Faʻafefea ona fausiaina se sologa lelei umukuka mamanu 6 sq m? (66 ata)

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se tamai umukuka: tisaini fesoasoani

A numera o fautuaga:

  • Mo teuteuga, e le manaʻomia le faʻaaoga pogisa, susulu ma faʻasusu lanu, lea o le a vaʻaia vaʻai le avanoa. E sili le filifili mo se mama susu, paʻepaʻe, kulimi poʻo beige palette e faʻamalamalamaina le potu.
  • E sili atu pe a fai o totonu e iai se faʻata ma isi mea e faʻaata mai ai luga. Faʻatasi ma moli lelei, latou te faʻalauteleina se tamai umukuka ma faʻaopopo faʻaopopo tele iai.
  • Mo se aiga o le tasi pe lua tagata, nai lo le laulau 'ai, oe mafai ona faʻapipi se pa counter, o se laulau laulau, se laʻititi gaugau pe toso-mai laulau.

Faatulaga 6 sq m

Mafaufau i le faʻatulagaga o le 6 mita umukuka, e mafai ona maua se faʻatinoina ma ergonomic mamanu. O ia nofoaga e masani ai mo brezhnevka, stalinka poʻo tamaʻi fale Khrushchev.

O sea avanoa umukuka e masani ona faʻaalia e se sikuea foliga, o le umi o puipui e tusa ma le 2.5 mita. I totonu o sea potu, e tatau ona faʻaauupegaina ni vaega se tolu e aoga. O le tulimanu seti e sili ona fetaui lelei, lea, ona o lona faʻatulagaina, e mafai foi ona ofi ai se masini fufulu ipu.

I totonu o se sikuea sikuea sikurini ma puipui 2 ma le 3 mita, e sili ona talafeagai le tuʻuina o se laina faʻatulagaina ma kapeneta ma masini i le tasi puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o le umukuka ma le lautele o le 6 sikuea mita.

O le fuafuaina ma le toe faʻaleleia o le umukuka avanoa o 6 sikuea mita i le fale o le vaʻa o le Leningrad faʻasologa mafuaʻaga o le tele o faigata. I le i ai o talafeagai faʻatekinolosi tulaga, atoatoa demolition o pa e mafai ona suia e se vaega demolition. I lenei tulaga, o le vaeluaga i le va o le umukuka ma le nofoaga malolo ua suia e se lautele faitotoʻa, ma o le autu ulufale e tapunia ma drywall. O le faʻaiuga niche e talafeagai mo le faapipiiina o se pusaaisa po o ni puipui fata.

I le ata, le ata o se tamai umukuka 6 sq. I totonu o se vaʻa-ituaiga fale.

Lanu fusi o alaleo

I le ata o le 6 sq. Umukuka, o se muted malamalama ma vaivai palu lanu samasama e talia. Paʻepaʻe e salalau, lea e tuʻufaʻatasia lelei ma pisia feʻilafi o lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se filifiliga manaia o le faʻaopopoina lea o se potu malamalama ma moli lanumeamata malamalama. O le faʻaaogaina o le paʻepaʻe i le soʻotaga ma penina poʻo le efuefu o le a fesoasoani e faʻaee ai le siʻosiʻomaga ma le tamalii ma le poto, faʻapea foi ma le faʻaopopoina o le malosi ma le ogaoga.

Faʻaaogaina atamai o leo pogisa o le a faʻaopopoina loloto vaʻaia i le potu, mau faʻataulaʻi ma faʻasolosolo sasa o le a fesoasoani faʻalauteleina le avanoa.

I totonu o le ata o loʻo i ai se sone mumu faʻaalia tali i totonu o le umukuka malamalama o le 6 sikuea mita.

