Loft faiga potumoe faiga - o se auiliiliga taiala

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

Uiga ma manaia manatu o le tuʻaiga taulaga:

  • E talia e le potu le avanoa ma le aofaʻi maualalo o pati.
  • Latou te mananaʻo i se fetuutuunaʻi meaafale faʻatulagaina faʻaaogaina laconic ma aoga aitema.
  • O totonu e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ona po nei ma aso anamua elemeni ma shabby facades, o le mea taua o le tausia o le lautele sitaili o le potumoe.
  • O le loft maualuga manatu o le tele o malamalama ma lapopoʻa faʻamalama e teuteu ai e le o faʻaaogaina pupuni uliuli ma pupuni tetele.
  • O le ata e talafeagai mo le i ai o sima poʻo piliki puipui, lafo uʻamea maa ma inisinia fausaga.
  • O puipui e teuteuina i ni ata e le masani ai poʻo ni tusitusiga leaga.

O a lanu e talafeagai mo le potumoe?

O le autu autu mo le teuteuina o le loft totonu o le uliuli, efuefu, piliki mumu pe papaʻe. O se tuʻufaʻatasia o antrasite ma sukalati, susu ma mumu, lanumoana ma enaena lanu e talafeagai foi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanuina o se potumoe i le pisinisi alamanuia, lagolagoina i moli malamalama.

E fautuaina e aua neʻi sili atu i le 2 poʻo le 3 paolo ma fausia ni faʻamaoniga e faʻatagaina ai oe ona faʻatamaia le atemosifia o le le mautonu ma le leai o se ola.

O loʻo faʻaalia i le ata se potumoe efuefu ma susulu ona faʻamatalaga i foliga o atavali ma atavali.

Filifiliga meaafale

Mo se loft, o se moega i luga o se uʻamea faʻavae poʻo se pallet faʻataʻitaʻiga faʻaopoopoina ma se tele faamalu e sili lelei. O le vaega e momoe ai e faʻatumuina i autafa o moega i foliga o mamanu U-foliga ata, atopaʻu tuai, pusa poʻo fatafata.

O se win-win filifiliga mo se loft style i totonu o se potumoe o le a tuai le teuina o uʻamea teuina faʻatasi ai tusi ma vae tisaini, o se pusa tuai o drawers, o se laulau laʻau poʻo ni laupapa teu laupapa na faʻamamaina mai filifili.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se eco-loft-faiga falefaigaluega.

Mo se potu ma se nofoaga faigaluega, o se laulau komipiuta tioata laconic e talafeagai. Faʻaaogaina soneina o se potumoe tuʻufaʻatasia ma se ofisa e mafai ona faʻatinoina e faʻaaogaina ai le malamalama mama i vavaeina o moli, faʻamalamalama poʻo ni mea eseese faʻauma.

Faʻamaeʻaina ma mea mo le toe faʻaleleia

O mea e faʻaaoga i ofu e fai ai ofu e tele sona sao i le faiga o mea fai pisinisi. O le faʻamaeʻaina e tatau ona aoga, faʻatuatuaina, lelei le leo ma ia i ai le sili ona faʻatauvaʻa foliga.

Taualuga maeʻa faʻataʻitaʻiga

O le taualuga ua mamanuina ma crossbeams, laupapa poʻo sima papa. Mo le vaʻai taualuga, o le paʻepaʻe masani o le paepae e filifilia foʻi ma faʻapipiʻiina i faʻavaivai, tatalaina uaea poʻo paipa. I totonu o se potumoe loft-style i totonu o se fale mautotogi ma faʻalo maualuga, o le teuteuina i pou o le a talafeagai.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma le faʻalo e teuteuina i pou, e faʻaali lelei ai le siʻosiʻomaga o se falealuga.

Ata o puipui i le potumoe

I puipui puipui, sima poʻo piliki e masani ona maua. Ina ia fausia se siosiomaga sili atu ona mafanafana i luga o le falealuga, filifili pepa puipui ma faʻataʻitaʻiga o brickwork poʻo le sima. O le pito i luga o puipui e mafai ona valivali pe teuteuina i ata faʻapipiʻi ma ata monochrome.

