Faʻata ma foliga: ata, filifiliga bevelling, mamanu, foliga, nofoaga i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le a le facet?

Bevelling o se metotia mo le faʻagaioiga o pito ma pito i fafo poʻo chamfers o faʻata ma tioata faʻatusa. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei metotia, o nei oloa avea atili faʻamamaina, agalelei ma maua ai se le masani ai foliga.

Faʻata filifiliga bevelling

Tele filifiliga beveling.

Rhombus

Laʻititi taimane poʻo lapoʻa foliga foliga taimane masalomia avea ma sili ona manaia totonu mea e mafai ai e oe ona aumai se faʻapitoa faʻamalosi i le potu ma faʻatumu le ea i ni togafiti faʻataulaitu.

Sikuea

O sikuea sikuea faʻafuainumera, ona o le faʻafefeteina o ave, o loʻo iai se faʻamalamalamaga le faʻamamaina ma faʻamamafaina lelei uma totonu ma sili atu laconic interiors.

I le ata o loʻo i ai ni faʻata faʻaititia ma se foliga i foliga o sikuea i totonu o se potu 'ai masani.

Fuafua fuainumera fatuga

Faʻataʻitaʻiga ma se foliga i le tulaga o le hexagonal, octagonal poʻo isi foliga le faʻatusa e fai ma sui o se moni e le o se tulaga masani ma mata-puʻeina teuteu e avea ma nofoaga autu o soʻo se potu.

Mamanu

Eseese, e tulaga ese i lana ia lava auala, faʻataʻitaʻiga vaneina o se muamua galuega o faatufugaga ma faia le siosiomaga sili atu muamua ma lanu.

I tafatafa o pito

Bevelling i luga o le pito i tua, maua ai le faʻata luga o se faʻaopoopo matagofie matagofie. Faʻafetai i le pupula susulu pito e fausia ai se taʻaloga o le malamalama, o le sili ona masani faʻata liu i se matagofie ma aoga fasi.

Faatulagaina o faʻata

Filifiliga faʻapipiʻi mo faʻata faʻata vaʻaia:

  • I luga o le puipui. O lenei faʻatulagaga faʻamalamalamaina le potu i le pupula, fausia ai se mutim shimmer ma fausia ai se faatulagaina, atoa totonu ata.
  • I luga o le faʻalo. O se faʻata faʻata e faʻatauina foliga foliga faʻafuaseʻi ma le le masani ai i totonu o le potu, faʻafouina le siosiomaga ma le ea.
  • Fausia i meaafale. O le faʻata faʻata i luga fausiaina i totonu o meaafale faʻatagaina e le gata e matua suia le avanoa ma fausia ai se uluaʻi ma laʻasaga mamanu, ae o se sili talafeagai ma aoga i totonu tali.

I le ata o loʻo i ai se umukuka vateatea ma se faʻalo e teuteuina i se faʻata.

Faʻata tioata

Manaia faataitaiga tisaini.

I totonu o le ato ato

Faatasi ai ma le faʻavaʻa e teuteuina le faʻata, oe mafai ona suia atoa ona foliga vaaia, seti le manaʻoga sitaili ma faʻaopopo atoa. O se ato uʻamea, palasitika poʻo ni laupapa e faʻateleina ai le teuina o lenei teuteuga ma fausia ai le manatu sese o le tele.

O le ata o loʻo faʻaata mai ai ni faʻata lanu mai o se paolo apamemea, faʻafoliga ma faʻafanua auro ato.

Lautele bevel faataamilo i le taamilosaga

O se lautele lautele lautele foliga foliga faigofie lava, sili ona faʻamamafaina le geometry o le faʻata ma maua ai se avanoa e vaʻai ai i lenei oloa ma matua eseʻese lava mata.

O le ata o loʻo faʻaata mai ai se faʻata sikuea o le puipui ma se lautele lautele i totonu o le itu i totonu o le auala savali.

Faalua foliga

E i ai se foliga foliga tutusa ma le taimane tipi, o lenei aʻafiaga na faia e faʻaaogaina ai se faʻapitoa vaega ova, ona o lea teuteuga elemeni mauaina se faʻapitoa. Faʻalua foliga i le tulaga o se faʻata faʻataʻoto o le a faʻaopoopoina mamalu ma agavaʻa i le ea.

Backlit

O le facet model, i le tuʻufaʻatasia ma moli i totonu poʻo fafo, e aumaia ai se avanoa faʻaopoopo i le potu, faʻatumuina i le malamalama ma susulu, tuʻuina i ai se faʻalelei matagofie.