Faʻamaeʻaina ma faʻafouina filifiliga

Filifiliga sili ona lelei mo le faʻaumaina o tali:

  • Fogafale O le masani metotia auala o le tile o le foloa. E fautuaina e ave le fiafia i mea malamalama. O maa ma faʻataʻitaʻiga o laʻau o le uolava poʻo se maʻa pei o se maʻa ma se maʻa maamora o le a foliga mai e le masani ai. Afai i totonu o le umukuka 6m ua filifili e tuʻu le linoleum, e sili atu le filifilia o se ituaiga pisinisi.
  • Pa. I le mamanu, o le faʻaaogaina o tile poʻo le fufuluina pepa puipui e talafeagai. O se tamai umukuka o le 6 sikuea mita e ufiufi i tapoleni ma le feololo-tele le malamalama faʻanenefu, lea o le a faʻamalieina ai le manino tapulaʻa o le potu.
  • Taualuga. Ina ia faia le potu o le 6 sikuea vaʻaia vaʻaia maualuga atu, oe tatau ona pikiina luga o se paʻepaʻe paepae e ufiufi i le tulaga o atavali, paʻepaʻe, pepa puipui poʻo faʻalo tapoleni.
  • Apron I le teuteuina o le vaega o le apron, plexiglass ma le ata o ola pea, laufanua po o le taulaga panoramas mafai ona faʻaaogaina, faʻapea foi ma le tele o maa poʻo mosaics.

Faʻafetai i le filifiliga saʻo o le feagai ma mea, e mafai e le gata e suia le umukuka potu o le 6 sikuea mita, ae faʻapena foi ona vaʻaia lautele ma faʻasaʻo ni fuafuaga le atoatoa.

I le ata o loʻo i ai le 6 sq m umukuka ma se tali faʻapipiʻi apron ma tile lelei ma ni mamanu.

Meaafale umukuka ma mea faigaluega a le fale

Faʻataʻitaʻiga moni o le faʻavasegaina i se tapulaʻa umukuka avanoa o 6 sq. M.

Ata o le umukuka 6 mita ma le pusaaisa

Mo se tamai umukuka o 6 sikuea mita, e fautuaina e filifili se faʻapitoa faʻapitoa ma maualuluga faʻataʻitaʻiga poʻo iunite ma le avanoa o le tulimanu faʻatulagaina. O le nofoaga sili ona talafeagai e faʻapipiʻi ai le pusaaisa o le itu tauagavale, taumatau o le headset poʻo se isi tulimanu.

O le ata faʻaonapo nei e manatu o se vaega i totonu o le pusaaisa. O lenei mamanu aveina le maualalo o sikuea mita ma fausiaina se tasi tuufaatasiga ma se umukuka seti.

I le ata, o se tamaʻi pusaaisa i totonu o se umukuka mamanu ma le lautele o le 6 sikuea mita.

Ergonomic tulaga i tafatafa o le faʻamalama. O le faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi faʻaavanoaina talafeagai taulimaina ao kuka. E sili atu pe a fai o loʻo matala faitotoʻa o iunite i le isi itu itu mai le nofoaga o loʻo faigaluega ai.

Umukuka 6 m ma le masini fufulu

I potu mautotogi ma se tamai fale taele, e le mafai ona faʻapipiʻi se masini fufulu, o le mea lea o lenei mea faigaluega a le aiga ua tuu i le umukuka. I lenei tulaga, ua fautuaina le masini tamea e tu i tafatafa o le tapu, ina ia leai ni faʻafitauli pe a fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga.

O le typewriter fausia i totonu o le headset o le a foliga sili. Ma le mea lea, o le galuega luga luga e mafai ona aoga.

I le ata o loʻo i ai se umukuka laititi-6 mita faatafafa ma se masini fufuluina, o se headset fausia-i lalo o le countertop.

Fuafua umukuka 6 mita ma le sofa

Mo se tamai umukuka, o se tamai sofa e talafeagai, laʻititi lapoʻa nai lo le nofoa. O se faʻataʻitaʻiga faʻatusa o le a fetaui lelei i totonu o se potu vaapiapi o le 6 sq. Faʻatasi ai ma le le lava le aofai o faʻaputuga faiga, oe mafai ona faʻaaogaina le sofa drawers. E sili le tuʻu i luga o meaafale faʻafoliga o le L-foliga faʻataʻamilo i se tapu poʻo se ogaumu, ma tuʻu se laulau i ona tafatafa.

