Potu o tamaiti i lanu lanumoana: foliga vaaia, ata

Pin
Send
Share
Send

O lenei lanu e tuʻufaʻatasia ma toeititi lava o isi paolo, e mafai ona malosi, pe, faʻafeagai, maaleale, pastel. O le tuʻufaʻatasia o leo turquoise o le tele o saturations, faʻatumuina e lanu le tutoʻatasi, foliga matagofie. Turquoise mafai ona faʻaaogaina i totonu teuteuga o le toetoe lava o soʻo se sitaili auala, tuʻufaʻatasia ma fafie ma uʻamea, tioata ma palasitika.

O le potu turquoise a tamaiti o le a foliga ese ese faʻalagolago i moli, aua o lenei lanu ei ai le agavaʻa e suia faʻalagolago i le vevela o le malamalama fesuiaʻiga. Lenei e tatau ona amanaʻia pe a atiaʻe se ata. O sea potu e le taitai ona fiu, e masani lava ona ese - ma o le a manaia i taimi uma mo le tamaititi.

Turquoise o le lanu o le sami vai ma le teropika lagi, na fausia ai se lagona o le lautele, o le potu e foliga mai ua tumu i le ea ma le malamalama, o puipui "minoi ese" - ma e oʻo lava i se tamai potu e foliga mai e leai se totogi.

O le vasega pepe i leo turquoise mafai ona avea uma ma tama ma le teine, o se lautele lanu e faigofie e faʻaaoga pe a fai o le potumoe e lua tamaiti o eseese itupa i le taimi e tasi.

Tuʻufaʻatasiga lanu lanu turquoise

Turquoise atonu o le autu lanu, ae atonu e le na o le pau le lanu i totonu totonu mamanu. E tatau ona tuʻufaʻatasia ma isi lanu, ma e eseese foʻi i paolo ma faʻamalieina. Faʻatasi ai ma le lautele o ituaiga lanu lanu taliaina mo turquoise, faʻapitoa faʻapitoa e tatau ona totogia i mea nei:

  • lanu paʻepaʻe

O le tuʻufaʻatasia o le turquoise lanu i le vasega pepe ma le paʻepaʻe atonu o le sili ona manuia. E galue e faʻalautele le avanoa, faʻateleina le leo, ma mulimuli ane, uma e le mafai ona sili atu i le potu faʻatulagaina mo le tamaititi. I se isi itu, o le tele o le lautele o le potu atofaina ia te ia, o le sili atu ona lelei o le tamaititi tuputupu aʻe, o ona mafaufauga lelei galue lelei, o ona fatufatuaʻi tomai faʻaalia. Afai e laʻititi le potu a lau tama, paʻepaʻe ma le turquoise e mafai ona fetaui lelei.

Turquoise o se talaʻaga, faʻaopoopoina e papaʻe leo ma faʻaaoga, o le a fausia ai se manaia matagofie siʻosiʻomaga, ma i le taimi e tasi, o se lagona o le tuʻua, saogalemu, lea e sili ona lelei mo le mafaufau o se tamaititi. O le potu turquoise a tamaiti, o le paʻepaʻe o le autu lanu, ma o le turquoise e faʻaaogaina i mea faʻaaoga - o se filifiliga masani mo tamaiti aʻoga ma talavou. Lenei tuʻufaʻatasia faʻalauteleina le atinaʻeina o fatufatuga, faʻateleina le agavaʻa e suʻesuʻe.

  • lanu moli

O nei lanu uma e olaola ma e o mai i le tele o lanu eseese. Ole faigata tele lea ile faʻaaogaina ole moli moli-turquoise. Ae ui i lea, o pupuni filifilia saʻo o le a fesoasoani e fausia se sili ona manaia mamanu e iloga i le tulaga muamua. E masani lava, o moli moli malu e filifilia mo le vasega pepe ile leo turquoise, poʻo le moli sua e faʻatumuina i le turquoise papaʻe.

  • Lanumeamata lanumeamata

Turquoise e alu lelei ma malamalama lanumeamata ma lanumeamata lanumeamata lanumeamata o lanumeamata. Nei e tutusa lanu, ma e lelei le faʻaopoopoina a latou tuʻufaʻatasia ma le le mautonu leo ​​- beige, paʻepaʻe, moli enaena. Green faʻaopoopoina le filemu, fausia ai se lagona o le toʻafilemu ma le mafanafana.

  • Piniki

Teine, pei ona e iloa, fiafia i mea uma piniki, ia turquoise mafai ona faʻaopopoina i le piniki i totonu o tamaiti potu potu fuafuaina mo se teine. O nei lanu uma e lua e i ai se aafiaga lelei i le neura, ma o isi pupuni o le piniki e i ai se faʻafilemuina aafiaga. E pei foi o le moli, e tatau ona filifili ma le faʻaeteete pupuni, o lanumoana lanumoana o le a sili atu ona tuʻufaʻatasia ma mumu-piniki, ma lanumeamata lanumeamata ma peach tone.

  • lanu enaena

Brown ma turquoise o se "paleni" lanu tuʻufaʻatasia o le a fausia ai se toʻafilemu atemosifiaʻi i le vasega pepe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻapaʻepaʻe papaʻe ma le fola e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le pogisa enaena ma turquoise meaafale, o lenei tuʻufaʻatasia e fai si aulelei ma taliaina i sitaili eseese.

Nofoaga pepe turquoise mo tama

O se potu turquoise a tamaiti mo se tama e masani ona teuteuina i se sitaili. Turquoise e faʻatumuina e lanumoana, lanumoana, paʻepaʻe, azure; samasama, mumu, moli e faʻaaogaina e pei o lane lanu. O le foloa ma meaafale e masani ona faia i laupapa, laʻau masani lanu. O le autu e filifilia e tusa ma le tofo a le tamaititi - e mafai ona avea ma faʻatasiga i le toafa, poʻo se fale suesue i lalo o le sami.

Nofoaga pepe Turquoise mo teine

O se vasega pepe i lanu lanumoana, fuafuaina mo se teine, e masani ona teuteuina faʻaaogaina piniki, beige, paʻepaʻe, efuefu lanu. O le tuʻufaʻatasia o le turquoise ma paʻepaʻe ma le malamalama o laʻau leo ​​o le a fesoasoani e fausia ai se malamalama masani totonu o le a ofi i se teine ​​talavou.

Turquoise pepe mo pepe fou

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Correct #NA Error Messages for VLOOKUP Function in Excel (Mae 2024).