Cappuccino lanu i totonu, o ona paolo ma tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Pin
Send
Share
Send

Filifiliina o se lanu mo se fale e moni lava mo ni nai minute, o le filifilia o meaafale i nisi taimi e tele masina, ma o le iʻuga o le galuega o le a tumau mo le tele o tausaga. Oe le mafai ona faʻanatinati, aua a maeʻa ona faʻaalu se paolo i puipui, o le sailiga mo meaafale e mafai ona faigata. Ile mea nei, "classics" o le a oʻo mai e laveaʻi - enaena tone, faʻatasi ai ma lea o loʻo iai foʻi se "faʻauigaina" faʻaonapo nei i le tulaga o le cappuccino lanu ma isi paolo tuʻufaʻatasia i kofe inu.

Afai tatou te taulaʻi faʻapitoa i le lanu o le cappuccino, o lona uiga e taua le matauina o le agamalu ma le solitu. O le mea moni, o se pogisa, ae aulelei filifiliga, lea e faʻapea foi i le faʻavasegaina o le aotelega o fua ma nondescript, acidic, variegated poʻo teteʻe accents. Kolo paolo luga meaafale faʻaleleia le maeʻa maeʻa, ae le o le sili ona manuia mamanu. Brown ma ona paolo o le a faʻamalamalamaina soʻo se sitaili lauiloa nei.

E uiga i lanu: meatotino, uiga ma mafaufauga o le lanu

O le lanu o se paolo karamea e maitauina i le vai igoa. I totonu o le atunuʻu, e masani ona faʻaaoga leo lanu enaena vaivai, ae maise lava o le cappuccino - e teuteuina, e vaivai, e le faʻaosoina ai le itaitagofie. E maitauina e le au mamanu le tuʻufaʻatasia o lenei lanu, le faʻapaleni ma le agavaʻa e fausia ai suiga i le malamalama ma le pogisa i totonu.

Cappuccino o se malamalama "faʻaliliuga" o enaena e mafua mai le fefiloi lua, tolu, pe fa o le masani lanu lanu mumu, moli, samasama, lanumeamata, lanumoana ma lanu viole. O le paolo o meainu lauiloa e iai lona lanu piniki.

O le atemosifia ma le faʻateleina o paolo kofe inu e lagona ai e tagata le saogalemu ma le toʻafilemu. O le malamalama enaena mamanu fafaguina le manatu o se suamalie inu ma suamalie pei o sukalati sukalati. Tagata nonofo ma malo asiasi tutusa latou iloa le lanu o le cappuccino toeititi lava lelei lelei.

Paolo o kapisi

O le mea moni, o le mata o le tagata vaʻaia toetoe lava o sesega sesega o le enaena i le tutusa auala. Cappuccino o loʻo i ai nota o moli, piniki ma mumu mumu i lona paolo. Latou sili atu i ai i le foam, itiiti i le inu lava ia. E iloagofie e tagata le paolo o le kapusi mai le kofe ona o le iai o uiga masani i le muamua. O le lanu o le cappuccino e aafia i le susu ma le paʻepaʻe poʻo le samasama samasama.

O le kofe ma malamalama enaena paleta aofia ai nei lanu:

  • oneone;
  • kenani;
  • ecru;
  • beige pogisa;
  • zinnwaldite;
  • piniki enaena;
  • auro;
  • kelei malamalama;
  • saito;
  • malamalama khaki;
  • lanu o laʻau mago.

O le natura na foaʻiina atu i tagata le selau o lanu o le enaena, ma o le fiasefulu e tali tutusa ma le kofe ma ona ituaiga. O le kofe aofia aofia ai nut, saito, oneone lanu, ecru, zinnwaldite, malamalama kelei, o se paolo o masani aitika vali. Vaʻai, susunu sienna, malamalama apamemea ma mumu e faʻasino i lenei vaega. Paolo o kofe inu e malosi faʻaaoga i le mamanuina, valivali ma e oʻo lava i laulu vali.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Le tuʻufaʻatasiga sili ona lauiloa:

  1. E tele paolo kofe mai le sili ona malamalama i le pogisa;
  2. Cappuccino ma papaʻe;
  3. Malamalama enaena ma le mint poʻo le olive;
  4. Cappuccino ma efuefu;
  5. Cappuccino ma auro ma mumu;
  6. Cappuccino ma piniki, sieri pe lanu viole.

