Fale teu oloa i totonu o le potu: ata iloiloina o tali sili ona lelei

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga avanoa

Tele nofoaga nofoaga faʻataʻitaʻiga.

Pantry i le umukuka

Manatu teuina o eseese faasao, fualaʻau, fualaʻau, sereal ma isi oloa. I lenei tulaga, le pantry atonu e le tele se avanoa. E talafeagai le tuʻuina o le teuina nofoaga latalata i le tasi puipui. Ina ia sefeina tele avanoa, o le potu teu oloa i totonu o le fale e tuua matala pe faʻatulagaina ma sliding faitotoʻa. O lenei mamanu o le a ofi ai le gata i meaʻai, ae faʻapena foi mea faigaluega umukuka.

I totonu, o le umukuka teuina o loʻo faʻaauupegaina ma fata o loʻo tu ai ipu, meaʻai ma mea faigaluega a le aiga e tuʻu i ai i le tulaga o le toaster, multicooker, bread machine ma isi mea. O se tali totonu i totonu o le fale mautotogi faia o le umukuka sili atu vateatea ma avatu ia te ia a manaia foliga.

Potu teuina i le alatele

I totonu o le auala i totonu o le potu, o le potu teu oloa e masani ona tu i tafatafa o le faitotoʻa i luma. I lenei tulaga, ua avea ma sili faʻaauau o le auala savali. O loʻo faʻaauupegaina i matau mo fata i fafo ma fata seevae. O le mea lea, o le auala avanoa e faʻasaʻolotoina o le le manaʻomia mea ma e le foliga mai gaogaosa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale mautotogi ma se auala faʻataʻitaʻi e faʻatumuina ma se tamaʻi potu teu oloa.

Ina ia fausiaina se potu teu potu i se auala umi ma se pito mate latalata i le mamao pa, e ono talafeagai le tipiina o le vaapiapi avanoa laitiiti ma faʻatuina se laupapa faʻamau sese puipui ma se faitotoʻa. E oʻo lava i se potu e teu ai meaai, e i ai sona tamaʻi vaega, e fetaui lelei mo le teuina o mea faigaluega a le fale, uila, pepe e feoaʻi ai ma isi.

Niche

Afai o loʻo iai se faʻailoga i le potu malolo, o le faʻafitauli o le faʻatulagaina o se potu teu oloa i totonu o se fale mautotogi e matua faʻafaigofieina. I le teuina, U-foliga poʻo L-foliga fata o loʻo tuʻuina i le malologa, o tootoo mo faʻatautau ua faʻapipiʻiina, pe o loʻo tuʻuina mea faigaluega a le fale. O le masini tamea poʻo se pusaʻaisa o le a fetaui lelei i totonu o se tamaʻi nofoaga, ma o se lapoʻa o le alcove e talafeagai mo le faʻavasegaina o se potu laʻei.

Potu vavaeʻese

O se fale mautotogi i totonu o se fale masani e iai se potu e teu ai. I totonu o se fale tumaoti, o le teuina o lenei teuina o loʻo mafaufauina i le taimi o le fausiaina.

Afai o le faʻataʻitaʻiga e le o faʻapea o le i ai o se isi potu aoga, e mafai ona e foaʻiina se aofaʻi o avanoa ma faia i totonu o se tasi avanoa potu i le fale mautotogi.

Lalo o le faasitepu

O lenei fofo e mafai ai ona faʻaaoga le avanoa i lalo o le sitepu i se tulaga lelei e mafai ai ma sefe aoga sikuea mita i le potu.

Mezzanine

I laulau Khrushchev fale, o le faʻataʻatiaga o fale mautotogi avea le i ai o mezzanines. O sea faʻapipiʻi ma i le taimi lava e tasi avanoa potu e fetaui lelei mo le teuina o mea a le fale, fale vailaʻau poʻo ipu. O kapoti Mezzanine e maua i totonu o le auala, fale taele poʻo le poletito.

I le ata o loʻo i ai le mezzanine luga o le faitotoʻa i le ata o se auala faʻaonapo nei i totonu o se fale mautotogi.

Tulimanu o le potu

O le tulimanu pantry o le tali sili ona aoga mo tamaʻi fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻavasega mea e teu ai, o se isi tulimanu o le umukuka e puipui ma o le avanoa e faʻatumuina i teu lelei. O sea ituaiga metotia faʻapitoa o le a sefe avanoa i totonu o le potu ma fausia lelei tulaga mo soʻo se talimalo talimalo.

I luga o le poletito

E oʻo lava i totonu o se tamaʻi polotito i totonu o se fale mautotogi, e mafai ona e faʻapipiʻiina fata e mafai ona teu ai mea faigaluega, taʻaloga taʻaloga, piko ma isi mea.

O autafa puipui o le loggia o loʻo faʻatulagaina i tamaʻi loka-loka, drawers ma matau o puipui. Teuina o faʻasologa ma tele-lanu foliga faʻavae poʻo uluaʻi faitotoʻa teuteuina ma ata o le a faʻaopopo ai uiga i le poletito avanoa.

