Garland i totonu: filifiliga o ata, ata

Pin
Send
Share
Send

O le manaʻo e faʻalauteleina le manaia o le taimi o le Kerisimasi i le fesoasoani a moli faʻamaneta na mafua ai le tu masani o le teuteuina ma le latou fesoasoani e le gata o le Tausaga Fou, ae faʻapea foi isi aitema, pale i totonu e aliali mai i faʻaipoipoga ma pati faʻauʻu. O aso nei, o moli uila e masani ona faʻaaogaina e le o se faʻafiafiaga, ae o se teuteuga i aso uma. O lenei mea e faʻatagaina ai oe ona avatua i le potu se vaʻaiga faʻamaoni, faʻamalamalamaina ia mea sili ona ofoofogia i totonu ma le malamalama, ma fausia ai se siʻosiʻomaga le masani ai.

Teuteuina o filifiliga i moli eletise

Liʻo

O teuteuina i palealiʻi e talafeagai pe a fai e te manaʻo e faʻamamafa le silhouette matagofie o le magalafu, mea teu ofu tuai, faʻasitepu poʻo se faʻata. Faʻamatala le mataupu i matauila. E faigofie le mea lea: tuʻu le ogatotonu o pale i luga o le kapoti poʻo le pito i luga o le faʻata faʻata, ma faʻataʻitaʻi ona pito i autafa o le mea, ae tuʻu fua e tautau. E mafai foi ona e puipuia i latou i le mea faapipii poʻo le faʻamau.

Lamepa

O le pale i totonu e mafai ona faʻaaogaina o se moli e le masani ai. Ave se fagu malamalama manino poʻo se tuugalamepa ma faʻatumu lona tele i se pale - tasi pe sili atu. Garlands ma moli uila e sili ona talafeagai ile tulaga lea, e sili atu pe a faʻamalosia e maa. O sea mea teuteuina o le a avea ma susulu faʻaali faʻaopoopo i totonu o soʻo se potu - mai le potumoe i le potu malolo.

Ata

Tusi se fatu susulu, moligaʻo, Kerisimasi laʻau, poʻo se fetu i luga o le puipui. Ina ia faia lenei mea, maka le ata i se penitala poʻo se penisina, ma faʻataʻamilomilo le pale i ona mea faʻamau, faʻamau poʻo tamaʻi tamaʻi faamau. E mafai foʻi ona e faʻaogaina mea faʻalua lipine.

Tusi

Faʻaaoga se palealiʻi mo mataitusi. Ina ia faia lenei mea, maka nofoaga o mataʻitusi i luga o le puipui e faʻaaoga ai se penitala poʻo se penisina, ma faʻataʻamilomilo le pale e faʻaaoga ai faʻamau poʻo faʻamau.

Afi faʻapipiʻi

I le teuteuina o le magalafu ma palealiʻi, e mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga o le afi ola. E le tau avea o se afi magalafu: o se teuteuga laupapa i luga o le fata, o se faʻaputuga o lala ua afifi i totonu o le monchromatic flashing pale o le a faʻamanatu atu ai ia te oe se moni mumū. O sea teuteuga e foliga lelei i totonu o se teugaafi teuteuina, i lalo o se Kerisimasi laau pe na o luga o le laulau kofe.

Lafoaia o otaota

Laʻititi matauila foliga vaʻaia teuteuina pe a fai latou te ufiufi i se translucent ie. Ma oe mafai ona teuteuina le ulu o le moega po o le puipui luga o le sofa. Backlighting ma pale pale o pupuni o le a maua ai le potu se manaia siosiomaga.

Faletusi

O le pale i totonu e mafai ona faʻaaogaina o se faʻavae mo le fausiaina o se ata o ata poʻo ni ata. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻamau i luga o le puipui - i se galu, i se laina saʻo pe i se zigzag. Faʻaaoga ni ie teuteu teuteu e faapipii ai ni ata o ata i le palealiʻi. Nai lo o ata, oe mafai ona faapipii snowflakes vavae ese mai pepa i fafo, pepa o le Tausaga Fou, tamai fuainumera o le Tausaga Fou tagata i luga o lavalava.

Faʻaili

I le Kerisimasi o se aga masani le teuteuina o faitotoʻa o le fale i pale. E masani ona lalaga mai lala o le spruce ma teuteuina i teuteuga eseese, lalagaina i lipine. E mafai ona e faia se pale i foliga o se fatu, teuteuina i se palealiʻi - o le a le masani ai ma susulu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Samoan Song - Ao Male Po Remix (Mae 2024).