Faʻavasegaina faʻaonapo nei o se 3-potu potu mautotogi i se fale o le P-3 series

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga

O filifiliga eseese mo le toefausiaina na manatu e faaaoga ai se tatala i le puipui, lea na saunia mo tekinolosi manaʻoga. O le umukuka, lea i le uluaʻi faʻamatalaga na manatu e tuʻua pea, o se iʻuga na leiloa le vaeluaina, lea na mafai ai e le malamalama o le la ona ofi i le auala ma, faʻasolosolo mai le faʻata, faʻateleina lona malamalama.

Potu malolo

O le auala mai le auala savali i le potu malolo e ala i sliding faitotoʻa ma frosted tioata faʻaofi. O le autu aitema i le potu malolo o se tele sofa potopoto mai eseese vavaeʻese. E tu i tafatafa o le puipui ua maeʻa ma le MagDecor teuteu teuteu. Ina ia mafai ona faʻamamafaina lona matagofie, sa faʻataʻamiloina se sana, i ona tua atu sa nana ai le moli. Faʻafeagai ma le sofa o loʻo iai se polokalame e teu ai se koneteina tele - o tagata e ana le fale e fiafia i faʻatoʻaga iʻa.

Umukuka

O le faʻatulagaina o le umukuka e matua faʻatamaʻiaina: o se galuega luga ma se tapu i luga ma se masini fufulu ipu i lalo ia - i le ogatotonu o le puipui, i autafa - lua pou maualuga mo masini ma teuina. O le pito i lalo o kapoti ma koluma o loʻo i totonu o le "cherry auro" lanu, o le pito i luga e paʻepaʻe, iila, lea e susulu atili ai le umukuka ma vaʻaia ai le lapoʻa.

E i ai le isi galuega luga o le faʻamalama. E lautele lautele, ma le fausia-i hob ma extractor hood, lea e mafai ona faigofie ona aveʻesea i totonu o le laulau pe a fai e leai se manaʻoga e faʻaaoga ai. O le galuega luga faʻamutaina ma le pa fata faʻapipiʻi i le tulimanu o 90 tikeri. E faigofie ona ofi i tagata e toafa. O le foloa o le umukuka, faʻapea foʻi ma le tali o loʻo i luga o le pa i luga aʻe o le galuega, o loʻo faʻamau i maa Italia mai le Base collection o le Fap Ceramiche.

Potumoe

O le loggia e sosoʻo ma le potumoe a matua na faʻamamaina, ma o se nofoaga mo le faitauga ma le malolo ai na faʻatulagaina iina - o se nofoa mafanafana, o se foloa moli ma mua fata mo tusi. I se faʻaopopoga, o se potu lautele o lavalava potu faʻaalia i tafatafa o le potumoe - 3 sq. m

O le ulu o le moega e soʻoga faʻatasi ma le puipui teuteuina laupapa, pei lava o le foloa. O le moli o loʻo nanaina i tua ole faʻalo pepelo. I luga o le puipui e sosoʻo mai e lua faʻata maualuga, i luga aʻe o ia mea taʻitasi o loʻo i ai se sconce: o lenei polokalame e faʻatagaina ai oe e faʻateleina le malamalama ma fausia ai le malamalamaaga o le faʻalauteleina o le avanoa.

Tamaiti

O le ata o le potu e 3 potu e faʻaavanoaina mo se vasega pepe eseʻese ma ana ia lava teugaoloa - o se ofu tele ma se pusa lautele o drawers. O le moega o le pepe na faia e oka ai, e pei foi o laupapa laupapa i luga aʻe - o se pupuni malamalama na faʻaeʻeina i ona luga ma tautau mea teuteu.

O moli i totonu o le taʻaloga o loʻo faʻataunuʻuina ma nofoaga na fausia i le faʻalo, o le ogatotonu o le potu na faʻailogaina e le Skygarden, na fuafuaina e Marcel Wanders - e matua fiafia ma maaleale, i le tulaga o le hemisphere, ma stucco i totonu. O se kapeta lapopoʻa ua leva ona faaputuputuina e maua ai e se tamaitiiti le mafanafana ma le mafanafana.

Faapaologa

O se ofu tele, o loʻo i ai se masini ta lavalava, pusaaisa, faʻapea foʻi ma potu mo le teuina o lavalava, seevae, ma mea a le aiga, ua avea ma mea e tuʻufaʻatasia ai le ata o le potu e 3 potu.

O se manaia fata na aliaʻe mai i le faitotoʻa o le eria, faʻataʻitaʻi le ala savali i le fogafale lona lua. I ona fata tatala, e mafai ona e tuʻuina tusi, mekasini, tamaʻi teuteuga mea, ma lapopoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, ipu, e mafai ona tuʻu i luga o sitepu. Uma fola ma le puipui i tua o le sesega sitepu e faia mai le tutusa ituaiga laau. O se backlight ua tuʻufaʻatasia i le va o puipui puipui.

Faletaele

O le faletaele maeʻa e austere ma faautauta, i le lua lanu: nifo elefane ma le enaena enaena. Ufiufi o le puipui ma le foloa - O laupapa Italia FAP Ceramiche Base. Ua faʻamalolo le faleuila, i luga aʻe o loʻo iai se pusa pepelo, faʻapipiʻiina ma moli. Ua maeʻa i tile mai le fale gaosi e tasi. O le puipui i tua atu o le tanoa vai e faʻata faʻaata atoa, lea e faʻafaigata ai le avanoa ma faʻateleina ai le faletaele.

Tusiata: Aiya Lisova Design

Tausaga o fausiaina: 2013

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Nofoaga: 71.9 + 4.4 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: فال تاروت. نیت کنید و یک دسته از این دسته را انتخاب کنید. Farsi Tarot. (Iuli 2024).