Faatulagaina o se vasega pepe i luga o le fogafalealuga: filifiliga o sitaili, maeʻa, meaafale ma pupuni

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga ma sone

O le vasega pepe i le fogafale i luga o le fale o le atunuʻu e manaʻomia tele tele: i ia potu e taua le fuafuaina mea uma qualitative. Ina ia maua se maoaʻe potu aoga, potu malolo e tatau ona i ai i se vaega o le tele masani malamalama, o lenei o le a faʻamautinoa ai se mafanafana nofo.

O le faʻataʻitaʻiga o le vasega pepe i luga o le foloa e faʻamoemoeina i le faʻatulagaina o le potu, aua o le taualuga o le taualuga e faʻafaigata ai ona faʻatulaga totonu totonu o le falealuga.

O le potu o tamaiti e tatau ona i ai: o se taʻaloga taʻaloga, o se nofoaga e galue ai ma o se tafaoga nofoaga. I se nofoaga e sili ona malamalama (latalata i le faʻamalama), e sili atu ona faʻaauupegaina le nofoaga faigaluega. O le vaega taʻalo e aofia ai: kapeta, se meataʻalo kapoti ma ituaiga uma o mea faʻafiafiaga.

Ata: lotoa i lanu mutia ma lanu lanu.

Potu o tamaiti mo teine

O le potualuga mo se teine ​​e tatau ona mama ma mafanafana. E tatau ona faʻalelei ma fiafia le tamaititi e faʻaalu se taimi i lona potu, aemaise pe a fai o se fogafalealuga. O le vaega autu o le potu i tua o le ata mo le teine ​​o le lanu lanu. E sili le filifili o pastel lanu, ma ni nai malamalama susulu. O le tamaititi lava ia e mafai ona filifilia le sili ona talafeagai lanu mai filifiliga ua ofoina mai e matua.

I le ata: vasega pepe mo se purinisese i malulu malulu.

O le lanu lelei auala mo le potualuga o le a avea uma pastel pupuni:

  • mafanafana ma malulu malulu o lanumeamata
  • paolo samasama sesega ma moli,
  • mafanafana ma malulu malulu o piniki,
  • lanumoana sesega ma le paolo turquoise paolo,
  • lanumoana ma lilac paolo.

O i latou uma e tatau ona malamalama, faʻavaivaia: pei o se malamalama, leai se ufiufi pupuni.

Potu o tama

Tamaiti potu o se atoa lalolagi mo se laititi nofo. O i e mafai ai ona taʻalo le tamaititi, fai ana meaaoga, malolo, faʻafiafia ma miti. Mo se tama, o le filifiliga o lanu lanu i totonu e faia se taua tele.

Lanu talafeagai mo pepe tama

Pastel:

  • lanumeamata lanumeamata o lanumeamata
  • lanumoana sesega
  • turquoise malamalama,
  • moli pupula o lanumoana ma lilac.

Mo faʻamatalaga susulu:

  • lanumeamata malamalama,
  • lanu samasama,
  • lanu moaga,
  • lanu moaga,
  • emerald

O le potu i luga o le fale mo se tama e mafai ona teuteuina i ni paʻu e le faʻaituʻau, e susulu ai mea i luga o mea teuteu: pupuni pupuni, aluga, ofu e fai mo meataʻalo.

Falealuga mo tamaiti e toalua

Potu mo teine ​​e toalua

O se potu i le falealuga mo teineiti e toalua e mafai ona tautuaina ai i latou o se malo atoa. O se nofoaga galue mo tamaiti e toʻalua e tatau ona tu latalata i se malamalama masani. Lua moega e mafai ona tuʻu faʻasaga i le taualuga o le fale mo se siosiomaga mafanafana.

Pe a filifilia se lanu lanu, e manaʻomia le taʻitaʻia e manatu o tamaiti, ua uma ona 4 tausaga le matutua teine ​​e mafai ona filifilia le filifiliga latou te fiafia iai mo le lumanaʻi o latou malo, tuʻufaʻatasia mafaufauga o fanau ma manaʻoga o latou matua, oe mafai ona maua se sili lelei iʻuga.

O mea teuteu e mafai ona avea ma meataʻalo, aluga susulu, poʻo se palanikeke palu. O teuga teuteuga o potu faʻaofuofu mo teineiti e lauiloa: "fale o le purinisese", "potu i lalo o le taualuga mo se faʻataulaitu" ma le "fale ma meataʻalo".

Potu o tamaiti mo tama e toʻalua

O le potu pito i lalo potu mo tama e mafai ona avea ma se atoa lalolagi mo tamaiti. E mafai ona e faʻatulagaina le potu i le Scandinavian, nautical poʻo le country style. Thematic design luga ole fogafale i luga ole fale ole a foliga mai e masani ona mafai.

