Potu o tamaiti i se sitaili sami: ata, faʻataʻitaʻiga mo se tama ma se teine

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le ituaiga sami

O numera o faiga taua e maua i totonu o le sami:

  • O le lanu lanu o le sitaili e iloga i le tuʻufaʻatasia o papaʻe, lanumoana ma lanumoana lanu. O isi taimi e faʻaopopo ai sina laʻititi mumu, moli poʻo le brown.
  • O le faiga a le gataifale e faʻaalia mai i meaafale laupapa ma teuteuga, faʻapea foʻi ma fola laupapa masani poʻo lona faʻataʻitaʻi.
  • O totonu e masani ona teuteuina i le tele o mea eseese e fesoʻotaʻi ma le autu o le sami.

I le ata o loʻo i ai se potu a tamaiti i se sitaili faiga i le afeafe i totonu o se fale laupapa.

Filifiliga lanu

I le avea ai ma palette autu, latou te filifilia lanu e faʻataʻitaʻi i le sami, oneone oneone ma atumauga malulu.

O se potu o tamaiti i se ituaiga foliga e teuteuina e le gata i lanumoana ma paʻepaʻe pe lanumoana leo e faʻaosoina faʻatasiga ma loloto vai sami, ae faʻaaoga foi turquoise, emerald ma azure lanu poʻo le aqua. O se tali lelei o le faʻaaogaina o beige poʻo lanu enaena tone, e faʻailoa atu ai le paolo o le vaʻa a le vaʻa.

O le ata o loʻo faʻaali mai paʻepaʻe papaʻe ma masani ai laʻau i totonu o le ata o potu a tamaiti i totonu o le sami.

Lenei sitaili aofia ai se tuʻufaʻatasia o lanumoana, fesoʻotaʻi ma le lagi leai se ao ma le sami ma samasama, manatuaina o oneone.

O a ituaiga o meaafale o le a ofi?

Mo se vasega pepe i se faiga vaʻa sami, e sili atu mo matua ona filifili meaafale faia mai masani laau. O ia meaafale e le gata ina toe fausia lelei le siosiomaga manaʻomia i totonu o le potu, ae e anagata foi, siosiomaga faauo, hypoallergenic ma le saogalemu.

I totonu o le gataifale, e talafeagai le faʻaaoga o meaafale masani ma laʻititi e aunoa ma se tau faʻaalia o mea teuteu. O le vasega pepe e mafai ona faʻatumuina i elemeni o le pouliuli poʻo le paʻepaʻe malamalama laʻau, faʻapea foi ma isi mea o loʻo fai i le ofe poʻo le rattan.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le potu a tamaiti ma le tamaʻi moega laupapa i foliga o se vaʻa.

O le autu autu tuʻufaʻatasia o le potu o le a muamua vaʻa-foliga moega. E mafai foi ona e teuteuina le siʻosiʻomaga ma se pusa e le masani ai o drawers ma pou ma fata mananaia i foliga o se uili faʻafoe.

O lavalava e teuteuina i portholes, slatted facades ma mea e faʻaaoga i solofanua i luga o le sami poʻo fetu o le a matua faʻaopoopoina ai le ata. I luga o faitotoʻa o le fausaga, o loʻo iai faʻailoga faʻailoga, pepa faʻapipiʻi poʻo le valiina.

O se potu e faʻaaoga ai le sami mo tamaiti e toalua o loʻo faʻaauupegaina i le moega faʻataʻavalevale ma le apefai laupapa poʻo le maea e faʻamamafaina ai le faʻatonuga masani ma i le taimi lava e tasi o se masini faʻamalositino sili mo le tamaititi.

Teuteuga ma ie

I le teuteuina o se faʻamalama i se vasega pepe i se sitaili o le sami, o pupuni e faia i lino masani ma vavae ie i se tasi lanu poʻo valivali e faʻaaogaina. E mafai ona e faʻaopopoina le vaega i upega poʻo maea. Pupuni e tele ituaiga felanulanuaʻi, pei o uili uʻamea, taula, olaola poʻo le ola o le sami, e mafai ona fesoasoani e faʻaopopo se lagona taʻalo i le potu.

O le moega o le a teuteuina atoatoa i paʻepaʻe papaʻe pe lanumoana ma faʻailoga ata ma afifi moega e faia i ie ma filo metalaila e feʻilafi i le malamalama.

O le ata o loʻo faʻaalia pupuni paʻepaʻe papaʻe ma pupuni lanumoana pupuni i luga o le faʻamalama i totonu o tamaʻi potu mo tama.

Mo teuteuga o se vasega pepe i se ituaiga sitaili, o le tele o ituaiga o mea faʻaaoga e filifilia i foliga o atigi, maʻa matagofie poʻo maamaʻa, lea e mafai ona teuteuina vaega o luga o puipui poʻo le faitotoʻa lau. O le laina faʻaola o se toetoe lava aofia vaega o totonu. E talafeagai foi le faʻatulagaina o vaʻa folau ma kelope i totonu o le potu, faʻatutu ni telesope ma faʻamau tautau ma faʻafanua puipui. O le potumoe a le tamaititi e atoatoa ona faʻamalosia e fatafata, e talafeagai mo le teuina o meataʻalo.

Mo moli i totonu o le potu a tamaiti, o se uili uila e masani ona faʻamau i moli keramika poʻo tioata faʻamalama, teuteuina i atigi poʻo maea. E le itiiti le manaia o le a vaʻai i se moli tuʻu i luga o se filifili poʻo se lamepa i foliga o le feʻe ma tentacles e faʻapipiʻi ai paolo.

