Paʻepaʻe papaʻe ma uli ma papaʻe pepa puipui i le potu malolo: 55 ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ole teuteuina ole potu malolo ile paepae paʻepaʻe

  • Muamua lava, papaʻe o se lanu-faʻateleina ma lautele. O se potu e ufiufi i ia pepa puipui o le a foliga lapoʻa. O lenei itu e taua tele mo potu laiti, ae e oʻo lava i se potu malolo tele, o le pepa puipui paʻepaʻe e le sili atu le aoga, o se potu masani ma le latou fesoasoani e mafai ona avea ma potu tele.
  • Le isi taua faʻaopopo o le faʻateleina o susulu, aua o le paʻepaʻe atoatoa atagia malamalama. O le mea lea, potu malolo ma tamaʻi faʻamalama, faʻamalama pupuni i vao poʻo faʻasaga i matu mai le faʻaaogaina o papaʻe pepa puipui o le a faʻamanuiaina.
  • O se aoga taua o le "paʻepaʻe" mamanu o le mafai ona matua suia suiga totonu ma le fesoasoani o teuteu, lea e sili atu ona faigofie nai lo le toe faʻapipiʻiina o pepa puipui. Pepa pepa paʻepaʻe i totonu o le potu malolo totonu e mafai ai foi ona e suia le lanu lanu e tusa ai ma le vaitau, faʻaopopoina "malu" lanumoana i le taumafanafana, "mafanafana" samasama i le tautoulu, malu piniki i le tautotogo, ma susulu lanumeamata i le taumafanafana. E faigofie ona fai ile suia o aluga aluga i luga o le sofa, pupuni i faʻamalama, kapeta i luga ole foloa.

Fautuaga: O mea e teu ai meaai, pe a fai e maua, e sili atu ona lelei le faia i le lanu e tasi e pei o puipui, ona le mafai ai lea ona "faataʻape" i totonu. E sili pe a fai e paʻepaʻe meaafale a le kapeneta, e faʻatagaina tuʻusaunoa pe a fai o mea anamua ia.

I le a le sitaili e teuteuina ai se potu malolo ma papaʻe pepa puipui?

Paʻepaʻe paepae i le potu malolo mafai ona faʻaaogaina i totonu totonu sitaili, aemaise lava le iloiloina o le eseʻesega o paolo ei ai paepae. E mafai ona faʻaaogaina i luga o puipui uma, poʻo a latou vaega, e faʻamalamalamaina ai se tasi o sone faʻagaioia ma latou, pe, faʻafeagai, e tuʻufaʻatasia vaega eseese o le avanoa.

Paʻepaʻe i le tuʻufaʻatasia ma nisi lanu ua maeʻa tusi aʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uliuli ma le paepae pepa puipui i totonu o le potu malolo totonu ua lautele faʻaaogaina i ona po nei sitaili ma i minimalism, papaʻe ma pastel lanu o se talafeagai tuʻufaʻatasia i shabby chic ma Procece.

  • Minimalism. Paʻepaʻe o le faʻavae o lenei sitaili, lea e sili ona fiafia i ai tagata e ana ia tamai fale. E faʻatagaina oe e fausia, e oʻo lava i se vaega laʻititi, le lagona o se malamalama, avanoa avanoa, ma i le taimi e tasi, matua aoga ma lelei.
  • Scandinavian. Snowy expanses o le nofoaga fanau mai o le sitaili, faʻatulagaina, lona autu lanu e paʻepaʻe. E faʻatagaina oe e "faʻapupula" se potu o loʻo i ai le le lava o le ao, lea e masani ai mo latitude maualuga. I se faʻaopopoga, e oʻo lava i tamaʻi potu e foliga lapoʻa pe a papaʻe o latou puipui. I le taimi lava e tasi, faʻalauiloaina sitaili sitaili masani - mea masani, luga o laupapa laupapa e le valivali, o le tino o piliki e fausia ai se faʻapitoa faʻafiafiaina ma aumaia ai le mafanafana moni.
  • Faʻavae. O lenei sitaili e le mafai ona i ai e aunoa ma le paʻepaʻe - a le o le talaaga pe faʻamalamalamaina auiliiliga.

Fautuaga: Afai e te manatu o le paʻepaʻe e faigofie tele ona palapalā, taumafai e ufiufi na o le pito i luga o puipui i papaʻe papaʻe, filifili leo pogisa mo le vaega pito i lalo.

