Ata pepa puipui ma fugalaʻau i totonu: teuteu puipui puipui i lou fale mautotogi

Pin
Send
Share
Send

Ata pepa puipui ma fugalaʻau i totonu o le potumoe

A filifilia ni puipui puipui mo se potumoe, e taua le mafaufau i ona faʻatinoga foliga. I potu laʻititi ma pogisa, e fautuaina e faʻaaoga pepa malamalama lanu lanu malamalama. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai vaʻaia faʻalautele le avanoa, faʻatumu i le malamalama. A lava le aofaʻi o le malamalama masani ulufale i totonu o le potu, ma le eria e le manaʻomia faʻalauteleina, oe mafai ona filifili mo se sili atu saturated, paʻu pupula. Loloto, pogisa paolo o le a faʻatumuina totonu totonu ma laumei ma lalelei.

O le atemosifia i le mea e momoe ai e tatau ona fesoasoani i le malologa. O mamanu maoaʻe ma le tele o elemene ma fesuiaʻiga o auiliiliga o le a tosina mai i ai le tele o le mafaufau, faʻalavelaveina le talafeagai malologa.

Masani ai, o laei mananaia fugalaʻau ma mafuaʻaga masani e faʻaaogaina ai iinei. Faʻamamaina photomurals ma fugalaʻau i lalo o watercolors, faia i pastel lanu, o le a avea ma sili lelei filifiliga mo tagata fiafia i le mafanafana ma lagona alofa i totonu o le potumoe.

Tulafono faʻavae filifilia

O le autu nuance e tatau ona e faʻalogo i ai o le puʻupuʻu. O le sili atu faigata ma susulu mamanu o le pepa puipui, o le faigofie ma sili atu ona taofiofia le lata ane totonu e tatau ona.

  • Mo tamaʻi potu moe, e fautuaina e filifili se tamaʻi mea teuteu taugofie. Wallpaper "fugalaʻau lapoʻa" vaʻaia faʻaititia le avanoa. O ia filifiliga e talafeagai mo potu tetele ma le aofaʻi laʻititi o meaafale.
  • O le vaega tele faʻatagaina oe e faʻatinoina ni manatu sili ona lototetele, faʻaaogaina o fugalaʻau pupula lapoʻa ma faʻatusatusaga paolo i le ata.
  • Oe mafai ona faʻalauteleina le potu ma faʻaopopo le malamalama i ai ma le fesoasoani o se laʻititi fugalaʻau mamanu faia i pastel lanu. O lenei puipui puipui e masani mo le masani masani ma Provence sitaili.
  • Faʻaaogaina ata pepa puipui o se vaega mo le tasi puipui, oe mafai ona faia se faʻatauaina o le potumoe totonu. Ina ia aloese mai le soʻona oofogia i elemene teuteuina, e fautuaina le faʻaaogaina o le le faʻaituau, o le monotonous background background.

Faʻaaliga lauiloa

Sakura

O le matagofie sakura ata pepa puipui i totonu o le potumoe faʻailogaina le le tumau ma le vaivai o taimi. O se fugalaʻau laʻau o le a faʻatumuina le potu ma se siosiomaga o le agavaivai, faʻamasaniga ma tautotogo freshness.

Fugalaau rosa

O le lolomiina o ata ma fuga piniki o le a faamamafaina ai le lalelei ma le matagofie o totonu. Fugalaʻeleʻele papaʻe ma kulimi e fetaui lelei mo teuteuina puipui i totonu o se potumoe. Photomurals teuteuina i le laʻau laʻau fugalaʻau o le a apili i tagata faʻafiafiafia i mea faigata ma le faʻapaupau.

Dandelion

Mama ma le mamafa, o le lolomi faʻatusa a leai se taimi popole. Ona o lona faʻaliliuga, dandelion pepa puipui i totonu o le a suia ma le agalelei e oʻo lava i le tamaʻi potu. O lenei lolomi o le a avea ma tali sili ona lelei mo teuteuina puipui i totonu o se potu ma le tele o meaafale ma mea faʻaaoga.

