7 manatu e tuu i luga o le foloa nai lo kapeta

Pin
Send
Share
Send

Tile umukuka

O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e mananaʻo e teuteuina le vaega o le umukuka e aunoa ma le faʻaaogaina o ie. O tile, faʻataʻatia i luga o le foloa i foliga o se kapeta, fausia ai se logolelei malie ma ofi faʻalelei i totonu o le masani sitaili, ae le o le mamafa tele i auiliiliga. Afai o le keramika fola e faʻaopopoina i le faʻamafanafanaina, o le mafanafana o le i ai i le umukuka e faʻateleina faʻateleina. Lenei filifiliga o loʻo iloiloina i le taimi o le toe faʻaleleia tulaga.

Fala Jute

Connoisseurs o le Scandinavian minimalism ma eco-style o le a fiafia i le mama ma le taugofie ufiufi faia i le filo filo filo. O fala jute o kapeti e leai ni lint-faia na fausia mai se laau vevela e pei o se u. O oloa e faʻalelei le siosiomaga, anagata ma faigofie e faʻamama. E manaia le savali i luga o se mea e leai ni seevae: e fofoa ma exfoliates vae. O le isi filifiliga mo se ufiufi masani o se fala ofe.

Kapeti DIY

O galuega taulima e taua tele i aso nei. Soʻo se mea na faia ma se agaga mauaina lona lava talaʻaga, lea faʻatumuina totonu o le mafanafana ma le mafanafana. Nai lo o se kapeti masani, e mafai ona e tuʻuina se kapeta fala i luga o le foloa, suʻi lima mai mea tuai. Ina ia fausiaina, e te manaʻomia ni lavalava tuai, 'otiʻoti i sikuea poʻo isi ituaiga foliga, ma se faʻavae. Patchwork fasi e sili ona talisapaia i Scandinavian ma rustic sitaili.

E le gata i lea, o le kapeta e mafai ona lalagaina pe suʻi lima mai i vulu lalaga faia mai mitiafu tuai. O le isi filifiliga mo le suia o kapeta masani o se lalaga ie afu lalaga. Mo galuega, e naʻo le mafiafia vulu ma nai itula o taimi avanoa.

Pulu fulufulu

O se tasi o auala masani e sui ai kapeta o le fulufulu paʻu, lea e mafai ona faʻaaogaina i le potumoe poʻo le potu malolo. O le filifiliga e pito sili ona manaʻomia o le fulufulu manu, e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa. O paʻu uliuli e manaʻomia ona fufulu ma selu, ae o paʻu mama e faʻamamago i isi taimi. Nisi mea puʻupuʻu mea e mafai ona fufuluina masini i luga o se uila filemu. O le paʻu fulufulu manu e masani ona avea ma totonugalemu o le tuʻufaʻatasiga o loʻo fausia ai totonu.

Linoleum insulated

E le pei o maa, o lenei fola e matua taugofie ma faigofie ona faʻapipiʻi. Tele oloa e faʻataʻitaʻi faʻalelei foliga o le laupapa, o le mea lea e faʻaaoga ai le linoleum i le tele o totonu o aso nei. E mafai ona e filifilia se ufiufi e faʻavae i luga o le foam lea e sili ona lelei lona faʻamamaina o le vevela ma mea e faʻaaoga e faʻalogoina ai le leo. O ia linoleum e faigofie ona fufuluina ma e maualuga le teteʻe o ofu.

E i ai foi le lino poʻo le lagonaina linoleum. O sea foloa e matua malulu ma manaia i le paʻi i ai, ae manaʻomia se tausiga faʻapitoa ma le faʻaeteete tagofiaina. Linoleum i luga o se mafanafana faʻavae e talafeagai i le potumoe ma le potu o tamaiti.

Kapeta

Mo i latou e fiafia e savalivali solo i le fale e aunoa ma ni seevae ma ni totini, kapeta o se ufiufi lelei. E faigofie ona faʻapipiʻi, e manaia lona faʻavae ma e tumau lelei le vevela. A e tausi faʻalelei lau kapeta (faʻaaoga se masini faʻamama e faʻamama vai), e tele tausaga e alu ai. O le ufiufi taofia le efuefu ma palapala i le tasi eria, puipuia tamaʻi otaota mai le pasi atu i isi potu.

O le le lelei o kapeti gaosi o nisi o ona vaega e mafai ona mafua ai faʻateʻia tali atu. O le ufiufi masani e leai se faʻaletonu.

Fola o Koka

O le eco-friendly laau paʻu fola ma se matagofie aulelei o se sili suia mo kapeta i totonu o aso nei fale mautotogi. O le koroka e sili atu lona faʻaogaina o le pisa ma le maualuga o le vevela o meatotino. O le foloa fola e manaia ma toe gafataulimaina, faigofie ona tausia (ma se masini faʻamama lagona gaogao ma se ie susu), ma mo tagata mamaʻi i le maʻi o le tino lea o se mea moni a le Atua, ona o le ufiufi e faʻatulaʻia ai le pefu.

Ae paga lea, e tatau ona puipuia le foloa mai le faʻalavelave faʻalavelave. E mafai ona faaleagaina faigofie e mulivae ma vae meafale.

Aveese pe suia se kapeti banal i totonu o se fale mautotogi, e le manaʻomia le taulaga le mafanafana ma le mafanafana - e tele amataga auala e faʻatumauina ai le lalelei o totonu ma avatu ia oe lava ma le mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: King Faipopo lou atalii toe taumafai by SALEVAO ALAINUUESE (Iuli 2024).