O aso nei aitia tisaini mo pupuni i le loft style

Pin
Send
Share
Send

Fautua lautele mo le filifilia o pupuni

E i ai le numera o fautuaga mo le faia o le filifiliga saʻo.

  • O ie masani e lafoina le malamalama i le tele e mafai ai e sili ona fetaui mo lenei itu. Mo se faʻataʻitaʻiga: ie, tulle poʻo le ea ea organza.
  • O ie pupuni ma gaugau tetele e le manatu ii. O foliga ma laina o pupuni e tatau ona manino ma tutusa.
  • E fautuaina e filifili pupuni i papaʻe, beige, efuefu po o isi pastel lanu.
  • O le lolomi luga o pupuni e tatau ona soʻosoʻatasi ma le autu aitia o le sitaili. E mafai ona lapoʻa pe i le tulaga o ata puʻe ma ata.

Ituaiga o pupuni

O le ata o pupuni mo le loft e faʻaalia e minimalism, laconicism ma le tele o galuega.

Lola

Latou te ofi faʻapitoa lava i totonu o le fale, faʻamamafa ma lagolago le aotelega o le ea o le loft. Latou te fefiloi lelei ma brickwork, mamafa meaafale ma austere teuteu.

Roma

Atoatoa mo teuteuina se fale mautotogi i lenei sitaili. Aoga ma aoga, latou faia mai ie matua eseʻese lava. O pupuni Roma o le a faʻaopoopoina le mafanafana ma le matagofie i totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le umukuka faʻa-loft e iai pupuni a Roma i faʻamalama.

Tulle (ie pupuni)

Ole fua leai se mamafa e tuʻufaʻatasia ma se uʻamea faʻapipiʻi o le a faʻaopopoina ai se lalelei faʻapitoa i totonu ma o le a avea ma se tali sili ona lelei.

I le ata o loʻo i ai se potu maualuga-faiga umukuka-potu malolo ma faʻamalama ma pupuni faia i tulle malamalama.

Jalousie

O le filifiliga pito sili ona lelei mo le faʻamautuina o minimalism ma fausiaina se manino loft faiga. I se faʻaopopoga, pupuni faʻalelei atoatoa puipuia le potu mai le la susulu malosi.

Ata pupuni

O pupuni faʻalanuina ma faʻailoga tusitusi, fuʻa, pepa faʻasalalau poʻo ni pepa lautele o le a lagolagoina ai le ata atoa o totonu i lenei ituaiga.

Ie faʻalua

O le falealuga e fai lava si talatala i totonu, e fai saʻo laina saʻo. Faʻalago tapoleni faʻasalalauina matagofie le malamalama ulufale i le potu ma fausia ai se foliga tutusa o e oo lava i koluma o ie.

Faʻasologa

Mama mama ma manino filo faʻaavanoa maua saoloto avanoa i le ea fou ma aua le taofia le avanoa o le malamalama.

Mea pupuni

O ie filifilia ma le agavaʻa o ie e maua ai le fiafia i totonu o le loto, atoa ai ma le faʻaopoopoina o le mafanafana ma le mafanafana.

Ie ie pupuni

Blackout (Blackout) o se tasi o sili sili ona lelei ituaiga o mea mo faʻamalama teuteuina. E le faʻatagaina i le susulu o le la ma faʻatagaina oe e faʻapouliuligia atoa le potu, tusa lava pe o le aoauli i fafo atu o le faʻamalama.

Natura ie lino e hygroscopic, hypoallergenic ma maualuga manava. Umi, tetee i le fufuluina faifai pea ma le auli.

O le ietoga o se ie mafiafia ma se matagofie foliga, aofia ai o tolu faaputuga. E ufiufi lelei, taofi lelei ona foliga ma puipuia le malamalama mai le ulufale i le potu.

Cotton o se mea anagata e fiafia i le paʻi atu i ai, hypoallergenic, tetee i le maualuga o le vevela ma le noatia i le electrification.

I le ata o loʻo i ai se alamanuia-sitaili umukuka-potu malolo ma moli mama ie i luga o faʻamalama.

Taffeta o se lamolemole ie ma se uiga iridescent sheen ma gaugau gaugau. Faʻapitoa fetaui lelei mo le fausiaina muamua ma mafaufauga maualuga loft totonu.

Ie tulle (mo pupuni)

E le pei o ie pupuni, latou te le puipuia le potu mai le ofi a le susulu o le la, ae naʻo le faʻaalu malie lava. E ui lava i lenei, o pupuni o le a avea ma matagofie teuteuga mo le faʻamalama tatalaina ma faia totonu o le loft sili atu le mafanafana.

O le veli o se ie maaleale ma malamalama e fai ma gaugau lemu. O se lautele filifiliga mo teuteuina o se potu ma avatu ia matagofie.

