Maualuga-tekonolosi i totonu: faʻamatalaga o sitaili, filifiliga o lanu, maeʻa, meaafale ma teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Tulaga iloga o le sitaili

O le Hi-tech o se itu e matua talavou lava, o le autu e iloga ai ona vaega o le tele o galuega. Ona o le eseʻesega o le sitaili o loʻo faʻaeeina totonu o le fale i se malulu ma le taofiofia o le ea, e le masani ona faʻaaogaina i totonu o le fale.

  • Maualuga galuega tauave o meaafale;
  • O le geometry o meaafale o loʻo manino laina saʻo;
  • O totonu e mafai ona sili atu chrome ma uʻamea vaega;
  • O tioata e masani ona faʻaaogaina o ni vaega totonu;
  • A maeʻa, faʻaaoga se palakalafa monochromatic, aunoa ma ni ata ma ni mamanu;
  • Le aofaʻi laʻititi o mea teuteu teuteu;
  • Malamalama tele i eseesega eseese;
  • Faʻatumuina le avanoa i tekonolosi faʻaonapo nei.

Lanu fusi o alaleo

O teuteuga, meaafale ma ie i totonu ole fale tekinolosi maualuga e fai i pupuni latalata i le tasi. O le lanu lanu e faʻatumuina i le faʻaeteete lanu: paʻepaʻe, uliuli, efuefu, beige ma uʻamea. O le potu e mafai ona faʻaeeina i lanu susulu i le fesoasoani o aitema taʻitasi poʻo teuteuga elemeni. Lanu pupula e tatau ona faʻaaogaina i inumaga ina ia aua le soʻona soona totonu totonu ma aua le avea ai fua. O le taulaʻiga o luga o auiliiliga, mea ma foliga.

Ata i totonu o potu o le potu

Umukuka

Talu ai o le tele numera o masini e faʻalauteleina i le umukuka, hi-tech e sili ona lelei mo le teuteuina o se avanoa. O le tali sili ona lelei ole faʻaaogaina lea ole tekonolosi faʻaonapo nei, nana mai le vaʻai.

Ata o se ultra-po nei motu umukuka.

O le umukuka seti laina saʻo ma se lamolemole luga. Matte ma glossy facades foliga tutusa lelei, faʻata ato e fesoasoani e faʻalautele vaʻaia le umukuka avanoa. Nofoa, 'ai laulau' ai elemene ma totoga mafai ona uʻamea poʻo le chrome. Moli mafai ona i ai e le gata i le masani ai lagona, ae faʻapea foi i auiliiliga o le umukuka seti.

Potu malolo

O le potu malolo tekinolosi e faia i lanu taofi, o le faʻaaogaina o auiliiliga malamalama e faʻatagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i meaafale po o teuteuga. O le faʻalo, foloa ma puipui e saʻo laina. O se tasi o puipui, pei o le puipui lea e tautau ai le TV, e mafai ona faʻauma i piliki poʻo maʻa.

O le sofa ma nofoa faʻapitoa e mafai ona faʻafouina i ie poʻo le paʻu. O toega o meaafale e saʻo foliga ma se lamolemole luga, e masani ona faʻaaoga tioata ma uʻamea i teuteuga. O faʻamalama o le a teuteuina i pupuni saʻo poʻo tulle i le foloa.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo tekinolosi, o le uliuli ma paʻepaʻe lanu lanu ua faʻasusu ma le lanumeamata lanu o laʻau.

Potumoe

O le maualuga-tech potumoe totonu e i ai se minimalistic amio. Naʻo mea manaʻomia talafeagai, moega, lavalava, laulau e moega e faʻaaogaina. O le teuteuga o loʻo faʻatinoina i se malie malie lanu lanu, seʻi vagana ai kapeta. O moli mananaia, faʻata ma atavali o le a faʻaopoopoina le oona i le potumoe.

I le ata o loʻo iai se moega ma le aʻafiaga o le "opeʻea i le ea."

Tamaiti

Faʻavae i luga o le faʻamatalaga, e le faigata ona malamalama o le maualuga-tekonolosi e le masani ai mo teuteuina se potu o tamaiti. O ata puipui, kapeta ma faʻamatalaga e le masani ai totonu o le a fesoasoani e faʻaopopo le lanu i totonu. O laina saʻo o meaafale a le kapeneta e mafai ona fai i lanu susulu.

I le ata i le vasega pepe o loʻo i ai uluaʻi atavali eletise fausia i totonu o le puipui.