Tama e fiafia i le vaʻavaʻaia ma tamaʻi tamaʻi toa, mai le tele o filifiliga, e mafai ona e filifilia le autu sili ona lelei mo tamaiti, e mafai ona: sami, vaʻalele, "superhero fale" poʻo le avanoa. O ituaiga uma o mea faʻaaoga tatau e tatau ona tuʻuina i le vasega pepe.

O le potu pito i luga e tatau ona i ai: moe, taʻaloga, taʻaloga ma galuega vaega. Faʻamoemoe i le tele o le falealuga, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ma tuʻufaʻatasia vaega talafeagai mo le tamaititi.

Potu o tamaiti mo se tama ma se teine

O le potu i le falealuga i le fale laupapa mo tamaiti o itupa eseese e manaʻomia faapitoa faʻapitoa, aua o le tama o le a le lelei i le potu o le purinisese. I tulaga faʻapena, e fautuaina e faʻaaoga le paʻu le paʻu i totonu, o puipui e tatau ona faia i moli susulu ma le manaia. Ma o le vaega mo le tama ma le teine ​​o loʻo faʻamamafaina ma a latou fiafia i ai fugalaʻau ma meataʻalo.

I le eria o le teineititi, mea teuteu i lanu piniki e mafai ona maua, ma le isi vaega o le potualuga - teuteuga mo se tama. O mea ia e mafai ona avea ma vaʻa, vaʻa folau, taʻavale, tamaʻi taʻutaʻua, mea uma e fiafia iai se tamaʻi nofomau o le potu.

I le ata: potumoe a tamaiti i le falealuga ma susulu malamalama lanumeamata lanumeamata.

I le ata: vasega pepe mo se teine ​​ma se tama i ni lanu le faaituʻau.

Potu o le taualuga mo se talavou

O le faʻaaliga iloga o le potu talavou o le potu talavou, e le ese mai le "tagata matua". O le ata i le pito i luga fola mo se talavou mafai ona faia i se ultra-po nei faiga loft. O elemeni laupapa i foliga o faʻalava e faʻamamafa ai le taualuga o le fale ma faʻafetaui lelei le tumutumu. Toetoe lava soʻo se sitaili ma lanu faiga e mafai ona faʻaaogaina luga o le fogafalealuga.

O le potualuga mo se talavou e mafai ona faʻatulagaina i pastel poʻo boudoir shade. Lanu loloto ma olaola lanu e mafai ona i ai i le fealofani atoatoa ma moli malamalama.

Ata: potumoe mo se talavou i se faiga faʻaonapo nei.

I le ata: o se potu manaia ma le maualalo faʻalo o le faʻalo.

Filifiliga faiga

O le geometry o le faʻalo o le a tuʻufaʻatasia faʻatasi ma tu ma aga masani ma ona po nei.

Provence ma potu a tamaiti

O le Provence style attic o le a faʻatumuina i le lalelei ma le malamalama. O le palakalafa multifaceted o Provence aofia ai lanu faʻatonutonuina e le natura rustic: azure vai ma le freshness o fanua togitogi i le lavender. O le a faigofie ma mafanafana mo tamaiti iinei, aua o paolo masani e aofia ai le lotogatasi.

Kaleta

Kaleta - o le sitaili o se fale mafanafana ma mafanafana i luga o mauga. O se vaega o le lotoa i totonu o le faamalosia o le i ai o se magalafu, laupapa masani ma maa i le teuteuga o le potu. I luga o foloa, i lalo o le taualuga o le fale mansard, e mafai ona i ai se vasega pepe pei o se tamaʻi teine ​​poʻo se talavou.

I le ata: potu mafanafana chalet-style lotoa potu.

Falealuga o le fale

O le ultra-modern loft e sili atu lona ola nai lo se isi taimi i le pito i luga o le fogafale ituaiga. Vasega Pepe mafai ona faʻaonapo nei ma malosi e pei o lenei sitaili. O se foliga iloga o le malologa: matala faʻamalama, aemaise lava pe a fai o latou o le lotoa ituaiga.

Polokalama lanu maualuga - Malulu malulu o siliva, paʻepaʻe ma uliuli. Poʻo le, e lua pupuni mai se fesuiaʻiga poʻo le felagolagomaʻi fusi o alaleo, ma le faʻamamafaina i le tasi

Ata: ultramodern vasega pepe i lanu le faʻaituau.

Faiga faʻaonapo nei ma le falealuga

O le autu autu o le faiga faʻaonapo nei o le "leai se mea sili atu". Le aofaʻi laʻititi o teuteuga, tele galuega. I totonu o se potu o tamaiti poʻo le talavou, o se faʻaonapo nei sitaili o le a foliga masani.

Masani

O se potu aoga i le potu pito i tua e sili ona lelei, e talafeagai mo tamaiti uma ma talavou. Ina ia le tamaititi foliga foliga le fiafia mo le tamaititi, oe tatau mautinoa mautinoa faʻaopoopo sili susulu lanu. I le ata, oe mafai ona faʻaaoga soʻo se susulu ma mama, sina mutimuti, natura faʻamamaina ma pastel paolo.

