Faʻatulagaina faʻaonapo nei o se tasi potu potu o 43 sq. m mai le Geometrium potu

Pin
Send
Share
Send

Potu-potu malolo 14.2 sq. m

O se tasi o mea e nonofo ai o loʻo tu i le umukuka. E laʻititi i le tele, ae o galuega e le afaina ai lenei. Mea uma e te manaʻomia mo le kuka o iinei. I se faʻaopopoga, o le umukuka ei ai se motu, e faʻatagaina ai oe e saunia meaai ma fesoʻotaʻi ma malo i le gaioiga.

E seasea matamata le tamaitai talimalo i le TV, o lea na maua ai se nofoaga mo ia i le eria e sauniuni ai meaai. Ma o le ogatotonu o le umukuka o le mamanu o se laupapa faʻafanua o le lalolagi, tipiina e se leisa ma tuu i luga o le puipui i tua atu o le motu.

O le ata o le fale mautotogi pei o se loft - o le faʻalo, foloa ma nisi o puipui e teuteuina "pei o sima". Faʻasaga i sea ituaiga talaʻaga, papaʻe meaafale foliga sili ona lelei. O le tali atu i luga ole eria e le masani ai - e valiina i le laupapa tusitusi, e faʻatagaina ai oe ona faʻaaogaina o se laupapa tusi ma tuʻu ai ni tusiga poʻo ni penisina.

Potu-potu malolo 14 sq. m

O le vaega lona lua malo i le mamanuina o le tasi-potu potu o 43 sq. - potumoe Lenei e mafai ona faʻaalu taimi ma uo, matamata TV. I se faʻaopopoga, sa manaʻomia le tuʻu lava o avanoa avanoa, talu ai e fiafia le fafine talimalo i yoga. Sa tatau ona ou lafoa le moega masani, ae tuu le sofa ma se masini e mafai ona tatalia gaugau i aso uma.

O le potu malolo ei ai le faitotoʻa e tau atu i le potu laʻei - ua tapunia ma oak veneered panels. O se tasi o puipui, o le tasi i tua atu o le moega, ua maeʻa ma sima, o isi o loʻo papaʻe.

O le ata i totonu o le fale mautotogi i se faiga faʻaonapo nei e saunia mo le tele o nofoaga e teu ai, nana mai le vaʻai. I totonu o le potumoe, ua latou faʻatulagaina i le puipui faʻafesagaʻi ma le sofa.

O foliga o ofu faʻataʻitaʻi e faʻataata, latou te susulu mai le malamalama ma faʻalauteleina le potu. I se faʻaopopoga, o le faʻataʻitaʻi i tafatafa o le faʻamalama o le a avea o se faʻata a faʻaaoga mea teuteu, ma le lona lua o le a fesoasoani ia te oe e ave le saʻo tu peʻa faia yoga. O faʻata uma e faʻamalamalamaina.

Balkon 6.5 sq. m

I le ata o le fale mautotogi, o le poletito ua avea ma se isi tamaʻi eria mo faʻafiafiaga ma taliaina. O se tamai sofa ma ni aluga malulu e valaʻaulia oe e te nofo lelei ma fai sau ipu kofe. Wicker armchair ma ottomans o le a avea ma faʻaopoopoga nofoa ma e mafai foi ona faigofie ona siitia atu i soʻo se vaega o le fale mautotogi.

Ulufale nofoaga 6.9 sq. m

O le autu teuina polokalama i le ulufale atu o se lapoa lavalava, o se tasi o le facades o lea e faʻata. I le faʻaopopoga i le mea moni o sea metotia faʻateleina le avanoa, e faʻatagaina foi oe e faʻaopopo le malamalama e ala i le faʻaali atu o le malamalama e sau mai le faʻamalama.

Faletaele 4.7 sq. m

O le foloa ma puipui ua maeʻa ma laupapa masani, o le potu taele o loʻo laina foʻi ma slate slabs - o vaega ia ma le 3D aafiaga. O maa maʻamaʻa i le pito i lalo o le tapu taele, o le nofoaga lea e taula ai le tapu taele fua, e fausia ai se siosiomaga masani.

O le isi vaega o le foloa e faʻapipiʻiina i maʻa e pei o sima, ma se vaega o le puipui i tua atu o le fale tumama e fausia i totonu e teuteuina ma ia. O se faʻata i luga o le puipui e faʻateleina ai le tele o le potu, ma o se vaega faʻatauvaʻa ma se tapu e foliga mai o loʻo opeopea i le ea.

Potu tisaini: GEOMETRIUM

Atunuʻu: Lusia, Moscow itulagi

Nofoaga: 43.3 + 6.5 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Minecraft Mod Spotlights - Not Enough Items Tutorial w. KestalKayden (Mae 2024).