Faiga o le gataifale i le faletaele mamanu

Pin
Send
Share
Send

Potu taele i se faiga vaʻa o le a aumaia i totonu o lou fale mautotogi lena tusi o le malologa ma le toʻafilemu e matua leai lava i le pisi o le taulaga. I totonu o se fale taele, e faʻaaoga ai lanu masani - sami, la, oneone, oneone, laupapa tuai na susu i galu masima. O ata o le mumu ma le moli e mafai ona faʻaaogaina o lanu lanu - o se olaola poʻo se peleue ola.

Faletaele i le vaʻaiga masani tuʻufaʻatasia le lalelei ma le faigofie. E le taitai matagofie, tumu i tamaʻi faʻamatalaga, e tele avanoa ma malamalama i totonu. O le pito i tua mo le taʻaloga o paolo o lanumeamata sami e mafai ona paʻepaʻe pe paʻe lanumoana, fuafua i mea e fiafia i ai. O i latou e fiafia i oneone oneone ma faʻamaʻaʻa o le a filifilia ni paʻu poʻa poʻo lanumoana paʻu e fai ma faʻavae.

I totonu totonu mamanu faletaele i ona tulaga masani faigofie togafiti o le a fesoasoani:

  • O se atavali poʻo se lolomiga o le sami, matafaga, vaʻa, dolphins poʻo gogogogo i luga atu o galu o le a faʻaopopoina ai le faʻaaloalo i le sami i le nofoaga.

  • Le mafai ona fai faletaele i ona tulaga masani aunoa ma le faʻaaogaina o pupuni o "sami galu". Lenei mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ie: ie pupuni, terry solo poʻo ni taʻele taele i paolo mai lanu moana sesega i le loloto lanumoana. E sili atu le lelei le faʻaogaina o pupuni eseʻese o lanumeamata ma lanumoana i le teuteuina o puipui ma le faʻalo, fausia ai le aafiaga o iridescent galu i lalo o le la.

  • Faʻamalosi tino i totonu faletaele i se vavalalata faiga faʻaopopo se faʻata teuteuina i penina faʻafoliga, maamaa, tamai atigi, fasi laupapa poʻo twine.

  • O le foloa e mafai ona faʻataʻitaʻia le oneone poʻo maamaʻa. I lalo o le foloa faʻamafanafanaina, o le matafaga foliga tutusa e sili atu ona maeʻa. O se kapeti lanumeamata lanumeamata fugalaau e pei o limu mago ua mulumulu i uta.

  • Fata faletaele i ona tulaga masani o le a teuteuina fagu i le oneone, o tuʻufaʻapaʻau ma atigi figota, atigi mollusks sami.

  • E le gata i lea, o le faletaele o le a teuteuina i pupuni poʻo pupuni pupuni ma ata i luga o le sami autu, solo ma isi mea faʻaaoga ma se sami faʻataʻitaʻiga.

  • Aoina i le taimi o aso malolo, atigi, iliili, starfish ma isi elemeni o le gataifale autu o sili lelei mea aoga mo galuega taulima o le a atili teuteuina faletaele i se vavalalata faiga... E mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai laupapa, fasimoli ipu, fagu, 'ie solo, faʻatautau o ofu faʻaofuofu ma moli foʻi.

  • E le gata i lea, e mafai ona faʻatau mea faʻatau i le sami i faleoloa e teu ai meaʻai poʻo hypermarkets mo le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, IKEA poʻo Uuterra.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 002 Surah Al Baqarah Ayat 185-186 with Urdu Translation (Iuli 2024).