Fuaina ole umukuka 14 m2 - ata i totonu ma ata fesoasoani

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulaga 14 sikuea

O le mamanu o se umukuka 14 m2 i taimi uma e amata i se fuafuaga: o lenei o le a faʻatagaina ai oe e faʻaaoga lelei uma avanoa avanoa ma fausia ai se ergonomic avanoa. O le tala lelei o soʻo se umukuka foliga o loʻo avanoa ia te oe - mai se minimalistic laina i le lautele U-foliga (sili atu i lenei i le parakalafa e uiga i le umukuka seti).

I le ata, o totonu o le umukuka e 14 sq m

Peitai, oe tatau ona amanaʻia le geometry o le umukuka ma ona foliga:

  • Lotoa I totonu o se umukuka lautele ma tutusa itu, o se tulimanu poʻo U-foliga seti o le a ofi atoatoa. O se tutusa foliga galue lelei pe a o le lua vaega o faʻata ata o le tasi.
  • Tafafa. Tuʻu le manatu o se faʻataʻitaʻiga lua-laina - e faʻaumiumi ai le potu. O se laina saʻo e tuu i autafa o se puipui puʻupuʻu. O le tali sili ona lelei o le umukuka tulimanu, o le a faʻapaleniina le potu o 14 sq.

O le a le lanu e sili atu ona lelei e faʻavasega?

14 sikuea mita e le faʻatapulaʻaina oe ile filifiliga o lanu.

  • Malamalama. Paʻepaʻe, efuefu, beige, pastel paolo vaʻaia faʻateleina le avanoa. Faʻamamaina i latou i ni eseesega e faʻaalia ai le amio o le umukuka.
  • Pouliuli Faʻapitoa lauiloa i le loft faiga. Mo le 14 sq m, e te manaʻomia le vaʻaia o moli lelei, a leai o le a faʻapea e le taitai ona pogisa le potu. Lenei aafiaga o le a fesoasoani foi e aloese mai moli lanu - o le papaʻe laulau pito i luga poʻo le talieleele, pepa puipui. O le tuʻufaʻatasia o le efuefu, enaena poʻo le uliuli ma le laupapa laupapa, mumu poʻo le paepae piliki foliga foliga lelei.
  • Susulu. O le sili lurid o le a foliga mai o le fale o le Barbie pepe taalo, o lea faaaoga feteʻenaʻi lanu e tatau ona faia. Faʻafesoʻotaʻi i latou i ni leo ua mou atu poʻo se pogisa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu i lanu lanu turquoise

O le a le mea e mafaufau ai pe a toe lipea?

Fogafale O le sili ona anagata mea o tile o loʻo faʻatasi ma le "mafanafana foloa" faiga. A filifilia se laminate poʻo se linoleum, faʻalogo i le vasega: filifili le tasi e puipuia mai le susu. E mafai ona e tuʻufaʻatasia mea mo le suʻega - tile mo le tagata faigaluega, laminate mo le potu 'ai.

Taualuga. Minimalistic faʻaloaloa pe valiina o le a foliga sili i soʻo se sitaili. O le tapoleni mo le pupuni puipui mafai ona avea maila poʻo matte.

Pa. O le tali sili ona lelei mo le 14 sq. Umukuka e mafai ona fufuluina pepa puipui pe valivali. O se tamaʻi ata e talafeagai mo Provence, o se lapoʻa mo se ituaiga sitaili. O le monochromatic luga e gaugofie ma o le a ofi i totonu o soʻo se totonu.

Apron O le mea sili ona aoga o le tile - o elemene e mafai ona laʻititi (meli, puaa), pe lapoʻa. A aunoa ma pusa i luga, o le maualuga o le apron e tatau ona faʻateleina ia le itiiti ifo ma le 1 mita, pe o tile e tatau ona tuʻuina i lalo i le faʻalo.

I le ata, o le tulimanu faʻatulagaina o le umukuka

Faʻafefea ona saunia se umukuka?

O totonu ma le ata o le umukuka ma le vaega o le 14 sikuea e fuafuaina e le gata i le teuteuga, ae faʻapea foi i mea filifilia filifilia ma masini.

Ata o le umukuka 14 sq m ma le pusaaisa

O le vaega o le potu faʻatagaina oe e faʻafaigofie ona tuʻu e oʻo i se pusaaisa tele. O fea e tuu ai faʻamoemoe i le filifiliga o le umukuka filifiliga:

  • Latalata i le faʻamalama O se maualuga tuufaatasiga i lenei eria e sili ona matauina. Ina ia faʻafaigofie ona faʻaaoga, e tatau ona matala faitotoʻa i le faʻamalama - o le agavaʻa e sili atu nai lo i latou o loʻo i ona po nei faʻataʻitaʻi. Aua le tu latalata i le 45 cm i le ogaumu.
  • I le faitotoʻa. Faʻatasi ma le tele o penitala tulaga, oe faia se sili lelei teuina nofoaga. Le isi tulaga lelei o le pusaaisa i le faitotoʻa: e faigofie ona laʻu i lalo taga faʻatau.
  • I le tulimanu. I le pito o le U- poʻo le L-foliga headset o le nofoaga mo maualuga tekonolosi. Faitotoʻa tatau foi ona matala agai i le puipui, le o ese mai ai.

Ata o se 'aiga' ai ma le lapoʻa laulau

Umukuka 14 m2 ma le pa

O le pa counter e masani ona faʻaaogaina o se vaega faʻaopoopo o galuega - ona faia lea i foliga o se peninsula, ma faʻatumauina le maualuga i luga o le laulau autu autu.

O le lona lua lauiloa filifiliga o le windowsill. I lenei tulaga, oe mafai ona faamemelo i le vaaiga mai le faʻamalama ao 'ai.