Orchids

Fugalaʻau o le orchid e fai ma sui o le alofa ma le agamalu. I le filifilia o pupula pupula, e pei o se loloto piniki po o le paʻu fugalaʻau, oe mafai ona fausiaina se extravagant ma olaola totonu.

Peonies

O fugalaʻau lauolaola lauolaola o le a avea ma autu teuteuina elemeni o le potu. O lanu eseese o laupepa o ata e puʻe ai ata ma peonies, o loʻo faʻaalia i luga o le upega tafailagi a le Klv-oboi, o le a fausia ai se atemosifia matagofie o Farani i soʻo se nofoaga i totonu.

Lili

O le fugalaʻau vai faʻaalia le mama. Faʻalelei pupula o loʻo i luga o ata ata ma lili ua mafai ai ona faʻaaoga tapoleni mo teuteuina puipui i totonu o le potumoe.

Taʻiala mo le tuʻufaʻatasia o puipui puipui ma totonu

O puipui o puipui o le fale ma fugalaʻau i totonu e masani lava ona avea o se susulu faʻaaliga. A filifilia i latou, e taua le mulimuli i le tele o fautuaga:

  • Paleni i le va o vaega totonu

O le puʻupuʻu o le faʻataʻitaʻiga o paelo e tatau ona faʻaopoopoina i meaafale laiti ma mea e faʻaaoga mo ie.

  • Tele lolomi

O fugalaʻau lapoʻa foliga foliga ma teuteu lelei, ae o ufiufi ma se lolomiga e naʻo potu tetele e mafai ona faʻaaoga ai, e feololo ma feololo ai.

  • Tuufaatasiga o paolo

Ata pepa faʻapipiʻi ma fugalaʻau i totonu e tatau ona soʻosoʻo soʻotaga ma le paolo o meaafale ma teuteuga elemeni.

  • Tausisia ma se toniga faiga

O se tamaʻi mea teuteu malamalama e faʻaopoopoina atoa i totonu o le potu moe le potu poʻo le fale teu fugalaʻau ma o le a faʻamamafaina ai le pupuʻu ma le taofiofiga o se faiga faʻaonapo nei.

Ata pepa i totonu o le vasega pepe

O le filifiliga o pa puipui teuteuina i totonu o le potu a tamaiti e faʻalagolago e le gata i le itupa ma tausaga o le tamaititi. E taua le amanaʻia o ana fiafia ma manaʻoga. I le filifilia saʻo o auiliiliga, o totonu o le a foliga atoatoa ma fealofani.

Filifiliga o lanu

O paolo taʻitasi e iai lona aʻafiaga i le agaga ma le lagona o le tamaititi. A filifilia se pepa puipui ma se fugalaʻau fugalaʻau, e tatau i se tasi ona amanaʻia le tamaoaiga o le palette, o le autu o leo taʻitasi, ma le susulu. Ua soona fegasoloaʻiina faʻatasi ma faʻanoanoaga, o lanu malulu e tatau ona 'aloʻalo ese mai ai.

  • O le palama samasama e fausia ai se siosiomaga fiafia, malie. O le tali sili ona lelei o le faʻaaogaina o ata pepa puipui ma fugalaʻau samasama i le nofoaga taʻalo. Ole mea lea e ola ai lau pepe.
  • O puipui pa mumu i totonu o le vasega pepe o le a le talafeagai. O le susulu ma le mauoa lanu o le a faʻalavelave i le toʻafilemu ma le malologa o le tamaititi.
  • Lanumoana ma lanumoana e fesoʻotaʻi ma le toʻafilemu ma le talitonuina. O teuteuga matagofie o fugalaʻau e faia i totonu o lenei pape e fetaui lelei mo le teuteuina o le mea e moe ai.
  • O le lanu meamata e i ai se aafiaga malolo i luga o le mafaufau o le pepe.
  • E fautuaina e faʻaaoga le "fugalaʻau lanu viole" lolomi luga o ata pepa puipui na o le fausiaina o susulu malamalamaaga. E sili atu le tuʻuina i le lilac mama.
  • O atavali i puipui o le fale e lanu efuefu, paʻepaʻe ma lanu uliuli e sili atu ona aloaia ma malulu, e le talafeagai mo le teuteuina o le potu moe a le tamaititi
  • Ata pepa puipui ma moli moli fugalaʻau o se tasi o le sili ona lelei filifiliga mo teuteuina puipui i se vasega pepe. Lenei mamanu o le a faʻatumuina le potu i le malamalama ma susulu, lea o le a saofagā i se lagona o le fiafia ma le malie.