Ina ia foliga lelei meaafale i le umi e mafai ai, e tatau ona faʻatumuina i toniga tuʻufaʻatasiga o paolo, pe faia atoa impersonal, monotonous. O le faʻafefiloi o le cappuccino lanu ma lanu meamata e pei o le olive, lanumeamata lanumeamata, turquoise ma le mint o loʻo faʻaaogaina i le Metitirani sitaili. O le tuʻufaʻatasia o natura lanumeamata ma fugalaʻau latalata i le omea ua avea ma masani mo tagata o le Metitirani. Paʻepaʻe ma le cappuccino faatusa i le vali vali luga o le vai inu, i se uiga, o le masani tuʻufaʻatasia o kofe ma susu. O se paleti o lanu eseese o lanu enaena malamalama e faʻaaogaina e tagata mamanu ia latou tamaʻi-galuega sili. O potu vateatea i le gamut aofia ai teuteu, tusi ma aitema aoga. O se paolo sukalati māmā, faʻatasi ma auro ma mumu, faʻailoga tulaga ma le maualuga tulaga o le tamaoaiga. O lanu fesuiaʻi e galue lelei ma le cappuccino.

O a sitaili e mafai ona faʻaaogaina

O le tutasi o le cappuccino o se lanu ua faʻaalia i lona palu faatasi ma le talafeagai i se umi lisi o sitaili. O le paolo e manatu o se foliga lelei o le lanu enaena, o se mea moni e maua mo totonu o aso nei. O le lanu o le cappuccino o le a le sili atu i se matagofie foliga, Provence ma Loft sitaili, aso nei ma masani, faʻafefiloi i tekonolosi ma ituaiga faʻatonuga. Moni enaena, faʻapea foi papaʻe, efuefu ma lanumoana tone, mo lo latou lauiloa uma, e maualalo ifo i le cappuccino.

I se ata faʻaonapo nei, o le lanu piniki lanu mumu o le a faʻamamafa foliga faigata i masani ma pogisa enaena tone, ma fatuina mata-puʻeina eseesega. O le lanu e fetaui ma le matafaioi a tua. O le mea lea, e faʻaaogaina i totonu o potu o le faʻataʻitaʻiga ma fale paʻu. I le faiga maualuga-tekonolosi, latou faʻaaogaina monochromatic iila pupula meaafale. Lofts ma itumalo avanoa faʻaopoopoina kofe tone ma textures ma textures.

Moli foliga mo lanu

O le tutotonu tutotonu faʻaaoga e masani ona faʻaaogaina nai lo isi malamalama malamalamaaga. Lenei o se moli ua maeʻa ma tioata, ie ma uʻamea ma teuteu teuteuga. O le filifiliga o moli moli e faʻamoemoe ile pupula o le lanu cappuccino. O se mea faʻapipiʻi mai moli malamalama e faʻasusu ai se paolo malamalama tele. I lenei tulaga, e naʻo le lua moli uila faʻaopopo ma le 4 isi moli uila ua lava. O mea mulimuli e filifilia ma tuʻuina ona e sili atu ona talafeagai. I totonu o le potu tele, o moli samasama i luga aʻe o le sofa tele o le a faigofie ona maua. Latou faʻatau papaʻe i le umukuka ma faʻatutu i luga o le talieleele. I le vasega pepe, o se taʻaloga tulimanu e iloga ma faʻamalamalamaina i le auala e sili ona lelei mo le tamaititi. O le fale taele e faia a matua pupula pe i ni muting lanu. I totonu o le potumoe ma le potu malolo, ua faʻapipiʻi masini e faʻasusulu ai moli. Faʻatau fola lamepa ma puipui puipui. Ua faʻateleina ona suia e le au faʻaonapo nei manatu.

Faʻaaogaina o lanu i totonu teuteuga

O le paolo o cappuccino e lelei e avea ma talaʻaga i fale tumaoti fale o loʻo i ai le tele o totonu avanoa. I auala ma auala o fale mautotogi, e masani ona faʻatapulaʻa i naʻo lenei filifiliga enaena. O vaega taua lava e faʻaoga iai le kofe o le alasavali ma potu moe. I se laʻititi maualalo, o lenei e faʻaoga i ofisa, faletaele, umukuka ma fale pepe.