I le ata, o puipui i totonu o le potumoe e ufiufi i efuefu pepa puipui ma faʻataʻitaʻi o piliki.

O le a le fola saʻo mo le faʻaloaluga?

Mo se potumoe sitaili pisinisi, o le sili filifiliga o le fola ufiufi i le tulaga o sima, laminate, kapeti poʻo mafiafia linoleum ma faʻataʻitaʻi o laʻau poʻo maʻa. O isi taimi e ufiufi ai le foloa i le kapeta e tasi le lanu ma le faʻaeteete.

I le ata o loʻo i ai se foloa teuteuina ma fafie pei o fafie.

Moli

I le avea ai o le autu moli masini, oe mafai ona filifilia se muamua moli moli faia i tioata, uʻamea poʻo le togafitia fafie.

Ina ia tausia le aotelega sitaili o le potumoe, moli poʻo molimatagi ma uumi uumi poʻo filifili e masani ona filifilia. O ia lamepa e masani ona i ai se foliga tuai.

I le ata o loʻo iai puipui pupuni o loʻo tu i tafatafa o le moega i totonu ole potu moe.

Mo moli i le lotoifale, lamepa fola i luga o le tripod, sconces o se manaia foliga poʻo tamai lamepa tu i luga o le moega potu o le a talafeagai. E mafai ona faʻaauupegaina se auala moli i tafatafa o le moega.

Ituaiga ie ma teuteuga

O ie faʻaleaganuʻu poʻo latou faʻataʻitaʻi maualuga e faʻafeiloaʻi ile potu maualuga. O le ata e fiafia i ai fulufulu mamoe, suede, lagonaina, ie ma le paʻu.

Pupuni, aluga ma palanikeke ma geometric mamanu poʻo se kapeta ma le zebra, taika ma nameri lomia o le a ofi fetaui lelei i le atemosifia o se alamanuia faiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o ie o le potu moe i le potu maualuga.

O le vaega mulimuli i le fausiaina o se loft-style potumoe mamanu o le a avea ma filifiliga o teuteu. O le potu e mafai ona teuteuina i fata fale, mea teu teu fugalaʻau tuai, papatusi tuai, poʻo faʻata faʻaata faʻata.

O se pusa laupapa tuai poʻo se atopau e fetaui lelei mo se falefaigaluega; o ata uli ma papaʻe, o atavali ma ona po nei poʻo ni uati tuai o le a vaʻaia i luga o puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo i totonu o le potu malolo ma se faʻamalama e teuteuina i pupuni malamalama e tuʻufaʻatasi ma ie pupuni.

Potu mamanu mamanu

Fuafua ni aitia mo le faʻaaogaina o se potu maualuga i totonu o totonu.

Loft faiga i se potumoe talavou

O le potumoe a tama tamaititi e tele lava e faia i le efuefu, uliuli, lanumoana, lanumoana mama, lanumeamata poʻo le siliva. Paʻu ma uʻamea vaega poʻo kia ma ituaiga steampunk-style auala e filifilia e teuteuina. O puipui i totonu o le potu e teuteuina i pepa faʻasalalau, aisa hoki aisa, aisa faaseʻe, pulou saogalemu poʻo kitara.

I le ata o loʻo iai se ata maualuga o se potu mo se tama talavou.

I le potu a le teine ​​talavou, piniki, samasama, paʻepaʻe pe kulimi kulimi e faʻaogaina. O totonu e foliga malūlū ma sili atu le mafanafana, ma tele ie ma laʻitiiti faigata maeʻa.

Totonu o se potumoe a tama i se loft faiga

Mo se tama talavou poʻo se aliʻi, o totonu e teuteuina i lanu enaena, pogisa lanumeamata poʻo lanumoana tone ma mumu poʻo lanumoana faʻamau. O le potumoe loft-male tagata e tatau ona muamua i mea uma e aoga ma lelei. E leai se teuteuga e le manaʻomia ma elemeni lavalava.

O le potu e mafai ona faʻaopopoina i se moega ma uʻamea castors, o se laulau galue, o se nofoa fale ma se pa faalava ma se pea o dumbbells. O le potumoe o loʻo faʻaauupegaina foʻi i se potu lavalava le mafaamatalaina ma se faʻata tele.

