Gaugauina moega fausia i totonu o ofu teu ofu

Pin
Send
Share
Send

Tagata o loʻo nonofo i se tamaʻi fale mautotogi e feagai pea ma le faʻafitauli o le leai o se avanoa avanoa. I se vaega laʻititi, e manaʻomia le tuʻuina o le tele o mea aoga ma aoga, a e tatau ona lava le avanoa mo se olaga lelei ma le mafanafana. I le faʻaaogaina o meaafale fesuiaʻi, latou te foʻia faʻatasi ai le latou faʻafitauli, ona o le gaugau moega fausia i totonu o se ofu tuʻu, o se gaugau laulau, fesoasoani e sefe taua sikuea mita, e tuʻufaʻatasia ai se malologa nofoaga ma le ofisa, o se potu malolo.

O ia oloa e le o se mea fou na faia talu ai nei. O le muamua faʻataʻitaʻiga o mea gaugau e mafai ona taʻua o le faʻataʻavalega, na iloa talu mai taimi o Aikupito Anamua. Ae ui i lea, o le tama o le ofu moe o le American William L. Murphy, o le na apalai mo se pateni i le 1900. I le vaitaimi o lona puʻupuʻu talaʻaga, o le ata na i ai i le tumutumuga o le lauiloa i le tele o taimi. O le manaʻoga mo ia faʻateleina muamua ma pe a maeʻa le tuputupu ae o le tamaoaiga.

Foliga foliga

Filifilia o meaafale ufiufi mo a latou lava manaʻoga, e saili e se tagata ia maua se aoga, aoga, anagata, matagofie oloa. O le moega fesuiaʻi o loʻo i ai uma nei uiga. O, pei o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, aofia ai elemene autu e lua: o se faʻavaʻa, o se faʻamalu.

Ae ui i lea, o loʻo i ai ni ona foliga foliga e faʻalagolago i le ituaiga faʻapitoa:

  1. Vae. O le moega tatala e faʻalagolago i luga o gaugau faʻapitoa vae e mafai ona tatalia avega mamafa. Latou fuafuaina mo uma mamafa tagata ma ulugaliʻi faʻaipoipo. E le mafai ona vaaia pe a gaugau.
  2. Siʻiina masini. E i ai vaipuna, kesi, faʻasolo filifiliga.
  3. Pusa (kapeneta). O se faʻapitoa elemeni e fausia ai le fausaga
  4. Fusipau. E faʻaaogaina e lipea ai ie moega ma faamalu.
  5. Sese faitotoʻa ma au. O se teuteuga elemeni faʻaalia luma o le kapeneta.
  6. Lamellar system mo le lagolagoina o le faamalu.

E ala ile ituaiga suiga ua faʻaaogaina, e mafai ona iloga filifiliga nei:

  • Lolola i fafo. Nei o sili ona puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga, latou aofia ai o gaugau vaega, pe a gaugau latou e faʻatolu laiti.
  • Taofioto. Ua tatalaina, ua fai ma sui o le pito i luma o le kapeneta. O le siʻiina e faʻataunuʻuina e ala i vaipuna pneumatic.
  • Faʻasolo-malolo. O le gaioiga e tupu ona o sooga vavave.
  • Tuufaatasi. Latou te faʻatinoina le tele o aoga aoga i le taimi e tasi.

I galuega, o ituaiga nei e iloga:

  • faʻaaogaina faʻapitoa e sefe ai avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se masani lava ofu moe e nana i tua atu o le fale;
  • multifunctional oloa e faʻatagaina ai le tasi vaega i totonu o le fale e faʻaaogaina mo eseʻese faʻamoemoega, mo se faʻataʻitaʻiga, se sofa moega, se moega-laulau.

Lelei ma le lelei

O le lelei o lenei meaafale na talisapaia e le tele o tagata faʻaaoga. E faʻapipiʻi i tamaʻi fale mautotogi mo le faʻavasegaina o potu a tamaiti. O se taua taua mo soʻo se potu potu potu. E masani ona faʻapipiʻi i potu malolo e faʻavasega ai se moega faʻaopoopo pe a oʻo mai malo poʻo aiga.

