Faʻafefea ona faʻatulaga lelei se potu vaapiapi?

Pin
Send
Share
Send

Fuafua le ola hacks e faʻalautele avanoa

O le galuega autu pe a teuteuina se potu malolo vaiti ia faʻalauteleina. Lenei o le a fesoasoani:

  • Fasi faalava. E le faaituʻau pe feteʻenaʻi faʻasologa i itu pupuʻu e faʻalauteleina ai le potu.
  • Moli faʻasino. Tuu lamepa i luga o le taualuga ina ia latou susulu atu i luga o puipui.
  • Kolisi-faʻavaeina o le foloa. Faʻapipiʻi le foloa o le ufiufi ina ia o le faʻataʻitaʻiga tamoʻe faʻasolosolo itu.
  • Faatulagaina o meaafale i isi itu. I totonu o se potu malolo vaiti, o loʻo i ai le faʻaosoosoga sili e faʻapipiʻi le sofa umi, ae afai e te suiina pe faʻaopopo ni nai tamaʻi nofoa puʻupuʻu, o le potu o le a sili lapoʻa.
  • Faʻailoga Afai e te tuʻuina se fata i le ogatotonu o se potu, e te le mauaina se tasi umi umi faatafafā umi faʻafualoa, ae lua sikuea.

Faatulagaina o meaafale

Ae e te leʻi faʻatulagaina meaafale i totonu o se potu vaiti, e tatau ona e filifilia le mea saʻo. Ave le fiafia i ata maualalo, lalo-i-le lalolagi. O se pusa o drawers ae le o se ofu umi, o le fola poʻo le faʻamau faʻamau i lalo o le TV ae le o se puipui. E fautuaina foi e filifili meaafale ufiufi ma se nofoa maualalo ma le tua. Afai o le potu vaapiapi potu e laʻititi foi i le eria, suia le aotelega tele totonu mea i le malamalama, ea. O lona uiga, nai lo se sofa tele - o se pea o nofoa malamalama, nai lo o se laulau laupapa tele - o se tioata lapoʻa poʻo se faʻata.

A o fuafuaina, aloese mai le faʻatulagaina masani o meaafale i puipui uumi - o lenei metotia faʻalauteleina le potu malolo, faia ia foliga mai o se alatele.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo i tafatafa o le faʻamalama ma pupuni

O le tulafono autu o ergonomic potu fuafuaina e le o tuʻua le ogatotonu avanoa. E sili atu le faia o se faʻaopoopoga auala i autafa o le puipui, ae faʻaauupegaina se eria ma se laulau, nofoa faʻaletino ma isi fasi meaafale i le ogatotonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatulaga ni sofa pupuʻu se lua i le isi itu, ma tuʻu se laulau kofe i lo la va.

Afai o se sofa i le potu malolo i le itu umi e manaʻomia, aua o le TV o loʻo tautau faʻafeagai, ia avea ma se tulimanu faʻataʻitaʻi ma se ottoman. Tuu se kapeta susulu i luga o le foloa ma tuʻu se laulau kofe poʻo se nofoa i luga.

Ina ia faia se umi, vaapiapi avanoa laitiiti puʻupuʻu, faʻaopopo se pea o lanu pupula o nofoa i le teuteu i autafa o le faʻamalama poʻo le poletito i le pito o le potu i le itu puʻupuʻu.

O le a le lanu e sili atu ona lelei e faʻavasega?

O le mamanu o le potu malolo vaiti e faʻatagaina ai oe e taʻalo ma lanu, ae muamua filifili le tele o lou potu. Mo potu vateatea lautele, o le faʻaaogaina o pogisa paolo (kofe, graphite, burgundy, emerald) e faʻatagaina. O se tamai potu e manaʻomia moli malamalama - beige, efuefu, paʻepaʻe.

Lanu vevela e taua foi. O potu malolo i Matu ua le lava le susulu o le la, o le mea lea e faʻamatagofie ai kulimi mafanafana, samasama, lanu moli. I totonu o faapaologa o loʻo tu i le itu i saute, i le mea ua vevela ai, e sili ai le faʻamuamua i lanu malulu - lanumoana, lanumeamata, lilac, piniki.

I le ata, o le faʻailogaina o se potu malolo malamalama

I le taimi e tasi, o le lanu lanu mo uumi ma pupuʻu puipui o le a ese. O mea uumi e masani ona mama ma malulu, vaapiapi - susulu, pogisa ma mafanafana. Lea faʻatagaina oe e aumai le mamao pa puipui latalata ma vaʻaia faia le potu sili sikuea.