Fugalaʻau puipui mo teine

O se tasi manaʻoga taua o tamaʻitaʻi talavou o le nonofo i totonu o se fairytale maota. Aso nei-photowall-pepa o le a fesoasoani ia iloa ai. O teuteuga fugalaʻau laʻitiiti, laʻitiiti e fetaui lelei mo le teuteuina o le potumoe a se teine. E mafai ona e filifilia uma pupuni pastel ma fausia ni susulu faʻaaliga ma le "tele fugalaʻau" pepa puipui. Fuafua fugalaʻau mafai ona faʻataʻitaʻia e ata o malo faʻataulaitu ma maota. E teuteuina le potumoe o se tamaʻitaʻi talavou, e tatau ona ave le fiafia i pastel shade o piniki, beige ma moli.

Mo tama

Tama talavou fiafia fiafia. Latou te toaaga ma feaveaʻi. O le teuteuina o puipui i totonu o le potumoe a tama e tatau ona lagolagoina ai ana mea fiafia. O ata lololo i luga o ata puipui e mafai ona faia i le lanumoana, lanumoana lanumoana poʻo lanumeamata lanumeamata. A teuteuina se potu mo se tamaititi lava, e fautuaina e filifili mo se tamaʻi laʻititi mamanu faia i pastel lanu. Mo se tama matua, oe mafai ona faʻaaoga pupula, sili atu saturated lanu.

Ata pepa i totonu o le umukuka

Ata pepa faʻapipiʻi ma se teu fugalaʻau totonu o le umukuka o se tasi o sili ona manuia filifiliga tisaini. Fugalaʻau fugalaʻau o le a teuteuina le potu, faʻatumuina i le mafanafana ma le siosiomaga o le tautotogo freshness. Faʻatasi ai ma le tele o ata ata tusia i luga o le 'upega tafaʻilagi Klv-oboi, oe mafai ona filifilia filifiliga mo soʻo se ituaiga: mai masani i shabby chic ma maualuga-tech.

Taʻiala mo le filifilia o ata pepa mo le umukuka

A filifilia se lolomi, e taua le mafaufau i le sikuea o le umukuka. Mo teuteuga puipui i totonu o se tamaʻi potu, e aoga le filifilia o mea teuteu fugalaʻau mama e faʻalauteleina le vaʻai. Afai o le vaega o le potu e lava tele, oe mafai ona taofi i se laulau ma se ata o se tasi pe sili atu fuga fugalaʻau, faia i susulu lanu: lanu viole, piniki, samasama poʻo moli.

Ata pepa faʻapipiʻi ma fugalaʻau mo le umukuka tatau ona susu susu ma teteʻe atu i masini faʻaleagaina. Lenei o le a saofagā i se umi le olaga tautua e aunoa ma le ositaulagaina o uiga matagofie.

O le 'upega tafaʻilagi klv-oboi.ru o loʻo taua mai ai le lautele o ituaiga ata o ata ma ata o fugalaʻau i tau eseese. E mafai ona e faʻatauina ata-pepa i le faleoloa i luga ole laiga o le KLV-pepa i luga ole laiga ma le kiliva i le isi itu o Rusia. Totogi e tatau ona totogi pe a maeʻa ona lafoina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Vegeta vs Paipai VOSTFR (Mae 2024).