O sea lauiloa e mafua mai i le lelei o oloa, latou autu mafuaʻaga:

  • Sefe avanoa avanoa. A gaugau, o le mea e le vaʻaia, faʻatagaina oe e faia le tele o le puipui, faʻasaʻolotoina le potu mo isi manaʻoga.
  • Le faʻatulagaina talafeagai ole avanoa. Eseese o multifunctional mamanu, pei o sofa moega, laulau moega, faʻatagaina le tutusa eria e faʻaaoga mo eseʻese faʻamoemoega. Maua malo i le ao, momoe i le po.
  • Potu teuteuga O se ofu matagofie e ofi i soʻo se mea i totonu, teuteuina i sitaili faʻaonapo nei, o lona faʻavae e laititi.
  • Galue e tele. E mafai ona faʻaaogaina le oloa e teu ai mea eseese ma mea e momoe ai.
  • Malosi. O taʻimua taʻutaʻua latou te faʻatauaina o latou igoa tauleleia, mo se faʻataʻitaʻiga, Ikea, faʻaaoga lelei mea lelei i a latou gaosiga, gaosia masini faʻatuatuaina ma anagata e galulue lelei tusa lava pe ua leva na faʻaaoga.
  • Faamamaina o le potu. O le faʻamamaina o le faʻamamaina i lalo o le moega le tumau e faigata tele; o le faʻamamaina o foloa i lalo o le tele o faʻataʻitaʻiga e fai lava si faʻafitauli. I le tulaga o se transformer, o mea uma e sili atu faigofie.
  • Eseese o ituaiga ma lapoa. Faʻafetai i le lautele lautele, o le a mafai e tagata uma ona filifili se aitema e fetaui ma ona manaʻoga.

O lenei ituaiga meaafale e le aunoa ma ona drawbacks. O lona le faʻamanuiaina aofia ai mea nei:

  • Le mautonu le mafaufau. O nisi tagata e fefefe i nei masini, lagona le saogalemu, popole neʻi oʻo i se taimi e gaugau ai, pe, faʻafuaseʻi, paʻu i luga o se tagata o loʻo latalata mai.
  • Faʻapitoa manaʻoga mo puipui. Faʻapipiʻiina o le a manaʻomia malosi partitions e mafai ona tatalia le avega mamafa ia latou luga i le taimi o le faʻagaioiga o le fausaga.
  • Tau maualuga. Maualuga-lelei faʻataʻitaʻiga e sili atu le taugata nai lo masani paʻaga.
  • Faʻaogaina i aso uma. O aso uma e manaʻomia e gaugau ma tatala le moega.

A filifilia lenei filifiliga, manatua e le talafeagai. E leai se avanoa e malolo ai i soo se taimi, e taʻoto ai mo sina taimi. Mo nei mafuaʻaga, e tatau ona e faia gaioiga le manaʻomia, aemaise lava o lenei mafuaʻaga le faʻalavelave pe a maeʻa se aso faigata galuega.

Eseese o faʻataʻitaʻiga

E gaosia e tagata gaosi le tele o moega e fausia i totonu o ofu tuʻu. Uma masini eseʻese mai le tasi i le isi i auala 'eseʻese.

Faʻamoemoeina i le faʻatulagaina o le moe luga, e lua ituaiga autu:

  1. Faalava. O sea ituaiga fausaga e mafai ona faʻapipiʻi naʻo luga o le puipui autu umi, e le faʻaleagaina ma isi mea i totonu. E naʻo nofoa e tasi le moega e faʻatau atu. O le tele o taimi, o lenei ituaiga e faʻaaogaina e faʻatulaga ai se mea moe mo tamaiti ma talavou.
  2. Vertical. O faʻataʻitaʻiga sili ona taatele ma faigata. I lenei tulaga, o le itu o le moega e faʻatatau i lavalava, ma a faʻatuina, nofo lona atoa maualuga, avea ma vaega o lona faʻafoliga. E talafeagai mo le faʻapipiʻiina i totonu o se potu ma faʻalo e sili atu ma le 2.4 m.

I le ituaiga o auala, e fa vaega taua: faʻasolosolo i fafo, gaugau, fetoso-i fafo, tuʻufaʻatasia. Sei o tatou mafaufau i nei filifiliga i se auiliiliga sili atu. Sei o tatou mafaufau i o latou uiga iloga, foliga foliga.