Faʻamaeʻaina nuances

Tatou amata i le foloa. Ua uma ona tatou taʻua o le faataatiaina e tatau ona faia i se isi itu. Ae faʻatagaina foʻi le faʻatulagaina o laupapa poʻo tile, o lea e suia ai foʻi foliga o se potu malolo mo se mea sili atu. Ina ia faʻamalieina le aʻafiaga, o le kapoti o le a fesoasoani - a le o le faʻasolosolo faʻasolosolo mamanu, poʻo se mautu lanu, faʻataʻatia i se pupuʻu pa.

I le ata o loʻo i ai se avanoa vaapiapi i se faʻaonapo nei ituaiga sitaili

O le mea taua e iloa pe a teuteuina pa o le teuteu uma, lanu ma le susulu e tatau ona pa'ū i luga o le vaapiapi itu. O lona uiga, o puipui uumi e teuteuina i se tulaga le faʻaituau. Ma i le va o latou faia sili lanu pe a mafai. Fetaui lelei mo se puipui faaleoga:

  • o se paolo 2-3 tone pogisa nai lo le autu;
  • valivali vali monochromatic;
  • pepa puipui ma se ata faautauta (tele mo se potu malolo tele, laʻititi mo se laititi).

O se meafaigaluega sili ona lelei o pepa puipui. O se vaaiga vaʻai i le itu umi o le a fesoasoani faʻapaleni le le faʻavasega foliga o le savali-i totonu o le potu ma foliga talafeagai.

Tuʻu le taualuga i le paʻepaʻe paʻepaʻe, pe faʻapipiʻiina i maʻila faʻatasi. E mafai ona tusia tosi i le lautele atoa, pe mafai foi ona e faʻaaogaina le patipati, utupoto ma isi mea fausaga.

O le a le mea e mafaufau ai pe a faʻavasegaina moli?

Malamalama o lau fesoasoani sili i le fuafuaina o se potu malolo vaiti. Aua a le malamalama lelei i moli, e oʻo foʻi i le faʻatulaga saʻo o meaafale e le taʻalo e pei ona tatau ai.

Ua uma ona matou taʻua se tasi o auala i luga atu: afai e te faʻamalamalamaina vaega uumi i moli faʻasino, o le a aliali mai lava.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo tuʻufaʻatasia ma se potumoe

Faʻapea foi, aua le tuʻua se gaogao nofoaga tutotonu. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se teuteuga lapoʻa tele o le taualuga, lea o le a faʻasolosolo ese mai ai foliga faʻataʻitaʻi o le potu vaiti.

Ole tele o faʻanatura male malamalama ole malamalama ile sone 'eseʻese o le a taʻalo foʻi i ou lima, faʻaopopo le mafanafana - vaʻai faʻapitoa ile nofoaga faʻafiafia lelei, galuega faʻaoga ma nofoaga faʻasalalau.

Aloese mai tautau ma elongated lamepa tutusa i le uumi itu, i lou tulaga e sili atu le tuʻuina atu faamuamua i foloa poʻo faʻalo molī.

Mamanu tisaini i sitaili eseese

O le lauiloa Scandinavian sitaili i aso nei ua lauiloa mo malamalama mama ma se alofa faʻapitoa mo ie. Faʻaaoga lenei e suia ai se potu malolo vaiti. Taʻalo luga o le 'eseʻesega o luga, tuʻu se pogisa poʻo susulu sofa perpendicularly, faataatia se kapeta ma se geometric lolomi i le vae.

Mo se vaʻaiga masani, ave se puipui mautu puipui puipui faʻavae e fai ma faʻavae, ae ia faʻapitoa vaʻai totoʻa. O atavali o loʻo tautau, kapeta taugata, faʻata faʻata i itu umi.

I le ata, o se nofoa susulu malamalama e faʻailoa mai ai se tasi o puipui.

E lauiloa le falealuga ona o le fiafia i ie; i totonu o se potu malolo puʻupuʻu, e filifilia ai se puipui puʻupuʻu. O isi o loʻo faia le solitu. Uamea shelving o le a fesoasoani ia te oe sone le avanoa.

O le malosi o Art Nouveau o luga iila. Faalautele taualuga ma backlighting, susulu malamalama facades ma tele backlighting o le a fesoasoani e aveʻese mafaufau mai foliga o le faʻavasega.

Faletusi o ata

O le potu vaapiapi e le gata i lea ae o le toese o se fale mautotogi. Faʻaaoga tele le faʻatulagaina ma mafaufau i nisi o foliga faʻavae e fausia ai se sologa lelei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lesti - Ku Lepas Dengan Ikhlas Irama Reaction (Mae 2024).