Potu mamanu 15 sq m - tisaini fesoasoani ma ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Fola foloa 15 m2

Potumoe 15 sq. e ono foliga 'eseʻese: o le masani sikuea, faʻatafaʻi poʻo se foliga mananaia, ma le tasi pe lua faʻamalama, ma le poletito. O le fuafuaga e tatau ona tusia faʻalagolago i le amataga faʻamatalaga o le potu.

Potu potumoe 15 sikuea mita. Symmetrical pe asymmetrical meafale faʻavasegaina mafai. I le tulaga muamua, o le moega e tuʻu i le ogatotonu ma le ulu ulu faʻasaga i le puipui, ma foliga tutusa o meaafale e tu i itu. O le isi filifiliga mo se faʻata faʻata o le tuʻuina o kapoti i itu uma o le faʻamalama, ae e talafeagai mo potu malamalama o le 15 sq. I le tulaga o se asymmetric faʻatulagaina, o le moega e siitia i le tasi itu, faia avanoa mo se lavalava poʻo se kesi.

Potu faʻatulagaina 15 m2. O le faʻatulagaina o le 3 i le 5 potu e tatau ona fausia amata mai le faʻamalama. Tele o taimi e tu ai i le itu puʻupuʻu faʻafesagai ma le faitotoʻa, ona faʻapipiʻiina lea o le moega i le itu umi i le ogatotonu. O le mea lea, o le faʻamalama o le ai ai le avanoa mo le eria faigaluega, ma i le faitotoʻa - mo lavalava.

Mo potu faʻaumiumi ma faʻamalama matala i luga o se puipui umi, e 3 auala e faʻatulaga ai le moega:

  • laupapa ulu i le itu puʻupuʻu, vaevaeina le 15 sq. potumoe i le 2 sikuea faʻatinoina;
  • faafesagai ma le faamalama, ofoina atu se vaaiga matagofie;
  • laupapa ulu i le faʻamalama ina ia aua neʻi ala mai le susulu o le la.

I le ata, o le faʻatinoina o le Provence style i totonu

O le a le lanu lanu e sili atu ona lelei e faʻavasega?

O le mamanu o se potumoe o le 15 sq m e mafai ona faia i soʻo se palette, aua e leai se galuega e vaʻaia lautele le potu. Ae peitaʻi, afai o le a e faʻaaogaina le tele o meaafale - ave le fiafia i moli malamalama ina neʻi foliga mai le potu moe.

O le lanu lanu e filifilia faʻavae i luga o le 2 tapulaʻa: le sitaili o totonu ma a oe lava manaʻoga.

  • O le sitaili Scandinavian e manaʻomia papaʻe, efuefu, beige.
  • Mo se loft, efuefu, enaena, uliuli e sili.
  • O le faʻaonapo nei itu e iloa eseʻese e lanu moana lanumoana, piniki, lanumeamata, samasama.
  • A o faia se Art Nouveau totonu, ave le efuefu po o le oneone o se faʻavae, faʻaopopo iila susulu faʻaaliga i ai.

I le ata, lipea i lanu samasama ma efuefu

I se faʻaopopoga, ia amanaʻia le tulaga o faʻamalama i totonu o le potu: afai o le potumoe i matu e teuteuina i malulu malulu, o le a le lelei le i ai i totonu o le potu. O le mea lea, manatua le tulafono: o se mafanafana paleta mo le itu i matu, malulu mo le itu i saute.

O le mea mulimuli e vaʻai i ai o le mafaufau o le lanu. E le o se lilo le pastel blues ma greens fesoasoani oe malolo. Ma mumu, moli faʻaosofia. E tusa ai, pe a faia se avanoa mo malologa, faʻaaoga sili malu soʻoga, faʻaaoga pupula lanu i se mea maualalo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata i lanu o le brown

O le a le mea e mafaufau ai pe a toe lipea?

E leai se faʻatapulaʻaina ile faʻaogaina o mea e faʻauma i le ata o le 15 sq. Potumoe potumoe - e leai se maualuga o le susū poʻo se vevela. Filifili paleni lelei e le faʻailoaina ni mea leaga ma o le a tumau mo le tele o tausaga.

Taualuga. O le teuteuina luga e tatau ona faamamafaina le sitaili o totonu. Paʻepaʻe pe vali, oka se faʻalo i luga o le faʻalo poʻo se faigofie fausaga plasterboard. Teuteu le faʻalo i pou, roseta, foliga. O le sili ona lautele lanu e paʻepaʻe, o isi paolo tatau ona 1-2 tone māmā nai lo puipui.

Pa. Fofo masani - pepa puipui, vali, vali teuteu. O le laminate i tua o le ulu ulu e foliga mai e le masani ai. Faʻaaoga teuteu puipui e faʻasaʻo ai le geometry o le potu: paʻu pogisa, vaapiapi i totonu o se potu faʻaumiumi o le a faʻapaleniina ai. I le itu umi, panoramic pepa puipui poʻo faigofie pepa puipui ma se mamanu ua faʻapipiʻi.