Faletaele ma faleuila

I totonu o le faletaele, e talafeagai le faʻaaogaina o se tekinolosi alualu i luma potu ma se fale taele foliga-faʻalelei. O le tapu e mafai ona faia i tioata poʻo maʻa. O le iʻuga e faia i maa lanu lanu malamalama. O se manaia i totonu tali o le a avea ma filifiliga o tile ma faʻataʻitaʻi o maʻa masani.

Faapaologa

I le alatele maualuga-tekonolosi, minimalistic meaafale foliga fealofani. O totonu-i totonu o ofu tuʻufuga ma tioata faitotoʻa poʻo se ofu teu ofu ma moli uila o le a ofi lelei i totonu o le aotelega manatu o sitaili O se faʻata umi ma se nofoa faʻavae ma uʻamea vae o le a faʻaopopo.

I le ata, o le kapeneta i le alatele ua faʻamalamalamaina ma moli uila.

Kapeneta

O le hi-tech office ua faʻatumuina i tekonolosi faʻaonapo nei. I teuteuga, e mafai ona e faʻaaogaina atoatoa uma foliga o le sitaili. O puipui e mafai ona faʻapipiʻi faʻapipiʻiina, o le fola e faia i tile poʻo le laminate. O meaafale e i ai se faigofie mamanu. O totonu e tumu i auiliiliga uʻamea. O faʻamalama o le a teuteuina i pupuni poʻo ie faʻaseʻe.

Maualuga-tekonolosi fale mamanu

O le lautele o le fale faʻatagaina oe e aumai sili atu manatu i le olaga ma faʻaopopo auiliiliga e le talafeagai i taimi uma i se taulaga fale. O totonu o se fale tele-tech a le atunuʻu e mafai ona faʻatumuina e ala uʻamea, faigofie i foliga pe i totonu o ni drawers.

O le potu malolo avanoa o le a teuteuina i se magalafu o onapo nei, o se tali manaia o le a tautau pe fausia-i totonu o taʻinaafi.

O se potu vateatea e maua ai le tele o filifiliga mo teuteuga fale. O puipui e mafai ona faʻamaeʻaina i maʻa poʻo piliki. Ma maualuga faʻalo, e mafai ona e faia se taʻaloga o le malamalama i tulaga eseese.

Faʻamaeʻaina foliga

Pa

Maualuga-tekonolosi pa e faia tele i moli malamalama, e aunoa ma le faʻaaogaina o mamanu ma ata. O le teuteuga faʻaaogaina piliki, maʻa, sima, pepa puipui faigofie. O laupapa palasitika o loʻo faʻaaogaina foi i teuteuga. I le avea ai o se tulafono, o atavali ma teuteuga elemeni e le faʻaaogaina i totonu, o se tuusaunoa atonu o se faigofie atavali poʻo se ata i le malamalama poʻo le uliuli ma paʻu paolo. Glass partitions mafai ona faʻaaogaina o sone o avanoa.

Fogafale

Tile, laminate, poselane stoneware poʻo oe lava faʻavasegaina fola metotia o loʻo faʻaaogaina o fola. O lanu lanu e amata mai i le paʻepaʻe paʻepaʻe e oʻo i le pogisa efuefu ma enaena. O se kapeta faaputuga laitiiti o le a faʻaopopoina sina mafanafana i se faigata totonu.

Taualuga

O le taualuga mafai ona mafolafola mafolafola pe i ai se lua-tiered fausaga, lea e faʻatagaina ai oe e fausia le aʻafiaga o se opeopea faʻalo ona o moli. O le laualuga mafai foi ona teuteuina i se laupapa laupapa fausiaina o le atoatoa geometry. O le lanu masani mo teuteuga maualuga-tech taualuga e sinasina.

Pupuni ma faitotoʻa

I le maualuga-tech faiga, lautele lautele foloa-i-faʻapupuni pupuni e aunoa ma pupuni e masani ona faʻaaogaina. Afai e talafeagai le faʻatulagaina faʻamalama, faʻaaoga pupuni poʻo tulle o se faigofie tipi, faʻapea foi ma pupuni ma faʻaseʻe pupuni. O faitotoʻa e i ai se lamolemole matte, susulu poʻo se faʻata maeʻa ma minimalistic chrome 'au pe leai foi, tuua se avanoa ma sikuea tulimanu matala.

I le ata o loʻo iai se faʻata faʻata i totonu o le umukuka maualuga.

Filifiliga meaafale

O le tuutuuga autu mo le filifilia o meaafale o le sili atu o galuega. O le maualuga-tech totonu e le faʻaaogaina le aoga mea teuteu.

