Moega tautau: ituaiga, filifiliga mo faʻapipiʻi i le faʻalo, siepi, mamanu, manatu mo le auala

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga o faʻamalologa tumau

Pei o seisi lava meaafale meaafale, o nei asoa faʻataʻitaʻiga ei ai a latou lava lelei ma le lelei.

leleiMinus
Latou te fai ma sui o se sili muamua moe nofoaga.Ona o le faʻamautuina faʻamaonia o le faʻamutaina fausaga, e le mafai ona aveina i se isi nofoaga ma faia se toe faʻatulagaina.
Faʻafaigofie le faʻamamaina o le foloa.O nisi pendant faʻataʻitaʻiga mafai ona soʻosoʻo tele ma o lea e manaʻomia ai faʻaopopoga faʻaopopoga.
Tuʻuina atu le avanoa e faʻaaoga ai avanoa o avanoa i lalo o le moega.
O sina luelue e mafai ona fesoasoani i le malologa lelei ma maloloina le moe.Latou te le mafai ona faʻapipiʻiina pe faʻaloaloa ni faʻalo.
Faʻafetai i le tele filifiliga o faʻataʻitaʻiga, e faigofie ona faʻatulaga e oʻo lava i se tamaʻi potu.A faʻamavaeina, o faʻaletonu e tumau pea i luga o le faʻalo.

Ituaiga o moega tautau

E tele filifiliga mo le faʻamautuina o fausaga i se faʻamalologa tumau:

  • Pa. Ona o le mea moni o lenei faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se nana natia, e foliga mai e fausia ai se ituaiga o levitation aafiaga i le ea, lea e foliga moni bewitching.
  • Taualuga. Ole ituaiga e masani ona faʻaaogaina ole faʻapipiʻiina, e manatua ai se taupega a le togalaʻau. O taula taula e faʻamau saʻo i le faʻalo poʻo totonu o faʻalava pe a fai e faʻapipiʻiina i le falealuga.
  • Tuufaatasi. O le sili ona faʻatuatuaina ma sili ona saogalemu ituaiga o faʻamaumauga, lea, ona o uma taualuga ma pa puipui, e maua ai le maualuga faʻatulagaina malosiaga.

I le ata o loʻo i ai se potumoe totonu ma se moega tautau ma se tuʻufaʻatasia o mea faʻapipiʻi.

A filifilia se Mauga, o le mautu ma malosi avega o le tautau oloa ua amanaʻia, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faapipiiina o moega o tamaiti, o le tuʻufaʻatasia ituaiga o faʻamau o le a avea ma sili ona talafeagai filifiliga, pe a tasi le itu o le moega faʻataʻitaʻiga e faʻasaga i le puipui, ma le isi e faʻapipiʻi i le faʻalo ma tagata o loʻo taofia.

Filifiliga mo le faʻapipiʻi o le moega i le faʻalo

O le faʻamau o le nofoa i luga o le taofia tumau faalagolago i le ituaiga o faʻalo.

I filifili

E faʻapea o se taula malosi lava fesoʻotaʻi i se fusi opeopea. Ona o le laʻitiiti foliga foliga o filifili, latou e masani ona faʻaaogaina na o ni ituaiga sitaili fofo.

I le ata o loʻo tautau se moega e tasi ma le afa i luga uamea uʻamea i le potu o talavou.

I luga o maea

O faʻamau poʻo ni maea e faʻamau i le faʻalo ma ni taula mamafa. E le gata i lea, o nisi taimi mo le sili atu le malosi, o faʻamau i lalo o le faʻavae e faʻasusu i le varnish.

Ata o se potumoe-faiga potumoe ma se tautau moega faʻatumuina i maea.

I uaea uʻamea poʻo matau

O le sili ona anagata ma faʻatuatuaina lomiga o angular faʻamau, mafai gafatia le le laʻititi mamafa o le moe fausaga ma tagata malolo luga ai.

Ata o se moega tautau tumau luga uʻamea i se potumoe loft-faiga.

Moega foliga

Lauiloa foliga o tautau faataitaiga.

Lapoʻa

Manaʻomia se tuʻufaʻatasia loloto mafaufau loloto, mo se faʻataʻitaʻiga, lapisi fale e fautuaina e faʻaaogaina i le fuafuaina o terraces, potu vateatea poʻo loggias i totonu o se atunuʻu fale. Lenei oloa mafai ona faʻamautuina i le tulaga o se tasi pe sili atu taualuga faʻailoga.

Tafafa pe sikuea

O le sikuea faʻavae o le sili ona masani foliga o le moega, e fetaui lelei ma soʻo se sitaili fofo ma e le mafua ai fuafuaina faigata. Lotoa, le pei o le muamua faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina sili atu avanoa ma o lea e le masani ai talafeagai mo se masani fale mautotogi.

Lua-tulaga

Moega o loʻo tu i luga o le tasi, ma faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lava e tasi, o le a avea ma sili atu le mafanafana ma i le taimi e tasi e le masani ai filifiliga mo se potu ma lua tamaiti.

