Faʻafefea ona filifili tulle i le potumoe: ituaiga, ie, lanu, tisaini, tuʻufaʻatasia

Pin
Send
Share
Send

O le a le ie sili ona lelei mo pupuni?

Saʻo filifilia mea mo tulle o le a faʻatagaina ai ona avea ma faʻatauaina o totonu, faʻaopopo avanoa i le potu ma vaʻaia faʻateleina le maualuga o le faʻalo.

Organza

Lelei sili atu foliga-uʻuina ie ma le matte poʻo le pupula luga. E gaosia mai le silika masani ma le cotton, o nisi taimi e iai le faʻaopoopoga o le polyester.

Veli

Faʻaliliu, lamolemole ma vaivai. Faʻasalalau atoatoa ma faʻasalalauina le susulu o le la, e sili ona taua mo potu pogisa.

I le ata o loʻo i ai pupuni e faia i veli i totonu o le potumoe.

Chiffon

E eseese i se tau maualalo, ae i le taimi lava e tasi e foliga mamalu. E i ai lona matagofie matte sheen, ona o lea foliga foliga sili ona mamalu i totonu.

O a ituaiga e sili ona lauiloa i le potumoe?

Eseese filifiliga e faʻatagaina ai oe e filifili le teuteuina faʻamalama sili ona talafeagai mo totonu o lou fale.

Grid

Aoga ma agavaʻa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, oe mafai ona faia se le masani ai foliga o le faʻamalama. E faʻaaogaina le tulle net ina ia ofi le tele o moli i totonu o le potu.

Cobweb

E faia i mea e teteʻe atu i le mou atu, o lea e le leiloa ai ona foliga mai mo se umi aofaʻi o taimi. O le faʻasuatuʻu o le a avatua i le faʻamalama se foliga ofoofogia ma o se atemosifia faʻapitoa o le a nofotupu i totonu o le potu.

Timu

Le mafaamatalaina malamalama ma ea. O se mea faʻafaigata ma laei lalelei o le a suia ai le potu ma faʻaopopo ai le lalelei ma le matagofie i ai.

Faalua

O le a faʻamalosia totoʻa totonu ma avea ma ki teuteuina elemeni. O agavaʻa tuʻufaʻatasiga o faʻalua pupuni o le a faʻamamafaina le atoatoa ma maeʻa o le potu moe mamanu.

Tele tulle

A filifilia se umi, latou te amanaʻia e le gata i uiga matagofie, ae faʻapea foi i mea aoga.

Puʻupuʻu

Tulle pupuni i luga o le windowsill fausia malu i totonu o le potu, faia ia sili atu vateatea ma mama, lea e sili ona taua mo laiti potumoe.

O se umi

O lenei umi e matua talafeagai lelei mo potu tele. Pupuni e faia i le malamalama o loʻo tafe mea i luga o le faʻalo i luga o le cornice o le a faʻamamafaina ai le faʻamalama matala ma avea ai ma faʻamau o le potumoe.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe ma le faʻamalama, teuteuina i ie pupuni umi o le lanu uliuli.

Filifiliga filifiliga i sitaili eseese

O le foliga mai o le tulle o le a faʻamoemoe foi i le sitaili o loʻo faia ai le aotelega o le potu.

Provence

O le malamalama o pupuni tulle o le a faʻatagaina ai oe e faʻaopopo le agavaivai ma le vaivai malu i totonu i le Provence style. Tuʻufaʻatasia ma lanu eseʻese ma lanu, latou te ofi lelei i totonu o le potu ma faʻamalosia le faʻatauaina o ona foliga vaaia.

Faʻavae

I totonu o totonu masani, pupuni o le a avea ma talafeagai ma matagofie fofo. Tulle faia i le malamalama ma manifinifi ie ma le itiiti teuteuina o le a maua ai le potumoe o se sili sili ona foliga foliga lelei.

Ata o se potumoe masani-faiga potu moe ma faʻamalama ma tulle ie pupuni.

