

O le sofa tulimanu faʻasaoina se faʻaaogaina avanoa, a o le mafai ona ofi le tele o tagata nai lo le tuusaʻo mamanu. I totonu o se tamaʻi potu, o le tulimanu o le nofoaga sili ona lelei mo le sofa: o lenei faʻatulagaina faʻatagaina oe e faʻasaʻolotoina avanoa i le ogatotonu o le potu mo le lelei faʻagaioiga.

Moli moli

O se moli matagofie foloa, lamepa asoa poʻo se lamepa i luga o se tamai laulau e le gata o mea aoga, ae o se lelei auala e teuteuina ai se tulimanu o se potu. O moli i le lotoifale o le a faʻafaigofie ai le siʻosiʻomaga ma foliga mai e faʻalauteleina le avanoa.

Afi Afi

O se tulimanu magalafu manaʻomia lelei tulaga i tafatafa o se vevela mafuaʻaga ma se vaʻaiga lelei o le afi mai itu uma. O le magalafu i le fale mautotogi mafai ona avea uma eletise ma faʻafoliga - mo se faʻataʻitaʻiga, faia e lima.

Nofoa faitau

O le masani tulimanu tisaini o se vaivai lima nofoa faʻaopoopoina e se malamalama punaoa. Afai e te tuʻuina se aluga poʻo se palanikeke i luga o le nofoa, ma tuʻu se fata ma tusi i tua atu o le backrest, e te maua le tulimanu sili ona lelei mo le faitau ma malolo.

Faʻata

O le isi auala faigofie e faʻalautele ai le avanoa i le taimi nei o le tuʻu o se faʻata i le tulimanu o le potu. O se tulimanu le faʻaaogaina o le a mou atu, nai lo le tuuina atu o se lagona o le airiness ma masking le le tutusa o puipui. O le faʻata ie e mafai ona faʻaopopoina i palealiʻi poʻo le moli moli.

Fugalaʻau i totonu e

O se auala faigofie ma aoga e faʻatumu ai le tulimanu i totonu o le potu o le tuʻuina lea o se teuina fale tele i totonu i totonu o se ulo matagofie, pe faʻatulagaina se tuʻufaʻatasia o lanumeamata avanoa, e aofia ai le faʻataʻatia ulo.

Vaega o faatufugaga

Soʻo se auiliiliga teuteuina - faʻatagata poʻo puipui puipui - o le a fesoasoani faʻalelei le tulimanu. E le pei o se laʻau, e le manaʻomia le vaʻaia o se fasimoli: e naʻo lou manaʻomia o le efuefu. A le o lea, e mafai ona e faʻaogaina se fola uʻamea umi, o se uluaʻi pupuni poʻo seisi mea faitino.

Televise

O se vaifofo aoga mo le faʻatumuina o se tulimanu o se TV i luga o se tamai tulaga poʻo puipui. I totonu o se tamai potu, o lenei faʻatulagaina faia mo le leai o se avanoa avanoa. O se tamai masini e masani ona filifilia mo lenei faʻamoemoe.

Eria o tafaoga

I le tulimanu, e mafai ona e tuʻuina se faʻafaigofie, se suʻisuʻi masini poʻo se faʻapipiʻiina o musika: e sili ona talafeagai lea peʻa fai e leai se avanoa i tafatafa o le faʻamalama. Lenei totonu mamanuina e le gata aoga, ae faʻapea foi ona aumaia ai le tagata lava ia i le ea.

Tulimanu avanoa e foliga mai e le faigofie i le taimi muamua na tilotilo ai: e pei ona e vaʻaia, o le faʻaaoga tatau o tulimanu e sili atu ona lelei nai lo le le lelei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Easy Crochet Crop Top DIY Tutorial (Iuli 2024).