Fogafale Ole filifiliga pito sili ona leaga ile potu moe ile fale ole malulu ole tile. O le foloa e tatau ona mafanafana - kapeti, laminate, linoleum. Tuʻu 1 kapeta lapoʻa poʻo 2 laʻititi i le vae. O le faʻataʻoto o le foloa i puipui uumi o le a faʻalauteleina foi le potumoe vaapiapi 15sqm.

I le ata, le filifiliga o le faʻaaogaina o ata pepa puipui i le ata

Filifili meaafale ma faʻatulaga saʻo

Ia saunia se potumoe o le 15 sq m amata i se moega. O lona lapoʻa e fuafua faʻavae i luga o le aofai o tagata momoe ma le faʻamoemoe faʻaopopo o le potu. Afai e te faʻaaogaina le potumoe mo na o le mafuaʻaga faʻamoemoeina, lagona le saoloto e faʻatau se tupu moega, 180-200 cm lautele. O le 160 cm faamalu o le a lava mo lua matutua, ma a maeʻa faʻapipiʻiina o le a lava le avanoa mo se saʻo poʻo le tulimanu kapeneta. E mafai ona e faʻaopopoina se tama komipiuta poʻo se tamaʻitaʻi laʻei laʻei tama i lou ofu e ala i le faʻaititia o le lautele o le moega i le 140 cm.

Afai e te manaʻomia se lautele avanoa teuina, tasi sliding ofu e le lava. Maua se moega faʻataʻitaʻiga ma drawers i lalo o le moega poʻo faʻaopopoga faʻaopoopo potu. O le pusa tutoʻatasi o drawers e le faʻaaluina tele avanoa ma mafai tuʻufaʻatasia se teuina ma vali vaega.

Ata o se potumoe faʻaonapo nei ma se laulau

A manaʻomia, i tafatafa o le faʻamalama, latou te faʻatautaia e le gata o se workspace, ae o se nofoaga mo le faitau. I se faʻaopopoga i le kesi, e mafai ona e faʻapipiʻia se fatatusi, se nofoa faʻafiafia ma se lamepa foloa. Afai o se potumoe o le 15 sikuea mita e tuʻufaʻatasia ma se poletito, e mafai ona tuʻuina iai se ofisa.

I le ata o loʻo iai le seti potu moe avanoa

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se potumoe?

E ui lava matou te faʻaaluina le tele o taimi i le 15 sq. M. Potu moe i le atoa pogisa, o le moli i lenei potu faia taua vaega. O le autu tasi lapoʻa moli (e avea o se faʻaopoopoga teuteu) poʻo totonu-i totonu o nofoaga (faigofie ma aoga) e talafeagai o se faʻaputuga moli malamalama.

Malamalama moli e tufatufaina e tusa ma sone:

  • sconces poʻo moli i luga o laulau i autafa o le moega;
  • laulau lamepa poʻo le moli lamepa i luga o le kesi;
  • moli malamalama i luga o le laei laei;
  • vaega faʻasino i le potu fai ofu.

Moli tuʻu i lalo i se faʻailoga ma le TV poʻo lalo o se moega opeopea faia se teuteuga gaioiga ma e lelei atoatoa mo le moe.

I le ata, le ulu o le moega i le faʻalo

I le faʻaopopoga i le lelei sulu moli, tausia o poloka le faʻanatura - o pupuni uliuli o le a taofia le la mai le ulufale atu i le potu i le taeao. I totonu o minimalistic totonu, pupuni e suia i faasee pupuni po o pupuni.

A aunoa ma ni teuteuga elemeni, o le potumoe o le a tumau ai le fiu - tautau faʻavaʻa ma atavali poʻo ni ata, faʻavasega fou fugalaʻau ma faʻatagata. E mafai foʻi ona e teuteuina le potu e 15 sikuea mita le lautele ma ie masani - o aluga aulelei, ie afu, o kapeta.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia o le sinapi ma teuteu auro

Faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga i sitaili eseese

Filifili se ituaiga sitaili o totonu o le potumoe o le 15 sikuea mita, lea o le a lagona ai e tagata le toʻafimalie e malolo ai.

O le masani masani ona vaneina meaafale, iila o tioata ma auro, teuteuga i luga o pepa puipui ma ie, o le tele o teuteuga elemeni i teuteuga.

Minimalism e sili atu le toʻafilemu: sao pepa, faigofie o teuteuga, laʻititi teuteu.

Ata o se potu paʻepaʻe i se sitaili Scandinavian

O le faiga faʻaonapo nei e valaʻaulia ai le malologa faʻatasi ma paolo loloto ma ie matagofie.

O le itu i sasaʻe e faʻafiafiaina ai le mata ma le tele o lanu, aluga vaivai ma faʻavae masani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu i le piniki

Faletusi o ata

A teuteuina se potumoe o le 15 sq m, filifili poʻo a ni sone e te manaʻomia, fausia se fuafuaga mo le lumanaʻi potu, faʻatau mea talafeagai meaafale ma aua neʻi galo e uiga i le teuteuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Small Modern 2 Level House with Interior Walkthrough (Mae 2024).