O le pogisa beige paolo e tutusa ma le mama aʻiaʻi o le cappuccino, ma faatasi ai ma le mulimuli, e lauiloa o se sui pe sui mo enaena. O potu enaena enaena e foliga mai e pei o vasega masani ua faifai malie ona avea ma mea o le tuanaʻi, aua o pupuni malamalama e sili atu ona faʻaalia foliga o mea, ma o suiga i le va o le malamalama ma le pogisa o se lautele lautele mo galuega a le tisaini. I totonu, o le kofe lanu foliga sili atu ona tele pe a fai o le tutusa lanu e masani lava ona i luga o mea ma ie.

I le potu malolo

Le vateatea ma le tulaga o mea ia e mafai e le cappuccino lanu ona avatua se potu malolo. O le paolo e tuʻufaʻatasia ma faʻata, tioata, mea teuteu, maʻa taua, teuteuga. O puipui kofe o le a faʻamamafaina faʻaletino le tulaga faʻalo poʻo mea teuteu i luga. O le malamalama enaena mamanu ua minoi e tuʻufaʻatasia tekonolosi faʻamatalaga ma mea taugata faʻatasi. O le paolo o le cappuccino e taina i luga ma pupuni, pupuni, moli, kapeta, kapeta. E masani ona tupu lenei mea na o ia, aua o nei aitema e masani ona o gatasi ma le fua ma "faʻalatalata" i se malamalama enaena leo.

Malamalama puputa kofe foi foʻia faʻafitauli faʻafitauli. O meaafale e tuʻuina mai i le faʻatamala, faigofie, le gaoia - pei o se faʻataʻitaʻiga, i mea maualuluga. O le potu malolo pisinisi-faʻaali foliga potu sili atu nai lo le totoe o potu tuʻufaʻatasia. O le paolo o cappuccino e talafeagai foi mo se potu ma se taofiofia talavou faiga.

Ina ia malamalama lelei pe faʻafefea ona vaʻai le pepa puipui mo le potu malolo i taimi eseese o le aso, o latou luga e manaʻomia e faʻamalamalamaina i se moliuila.

I le umukuka

Cappuccino-lanu meaafale e ofi i pa papaʻe ma faʻalo o umukuka - tusa lava pe le foliga mai faʻatekonolosi alualu i luma pei o lanumeamata, lanumoana ma lanu viole lanu. O le vaivai o le malamalama enaena laina faʻaleleia atili ai le manaʻo, lea e aoga i le taimi o taumafa taumafaina ma sauniuniga.

O le paolo enaena paolo e ogatasi ma susulu malamalama ma mamanu. E aliali mai foʻi i le umukuka faʻatasi ai ma laupapa faʻaofi, pusaaisa laupapa.

O le malamalama kofe lanu e faʻaaogaina i tamaʻi umukuka laiti e aloese mai ai i lanu susulu. O loʻo matou talanoa, faʻatasi ai ma isi mea, e uiga i umukuka i potu potu potu, e faʻaaoga ai avanoa uma e faʻaavanoa ai avanoa.

Malamalama pupula o le cappuccino e sili atu i soo se itu. Mo umukuka pogisa ma vaiti, mo malamalama i tua atu, mo le le masani ai pogisa mamanu ma le manaʻoga mo eseesega. Malamalama tuʻufaʻatasia faia sasa ma fesuiaʻiga sili atu sili atu.

I le potumoe

E leai se sili atu nofoaga mo se cappuccino paolo nai lo se potumoe. I totonu o se potu, o lanu malu mai le tutoʻatasi pe mafanafana laina e aoga. E fiafia tagata nonofo i puipui kofe e siʻo e faʻapaʻepaʻe papaʻe, foloa ma ie. Cappuccino lanu e o mai i latou lava ie, mai i ie afu e ufiufi i ie.

O le moli enaena moli e teuteuina i potu mafoʻefu efuefu potu moe, kiona-paʻepaʻe i le sitaili faiga. O potu mumu luʻi e faʻafefiloi ma sone fesuiaiga ma vaeluaina e fai ai le kofe, samasama, paʻepaʻe. O isi taimi paolo e pei o le cappuccino o loʻo tuʻuina atu i ai le matafaioi o le faʻaofiina, faʻamalama o faitotoʻa, mea faʻapipiʻi.