I le ata o loʻo i ai le potu moe a aliʻi, faia i leo pogisa.

Mo se sauā maualuga loft mamanu, sentimental faʻaaoga i le tulaga o se nofoa lemu faʻatulagaina po o se aquarium ono ono talafeagai.

O loʻo faʻaali mai i le ata se potumoe tamaloloa e faʻaofuofu maualuluga ma faʻamalama lautele.

Faʻataʻitaʻiga o le mamanu o se potumoe fafine

O le potu pito i luga e faʻaata ai luga mo se potu moe o se tamaʻitaʻi poʻo se teineititi e sili atu lona lalelei ma teuteuina i lanu malamalama. O le laei laei o se uiga manaʻomia. O lenei fasi meaafale e mafai ona iloga mai i se laʻititi poʻo le manino foliga mai o le geometric. Ma ia faʻatumauina le malulu, e sili atu le faʻaauupegaina o le laulau i se faʻata e teuteuina ai le moli.

O le laei e faʻaaogaina e ofuina i totonu ni ofu tuʻu iai ni faʻata faʻata. O loʻo siʻomia le avanoa i atavali, ata pue a le aiga, laʻau fai ulo, tautau fola, poʻo se magalafu sese.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe a tamaʻitaʻi i se ituaiga sologa lelei.

Loft faiga pito i luga falealuga potu

O se faʻaaliga iloga o le potu pito i luga o le potu pito i luga o le fale o le taualuga malulu, lea e setiina ai se faʻapitoa uiga ese mo le siosiomaga atoa. O le faʻalo e mafai ona teuteuina i uaea matala, utupoto ma faʻafesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma mea faʻapipiʻi ma tuugalamepa masani e aunoa ma ni paolo, moli malamalama poʻo ni pasi faʻamalama. O ia teuteuga o le a sili ona faʻamamafaina le taulaga auala sitaʻiga.

Tuʻufaʻatasia o se falealuga ma isi sitaili

O le loft e faʻatumuina ma elemeni eseese e fesoʻotaʻi ma isi totonu sitaili.

  • I se fefiloi mamanu, atonu e i ai ni auiliiliga taʻitasi i le sitaili o masani, po nei poʻo Provence.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tuʻufaʻatasia le au fai pisinisi ma minimalism, e le manatu le potu e leai ni mea e faʻaaoga ai ae naʻo mea manaʻomia e iai faʻamaumauga manino o loʻo faʻapipiʻiina.
  • O totonu e i totonu o le sitaili o le Scandinavian loft, e faʻaalia e le faigofie i totonu o fausaga. O le teuteuina o le pa paʻepaʻe e fetaui lelei ma faʻamaumauga tau alamanuia i luga o le faʻalo, ma o le sima i luga e sili ona tuʻufaʻatasia ma laupapa masani.

Ata o se Scandinavian potumoe mamanu ma loft elemene.

Faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o se tamai potumoe

I totonu o se tamaʻi potu moe, e foliga mai e fausia ai se matua filemu ma mafanafana mamanu. Ina ia mafai e le potu ona vaʻai foliga lapoʻa, e sili atu le faʻaaoga o moli lanu i lana ata. E le gata ina faʻalauteleina le avanoa, ae e ofi faʻalelei foʻi i le tulaga maualuga. Afai o se paleta foliga mai e matua tele naua ma le fiu, oe mafai ona faʻaaoga malamalama susulu.

Ata o se tamai potu loft-faiga potu moe ma malamalama faʻaiʻuga ma eseesega salalau.

O se tamai potu e tatau ona i ai maualuga-lelei moli ma aofia ai le laʻititi aofaʻi o meaafale ma teuteuina faʻamatalaga ina ia le avanoa e le foliga vaʻaia.

Faletusi o ata

O le potu pito i luga o le fale e i ai lona foliga e le maeʻa ma le nofo ai, lea e maua ai e le potu moe se lalelei faʻapitoa. Alamanuia ma taulaga fuafuaina e atoatoa mo le foafoaina ma le saolotoga-alofa tagata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ТЫНЧЫНЫЗДЫ АЛГАН ЧИРКЕЙДЕН КАНТИП КОРГОНУУ КЕРЕК? (Mae 2024).