Faaavale i fafo

O le lisi-o moega auala fetaui i soʻo se facade. Faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei o loʻo faʻaauupegaina i uaea eletise, laina faʻataʻitaʻi ma le faʻamalu vaega. O le galulue vaega o le fausaga nofoia le tulaga maualalo o le kapeneta, o le pito i luga tumau saoloto. Televave, faʻatonuga o gaioiga e seti mai le mamao ese.

O le maualuga-tekonolosi faʻataʻitaʻiga e faigofie ona faʻaaoga ma ei ai se uluaʻi mamanu. O se faʻataʻitaʻiga o soʻo se tele e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le kapeneta. O le ata e aofia ai le tele o vaega, e tatala a o latou o ese mai se pusa faʻapitoa. O nei moega aveina tele taimi laʻititi avanoa nai lo masani faamoe gaugau.

Gaugauina

A gaugau, o le moega foliga mai o se masani kapeneta luma. O le itu i luma e mafai ona teuteuina i faʻata, faitotoʻa. Ina ia tatalaina le oloa, toso i le pito i luga o le faamalu ma tuʻu i lalo i le foloa. Faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga, o le gaugau faʻamatalaga faʻaaluina tele avanoa, o le itu e latalata latalata mafai i nofoaga le tumau moega.

O le moega gaugau e ofi faʻalelei i totonu o se potu potu-ituaiga potu poʻo se faʻavasega masani. E mafai ona sosoʻo ma le puipui faʻasolosolo pe faʻasolosolo faʻaaogaina metotia eseese. A tatalaina, o le faavae ma le faʻamalu tuu i luga o vae.

Salu-fafo

O faʻataʻitaʻiga e tai tutusa lava ma gaugau moega, ae o la latou masini e aoga i luga o se eseʻese mataupu faavae. O le tele o avanoa mo le tuʻuina o ia meaafale o le a manaʻomia, talu ai o le fefulisaʻi pe a tatalaina le kapeneta e maua i le tasi itu.

O le swivel bed e talafeagai mo potu vateatea. Soʻo se meaafale (fata ma tusi, ofu faʻa ofu) e mafai ona avea ma ona faʻavae. O le faʻatonutonu e faia remotely, o le mea lea, malosi alloys tatau ona faʻaaogaina e fausia ai le faʻamau faiga. O le eseesega autu i le va o fausaga malologa Roteri o fata ma fata i tua o le moega o le a tumau pea i le tulaga masani masani, ina ia latou mafai ona faia tatala.

Tuufaatasi

O ia fasi meaafale e mafai ona faia faʻatasi i le tele o taimi. O se fausaga e tasi e mafai ona aofia ai se ofu tuʻu, ato talafeagai, o se moega, se fata. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona liua i se sofa ma le faʻalauteleina faʻalauteleina o vaega uma.

Pau lava le toe faʻafitauli o le tuʻufaʻatasia o oloa o lo latou taugata tele, ae o le aoga ma le agavaʻa e mafai ona tauia mo lenei vaega. O le tele numera o filifiliga mo tuʻufaʻatasiga, lapoʻa faʻatagaina le mamanu e faʻaaogaina i le tele o potu. E mafai ona faʻalauteleina i soʻo se itu.

Ituaiga o moega mamanu e tusa ai ma le tele ma le ituaiga o fausaga

O moega gaugau e fausia i totonu o ofu e lelei tele, talafeagai mo potu eseese. Mo potu taʻitasi taʻitasi, o lana lava faʻataʻitaʻiga e filifilia. Faʻapea foi, pe a filifilia, o le mafuaʻaga ma le agavaʻa gafatia e amanaʻia.

Mo le manino, mafaufau i filifiliga o loʻo i ai, ma o loʻo i ai ni ituaiga autu se lua e tusa ai ma le tele:

  1. Nofofua moega. Ua vaevaeina i latou i tamaiti (60x140 cm), talavou (80x160 cm), matutua (120x180 cm). E vaiti ma tasi ma le afa. Lenei filifiliga e masani ona filifilia mo tamaiti ma talavou, nofofua tagata.
  2. Faalua E iai tulaga masani (180x200 cm) ma le euro (190x220 cm). Lenei filifiliga o le a fetaui lelei uma tagata. E malu ma talafeagai e malolo luga o se moega tele.