I le ata o loʻo i ai se poletito ma se teuina faiga i le tulaga o uʻamea fata.

Potu teuina i le faletaele po o le faletaele

O le kapoti i le faletaele o le a fesoasoani e faʻavasega le faʻatonuga i totonu o le potu ma tausi ia mama. O le teuina ma fata e talafeagai mo le tuʻuina o vailaʻau a le aiga. O le pantry o loʻo faʻatumuina foi i tautau, matau mo solo ma faʻamalosia ma isi faʻalapotopotoga ma taga ie.

Faʻafefea mafai ona faʻaaoga ofu teu?

Faʻaaoga masani mo le potu aoga.

Lavalava

O lavalava mafai ona tu i le auala savali, potumoe, vasega pepe pe i le fale faafiafia. O le faiga, e aofia ai le tele o fata, drawers, racks ma crossbars ma tautau, maua ai le mafai e teuina lelei soʻo se ituaiga o lavalava ma seevae. I le lava o le lapoʻa, o le potu laei i totonu o le fale mautotogi e faʻatumuina e se faʻata tele, o se ottoman lelei ma isi meaafale.

Potu e teu ai mea a pepe

I le vasega pepe, e mafai ona faia le potu e teu ai mea i totonu o le potu e teu ai se avanoa poʻo se potu lautele e fausia mo ofu mo tamaiti ma meataʻalo. Ona o mea faigaluega o le potu e teu ai meaai, ua iʻu ina tuʻu saoloto ai le potu mai mea le talafeagai ma maua ai avanoa faʻaopopo mo suʻesuʻega ma taʻaloga.

Se pusatu mo le teuina o umukuka meaʻai poʻo meaʻai

O se kapoti faʻapenei i totonu o se fale mautotogi e fetaui lelei mo fagu o piko saunia mo le taumalulu poʻo taga suka ma falaoamata. E sili atu le tuʻuina o le tasi ituaiga o oloa i luga o loloto toso-i fafo fata, ma filifili faʻapitoa aveeseina pusa mo le teuina o sirio.

Tagamea

Afai o le potu teu oloa i le fale mautotogi o loʻo tu i tafatafa o le alavai, o le a liua e avea o se potu ta lavalava, lea e iai se masini ta lavalava, se ato tagamea ma se fata mo paʻu ma fufulu.

E oʻo lava i se tamaʻi potu e mafai ona ofi i le masini fufulua ma fata vaapiʻi ma vailaʻau a le aiga. O se mop o loʻo faapipiiina i mātau pa puipui, ma pulumu, totini lima ma isi mea laiti e aveʻese i tautau taga ie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu ta lavalava, faʻatulagaina i se nofoaga i totonu o le fale mautotogi.

Fale aoga

O le potu teu oloa o le a avea ma se sili lelei nofoaga e teu ai mea faigaluega. Fata, fata, drawers ma e oʻo lava i se laulau ma mea faigaluega o loʻo faʻapipiʻiina i totonu.

O se fale faigaluega i totonu o se fale mautotogi mafai ona avea o se mea fiafia i ai ma se suʻisuʻi masini, tusia ata, poʻo le falefaigaluega.

Kapeneta

O le falefaigaluega i le potu i tua e tatau ona mafanafana ma i ai se teuteuga fale i le tulaga o laminate, pepa puipui ma isi mea. O le kapeti e manaʻomia foi le faapipiiina o le ea lelei ma le lelei moli.

Mo galuega lelei, o le potu e faʻatumuina i se laulau puʻupuʻu ma se nofoa, fata ma drawers mo sapalai a le ofisa ma isi mea faʻatauvaʻa.

O loʻo faʻaali mai i le ata se tamaʻi potu teuoloa ma se suʻesuʻega i totonu.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se potu e teu ai meaai?

O mea faigaluega o le a faʻamoemoe i le tele o le teuina nofoaga ma ana aoga. O le fofo sili ona talafeagai ile faʻatulagaina ose potu aoga e faʻapea o le faʻapipiʻiina o fata faʻamau e le soona tele pe faʻapipiʻi le avanoa. E taua le filifili saʻo o mea o loʻo fausiaina, ma ia amanaʻia le uta fuafuaina. Afai o le potu teu oloa i totonu o le fale mautotogi e lava ona fuataga, o le filifiliga sili ona lelei o fata poʻo ni faletaele e fausiaina i totonu, faia e tusa ai ma le tagata lava tapulaʻa o le potu.

O loʻo faʻaalia i le ata se faʻataʻitaʻiga o le faʻavasegaina o se potu e teu ai mea i totonu o se potu mautotogi.

O le pito i lalo o loʻo nofoia e tulimanu fata mo seevae vaitau ma vaega faʻapitoa mo mea tetele ma mamafa mea e pei o taga lili, pakete, masini faʻamama lagona gaogao ma isi masini.

I le ogatotonu vaʻaiga, e tele lava papa papaʻu e talafeagai mo le teuina ato ato, mea faigaluega poʻo mea faigaluega.