Faʻataʻitaʻiga o le umukuka ma se ea faamafanafana vai

E tusa ai ma le saogalemu tulafono, e le mafai i taimi uma ona nana se faʻamama vai faʻamama vai i tua atu o le faafoliga o le pulou. E talafeagai le sasaina o le matala fausiaina ona o se faʻapitoa lanu polokalame, tuʻufaʻatasia ma meaafale po o pa teuteuina.

Afai o le koluma e toe toso i totonu o le kapeneta, e manaʻomia e iai ona pu mo paipa, corrugations ma ventilation. E sili ona lelei le faia o se tutusa kapeneta i se tagata faʻatonutonu.

I le ata o loʻo i ai se faʻamama kesi vai faʻavevela i le tuʻufaʻatasia lelei ma le paʻepaʻe maeʻa o le umukuka 6 sq m.

Mea e fufulu ai ipu umukuka Manatu

O se sikuea fufulua tagamea tuʻuina i tautau afifi pe na o le faʻamau i le puipui. O lea la, o le masini fufulu ipu e faʻaaluina le laʻititi o avanoa avanoa. O le faʻataʻitai faʻataʻitaʻi e mafai ona tuʻu i lalo o le tapu. O le mamanu o le a le mafua ai faigata pe a fesoʻotaʻi, o le a galue atoatoa ma i le taimi e tasi o le a le faʻalavelave i se tasi.

O fea le seti umukuka e fetaui mo oe?

E le fautuaina e faʻapipiʻi meaafale tetele ma tele ma felanulanuaʻi foliga i totonu o se tamai umukuka ma le lautele o le 6 sq. E fautuaina e sui se seti ma se lautele laupapa i se ata vaapiapi. O se sili lelei filifiliga o le teuina o le potu ma se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma luga kapoti, o lea o le avanoa o le a sili atu le vateatea ma faʻatumuina i le malamalama. O se oloa uumi ma se faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia ma le lanu o le teuteuina o le pa o le a foliga ea ma liu i totonu.

O le umukuka tuusaʻo ei ai faʻapitoa lelei. O le mea lea, ua iʻu ina tuʻufua ese le tele o potu e ofi ai le 'aiga' aʻai. I se faʻaopopoga, o lenei mamanu maua ai se faʻafitauli-leai se faʻapipiʻiga o mea faigaluega ma faʻamoe faitotoʻa, ina ia latou le faʻalavelave faʻatasi ai.

O le tulimanu umukuka e laititi le puʻupuʻu, e tuʻu ai avanoa laiti mo le 'aiga vaega. I le taimi lava e tasi, o lenei faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina le tulimanu ma lua puipui, faʻafetai lea e tele lona teuina ma se avanoa lautele. I le tulaga o le faʻatulagaina o le tapu, pusaaisa ma le ogaumu faʻaaogaina se tafatolu tafatafa, o le aofaʻi aupito maualalo o gaioiga o le a faia i le taimi o kuka.

I le ata, o totonu o le umukuka o le 6 sikuea mita ma se seti tuʻusaʻo, faʻaauupegaina i le pa counter.

I totonu o se tamaʻi potu, o mea faigaluega a le aiga e le o talafeagai ma lanu. Masini ma lenei mamanu o le a vaʻaia nanaina le avanoa. O le fofo o le ergonomic o le filifilia lea o ni elemeni o loʻo i totonu, nana i tua o le pito i luma o le masini puʻupuʻu, pe ave le fiafia i mea faʻaeletise faʻaititia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se aiga e toʻa 1-2 tagata, o se mea manaia e iai ni mea faʻamalama se lua e talafeagai, ma mo le 2-4 tagata - o se ogaumu e faʻatumuina ni mea se tolu.

O fea pupuni e sili mo oe?

E fautuaina le aua neʻi faʻaaogaina ni pupuni mamafa, pupuni ma ni pupuni susulu tele, teuteuina o lambrequins ma isi mea matagofie i le faʻamalamaina o faʻamalama.

