Laconic mamanu o se tasi potu potu 44.3 mita mo se aiga ma se tamaititi

Pin
Send
Share
Send

Faatulaga fale

Ua saunia e le au mamanu uma sone talafeagai mo le tulaga faʻaonapo nei o le mafanafana. O le fale mautotogi ei ai se potu malulu potu malolo, umukuka, lautele ma aoga potu ulufale, faletaele ma poletito. O se vavaeina lelei tuʻu eseina le sone "tamaiti" mai le "matutua" tasi. E ui i le laʻititi, o le potu a le tamaititi e le gata o se mea e moe ai, ae o se potu faigaluega e faigofie ai ona fai meaaoga. O loʻo i ai foʻi ofu tuʻufuga i totonu o le vasega pepe, lea e mafai ai ona teu lelei ofu ma mea taalo.

Valivali tali

Ina ia faʻalauteleina vaʻaia le tamaʻi potu, o puipui na valiina i se lanumoana lanumoana lanumoana. O moli malulu e vaʻaia faʻasolosolo ona "tulei ese" puipui, ma o le faʻalo paʻepaʻe e foliga mai e maualuga atu. O fola laʻau malamalama e tuʻufaʻatasia ma meaafale o le lanu e tasi mo se lagona mafanafana ma le mafanafana, faʻamaluluina malulu lanu.

Teuteuga

Ina ia faia se tamaʻi potu foliga sili atu le lautele, na tuʻuaia e le au mamanu le sili atu teuteuga. O le faʻamalama sa faʻaalia i se ie pupuni tulle efuefu. E palu faʻalelei i le leo i puipui ma tuʻu fafo le faʻamalama. O faʻamalama sills e faia i laupapa o le tutusa lanu e pei o meaafale, lea e maua ai totonu o le maeʻa paʻi.

O le malamalama laupapa foloa e ogatasi ma le malamalama meaafale, o moli paʻepaʻe ua maeʻa i le tutusa leo e pei o meaafale, ma uma faʻatasi fausiaina se fealofani lanu avanoa na e lagona ai le toʻafilemu ma le mafanafana. O pupuni fugalaʻau fugalaʻau ma laulau turquoise e laulauina ai se olaola, faʻafiafiaga lagona ma avea o se toʻaga e tautala i totonu.

Teuina o Meaai

Ina ia aua neʻi faʻapipiʻiina se tamaʻi fale, o kapoti na fausia i totonu o puipui va i le va o le potu malolo ma le vasega pepe. Na faʻaalia o ni potu tetele e lua na fausia i totonu o potu faʻafoe na e matua foʻia uma faʻafitauli e teu ai mea uma mo tagata matutua ma tamaiti. O mea uma o le a ofi - seevae, ofu masani, ma ie moega. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se tele lavalava i le auala savali.

  • Tamaiti. O le aoga sili o le mamanu o se potu e tasi le potu mo se aiga ma se tamaititi o le vaetofiaina o se faʻapitoa "tamaiti" sone, lea e saunia ai mea uma mo le faʻafaigofieina o le pepe ma le talavou. O le maa pito i lalo o le laupapa o loʻo galulue ai o le a ofi ai tusi ma api, ma o le laupapa lapoʻa e faʻatagaina ai oe e le gata i le nofo lelei i lalo mo meaaoga, ae ia faia foʻi mea e te alofa iai, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻi poʻo le suʻisuʻi.
  • Umukuka O le lua-tier umukuka seti e ofi uma i ai sapalai manaʻomia ma tamaʻi mea faigaluega a le fale. O le avanoa i luga aʻe o le pusaaisa o loʻo nofoia foi e se drawer lautele mo le teuina o tamaʻi mea.
  • Potu malolo. I totonu o le potu malolo, i le faʻaopopoga i le lautele o ofu tuʻufaʻatasia, o se tamaʻi faiga faigofie o tapuni ma tatala fata na aliali mai. O loʻo iai le TV, o loʻo iai le nofoaga mo tusi ma mea eseese - tuugalamepa, ata faʻapipiʻiina, faʻamanatuga e fiafia tagata malaga e aumai i le fale.

Susulu

O le minimalist totonu e faʻaola e lamepa maualuga-faiga, faia i malamalama paolo. Latou e faʻaalia ma laconic, ma e matua ogatasi lelei ma le siosiomaga. O le tuʻuina o lamepa na mafaufauina mo le sili atu le mafanafana.

I totonu o le vasega pepe o loʻo i ai se lamepa lamepa aulelei, i le umukuka o loʻo i ai se moli uila i le faʻalo. Ina ia faʻafaigofie ona suʻesuʻe, i le potu malolo, o le faʻamutaina tutotonu e nafa ma le moli i luga, ma o le faigofie o le faitauga e saunia e se moli moli, lea e mafai ona siʻi a le o le sofa poʻo le nofoa faʻanofilima. O le mea e ulufale ai e faʻamalamalamaina malamalama e se lamepa matala, ina ia i totonu o ofu tuʻu, tapuni ma faʻata faitotoʻa e vaʻaia lautele le auala savali, e mafai ona faigofie ona maua le mea saʻo.

Meafale

I le ata o le potu e tasi le potu, e uaʻi totoʻa i meaafale. E gaosia mai le malamalama laupapa ma uamea mo foliga faʻaonapo nei. O foliga e laconic, lamolemole, lea e foliga tele ai mea ma e le faʻaititia ai le avanoa avanoa o potu.

O le lanu lanu e toʻafilemu, e ogatasi ma le lanu o puipui - efuefu-lanumoana. O le nofoa faalue i le eria nofo o se taugata mea e faʻaopoopo faʻamafanafanaga. E ese le manaia o le malolo ma faʻaalu taimi e faitau ai tusi pe matamata ai i polokalame TV. O se moega i le vasega pepe i luga o le "fogafale lona lua" i luga atu o le nofoaga faigaluega o se filifiliga faʻatonutonuina e le leai o se avanoa. Ae e fiafia tele tamaiti e aʻea i se mea i luga o le falealuga mo se malologa!

Faletaele

O le tuʻufaʻatasia o se faletaele ma se faletaele ua mafai ai ona faʻateleina le vaega ma tuʻu i lalo mea uma e manaʻomia e se tagata onapo nei. O le mea moni, o le taʻele lava e pei o lea e le o iinei, mo le lelei o le sefeina avanoa na suia ai ma se fale taele, o le malamalama puipui o na foliga mai e "liu" i le ea ma aua le faʻaletonu le potu. Monochrome teuteuga i luga o tile e le gata o le faʻafouina, ae faʻapea foi le sone o le faletaele.

Taunuuga

O le poloketi na faʻaaogaina naʻo mea masani, lelei lelei mea uma, manaia i le paʻi atu i ai. Matagofie lanu tuʻufaʻatasiga, meafale aoga, o moli malamalama lelei ma laiti ae faʻaola teuteuga e fausia ai se malu, faʻatosina totonu totonu o mea uma tautua malologa ma malologa.

Sauni e faia fofo tautua: PLANiUM

Nofoaga: 44.3 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TOFAGA MEKE - UA UMA GA SUI LOU FAKU - Dr. Rome Production (Iuli 2024).