I le ituaiga o fausaga, tasi mafai ona iloga:

  • Moega moe e fausia i totonu o ofu tuʻu. O i latou o se faiga e aofia ai lua nofofua moega, lea e gaugau faalava. O le fausiaina aofia ai se sitepu. O le a le galue e disassemble ia i lua vaega. Ole vaega masani ole 70x190 cm.
  • Moega moe fausia i totonu o kapoti ofu. O le 3-i-1 masini o se tasi o sili ona aoga mo laiti avanoa. Lenei o se sili ese isi i masani masani ma na o le tasi gaioiga. Ae ui i lea, o lenei o se sili tele fausaga e tele avanoa i luga o le puipui. E mafai ona faapipiʻi faʻapitoa i sima ma piliki partitions e mafai ona tatalia le tele o avega.
  • Luga moega e fausia i totonu o ofu. E aofia ai elemeni autu e tolu: kapeneta, moega, laulau. O le umi o le mulimuli faalagolago i le lautele o le potu. A filifilia se oloa, e manaʻomia le uaʻi atu i le maualuga o le desktop, lea e iloa ai le tulaga saʻo o le tino o le tagata a o galue i tua atu.

Afai o se tamaʻi moega ua fuafuaina e faʻaaoga e tagata matutua, e tatau ona totogia faʻapitoa mafaufau i le faʻatapulaʻaina avega tulaga, lea e faʻamoemoeina ai le faʻatinoina ma le tumau o le suiga auala.

Ituaiga o fagu

O le fesuiaiga faʻavae o le fausiaina-i totonu o moega mafai ona eseese. Oe tatau mautinoa faʻalogo i lenei vaega pe a filifilia se talafeagai faʻataʻitaʻiga. Soʻo se masini e aofia ai le tele o vaega, o le taumafaiga o lea faʻamoemoe i le tele o le moega, ana mea o gaosiga. O tisaini e aofia ai vae vivili, teʻi faʻaoso, mea faʻamau i itu uma o le faamalu. O totoga uma e ofuina ma faʻamalolo i le alu o le taimi, o lea e tatau ai ona siakiina taimi. E tele ituaiga o auala e mafai ona faʻaaogaina i le faʻatulagaina o gaugau moega.

Ua utaina le tautotogo

O le tisaini e faʻamalosia e vaipuna eseese ma poloka fausia-i totonu. O le vevesi o le masini mafai ona fetuʻunaʻi faʻavae i luga o le mamafa o le nofoa. O le fausaga o le a tumau pe a fai o le uta e sao fuafua.

O le galuega a le vaipuna o le sologa lelei fofola le transformer, e faifai lemu le aveʻeseina o le faamalu mai le tino. O le lautele siitia galue ma se coil tautotogo faiga. I luga o uamea elemeni teugatupe mo le tele uta. Tulaga masani o le olaga tautua - e oʻo atu i le 5 tausaga.

Kasa

O le sili ona mafanafana ma faigofie e faaaoga sii. Faʻamalosia e le kesi mea faʻateʻia e mitiia atoatoa le avega. Malosi iunite i ai uamea papatusi, kesi siitia, uʻamea au. O le manaʻomia o lenei ituaiga auala, e manaʻomia le suʻesuʻeina o ana tulafono ma le saogalemu, talu ai o le kesi o loʻo faʻaosoina le kesi o loʻo faʻatinoina i le nitrogen.

O uʻamea uʻamea o loʻo faʻapipiʻi i le ofu tuʻufaʻatasi ma le moega ma o loʻo tu i tafatafa o le faʻavili. A oʻo ifo i lalo, siʻi i luga papatusi minoi i le 'au. O le uta e tutusa tufatufa faʻafetai i le kesi siʻiina. Tagata auai i lenei gaioiga e laitiiti; tamaiti e mafai ona faʻaaoga gofie le fausaga. O le lelei o sea ituaiga metotia aofia ai itu nei:

  • Galue filemu;
  • Tumau o uamea vaega ma paʻu kesi;
  • Malamalama, faigofie o gaioiga;
  • Laʻititi lamatiaga o manuʻa;
  • Tele laina.

O mea le faʻamanuiaina e aofia ai le le faʻalelei foliga - o se vaega o le masini e vaʻaia i le ulu ulu. A faʻaletonu vaega, atonu e faigata ona toe faʻaleleia talu ai le leai o se agavaʻa e sui ai elemeni poʻo le taugata tele o galuega.