Organza o se sili manifinifi, malamalama, laʻititi malo ie ma se uʻamea pupula. A faʻapipiiina, ona o lona fausaga, e fausia ai angular gaugau.

Kiseya o le a maua ai le saolotoga atoa mo le foafoaga. O ia pupuni e mafai ona faʻaaogaina e teuteuina ai soʻo se mea i totonu; e lelei atoatoa uma mo le teuteuina o se faʻamalama ma mo le faia o se avanoa i se avanoa.

Ituaiga o faʻapipiʻi i le cornice

Taʻitasi ituaiga o pupuni ei ai a latou lava, le sili talafeagai talafeagai faʻavasega filifiliga.

Eyelets

O pupuni o mata i mata e ofi i totonu o totonu. Faʻatasi ai ma lenei ituaiga o faʻamau, o se matagofie lalaga ie puipui e fausiaina i luga o le tapoleni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale maualuga ma se faʻamalama e teuteuina ma pupuni i ona po nei.

Velcro

O se faigofie ma talafeagai faʻaopoopo filifiliga e faʻatagaina ai oe e faʻatutu le pupuni e le gata i luga o le faʻavaa, ae faʻapipiʻi foʻi i luga o le puipui poʻo le utupoto. O mea e sili ona aoga ole Velcro Roman blinds, e sili ona fetaui lelei ma le loft style.

Faʻamau

O ia faʻaputuga filifiliga e pei o teuteuga faʻamau e masani ona faʻaaogaina i totonu o taulaga.

Tusi toso

Pupuni e iai le lima e taʻu o le lima i le pito i luga o le tapoleni. Latou te fetaui lelei mo le teuteuina o loft-style windows.

Fili

Ua ufiufi le ie i le fili, e mafua ai ona gaugau soo. O ia pupuni foliga faigofie ma i le taimi lava e tasi sili muamua. Latou te avatua i le potu sina malosi.

Mama

Lenei auala o le faʻamau o loʻo iai i le tele o totonu totonu. O lenei mamanu e malosi ma anagata. E masani lava o le mamanu o mama e filifilia e tusa ai ma le tulaga masani o le potu.

Tele pupuni

O le umi o pupuni ei ai se tele aafiaga i luga o foliga vaaia o le faʻamalama ma le spatial vaʻaiga o le potu atoa.

Pupuu - o se lelei ma aoga umi filifiliga e fetaui lelei e ofi i totonu o le siʻosiʻomaga. O pupuni pupuu o le a faʻaopopoina ai se ituaiga o miti ma le taʻalo i totonu.

Faigofie i foliga ma uumi tapuni o sili sili ona taua teuteuina mo aso nei lofts.

Ata i totonu o potu

O pupuni e fausia ai se leo faʻafaigata ma malu e faʻamalamalamaina ai le potu ma faʻafilemu ai.

Umukuka

Mo umukuka faʻaola maualuga, e tele filifiliga aoga e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga: roman, roller blinds poʻo pupuni e tuʻufaʻatasia ma pupuni pupuʻu faigofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se umukuka faʻautauluga ma ie efuefu o lo o pupuni tauaso i luga o le faʻamalama.

Potumoe

O tapoleni tuusaʻo e talafeagai ii. Latou mama faatamala maua ai le potu vaivai, o se siosiomaga o coziness, mafanafana ma faalilolilo. Mo le fuafuaina o tamaʻi potu moe, latou taumafai e faʻaaoga laititi ifo ni fausaga tetele e oʻo atu i le windowsill.

Potu poʻo le potu tele

Pupuni, pupuni ma tulimanu translucent, pupuni poʻo faigofie faasee pupuni e mafai gafatia o le lagolagoina o le alamanuia sitaili o lenei potu.

I le ata o loʻo i ai se fale maualuga-faiga ma faʻamalama teuteuina ma malamalama pupuni.

Lanu fusi o alaleo

Taʻitasi lanu ei ai a latou lava togafiti, o lea o lanu i totonu o le loft totonu e mafai ona matua 'eseʻese.

Lanu enaena

Lanu masani ma le le mautonu, lea e aumaia le mafanafana i le fale ma le mafanafana. Pupuni o lenei paolo e le tosina tele mafaufau ia latou lava ma aua le faʻalavelave mai le mafaufau loloto i auiliiliga.

Lanu efuefu

Faʻateleina, loloto ma faigata. Peitaʻi, e iai lava lona aulelei taofiofi. O pupuni efuefu o le a sologa lelei ma pupuni e le faaituau ma pupula.

O le uliuli

Malosiaga ma aoga tele. Lenei lanu ei ai se tele gafatia, o lea uliuli pupuni foliga taugata tele ma tulaga.