E le manaʻomia le tuʻuina atu o se laulau ma nofoa, o le pa counter e mafai ona avea ma se eria mo le tasi meaʻai o le taeao. Poʻo le faʻailoaina o le umukuka-potu mo le faʻafeiloaʻiga ma vaega kuka.

I le ata o loʻo iai le fata faʻamau ma nofoa maualuluga

Fuafua umukuka 14 mita ma le sofa

O le umukuka o le 14 sikuea mita o le a sili atu le mafanafana pe a fai e te tuʻuina se sofa mafanafana i totonu. Ae ui i lea, oe le tatau ona filifilia tele tele - filifili le puʻeina umukuka filifiliga.

O le tulimanu faʻataʻitaʻiga e sili atu - o le a maua ai le maualuga o nofoa ma e talafeagai mo soʻo se faʻatulagaga.

Teuina o Meaai

I le umukuka o le 14 sikuea mita, e mafai ona e gafatia se faʻaopoopoga sikurisi poʻo se laupapa i autafa, vavae ese mai le headset. Lenei fasi meaafale o le a avea ma sili faʻaaoga i totonu.

Ina ia faʻaaogaina le avanoa i le 14 sikuea mita i le mea maualuga, oka ni meafale na fausia i totonu ma se laina faʻaopoopo o kapoti i luga - latou te masani ona teuina ni mea e seasea faʻaaogaina.

Aua le tuulafoaia le faʻaopoopoina teuina i le sofa, i lalo o le pa, i luga o le motu.

I le ata o loʻo iai se faʻaopoopoga laupapa mo ipu

O fea le seti umukuka e fetaui mo oe?

  • Saʻo O lona lelei o le compactness, o le a iai le avanoa mo se sofa tele ma se TV. I totonu o se potu sikuea, latou te tuʻu ai luga o soʻo se puipui, i totonu o se potu faʻaumiumi ma vaiti - i luga o se tasi puʻupuʻu. E talafeagai mo i latou e le manaʻomia tele le teuina ma kuka avanoa.
  • Angular O le filifiliga pito sili ona lelei e faigofie ai ona fausia se tafatolu galue. E foliga manaia pe a fai o se itu o loʻo tu i tafatafa o le faʻamalama - o le laulau i luga ole faʻamalama e faʻaaogaina e fai o se meaʻai pe fai se meaʻai.
  • U-foliga. E talafeagai mo faʻataʻitaʻiga tutusa umukuka. Le tele avanoa, talafeagai pe a fai o kuka e 2-3 tagata. I lenei tulaga, o le 'aiga' aʻai e faia laʻititi, e masani ona fausia i totonu o le ulu.

Afai e te le manaʻo e leiloa se tasi centimita, oka se umukuka fausia-i totonu e tusa ai ma ou tulaga taʻitasi. Tagata atamamai o le a ofoina atu le sili atu ergonomic filifiliga e fetaui ma oe.

I le ata o loʻo i ai se seti U-foliga ma se faʻailoga mo le pusaaisa

O a pupuni e talafeagai?

O le tele o taimi, o minimalist Roma poʻo pupuni o pupuni, faʻapea foʻi ma ie pupuni, e filifilia mo le umukuka. Afai o le faʻamalama e mamao mai le falefaigaluega, oe mafai gafatia tulle poʻo pupuni.

I luga o faʻamalama, o le la e toetoe lava a le pa'ū, e sili atu le teʻena atoa o pupuni.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai totonu o totonu e iai ona foliga faataamilo

Faʻavaeina o moli

Moli malamalama i le umukuka o se faamaoniga o le mafanafana ao galue. O le umukuka o le 14 sikuea mita e le gata e manaʻomia ai se moli tutotonu, ae faʻapea foʻi ma sone faʻamalamalamaina:

  • Galue. Uila moli, lamepa fausia i totonu o kapoti, faʻasino itu, moli malamalama e talafeagai. E tatau ona matua malamalama luga o le countertop.
  • Potu malolo. O moli e mafai ona mumu iinei. E iloa ma le fesoasoani a faʻalo tautau, pupuni pupuni, moli fola.

Manatu umukuka i sitaili lauiloa

O le filifiliga o sitaili e masani lava o se mataupu o tofo:

  • taugata, auro, vaneina foliga faʻamalamalamaina le masani;
  • lanu pastel, lolomiina fugalaʻau mo Provence;

I le ata, o se umukuka mamanu o 14 m i se sitaili Scandinavian

  • manino o laina, minimalistic teuteu, aoga faʻatauaina hi-tech;
  • faalenatura mea, faalenatura paleta folafola faasao-faiga.

Filifiliga o filifiliga

O le auai i le poletito i le umukuka e faʻatagaina ai oe e faʻateleina le vaega e mafai ona faʻaaogaina, ia e le o toe faʻapea foi mo le 14 sikuea mita. Tele o taimi, o le pa counter, o se laulau 'ai, faʻaopoopo potu teuina poʻo se potu malolo o loʻo tu luga o le poletito.

I le ata o loʻo iai le fata faʻamau i luga o faʻamalama

O faʻamalama Bay o seisi sili atu fausaga fale i mamanu umukuka. Tuʻu se 'aiga i tafatafa o le faʻamalama pe tuʻu se seti ma se tapu.

E mafai foʻi ona aoga le faʻamalama i lalo o le faʻamalama masani: o le pa fata poʻo se mea faigaluega e masani ona tuʻu iai.

Faletusi o ata

O le filifiliga o tisaini fofo mo lau umukuka 14 sikuea mita e faalagolago naʻo oe. O le mea taua i le taimi o le faʻatulagaina o le faʻamautuina avanoa ma faʻaopopo galuega.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ye Jo Halka Halka Suroor Hai. Farhan Saeed (Mae 2024).