Aso nei

O pupuni nei e tatau ona laconic ma minimalistic. O le tele o taimi, e faʻaaogaina se veli e faʻamalama mo le teuteuina o faʻamalama, e lelei atoatoa mo se ituaiga ata i totonu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i se faʻaonapo nei sitaili ma uliuli tulle i luga o le faʻamalama.

Lanu lanu

O le lanu o pupuni e tatau ona ogatasi ma pupuni autu o le potu.

Lanu moaga

E faʻatupuina fesoʻotaʻiga ma coolness, mama ma freshness. Atoatoa mo le fausiaina malamalama, susulu totonu i totonu o se faaonapo nei Europa sitaili.

Lanu paʻepaʻe

Moni, leai se taimi lanu. Paʻepaʻe tulle i le potu foliga ea ma fou.

I le ata o loʻo i ai se faʻamalama teuteuina ma sinasina tulle ma se faʻataʻitaʻiga.

Lanu mumu

Faʻaoso mai manatu ma faʻaosofia le fiafia. I totonu o le potumoe, o lenei lanu e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete ma faʻaseʻe.

Lanu viole

Tusa lava poʻo le a le sitaili o le potu, o lenei lanu e mafai ona aumaia lona lava paʻi atu o le malamalama ma le agamalu. Lilac pupuni fausiaina le lagona o le le mamafa ma maua ai le lagona o ethereality.

Beige

O le beige tulle o le a avea ma tali masani mo se poto masani ma le toʻafilemu totonu, o le a faʻaeeina le potu i le mafanafana totonu ma faʻatonuina i le malosi lelei.

Turquoise

Faʻafilemu ma malolo. Lenei lanu fetuunai mo se filemu ma toʻafilemu malologa ma o se sili ona lelei filifiliga mo le potumoe.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se faʻamalama ma se puupuu turquoise tulle.

Lanu meamata

E manatu o se sili mafanafana, fealofani, toʻafilemu ma sili ona malamalama lanu. O pupuni lanumeamata, ma le sao o vaega, e mafai ona faigofie ona tuʻufaʻatasia ma sitaili eseese o totonu.

Lanu enaena

Faʻautauta, poto ma faʻaaloalo. Lenei lanu e sili ona lauiloa ma e masani ona maua i totonu eseese o totonu. Brown tulle o le a faʻaopopo le mafanafana ma le fale mafanafana i le potumoe.

Tufatufaina o aitia ma ata

Taʻitasi i latou faia a latou lava galuega faʻapitoa i totonu o le potumoe.

Laʻau

E le gata e mafai ona latou teuteuina le potu, ae faʻatinoina foi se mea e faʻasaʻo ai. Vertical uliuli ma paʻepaʻe pe tele-lanu laina o le a fesoasoani fausiaina foliga mai o maualuga faʻalo, ae faalava, i se isi itu, o le a faia latou maualalo, ae i le taimi lava e tasi faʻalauteleina le avanoa i le potumoe.

Lace

O le tulle-sinasina o le openwork tulle ma se ata matagofie o le a fausia ai se siosiomaga fealofani i totonu o le potumoe ma o le a saofagā i le vave malolo ma malolo.

Fugalaʻau

O se lapoʻa pe laʻititi fugalaʻau fugalaʻau e tatau ona toʻafilemu ma malu, ma sili ona taua, e tatau ona faʻamamafaina le mafanafana siʻosiʻomaga i le potumoe.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma tulle ma se fugalaʻau lolomi luga o faʻamalama.

Ma embroidery

Manaia le vevesi, faʻapologaina o faʻataʻitaʻiga ma teuteuga, teuteuina i luga o le ea tulle ie, tuʻuina pupuni ma le potu atoa se faʻalelei lalelei.

Eaves faʻaputuga filifiliga

E talafeagai ma matagofie e tautau tulle i luga o le cornice i auala 'eseʻese, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o faʻataula, tosoina, fili, Velcro poʻo fusiua, ae o filifiliga nei e faʻamau e sili ona lauiloa.