I totonu o le ata o loʻo i ai se potu malolo i totonu o le potumoe ma se faʻamalama ma se pupuni uliuli.

Beige

O mea e faʻaulu i le beige o le a aumaia ai le filemu, filemu ma le mafanafana o le malosi i totonu o le potu.

Lanu paʻepaʻe

O lenei lanu atoatoa ma le mama e avatua ia te oe le saolotoga atoa o gaioiga ma avanoa. O ia e matala, tumu ma malamalama, ae i le taimi lava e tasi vavaeʻese, prim ma ethereal.

Lanu mumu

Toaga ma malosi. O pupuni Burgundy o le a avea ma se susulu faʻaaliga e faʻatosina mai ai mafaufau ma foliga. O se filifiliga lototele faapena o le a avane ai le malosi i totonu atoa o le potualuga.

Lanu moaga

Lanumoana pupuni faʻaopoopoina lavelave, fou ma mea lilo i le potu. I tua atu i na mea uma, o le lanu lea e iai le matagofie, faigata, toʻafilemu ma le toʻafilemu.

Manatu tuʻufaʻatasia

O se vaʻaiga lelei o le faʻamalama e mafai ona faʻamamafaina atili ai se ituaiga sitaili faʻasinoga.

Tulle ma ie pupuni

O le mea taua o se potu i lenei sitaili e tatau ona tumau pea le malamalama. O le mea lea, lanu e tatau ona malu ma faʻautauta. O le tuʻufaʻatasia i lanu mutia o le a faʻaopopoina ai laei mananaia ma le matagofie i le potu.

I le ata o loʻo i ai se potu moe i luga o le fale ma pupuni i totonu o le faʻamalama.

Tuufaatasiga o uumi eseese

E foliga manaia ma faʻavae. Pupuni o eseʻese uumi o le a aumaia tagata taʻitoʻatasi i le siosiomaga, fesoasoani e tuʻu saʻo ni faʻamatalaga, masini potu masei ma, pe a manaʻomia, faʻasaʻo ona vaevaega.

Ma pepa puipui

Tuʻufaʻatasia ma pepa puipui o le a aumaia tala fou i totonu. O se filifiliga saʻo filifilia o le a fausia ai le siosiomaga talafeagai, vaʻaia suia le tele o le potu ma faʻamamafaina lona sitaili.

Sauniaina

O se tuʻufaʻatasiga manuia o pupuni ma meaafale o le a liua soʻo se potu i se atemosifia tulimanu. O lanu o pupuni e masani ona filifilia i le lanu lanu lava e tasi e pei o le sofa, o lea o totonu o le a foliga sili atu ona aoga ma sologa lelei.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo-faiga potu malolo ma pupuni e tutusa i lanu ma le sofa.

Ituaiga ie (ie moega, aluga)

O pupuni ma ie o loʻo soʻoaʻo i le lanu o le a avea ma se fofo matagofie e mamanuina ai.

Filifiliga filifiliga mo faʻamalama faʻapitoa

A filifilia, mafaufau i mea uiga ese o le geometry o le faʻamalama ma le sitaili o le potu.

Mansard

Fale faʻamalama e mafai ona teuteuina i ie faʻaseʻe, o lea la e le leiloa le avanoa avanoa, lea e masani ona faʻaititia peʻa faʻaaogaina pupuni.

Panoramic

Manifinifi, mama, malamalama-lanu pupuni o le a faia, lea e mafai ona minoi i le tasi tulimanu pe a manaʻomia. Panoramic windows o le a foliga sili ona lelei i le ata o pupuni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai pupuni lautele ma pupuni i totonu o le potu malolo i se sitaili pisinisi.

Manatu teuteu

O pupuni e teuteuina i elemeni mamanu eseese, lea, i le faʻaopopoina o se teuteuga gaioiga, mafai foi ona faia se mea aoga.

Umia

O le a latou faʻaopopoina uiga i le potu. O uamea uʻamea uʻamea o le a ofi atoatoa i totonu o loft style.

Togafiti

O ata kiliva e mafai ona avea ma se taua taua i totonu o totonu totonu. O le mea taua i le teuteuina o pupuni o le tausisi i le puʻupuʻu.

Pikiapu

E oʻo lava i toʻatele e masani ona tosoina e mafai ona suia ma toe faʻaolaola foliga o pupuni. Nei mafai ona eseese filifili, soʻoga, fusipaʻu, po o le pulumu.

Faletusi o ata

Loft-style pupuni o le a faʻaopopoina sina malu i se tekinolosi ma faʻatulagaina falegaosimea ma fesoasoani ia te oe e sili atu lagona le aotelega agaga o le taulaga faʻatonuga.

Pin
Send
Share
Send