O i latou e manaʻo e faʻaopopo enaena i le potumoe i le leai o filifiliga e tatau ona mafaufau i ata ma pepa puipui. Naʻo le tasi le puipui e mafai ona iloga ona o lenei. I le taimi lava e tasi, o le a vaʻaia o le a sili ona lelei, e le manaʻomia le teuteuina o le avanoa atoa pei o lena.

Lauiloa lauiloa pa puipui:

  • kofe ma auro;
  • cappuccino lanu, paʻepaʻe ma samasama;
  • moli enaena, efuefu ma le siliva;
  • kofe ma piniki.

I le vasega pepe

I lenei tulaga, o pupuni kofe e sili atu ona tuusaunoa, aua o loʻo taumafai tagata matutua e teuteuina tamaiti i le susulu e mafai ai. O le cappuccino lanu e sili atu ona talafeagai mo potu talavou. O iina e mafai ai ona e faʻatulagaina se mea e le faʻalavelaveina i le agaga o se itumalo poʻo luga o se siosiomaga autu. O le augatupulaga talavou o le a faʻamanuiaina mai lapisi fata, lautele vase mo mea, ma mama enaena ma kofe tone e masani mo aitema laupapa. E le afaina le paolo o le cappuccino pe a fai o le tamaititi e tele ana meataalo ua teu. Malamalama enaena faʻafoliga o manu paʻu o le a aofia i totonu o le tasi lanu tuʻufaʻatasia. O le autu e atiaʻe e ala i le tufatufaina o "manu" i totonu o le potu.

O le paolo o kapisi e le afaina ai le mea e moe ai ma taʻalo ai se tamaititi i lalo o le 2 tausaga le matua. Lenei e uiga foi i le malologa meatotino o le enaena paleta. Tamaiti e tagi lemu pe a fai e leai se faʻaosofia faʻaosofia lanu i totonu o le potu.

I le ofisa

O le kofe lanu e suia i taimi uma i le banal enaena. E masani ona tele mea laupapa i totonu o ofisa, o le mea lea o le manatu o le sili atu le faʻamamaina o le enaena i mea mama meafale poʻo le valiina o puipui o le a le maumau ai le taimi.

I le vaega masani, o le cappuccino lanu e faʻaaoga mo vaega tutotonu o puipui puipui. O ata e masani ona tautau i luga o le kofe, e faʻatulaga ni faʻatusa. I se faʻaopopoga i le lanumeamata masani, lanumumu ma enaena mea e teu ai ofu, i nisi taimi e mafai ona e vaʻai i le paolo o le cappuccino.

O le kofe paolo e tatau ona sili atu, o lea e aoga le taumafai e faʻaauupegaina se malamalama ofisa. I lenei lagona, latou faʻatinoina se mea e pei o se fale ofisa ma se laulau malamalama ma lamepa o aso nei. Oe mafai ona faʻatau muamua kofe-beige lima ma nofoa tutusa i le pogisa masani kapeneta.

I totonu o le faletaele ma faleuila

I totonu o le faletaele, o loʻo i ai le lanu kofe luga o tile keramika, paipa, ma o isi taimi i luga o mea laupapa. Ae o le vaega mulimuli, o loʻo matou talanoa e uiga i fata, laulau i autafa, faʻatulagaina, faʻatautau. Kofe o se tasi o isi lanu mo pa taele. O fulu papaʻe e sui i lanu e faʻamamafa ai le tau ole faʻamaeʻaina o mea.

I totonu o faletaʻele, e masani ona faʻaaoga le tuʻufaʻatasia o lanu enaena ma papaʻe, ae le o le muamua, o isi taimi e naʻo le kofe e faʻaaoga ai. O le mea lea, latou te faʻamamafaina le faʻavaeina o ofu, faʻamama le potu ma sili atu le lautele. E i ai le isi auala e faʻatumuina ai le faletaele ma le cappuccino lanu. O le paolo o le pupuni, mo se faʻataʻitaʻiga, ata vali.

I se faʻaopopoga i le malamalama kofe faletaele, o se faletaele saunia lelei o le a le afaina. O puipui e tasi-lanu e faʻamamaina i ni tuaoi pogisa, ae o le tele o taimi e 2 lanu autu e faʻaaogaina. O moli samasama samasama o loʻo setiina i le fale taele.