Eyelets

E faia i latou i mea eseese ma e sili ona lelei mo ia mama tuʻusaʻo. Lenei le faigata laʻasaga faʻamatalaga o le faapipiiina i le cornice, faatasi ai ma tulle, foliga matua lava.

Mama

Eseese mama, eseʻese ile lautele, foliga ma le lapoʻa, ua manatu o se sili ona talafeagai ma teuteuina auala o le faʻapipiʻi o pupuni.

Faʻamalama faʻapitoa

O faʻamalama faʻapitoa e mafai ona faʻamalosia atoatoa i pupuni matagofie o tulle.

Faʻaputuga

O pupuni faigofie tulle ma uluaʻi pupuni o le a faʻamamafaina lelei ai foliga le masani ai o le faʻamalama ma avea ai ma se mea e leʻi fuafuaina ma manaia.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma faʻamalama pupuni ma pupuni malamalama i papaʻe.

Faʻatasi ma le faitotoʻa faitotoʻa

O pupuni maaleale ma le le mamafa e fetaui lelei mo le teuteuina o se faʻamalama matala ma se faitotoʻa poletito. O se ata mama foliga foliga mama ma matagofie, e masani ona le faʻaaogaina le avanoa ma avatu i le potumoe totonu se paʻi o le matagofie.

Mansard

Taualuga pupuni o se faigata ma tulaga ese faʻamalama filifiliga filifiliga. Tulle aveina taualuga faʻamalama se sili matagofie, maeʻa foliga ma faia le potu i le pito i luga potu mafanafana.

Tuʻufaʻatasiga tulle

O se ofoofogia tuʻufaʻatasiga o vaʻalele matagofie o pupuni ma se eseʻesega faʻamalama teuteuina, aumaia tagata taʻitoʻatasi i totonu.

Lambrequin

O le tuʻufaʻatasiga o pupuni ma le malulu poʻo le vaivai lambrequin faʻatagaina oe e fausia se tulaga ese siʻosiʻomaga o le mafanafana ma matagofie aulelei i totonu o le potu.

Pupuni (pupuni pupuni)

Le filifiliga sili mo se potumoe. Manifinifi tulle ma mamafa pupuni i lau lanu e te fiafia i ai ia faʻamaeʻaina le potu ma faʻafaigofie ona taofiofia le malosi o le susulu o le la i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se tuʻufaʻatasi o pupuni ma pupuni i luga o faʻamalama.

Ie puipui a Roma

O se matagofie tuʻufaʻatasiga o pupuni a Roma ma tulle e maua ai le faʻamalama o se foliga le masani ai ma tosina mai ai le mata.

Ituaiga ie (ie moega, aluga)

Tulle e tuʻufaʻatasia foʻi ma mea e momoe ai poʻo aluga teuteu. Afai ei ai se faʻataʻitaʻiga luga o pupuni, ona mafai lea ona ogatasi ma le teuteu ie i luga o le moega.

I le ata, o se tuʻufaʻatasia o ni tulle faʻataʻitaʻi ma ie i totonu o le potumoe.

Fautuaga mo le filifilia o tulle i le potumoe

E tele fautuaga mo se filifiliga poto:

  • Ina ia fausia se siosiomaga agamalu ma malu i totonu o le potumoe, oe tatau ona faʻaaogaina sili atu le le mautonu ma malu malu pupuni e pei o beige, susu poʻo nifo nifo o nifo elefane
  • I totonu o se tamaʻi potumoe, pupuni monochromatic pupuni i moli malamalama, e aunoa ma le susulu lanu teuteu ma faʻataʻitaʻiga, o le a talafeagai.
  • Mafaufau i le malamalama o le potu. Afai o le potu o loʻo tu i le itu la, e fautuaina e piki ni pupuni tulle mai se ie lapoʻa pe o se lolomiga faʻavae.

Faletusi o ata

O tulle filifilia saʻo mo le potumoe o le a avea ma mulimuli leo i le fausiaina o le sitaili o totonu ma o le a saofagā i le potu feilafi ma fou lanu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: BI Phakathi - This carguard has no idea the food trolley (Mae 2024).