Paolo ma laupepa o paepae paepae

Matua paepae papaʻe o se vaifofo mataʻina, ae o lenei filifiliga foliga le fiafia i le tele. Peitaʻi, o le paʻepaʻe o se lanu faigata, e tele ona pupuni e suia ai lona manatu. E mafai ona mafanafana pe malulu foi, ma, e tusa ai, ia tuʻufaʻatasia ma lanu eseʻese. I se faʻaopopoga, aua neʻi galo o faʻapipiʻi po nei mafai ona embossed. I lenei tulaga, e oʻo lava i le pepa lautele pepa puipui ei ai se manaia taʻaloga o le malamalama ma le paolo ma e foliga mai e le toe avea ma monochromatic.

O le pepa puipui paʻepaʻe i le potu malolo e mafai ona paʻepaʻe papaʻe, susu, kulimi, penina, vavae poʻo le kulimi, ma e mafai foi ona e fesuiaʻia le faʻatumuina o nei paolo. O le tuʻufaʻatasia o lanu eseese o paʻepaʻe i le potu e tasi e taliaina foʻi, e tatau ona e mautinoa o loʻo tutusa latou "vevela" - a le malulu poʻo le mafanafana.

Filifiliga mo papaʻe ma uliuli ma papaʻe pepa puipui mo le faʻaumaina o le potu malolo:
  • Wallpaper ma aafiaga pearlescent. Faʻapipiʻi ma lanu samasama lanu eseese, ae paʻepaʻe. E mafai ona faʻaaogaina o ni teuteuga teuteuina poʻo luga o vaega o puipui e manaʻomia ona faʻamamafaina, mo se faʻataʻitaʻiga, se puipui i totonu o le TV poʻo fea e tu ai se magalafu.

  • Wallpaper ma se ata. O ata o soʻo se isi lanu e faʻatagaina i luga o pepa puipui paʻepaʻe, o ata uli-ma-papaʻe e sili ona lauiloa, faʻapea foʻi ma ata o le "paʻepaʻe i luga o le paʻepaʻe" ituaiga - i lenei tulaga, o se ata o le tutusa lanu, ae o se ese ese paolo, o loʻo tu i tua atu autu.

  • Toomaga. Embossed pepa puipui fausia se taʻaloga o le malamalama ma paolo ma mafai ona faʻaaogaina uma o le autu puipui ufiufi ma ia faʻamalamalamaina vaega taʻitasi i le potu.

  • Faʻataʻitaʻi. O le pepa puipui paʻepaʻe i le potu malolo e mafai ona faʻataʻitaʻi i mea eseese - paʻu, piliki, maa, laupapa, ofe, ie poʻo le sima.

  • Tuufaatasiga. O pepa puipui paʻepaʻe e mafai ona tuʻufaʻatasia ma pepa puipui o isi lanu, ae e fautuaina e faʻaaoga e avea ma autu autu.

Fono. Afai o le potu e i ai le sese vaega, o le tuʻufaʻatasia o papaʻe ma uliuli ma papaʻe pepa puipui mafai ona faʻaleleia le tulaga. Afai e lauitiiti tele se puipui e faʻapipiʻi ma pepa puipui paʻepaʻe, o le a faʻaalia lautele.

Paʻepaʻe paepae i totonu o le potu malolo totonu: mafai tuufaatasiga

Paʻepaʻe o le lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi. Ioe, o lona paolo e tatau ona filifilia e tusa ai ma le vevela o le leo o loʻo faʻaopopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kiona sinasina o le a le sologa lelei ma lanu enaena ma paʻu beige, creamy poʻo nifo o nifo elefane e le tatau ona tuʻufaʻatasia ma lanumoana tone.

  • Piniki Le tuʻufaʻatasiga atoatoa mo le maaleale, "fafine" totonu totonu. Fugalaʻau piniki i luga o le paʻepaʻe tua - o le a se mea e sili atu ona fiafia i ai ma aulelei? O le faʻaopopoina o lanumeamata i totonu o le a faʻaleleia atili ai le lagona o le tautotogo.
  • Lanu mumu. Lelei tele tuʻufaʻatasiga. Faʻatumuina ma lanu uliuli, ua leva ona avea ma totonu moni masani.
  • Lanu moaga. Lanumoana, turquoise, lanumoana tuʻufaʻatasia ma papaʻe foliga a "sami" paleta, talafeagai mo potu malolo faʻamoemoeina mo malologa ma malologa. Faʻamalieina o le beige ma le enaena enaena o le a faʻalauteleina le lagona.
  • Lanu samasama. I lenei tuʻufaʻatasiga, o le paʻepaʻe e masani ona faʻaaogaina i sitaili masani, faʻapea foʻi ma le Provence style. O pupuni auro e mafai ona faʻaaogaina i Rococo ma Baroque. Faapitoa talafeagai mo potu ma le leai o le susulu o le la ma faasaga i matu.
  • Lanu efuefu. O lenei tuʻufaʻatasia e faigata. Stylish interiors i nei lanu e mafai ona faia i toeititi lava soʻo se sitaili.
  • Lanu meamata. Faʻamoemoeina i le paolo ma saturation o lanumeamata, e mafai ona faʻaaogaina uma i masani ma onapo nei faasaʻo-faiga, faʻapea foi i totonu o le atunuʻu-faiga totonu.
  • O le uliuli. Avea o se natura antagonist o papaʻe ma e masani ona faʻaaogaina o se faʻaleoga poʻo se fesoʻotaʻiga.