Le masini i luga ole faʻamau

O le moega faʻalauteleina ma le faʻaogaina o nisi taumafaiga e se tagata, o le mea lea o le faʻava o le masini e taʻua foʻi o le tusi lesona. O se faigofie filifiliga e le talafeagai mo tagata uma, talu ai e aofia ai le lima-faia gaioiga o se mamafa fausaga. Ona o ona uiga, e sili ona lauiloa.

O le leai o ni ausilali vaega faʻafaigataina le siʻiina ma fetuʻunaʻiga gaioiga, ae matua faʻateleina le malosi o le masini. Faʻamau faʻamau e faʻamau i le ulu o le moega; pe a gaugau i tua i le ofu tuʻu, o le faʻamalu e faʻamau i faʻamalama.

Moega reclining auala

E tele faʻataʻitaʻiga o gaugau moega i ituaiga uma ma tisaini. Mo le faʻafaigofieina o le faʻaaogaina, ua latou faʻaauupegaina i ni auala faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e vave faʻavasega se nofoaga moe. Faʻamoemoeina i le ituaiga, mafuaʻaga o le fasi meaafale, o auala nei o le gaugau o le moega e iloga:

  1. Masini. O le metotia manatu suia tusi lesona. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le tatalaina o lavalava ma toso le pito i luga o le faamalu, aumaia i se tulaga faʻalautele;
  2. Mamao. O se faigofie, faʻaonapo nei auala o suiga. O le fausaga e pulea mai le mamao ese. O le moega o le a tulaʻi ma pa'ū e aunoa ma le faʻalavelave a le tagata.

Suia o moega i totonu o potu

O taʻutaʻua potu e taʻutaʻua tele. O moega fausia i totonu e sili atu i tagata e ana fale mautotogi. I le po o se moega lelei mo le moe, ma i le ao o se lautele avanoa mo galuega po o malologa. O le faʻamoe moega e lafi i tua atu o se matagofie matagofie, faʻapea e tu i luga. O le liua gaugau moega o le a ofi fetaui lelei i soʻo se totonu. E mafai ona teu i totonu o se faʻamau i soʻo se potu malolo.

Potu-potumoe

Faʻapipiʻiina se faʻaopoopoga nofoaga o le a poto i le sili ona asiasi soo mai potu. O lea fofo o le a talafeagai, aemaise pe a fai o le fale mautotogi e lua potu, ma o le hall e faʻaaogaina e fai ma potu moe a matua. E mafai ona e faʻaauupegaina se faʻailoga i totonu o le moega i totonu o soʻo se ituaiga - tulimanu, gaugau, toso mai i fafo. O se moega gaugau i totonu o le potu tele, lea e faʻaaogaina e avea o se potu moe, e mafai ona faʻapipiʻiina i lalo:

  • I le tulimanu kapeneta ma tele fata;
  • I se maualalo pusa o drawers i se tulaga faalava;
  • I totonu o se vaega tele i le puipui ma se faʻaopoopoga i le ogatotonu o le potu;
  • I se faʻapitoa faʻapitoa, lea o le moega gaugau o le a natia lelei ai mea o fata.

Kapeneta

O nisi taʻitaʻi pisinisi, e ana kamupani tetele o loʻo faʻaaluina le tele o taimi ile ofisa, ua faʻateleina ona faʻapipiʻi moega lilo i totonu o latou ofisa. O le ergonomic, functional design o se auala faʻaonapo nei ma aoga o le feagai ai ma le popole ma le lelava. E oʻo lava i nai minute malolo i se tulaga faʻataʻamilomilo o le a faʻafilemuina neura, aveʻese le itaitagofie.

I totonu o se ofisa o soʻo se lapoʻa ma foliga, o le a mafai ona faʻaopoopo lelei se ofu tuʻufaʻatasia mo le teuina o au meatotino, pepa ma se nofoaga moe. O le fusi multifunctional e faigofie lava ona le toe suia i totonu o le potu matagofie, i totonu o le matagofie ma massage salon. O se moega lelei o le a nana i totonu o se kapoti i taimi o loʻo avanoa. O le avanoa tuʻufua e mafai ona faʻaaogaina e le manicurist poʻo se tagata laulu. E mafai foi ona faʻaaogaina se nofoa vaiti e gaugau ai le potu i totonu o le potu galue ma potu e fai ai ofu, o se nofoaga malolo.