Malamalama pupuni pupuu foliga sili ona lelei i le 6 sq. Faʻapuʻupuʻu filifiliga o le a le faʻalavelave i le ulufale atu i le aoga vaega pe a fai o le faʻamalama sill o se faʻalautelega o le galuega luga pe faia le matafaioi o se laulau.

Mo se avanoa laitiiti o le 6 sq m, e talafeagai le faʻatau o pupuni faʻaseʻe ma mata poʻo ni mea faʻataʻitaʻi. O le filifiliga sili ona talafeagai o Roma, matagofie Austrian canvases poʻo pupuni.

I le ata o loʻo i ai ni moli pupula mama ma lanu meamata i le teuteuina o se faʻamalama i le umukuka o le 6 sq.

Moli foliga

O le tele moli i totonu o se tamai umukuka o 6 sikuea mita, o le sili atu. E faʻapipiʻi uma i le malamalama faʻasolosolo ma le malamalama faʻanatura.

O le umukuka ua faʻatumuina i diode spotlight, o loʻo tu i luga aʻe o le galuega vaega. Latou te faʻaaogaina foʻi le moli uila poʻo le moli e masani ona faʻamalamalamaina le laulau 'ai.

Ata o umukuka i sitaili lauiloa

O le taʻitaʻi mo le fausiaina o tamaʻi fale o le tekinolosi maualuga. Faʻafetai i uʻamea, iila ma tioata luga, o le 6 sq. Umukuka ua tumu i le vaʻaia loloto ma le tele. O le ata e aofia ai le faʻaaogaina o 2-3 paolo, e iloga i laina lamolemole, e faʻatagaina ai oe ona vaʻaia le matagofie moni i se faigofie.

Ina ia mafai ona fausia se ascetic ma laconic siosiomaga, latou te fiafia i le minimalism faiga. I totonu o sea umukuka avanoa, e i ai se laʻititi aofaʻi o teuteuga elemeni ma se faʻavaivaia lanu lanu. O meaafale e manino foliga, palasitika poʻo le malamalama laʻau e faʻaaogaina mo lona gaosiga. O se tulaga lelei o moli e faʻatumuina ai le potu i le malamalama ma le ea.

I le ata o loʻo i ai se faʻaalo maualuga i totonu o le potu i totonu o le umukuka ma le lautele o le 6 sikuea mita.

O le potu umukuka o le 6 sq. Meters, fuafuaina i le sitaili Scandinavian, avea malamalama ma lautele. O le ata tisaini e faʻaalia i le paʻepaʻe maeʻaeʻa, paʻepaʻe papaʻe o meaafale, ma faʻafeiloaia susulu teuteu teuteu e faʻaolaola ai le nofoaga, faʻaopopo le mafanafana ma le nofo toʻatasi.

Manatu fuafuaina

O le iai o se polotito e fesoasoani i le faʻalauiloa le malamalama o le avanoa, aumaia le malamalama ma le malamalama masani ia te ia.

O se umukuka o le 6 sikuea mita, tuʻufaʻatasia ma se loggia poʻo le poletito, tatalaina faʻaopopo faʻaopopo avanoa. E mafai ona ave i fafo le nofoaga galue i luga o le poletito pupula ma faʻapipiʻiina, ma naʻo le vaega 'aiga e mafai ona tuʻuina i totonu o le potu.

I le ata, o le mamanu o le umukuka o 6 sikuea mita ma se faʻamalama ma se windowsill tuʻufaʻatasia i le laulau pa.

I totonu o fale laupapa, o se umukuka ma se niche e masani ona maua. O lenei malologa e le faʻaleagaina le faʻavasegaina o le 6 sq. M potu ma e mafai ona faʻaaoga faʻafaigofie mo eseese faʻamoemoega.

Faletusi o ata

Ona o nisi togafiti togafiti ma se auala sogasoga, e mafai ai ona faia totonu o le 6 sq m umukuka e le gata i le manaia, ae faʻapea foi ona matua aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to make a childrens haircut? video to learn, haircut with scissors (Iuli 2024).