Motugaafa: O le sofa o le totonugalemu autu o le potu malolo, o lea e mafai ma e tatau foi ona susulu. I le mea e tupu o le sofa i totonu e sinasina foi, e mafai ona iloga ma le fesoasoani o se kapeta susulu i lalo o le laulau kofe.

Uliuli ma papaʻe pepa puipui i le potu malolo

Paʻepaʻe tuʻufaʻatasia ma le uliuli - atoatoa ma fealofani. Lenei tuʻufaʻatasia faʻatagaina oe e liliu e oʻo lava i totonu faigofie i totonu o se avanoa ma manatua pea avanoa ma faigofie auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se paepae paʻepaʻe ma se lanu uliuli faʻataʻitaʻi mafai ona fesoasoani e fausiaina se vibe onapo nei e fetaui ma minimalistic interiors.

Pepa paʻepaʻe uliuli ma paepae ma faʻataʻitaʻiga le faʻaogaina i laina manifinifi o le a atili ai ona faʻaonapo nei "masani" ma faʻatumuina i uiga fou. O le uliuli lolomi i le tulaga o faʻasologa i luga o le paʻu o le zebra o le a fesoasoani e fausia ai se ethno-style, ma matagofie manoa o le a suia ai le manatu o le vanimonimo, faʻafaigataina ma faʻaopoopoina voluma. Oe mafai foi ona ausia se 3D aafiaga e ala i le faʻaaogaina tutusa uliuli ma papaʻe pepa puipui ata.

Motugaafa: Mo se potu malolo i paʻepaʻe ma uliuli ma paʻepaʻe, eseʻese moli vaʻaiga e taua tele, lea o le a vave suia ai le moli ma lagona o totonu.

Ata o le potu malolo ma papaʻe ma uliuli ma papaʻe pepa puipui

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai ni faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o pepa uli ma paʻepaʻe ma papaʻe pepa puipui i totonu o le potu malolo.

Ata 1. O le uliuli ma papaʻe faʻataʻitaʻi faʻafoligaina o le paʻu o le zebra e fausia ai se le masani ai, manatuaina totonu ona o le pepa puipui na o ia.

Ata 2. Paepae paʻepaʻe e pei o pepa puipui i le ata o le potu malolo na faʻaaoga e faʻamamafa ai le vaega TV.

Ata 3. Faʻamalamalama pupula beige mamanu luga paepae paepae faʻaopopo le mafanafana ma le mafanafana i le ea.

Ata 4. O se susulu tina-o-penina faʻataʻitaʻi faʻaopoopo chic i lenei pupula, faʻaonapo nei potu malolo.

Ata 5. O se potu malolo paʻepaʻe i se faiga masani faʻasaga i se laupapa pogisa fola i tua foliga matagofie ma mamalu.

Ata 6. Lanu uliuli fugalaʻau luga o le paʻepaʻe paepae pepa puipui tautua e vaʻaia faʻapitoa vaʻaia le potu malolo mai le toega o le potu.

Ata 7. O le monochrome uli-ma-paʻepaʻe totonu e le foliga manaia, e le gata i lea, i soo se taimi e mafai ona "toe faʻaola" ma lanu lanu - sofa sofa, se mafanafana palanikete poʻo ni susulu mea faʻaaoga.

Ata 8. O paʻe paʻepaʻe i totonu o le potu malolo, e le faʻamalosia ai le mafaufau ma avea ai o se tagata e le faapito i tua meaafale ma mea teuteu teuteu i luga o le puipui.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Metallica: Master of Puppets Manchester, England - June 18, 2019 (Mae 2024).