O le pito i luga vaega ua faʻatumuina ma mezzanines, tootoo ma puipui mātau. Lenei vaega e talafeagai mo ofu i fafo ma seasea faʻaaogaina mea ma faʻaaoga i le tulaga o meataʻalo Kerisimasi.

Maea ma mea

Ae le i amataina le maeʻaina o galuega, e tatau ona atiaʻe se fuafuaga mo le faʻamautuina o le ea, faʻataʻitaʻiina o le eletise, tuʻuina o totini ma ki, faʻapea foi ona togafitia vaʻalele ma antifungal ma vailaʻau faʻamaʻi.

I le fuafuaina o potu, e tatau ona e filifilia faapitoa mea sili ona lelei ma lanu ma foliga, tuʻufaʻatasia ma le toega o teuteuga o le potu mautotogi poʻo le fale. Ina ia faʻamalieina totonu, e masani ona latou faʻaaogaina paluga paluga eseese, valivali vali, pepa poʻo le leai se lalaga pepa puipui i luga o se manava faʻavae.

Afai o le potu teu oloa i totonu o le fale e faʻatumuina i le tagamea poʻo se pusatu mo oloa, e sili atu le faʻamamaina o maa o le teuteuina mo ofu.

I le ata o le ata o se fale mautotogi ma pantry ufiufi ma pepa puipui ma se geometric lolomi.

O le linoleum aoga poʻo le laupapa faʻaola e foliga lelei i luga o le foloa. O le taualuga i le potu e teu ai mea i totonu o le potu, e talafeagai e ufiufi ai i le vali poʻo le paʻepaʻe, faʻapea foi ma le faʻaumaina i le faʻamago mago, laupapa poʻo ni palasitika panels.

Moli

O se tali sili ona lelei ma taugofie o se tasi taualuga moli ma le maualuga fetuʻunaʻiga.

A o faʻaopoopo moli i le potu e teu ai mea i le fale mautotogi, o fata poʻo luga o fale ua faʻaauupegaina i se moli Uila ma se paʻepaʻe paʻepaʻe sinasina. O ia moli o le a faʻamamafaina le manaia foliga o fata, faʻamamafaina se faʻapitoa vaega totonu ma na teuteuina le ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moli e tasi i luga o le faʻalo i le potu teuoloa i totonu o le potu.

Faʻafefea ona tapunia le potu teu oloa?

Ina ia mafai ona tapunia le pantry i totonu o le potu, swing faitotoʻa poʻo aoga ma ergonomic sliding faitotoʻa ua faʻapipiʻi. Faʻafetai i le masini potu, o sliding canvases faʻasaoina sefe tele i totonu o le potu.

E le gata i lea, o le teuina o mea ua faʻatulagaina i luga, faʻamalama pupuni pupuni pupuni poʻo roller blinds. O nei faʻataʻitaʻiga, ona o lo latou malamalama, fesoasoani i le faʻataʻamilomiloina o le ea.

I le ata o loʻo i ai se faletaele ma se pantry i totonu o se faʻamau, teuteuina i pupuni malamalama malamalama.

Nai lo faitotoʻa, ie pupuni e faʻaaogaina. Draperies faia i mafiafia poʻo mama ie e lelei atoatoa mo le teuteuina o potu potu i totonu o se fale mautotogi.

Laʻititi ofu teuina

I totonu o se potu mautotogi, o se tamai potu teuina e alu ai le tasi pe lua sikuea mita, e fautuaina e teuteuina i moli malamalama ma aua le soʻona tele le potu ona o mamafa vaʻaiga elemeni.

E mafai ona e faʻapipiʻi se faʻata e ufiufi ai i le potu e teu ai pe faʻatotogaina le potu aoga ma faʻamalama tioata faʻamalama ma se auala e seʻe ai.

I le ata o loʻo i ai se fale mautotogi ma se auala savali faʻatumuina ma se tamai kapoti mo lavalava.

Mo se tamaʻi fale ma se mea puʻupuʻu i totonu o se fale mautotogi, o se fofo aoga e sefeina avanoa faaopoopo o le tuʻuina atu o gaugau fata ma matau.

Manatu i le fale

I totonu o se fale tumaoti mo le faʻatulagaina o se potu e teu ai meaai, e talafeagai le filifilia o se potu e mafai ai ona faʻavasega mea e teu ai i luga o le lua pe tolu puipui. E sili atu le teuina e le o tu i totonu o se faletele po o le potu malolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu teu oloa i lalo o le apefai i totonu o se atunuʻu.

O se tele aoga o le i ai o se faʻamalama. I lenei tulaga, malamalama masani i le tuʻufaʻatasia ma faʻamalama moli ma moli puipui o le a fausia ai se siosiomaga mafanafana i totonu o se tamai potu, faʻapea foi ma le avatua aulelei foliga.

Faletusi o ata

Ona o le faʻatulagaina faʻaonapo nei ma le uluaʻi vaʻaiga faʻavae i le tuʻufaʻatasia ma mea fou ma fofo inisinia, ua iʻu ina liliu se potu e leʻo tusia i se potu manaia poʻo se avanoa i se fale mautotogi poʻo se fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Trade automation (Mae 2024).