  • O meaafale e saʻo ma manino ona laina;
  • O le ie o le sofa ma nofoa faʻasolosolo o le monochromatic, aunoa ma ni mamanu ma ni ata;
  • O le sofa ma nofoa faʻapitoa e mafai ona teuteuina i le chrome auiliiliga;
  • O le nofoa e mafai ona i ai se uʻamea faʻavae;
  • O le puipui o le potu malolo poʻo le potumoe mafai ona aveina atoa le umi o le puipui, lea e maua ai le tele o teuina avanoa;
  • O le laulau ma nofoa o loʻo i ai foʻi se foliga saʻo, o le faʻavae e faia i le uʻamea poʻo le chipboard;
  • O le laulau kofe mafai ona faia i tioata;
  • O le moega faʻavae mafai ona i ai tulimanu ma se ulu maualuga;
  • O se tali manaia o le a avea ma moega ma le aʻafiaga o le "opeopea i le ea";
  • O lavalava e masani ona faʻaaogaina i totonu poʻo lavalava.

Ituaiga ie i totonu o le potu

E le faʻaaogaina ni ie e fai ma teuteuga i totonu o mea maualuga. Pupuni po o kapeta mafai ona avea o se susulu faʻaali i totonu o se potu. O pupuni e faʻafaigofie ona tipiina ma lanu maʻa e pei o pupuni saʻo, Roma, ie faʻaseʻe poʻo pupuni.

I le ata o loʻo papaʻe tulle ma pupuni uliuli pupuni o se faigofie tipi.

O le kapeta ma masani masani ma fusi o le a foliga le talafeagai i totonu; o le monophonic long-pile kapeta o le a lagolagoina lelei le aotelega sitaili o le potu. O le a ia avatua le mafanafana misi i le hall po o le potumoe.

I le avea ai o se mea teuteu, o se sofa poʻo se moega e mafai ona teuteuina i ni aluga.

Teuteuga ma mea faʻaaoga

O le maualuga-tekonolosi totonu e le iloga e le tele o elemene teuteuina, tele o taimi o se laconic faʻaopoopoina i le aotelega ata o le fale.

  • Atavali o loʻo atagia mai ai ni ata i se tulaga faʻatulagaina laiti.

I le ata, o ata masani e faʻaaoga mo le teuteuina o le potu malolo maualuga.

  • Ata i le uliuli ma papaʻe.

  • Pa faaeletoroni poʻo le uati uati.

  • Tetele, faʻata leai se faʻataʻitaʻi o le a vaʻaia lautele le avanoa.

I le ata, faʻata atoa-pa faʻaata vaʻaia lautele le potumoe.

  • Vases fola matagofie i filifiliga paʻepaʻe pe uli ma filifiliga.

  • Uamea elemeni i meaafale ma teuteu mea.

Manatu Moli

Maualuga-tekonolosi moli ua tuuina faapitoa maitauina. O le taʻaloga o le malamalama o loʻo i ai i soʻo se totonu. Malamalama faʻaogaina moli malamalama poʻo le LED fasi e faʻaaogaina luga o soʻo se laualuga: faʻalo, foloa, puipui, meaafale.

O le moli tutotonu o le a avea ma moli uila ma se uʻamea fausaga poʻo tioata paolo.

O puipui o le a teuteuina ma sconces faia i tioata faʻaaisa poʻo le uʻamea ma se faigofie foliga geometric.

O moli moli fola e pei o le chrome-plated o le a faailoga ai le malologa. Laititi faʻalo moli e mafai ona faʻaaogaina o ni moli faʻaopopo.

Faletusi o ata

E ui lava i le le faʻamalosia natura o le maualuga-tekonolosi sitaili, ma le tuʻufaʻatasiga saʻo o lanu ma auiliiliga, e mafai ona e faia se ultra-faʻaonapo nei ma matagofie totonu. E tofu lava vaega o totonu ma a latou lava galuega: o meaafale e faigofie, vateatea ma feaveaʻi, o kapoti e le maitauina, ma le tele o potu ma e aunoa ma le manaʻomia faʻamatalaga. Glossy surfaces faʻateleina le avanoa, ae o matte luga e faʻamamafaina le maualuga-tech ofisa sitaili. Backlighting mafai ona i ai i soʻo se auiliiliga totonu.

Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o le maualuga-tekonolosi faiga i potu mo eseese faʻagaioiga mafuaʻaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: NƠI NÀY CÓ ANH. OFFICIAL MUSIC VIDEO. SƠN TÙNG M-TP (Mae 2024).