Totonu o le falealuga Scandinavian

Scandinavian vasega pepe malamalama, lanu, ma natura elemene. O le faʻalo papaʻe-sinasina ma puipui o loʻo i totonu o le Scandinavian style faʻalauteleina le avanoa.

Atunuu-faiga totonu

Musika a le atunuʻu e talafeagai mo se potu o tamaiti ma lona faigofie ma le mafanafana. O le laufanua lanu lanu o loʻo aofia ai paolo masani o paleta, pei o le: lavender, enaena, olive, oneone. O mea masani e faʻaaogaina i le teuteuina o le falealuga e faʻamamafaina ai le faiga masani.

Potu o tamaiti marini i le potu pito i luga

O le potu i luga o le sami-potu e faʻatulagaina e fausia ai se siosiomaga mafanafana, manaia. O laau masani e tatau ona faʻaaogaina totonu, e tatau ona i ai i teuteuga, meaafale ma luga o le foloa. O le taualuga o le laupapa faʻalo e mafai ona vaʻai faʻapitoa i le ea.

O lanu autu e papaʻe ma lanumoana, o le metotia o le faʻaopopoina moli, mumu ma enaena ia latou e talafeagai.

I le ata: o se potumoe mo se tama tama i se vavalalata vaʻaiga.

Lotoa o le taualuga o le fale

O se taualuga moe e mafai ona avatua se maoaʻe le fiafia i se potu pe a fai lelei fuafuaina. Ina ia faia le potu ea ma mafanafana, oe manaʻomia le vaʻaia o le faʻaumaina o le taualuga faʻalo.

O le taualuga o le taualuga e mafai ona teuteuina i laupapa laʻau, laupapa faʻapipiʻi poʻo faʻalo faʻalo. I le tulaga o le teuteuina o le faʻalo i laupepa laupapa, e taua ai le vaʻaia o lanu o le lumanaʻi foliga matagofie. O le tali autu e paʻepaʻe, e faʻalauteleina le avanoa, vaʻaia faia le faʻalo maualuga teisi. Ma e mafai ona faʻavaivaia le lanu autu i susulu meaafale poʻo mea teuteu, faʻapea foʻi ma pupuni pupuni.

O le filifiliga o meaafale mo potu a tamaiti

O le filifiliga o meaafale mo le vasega pepe o se tulaga taua. E tatau ona aoga, aulelei mo le tamaititi ma tuʻufaʻatasia ma le ata o le potu. O le taualuga mansard aumaia ona lava uiga pe a filifilia ni meaafale a tamaiti.

E taua le faʻagaeʻetia faʻatulagaina uma malologa ma pule i lalo o le taualuga o le fale. E mafai ona e tuʻu iina:

  • tamaʻi ofu mo lavalava ma meataʻalo,
  • Pusa mo le teuina o mea a tamaiti,
  • fata poʻo fata mo tusi.

Fetuunaiga o pupuni mo faʻamalama o le taualuga

Ona o le auiliiliina o taualuga faʻamalama, o le a le galue e faʻaoga pupuni ma lambrequins, poʻo isi faigata filifiliga. E ui lava i lenei, e tele filifiliga mo teuteuina faʻamalama taualuga.

  • O faasee tauaso ma tauaso mafai ona faʻaaogaina i luga o faʻamalama o taualuga.

  • O ie pupuni e talafeagai foi mo faamalama o le taualuga, tusa lava pe i ai sina malifa. Ma afai o le dormer faʻamalama o lalo o se malifa tifato, o le filifiliga o le faʻapipiʻi luga o 2 cornices e talafeagai: tasi i le loloʻu, le lona lua i le pito i luga.

  • O paolo a Roma e fetaui lelei mo pupula pupula, e ofi i le faamalama ma foliga aulelei.

Faia o se tamai potualuga

O se tamai potu i luga o le fogafalealuga e mafai ona faia ia mafanafana ma mafanafana. O se tamai potu potu i luga o le fale e mafai ona faigofie ona faʻatulagaina, muamua, e te manaʻomia le faʻatulagaina o mea e manaʻomia mo le potumoe (moega a tamaiti, ofu teu ofu, laulau), ma, pe a fai o le tele o le falealuga e faʻatagaina, faʻaopopo teuteuga ma faʻaopoopo mea mo le mafanafana o tamaiti.

I le ata: o se tamai falealuga mo se teine ​​i se faʻaonapo nei sitaili.

Faletusi o ata

O se potu pito i luga e mafai ona fou, vateatea ma mafanafana mo tamaiti ma talavou. O le saʻo filifiliga o le lanu lanu i totonu, o le saʻo faʻatulagaina o meaafale ma le tisaini o le a avea ai le fola pito i luga o le fale sili ona mafanafana i le fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Siva Samoa. Taualuga. Miss Heilala Brittne Fuimaono (Mae 2024).