Foliga le masani ai

I se faʻaopopoga i le masani, o loʻo i ai le tele o fesuiaʻiga ma le le taua o fofo, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tautau moega hammock, o se moega polo, o se ofaga, o se fesuiaʻiga o cocoon foliga matua lava, ma oloa i le tulaga o se moni vaʻa poʻo vaʻa o le a faʻafiafiaina soʻo se tama. Mo le tafaoga, o se moega e le masani ai luga o maata e masani ona faʻaaogaina, o se ata matagofie e teuteuina i se pupuni o le a talafeagai e tuu i totonu o le potu o se teine.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le le masani ai o tautau moega hammock i totonu o se taulaga fale.

Fautuaga filifilia

Ia filifilia se mea moni e sili ona lelei e fetaui lelei ma le fealofani i totonu o le avanoa, mafaufau i fautuaga nei.

  • Muamua lava, pe a filifilia se moega moe, mafaufau i le vasega tausaga.
  • E fautuaina e filifili moega ma tolopoina faia i mea masani.
  • Lenei mamanu tatau ona tutusa lelei pe a mafai ma le siosiomaga.
  • Faʻaaoga na o le malosi ma maualuga le faʻamau faʻamau ma isi vaega.
  • A filifilia se faʻamoe mo lenei ituaiga mamafa, oe manaʻomia le amanaʻia e maualuga, mafiafia ma, i le taimi e tasi, malamalama.

Se filifiliga o ata i totonu o le potu

Mo moega tautau tamaiti, o se tuʻufaʻatasia o ituaiga faʻamau e masani lava ona filifilia, o le sili ona saogalemu mo le tamaititi, e le felueaʻi ma e tatalia avega taua. I totonu o se potumoe mo tagata matutua, o lenei faʻataʻitaʻiga i luga o faʻamalologa o le a le gata ina avea ma totonugalemu o meaafale, ae o le a fausiaina ai foi se siosiomaga mafanafana, aemaise pe a fai e faʻaopoopoina i moli. E i ai foi le tele fofo fuafuaina mo pepe faatoa fananau mai, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tautau faʻalue pepe e fai e pei o se ato ie, laupapa, ie poʻo se pepe lalaga.

Ata o se paʻepaʻe tautau paʻepaʻe ma moli i le mamanu o se potumoe fou.

I se faʻaopopoga, e fesuiaʻi se tamai potu, umukuka-potu malolo poʻo potu potu, taofia faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻi ata e atoatoa, i le tulaga o le gaugau, siʻiina poʻo retractable fausaga i le faʻamau niche.

Fuafua manatu mo moega i fafo i le atunuʻu

O oloa e faʻamalolo le tumau, faʻatumuina e le pito i tua ma autafa o nofoa, o se sofa malu nofoaafi, lea e fetaui lelei mo le teuteuina o se veranda poʻo se loggia i luga o le oe lava togafiti.

I le ata o loʻo i ai le veranda veranda i le atunuʻu ma se moega sofa laupapa taofia.

I totonu o se gazebo i totonu o le togalaau, o le lightweight rattan fausaga na faia i totonu o le eco-design o le a foliga lelei atoatoa; o lenei teuteuga mafai ona faʻaopoopoina i le namu, lea o le a maua ai le avanoa e toʻafilemu ai e moe ma moe ai i se moega i luga o le auala, faʻafiafiaina atoatoa i manatu o le siʻosiʻomaga natura

Faʻataʻitaʻiga o le tisaini i sitaili eseese

O le foliga mai o le fausaga luga faʻamalolo lē tumau faalagolago foi i se ituaiga sitaili faatonuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le malamalama Provence, e masani ona latou faʻaaogaina le mea e moe ai faʻataʻamilo i luga o laupapa papaʻe papaʻe, i luga o le fale malolo, faʻaaoga mea faatafafa moega teuteuina i aluga ma faʻamalosia i uaea malolosi poʻo faʻamau faʻamau.

Ata o se moega tautau i luga o manoa manifinifi i totonu o se potu malolo faiga-loft.

Faʻataʻitaʻiga i luga o maea foliga vaʻaia lelei i se vafealoaʻi, ma nofoa moega i luga o se pepelo taofia o le a avea ma se le masani ai ma le leai taua faʻafitauli mo se totonu totonu. Mo atunuʻu laufanua, o faʻataʻitaʻiga sili ona talafeagai o loʻo i luga o se laupapa e fai laupapa ma laupapa tetele poʻo maea e fai ma faʻapipiʻi. O oloa i luga o filifili o le a ofi atoatoa i totonu o se eclectic design.

Faletusi o ata

O se moega tautau, tusa lava poʻo le a lona nofoaga, a le o se potu i totonu o se taulaga fale, o se veranda i se atunuʻu fale po o se afeafe i se fale tumaoti, e le masalomia avea ma sili ona taua ma sili ona taua elemeni elemeni o le siʻosiʻomaga atoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: la potatura verde (Mae 2024).