Tamaiti

O le 'eseʻese o tisaini, lanu faʻatagaina oe e faʻaauupegaina se gaugau moega i soʻo se totonu o le vasega pepe. Faʻavae o soʻo se ituaiga o le a ofi faʻatasi i totonu o le potu o le tamaititi.

O meaafale lautele e masani ona nofofua. I luga o le puipui avanoa saoloto i luga o loʻo i ai e mafai ona i ai faʻaputuga tusi, o se fata ma meataʻalo ma isi mea a tamaiti, ma faʻalilolilo tusi.

Vertical fausaga e faʻapipiʻi i luga o le puipui. O lo latou lautele e faʻatapulaʻaina e le maualuga o le faʻalo, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina mo ni tamaiti se toʻalua. O ia ata, e faʻaopopoga i la latou mafuaʻaga tuʻusaʻo, e avea ma sao o se faʻaaliga iloga lelei i totonu.

Fausiaina i totonu mo tamaiti e faia mai siosiomaga faʻauo mea, o tulimanu o elemene uma e faʻalelei. O le moega gaugau o le a ofi fetaui lelei i totonu o le potu o se tamaititi o soʻo se tausaga, faʻafetai i le tele o ituaiga filifiliga filifiliga.

Le mea e vaʻai i ai pe a filifilia i se faleʻoloa

Ae e te leʻi faia se oka i luga o le 'upega tafaʻilagi poʻo le alu i le faleʻoloa mo se gaugau moega, oe manaʻomia le sauniuni ma le faʻaeteete - fuafua le vaega o le potu o le a tu ai meaafale, fua le eria faʻamoemoeina mo lona faʻatulagaina. E aoga e tusi se ata auiliili e taʻu ai le lautele ma le maualuga o le fausaga fou. A filifilia le saʻo faʻataʻitaʻiga, oe manaʻomia le mafaufau i mea nei:

  • Tausisia o lanu, ituaiga o mea ma le lautele mamanu o le potu;
  • Ituaiga o siʻiina masini, lelei o faʻamau, malosi o vaega uʻamea;
  • Le lelei ole mea na fai mai ai le faʻavaʻa. Laupapa laupapa e le tatau ona i ai ni gaogao;
  • Faʻamatalaga e uiga i le gaosi oloa.

Laʻasaga i lea laasaga tekinolosi mo le faia e oe lava-o se ofu moega

O le gaosia e oe lava o se moega gaugau o le a matua faʻaititia ai mea tautupe, faia ai se fasi meaafale o le manaʻoga fuataga, fetaui lelei ma le aotelega o le potu ma mea faʻaaoga avanoa.

A potopoto, o le moega o le a foliga mai o se masani puʻupuʻu ofu tuʻufaʻatasia. I le amataga, matou filifili i le ituaiga o fausiaina ma le mamanu o le lumanaʻi moega. Ona matou faia lea o se ata ma se auiliiliga atagia o le tele ma faʻatulagaina o le fausaga. E sili le faʻaogaina ole laupapa tipitipi e fai ma faʻavae o mea. O le fausiaina gaioiga o le a faia i le fa laʻasaga:

  1. Faaputuputuina le faʻavaʻa. Matou te faʻafesoʻotaʻi le palasi, puipui i tua ma fata mo le faʻamamafaina i faovilivili poʻo sikulini tipiina o ia lava;
  2. Matou te faʻatuina le fausaga ma faʻamau i le puipui;
  3. Matou te aoina le faʻavae. Matou te tuʻituʻi laupapa i totonu o se faʻavaʻa e tusa ma fua o le faʻamoe i le lumanaʻi;
  4. Matou te faʻafesoʻotaʻi le faʻavae ma le faʻavaʻa, faʻapipiʻi ia lava ma sikulini tipiina e ia lava. Ona matou faʻapipiʻiina lea o le gaugau filifilia auala e tusa ai ma faʻatonuga.

Faaiuga

Faʻatauina o se gaugau moega o se lelei fofo mo laiti pe salalau avanoa. O tisaini faʻaonapo nei o le a faʻamalosia lelei soʻo se mea i totonu, faʻafetai i le tele o ituaiga o latou mamanu o le a avea ma se muaʻi faʻamamafaina i soʻo se faʻaiuga. E mafai ona fausia i totonu o soʻo se ofu tele, tapuni pe matala, ma fata masani poʻo se potu faitotoʻa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Paul Gauguin Movie (Mae 2024).