Faʻafefea ona teuteuina se potu malolo i totonu?

Pin
Send
Share
Send

Faiga foliga

Neoclassicism ei ai ona uiga eseʻese foliga:

  • O le teuteuga e puleaina e laina matagofie, lamolemole, tafe i totonu o isi foliga, moli malamalama.
  • O le ata o loʻo iai faʻamatalaga nonoina mai le faiga faʻakolone: ​​faʻaputuga, faʻailoga, koluma.
  • Symmetry o loʻo maua i totonu, o le tuʻufaʻatasiga e masani ona fetaui ma vaʻai.
  • Elemene o tekonolosi agavaʻa ofi i totonu o le aristocratic mamanu: po nei TV, ea maluluina, faʻapea foi ma mea faigaluega a le fale, pe a fai o le potu malolo tuʻufaʻatasia ma le umukuka.

Lanu fusi o alaleo

Neoclassicism i totonu o le potu malolo e tele na iloa ona o le agavaʻa filifiliga o le palette. Ina ia fausia se siosiomaga o le mafanafana i totonu o le potu, tagata faʻaaoga faʻaaoga muted pupuni o le beige, susu, kulimi. Auiliiliga o lanumeamata, mumu ma enaena o loʻo faʻaaogaina o ni faʻaaliga.

O le potu malolo foliga tamalii ma taofiofi i paolo o efuefu ma elemene o le uliuli ma indigo.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le pupula totonu o le potu malolo i le ituaiga neoclassical. O puipui e teuteuina i kulimi tone ma meaafale o loʻo i totonu o tone kofe.

Neoclassicism e le faʻateʻaina le faʻaaogaina o le paʻepaʻe: i tamaʻi potu malolo, e fesoasoani e faʻalautele le avanoa, e aunoa ma le faʻafitia o totonu o le matagofie. O le faʻaopoopoga o sitaili faʻaonapo nei o le tele o canons o tala faʻasolopito e le talafeagai iinei, ma o lanu lanu e eseese mai le mafanafana i le malulu paolo.

Mea ma maeʻa

O mea masani ma mea gaosi gaosi o loʻo faʻaaogaina e fai ma mea teuteuina puipui, fola ma faʻalo. O le mea taua o le faʻatumuina totonu o le neoclassical style foliga taugata ma maualuga maualuga.

O le teuteuina o le vali ma le vaivai o le faʻamatalaina o mea e faʻaoga lelei mo puipui. Silky wallpaper ma matagofie teuteuga foliga matagofie, ae aunoa ma se eseʻese mamanu. I totonu o le fale tele e mafai ona e maua ai panels faia i tamaloloa laʻau, faʻapea foi ma vali luga, faʻatasi ma suia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo i se ituaiga neoclassical. O puipui i itu uma o le magalafu e tutusa lelei le valiina o le efuefu piniki. O ata i luga ia latou e tuʻufaʻatasia lelei ma le stucco teuteuina i luga o le faʻalo.

O laʻau poʻo maʻa taugata e faʻaaoga e fai ma foloa e ufiufi ai le potu malolo, e faʻataʻoto ai le kapeti poʻo le lamina maualuga. O le maʻa fola mafai ona suia i maamora keramika po o maamora maa.

O le faʻalo e fai ma isi teuteuga o le neoclassical hall. E sau i le lanu e tasi. E faʻatagaina ona faʻapipiʻi ni manoa poʻo ni mea ua faʻamutaina, faʻaaogaina le stucco, o le lautele o le faʻalo i luga o le fale ma le teuteuga o le volumetric.

Meafale

O le matagofie meaafale i totonu o le potu malolo totonu e le o aunoa ma le faʻaaogaina: sofas sofas mafai ona avea uma curved ma saʻo foliga. O le upholstery e filifilia mai ie lelei - veloveta poʻo le veli, pe faʻataʻitaʻia i latou ma le maualuga o le tulaga.

O nofoa ma vae i le neoclassic style e faia i laupapa masani ma e maualuga tua. Mo upholstery, o se fusi faiaoga e masani ona faʻaaogaina. Afai e tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le potu malolo, e faʻaaoga nofoa malulu ae le o nofoa mo le potu 'ai.

I le ata o loʻo iai le potu malolo ma se sofa tulimanu. O faʻamatalaga auro-leo i luga o laulau, tuugalamepa ma faʻavaa o ata e faʻafesoʻotaʻi ai le neoclassical faʻatasi ma tuʻuina iai le mamalu.