Meaafale i lanu cappuccino

O ulu ulu, ofu faʻamoe, sofa ma nofoa faʻataʻavalevale ma le lanu enaena enaena o loʻo faʻatau atu i le 2 faʻamatalaga autu: leai se uiga faʻatasi ma se lanu e tasi. Ina ia filifilia le malamalama o meaafale, faufautua fautua e taulaʻi i le foloa. O le mauoa lanu o le ufiufi o le a faʻaalia ai le talafeagai o malamalama laulau moega ma nofoa faʻataʻavalevale, lelei, tonu le faʻafeagai filifiliga e taliaina foi. Chrome, siliva ma auro 'au o loʻo faia i luga o meaafale lanu-cappuccino. O loʻo valiina e le au gaosi puipui puipui ole umukuka ile lanu enaena pe a fai latou te mananaʻo e fai se tuʻufaʻatasiga o fetuutuunaʻi. O faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina i lanu mama. O le vavaeeseina o lanu e faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi, o se tasi o afa e kappuccino ae o leisi e masani enaena. Faʻatasi ai ma pupuni felagolagomaʻi, o le fiafia e ave i le paʻepaʻe, beige, olive, cherry, purple. Latou fetaui fetaui lelei le kofe tasi - ma tamaʻi mea faʻaofi pe faia se vaʻaia vaʻaia.

O le lagona o se vai inu i totonu o se ipu e maua faʻafetai i le ombre metotia ma le sologa lelei sulu o le malamalama i leo pogisa.

Ituaiga ie ma teuteu ile lanu cappuccino

O lanu kofe malamalama e i ai i se tasi auala poʻo se isi i potu uma ma le tele o ie ma teuteuga. O loʻo matou talanoa e uiga i mea faapena:

  • tuugalamepa;
  • ulo;
  • ipu teu vai;
  • ie lalaga 'ie;
  • kapeta;
  • ufiufi;
  • ie moega;
  • tagata tuʻu i le sami;
  • atavali;
  • masani ma pupuni pupuni;
  • ie ufilaulau.

Malamalama enaena e sili atu nai lo isi paolo mo ie: natura, lalagaina, gaosia. Cappuccino lanu faia duvets, aluga ma moega bolsters. O se moega taugata ma se faʻapaologa ma se moega e tasi mo le tagata e toʻatasi e faʻamalieina atili i le tele o ie malamalama. O se pepa enaena enaena foliga mai e sili atu ona lelei i tafatafa o se magalafu sese.

O talafaʻasolopito o tala faasolopito o le a le mafai ona ofi i ai e aunoa ma ni ofu e faia i ie taugata, tuʻusaʻo ma ipu vali. Afai e mafai ona faʻafetaui uma nei mea faʻaaoga i le paleti kofe lautele, ona sili atu lea ona maualuga le iʻuga nai lo mea uma e faʻamoemoeina. I totonu o se potu enaena malamalama, o le a le afaina le faʻatau o pupuni pupuni. E mafai ona latou ufiufi atoa ma faʻamalamalamaina.

Faaiuga

O le lanu o le kapusi na sau i totonu mo se mafuaaga. Ua avea ma malu, sitaili fesuiaʻiga o enaena, lea foi e i ai a feololo foliga malamalama. O paolo kofe e le mafua ai lagona o le malulu, popole, faʻaleleia atili le lagona, faʻamalolo le lelava. Latou te faʻailoaina pupuni masani ma kofe. Hazelnut, ecru ma zinnwaldite - vaivai ma faʻamaʻaina nota. Saito, oneone ma le eleele omea malamalama agai i moli. O le paolo o le cappuccino e masani ona faʻaaoga i le fale. E faigofie ona maua e tagata le nonofo fealofani, faafetai ile "anotusi" o lenei lanu i meaafale, mea a le fale, teuteuga. Malamalama enaena o le a faʻalauteleina e oʻo lava i le potumoe sili ona lelei. Kofe mafai ona vaʻaia i taugata potu malolo, uluaʻi kapoti malamalama, fale taele mamanu.O le paolo e tuʻufaʻatasia ma sitaili lauiloa uma, mai le masani i le maualuga-tekonolosi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Coffee Day Moodelicious Cappuccinos (Iuli 2024).