Maea ma mea

O le tali taatele e taʻua o le faʻaloʻo o le faʻalo, e mafai ona tasi le lanu pe teuteuina foʻi i ni mamanu ma le sami sousou, o se faʻafanua taua poʻo se matagi e tulaʻi mai. O le taualuga luga o le potu o tamaiti o nisi taimi e ufiufi i le lanumoana vali ma paʻepaʻe ao e vali pe paepae faʻaaogaina.

O puipui i totonu o le potu a tamaiti e mafai ona valivali i le efuefu, paʻepaʻe, kulimi, beige, lanumoana lanu poʻo le faʻapipiʻi foʻi ma pepa puipui faigofie. Mo vaʻaiga faʻaleaganuʻu, o tapoleni faʻasolosolo lolomi poʻo ni ata i luga o le sami autu, faʻapea foi ma ata faʻataʻitaʻi ma laufanua laufanua, tagata o le sami poʻo se faʻafanua o le lalolagi e talafeagai.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti i se sitaili mo se tama tama ma se faʻatauaina pa puipui faapipiiina i luga o le ata pepa puipui.

Mo le foloa i le vasega pepe i lenei sitaili, e fautuaina le filifilia o mea i moli susulu lanu e fesoʻotaʻi ma le la-susunuina fola poʻo se oneone oneone. Laminate fola, po nei linoleum, kapeteni masani, hypoallergenic koroka po o kapeta i beige, mauoa lanumeamata, lanumeamata poʻo lanu moana o le a sili lelei cladding.

Manatu fuafuaina

Ni nai faʻavae mamanu faʻataʻitaʻiga faʻaalia auala e teuteuina ai se vasega pepe i se vavalalata faiga.

Totonu o se potu mo se tama i se sitaili ituaiga

O le tama totonu o le vasega pepe mafai ona faia i papaʻe, efuefu, efuefu, uʻamea poʻo lanumoana paolo. E teuteuina le potu, latou te filifilia le autu o le vaʻa, fale poʻo lalo o le sami.

O puipui i totonu o le potu e teuteuina i ata o faʻafanua, tusi taʻai tuai poʻo vaʻa folau. Eseese mea e faʻaaoga e pei ole meataʻalo, paolo, laupapa faaseʻe poʻo se hammock e mafai ona fesoasoani e fausia ai le lagona e te manaʻo ai.

I le ata o le mamanu o le tama pepe pepe, fuafuaina i papaʻe ma lanumoana tone.

Fuafuaina o se vasega pepe mo se teine ​​i se sitaili sitaili

Mo le potumoe a le teineititi, o le oneone, paepae lanumoana, piniki, pauta poʻo le penina lanu lanu ma susulu vevela faʻamau e talafeagai.

O se potu e faʻataʻitaʻi ai le sami e teuteuina i ie pupula, mo se faʻataʻitaʻiga, e tautau i luga o le moega se pupuni, e tuʻu faʻatasi ai ma meaafale matagofie, e avane ai le ea i totonu. O puipui e mafai ona teuteuina i ata o iʻa poʻo ata o tala faʻasolopito e pei o le Little Mermaid.

I luga o le ata o se potu o tamaiti i se sitaili sitaili mo se teine, teuteuina i le lanu turquoise lanu.

Se filifiliga o aitia mo talavou

O se potu talavou mo se tama ma se faigofie, laconic ma galue i totonu e mafai ona faʻaopoopoina i se le faʻatautaia aquarium ma tagata o loʻo nonofo i le sami, ma o puipui e mafai ona teuteuina i mea mananaia faʻaoga ma konetineta. O se pusa tuai poʻo se atopau o le a avea ma se teuteuga muamua. Tatala fata faʻatumuina i souvenirs poʻo gizmos le masani ai na aumaia mai atunuʻu eseʻese o le a faʻaopopoina se faʻapitoa lagona i le ea.

O le potumoe mamanu mo se teineititi talavou mafai ona teuteuina i le sitaili o se talafatai fale ma se ofoofogia faʻafiafiaga seti. Mo lenei, o totonu e faia i pastel lanu ma faʻatulagaina ma tuai meaafale laupapa o le malamalama lanu, o faʻamalama teuteuina i ie pupuni, ma o le siʻosiʻomaga siosiomaga e faʻatasi ma atigi, fetu, 'amu ma isi oa o le sami.

I le ata, le sitaili sitaili i totonu o le potumoe mo se teine ​​talavou.

Fuafua filifiliga a tamaiti mo se tamaititi

I le vasega pepe mo se pepe fou, e talafeagai le faia o se lanumoana, turquoise poʻo le lanu efuefu pa teuteuina faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o se manoa lolomi poʻo ni matagofie panels. Eseese mea faʻaaoga e faʻaaoga mo le faʻatutuina o uili taʻavale, taula poʻo vaʻa o le a puʻeina le tamaititi ma avatu ia te ia lagona lelei. O puipui i totonu o le potu e mafai ona teuteuina i faʻapipiʻi, stencil, poʻo ni volumetric figure.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe lanu moana ma papaʻe mo se pepe faatoa fanau mai ma mea masani laupapa meaafale.

Faletusi o ata

O le mamanu o le vasega pepe i totonu o se vailauga vaʻaiga e faʻailoa mai e le le mafaagaloina vaʻavaʻaiga vaʻaiga lagona ai le tamaititi pei o se moni pirate, se toa kapeteni poʻo se talavou mauaina. I se faʻaopopoga, o sea totonu e matua talafeagai, mafanafana ma mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Accounting in trade (Iuli 2024).