I le ata o loʻo iai se faletaele ma se faʻata faatafafa faʻata faʻata ma malamalama.

Mata

E i ai se talatala foliga ma se faʻapitoa matagofie mataʻina matagofie, lea e mafai ai ona e iloaina le tele o ituaiga o aitia aitia.

Pa faʻata

Faʻafetai i lona pupula faʻapitoa, tioata loloto ma le tele o pupula vaaiga foliga ma tulimanu, o le vaega tele suia le potu, setiina se faʻapitoa lagona, faʻaluaina le aofaʻi o moli ma liliu le potu i totonu o se moni tisaini atisi fagu.

Foliga faʻata faʻata

Lauiloa foliga o oloa faʻata.

Tafafa

Lenei masani, austere ma aoga fomu e mafai ona faʻaolaola le avanoa ma, faʻamoemoe i le tele, tuʻuina atu i ai se isi itu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi faʻata faatafa faatafafa ma se itu e tu i le ulu o le moega i le potu moe.

Lapoʻa

Ona o lona malu lapotopoto foliga, o lenei lelei foliga mafai ai mo se lalelei, toʻafilemu ma mamalu mamanu.

Tele

E i ai le maualuga atagia vaega, tuuina atu le potu loloto, voluma, exclusivity ma faaalia totonu mea mai se sili sili lelei itu.

I le ata o loʻo i ai se puipui teuteuina ma se faʻata lapoʻa ma se foliga i foliga o rhombus.

Oval

O faʻataʻitaʻiga ovalei tuʻu i luga e le gata e manaia a latou foliga, suia le potu ma faʻatumuina i ni foliga fou ma e leʻi mafaufauina, ae faʻapea foi ona vaʻai solo le potu i le maualuga.

Migimigi

Faatasi ai ma le fesoasoani o curved oloa ma piʻoga, malepe pe malulu laina, e foliga mai e fausia ai se le fuafuaina ma avant-garde mamanu.

I totonu o le ata o loʻo i ai se faʻata faʻaigisa e teuteuina i se foliga faataamilo i le itu.

Ata i totonu o potu

Facet models i ai se faʻapitoa faʻaaluvale, alofa tunoa, matagofie ma le lototetele, o lea latou te atoatoa mo teuteuina toeititi lava o soʻo se potu.

Faletaele

O oloa ma foliga, o loʻo tu i luga o le puipui atoa poʻo le nofoia naʻo se vaega laʻititi, o le a faʻaopopoina ai se vaʻaiga lautele o foliga ma foliga eseese i le fale taele. O sea mamanu, tuʻufaʻatasia ma tile poʻo mosaics, faʻatagaina oe e faʻatumu le avanoa ma se faʻaopopo faʻaaliga auga, saʻo tuʻu faʻamau i totonu ma fausia ai se aura faʻataulaitu.

I le ata o loʻo i ai se faletaele i moli malamalama, ma se puipui teuteuina ma se faʻata ma se foliga i foliga o tamaʻi rhombus.

Faapaologa ma le auala savali

Faʻafetai i lenei fou metotia o le faʻataina o luga faʻata, e mafai ona suia atoa le avanoa o le alatele, faʻalauteleina ona tuaoi, faʻaopopo le avanoa, malamalama, sitaili ma le faʻamatalaina, faʻapea foi ma le faʻamamafaina lelei o le autu aitia uiga o le auala.

I le ata o loʻo i ai ni faʻata faʻaitiiti foliga i totonu o se auala savali faʻaonapo nei.

Potumoe

Faʻata faʻata o loʻo tu i totonu o se faʻailoga, i tua atu o laulau i tafatafa o le moega, i le ulu o le moega, i le potu e fai ai lavalava poʻo le vaega o loʻo iai le pupuni, vaʻaia e le tagata le avanoa ma, ona o le malamalama o fesuiaʻiga o moli, ua atili ai ona faʻateleina.

Potu malolo

O nei oloa matagofie i luga o le taualuga, i luga o le puipui i luga aʻe o le sofa, i luga aʻe o le magalafu poʻo se mea e latalata ane i ai, fausiaina ai se teuteuga sili ona teuteuina o le potu malolo, e maua ai le mamalu, mausali, bohemianness ma foliga masani.

Faletusi o ata

O le faʻata faʻaata o loʻo i ai se foliga e le masani ai ona lalelei ma faʻapea foliga lilo ma se pupula pupula. Faʻafetai i lenei teuteuga metotia, totonu mea maua ai se ituaiga o atagia, ma le avanoa ua tumu i iridescent tints.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LAU FILIFILIGA 3 - by Tulisi Samoa Production (Mae 2024).