O isi fasi meaafale i le neoclassical style o ottomans vaivai, ottomans, laulau kofe. O puipui poʻo fata ma faʻamalama tioata e filifilia mo le teuina o mea pe faʻaalia ai ni faʻaputuga. O foliga o le kapoti e masani ona teuteuina i se kulupu vaʻaiga. Faʻapea foi i le potu malolo, laititi lapotopoto laulau faia i uamea ma tioata foliga sili.

Moli

I le neoclassicism, o se tele tele o malamalama e talia, faʻalauteleina le avanoa. O le malamalama vaaiga ua mafaufauina i luma o le amataga o le lipeaina ma o loʻo faʻatinoina masani lava: o le tele-tiered moli uila poʻo se volumetric moli ma le tele o pupuni avea ma mafuaʻaga o le autu moli. Moli i le lotoifale e masani lava ona faʻatusalia e puipui puipui faʻatulagaina symmetrically.

Ina ia fausia se malu, mafanafana siosiomaga i le potu malolo, fola lamepa ma lamepa e muffle le susulu malamalama ua tuu. O lamepa matagofie o loʻo tu i luga o laulau.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se matagofie potu faʻafiafiaga faʻafiafiaga, o le autu faʻamamafaina o le neoclassical totonu.

Pupuni ma teuteuga

O le vaʻai atu i ata o totonu na toe fausia ai le neoclassicism, e faigofie lava ona maitauina se vaega masani: o le tele o pupuni o faʻamalama e teuteuina i pupuni tafe e faia i ie taugata. E tau le masani ai o Roman ma roller blinds. O teuteuga laʻitiiti i foliga o lambrequins ma le faʻapipiʻiina i se faiga faʻaonapo nei e le talafeagai. O ie e filifilia mai ie faʻalelalolagi mamalu: veloveta, silika, satin. O pupuni e faʻapipiʻiina i luga o se maataua tele poʻo nanaina i tua o le faʻalo faʻalo.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se poletito, o le tatalaina o lea teuteuina i pupuni monochrome pupuni ma laconic tulle.

O atavali i laupapa vaneina, aluga (e mafai ona faʻataʻitaʻi le lanu o ie pupuni pe fai ma faʻaaliga susulu), o se kapeta, e masani ona avea ma totonugalemu o le potu neoclassical, e talafeagai o ni mea faʻaaoga e faʻatumuina ai le ata o le potu malolo. O laulau e mafai ona teuteuina i ipu i fugalaʻau masani, faʻatagata, uati tuai.

Potu o manatu potu mamanu

O le neoclassical style foliga matagofie i potu vateatea ma fale o le atunuʻu, o le teuteuga e atagia mai ai le tagata e ana. O le neoclassical seti e lagolagoina e faʻalo maualuga ma faʻamalama tetele, ma o le autu teuteuina o le hall i totonu o se fale tumaoti o se magalafu.

E sili atu ona faigata le faʻatulagaina o se potu malolo i le sitaili o se faʻaonapo nei masani mo e onaina faigofie faigofie laʻititi fale. Mo lenei, lanu malamalama e faʻaaogaina i teuteuga, ma o le teuteuga e le ova tele ma teuteu. O se afi taʻinaafi poʻo se faʻataʻitaʻiga portal o se sili faʻaopopo.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se teuteuina faitotoʻa ma moligaʻo, o le emo o le ata e foliga mai e faʻafiafiaina i le pogisa.

E le pei o aga masani, e le taliaina le tele o lau iila, neoclassicism, i se isi itu, talia lelei lo latou faʻaaogaina totonu. O se tamai potu malolo avea vaʻaiga vaʻaia faʻafetai i faʻata e faʻateleina le aofaʻi o moli.

Faletusi o ata

Ina ia toe fausia neoclassicism i le potu malolo, e taua le le gata i le maualuga paketi, ae faʻapena foi se lagona o le tofo. Afai o le anaina se fale mautotogi poʻo se fale na mafai ona teuteuina le potu autu i lenei sitaili, e mafai ona ia mafaufauina ia lava o ia o se faʻamamaina natura.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Oggy and the Cockroaches - THE MOVIE The Incredible Oggy Watson (Mae 2024).