Matou teuteuina potu o tamaiti i le sitaili faa-Peretania

Pin
Send
Share
Send

I LE vasega pepe i le Igilisi faiga mo se pepe e le tatau ona sili atu ona pupula, susulu malamalama, faʻatusatusaga malosi. Mo tamaiti matutua, ua uma ona faʻatagaina, ma e oʻo lava i le tuʻufaʻatasia o faʻaiuga, le faia o faʻaiuga, ma e oʻo lava i le taimi muamua na tilotilo ai i ni feteʻenaʻiga e maua ai e mafai i totonu o le potu o talavou, aua o nei mea uma e matuaʻi faʻaalia i se suiga o tausaga.

Tala faʻasolopito i vasega pepe i le faiga a Lonetona faʻaalia lava ia muamua i meaafale. Nofoa, laulau, nofoa, sofa - o mea tuai uma na na toe faʻaleleia. Pa piliki, lolomiina i luga o ie - o mea uma foʻi ia o faʻailoga o teuteuga masani o le fale Peretania.

O ia tuʻufaʻatasiga e foaʻi atupotu a tamaiti i le faiga Igilisi a eclectic foliga, lea e faʻalauteleina e ala i le faʻaofiina o pop-art i totonu, o le eseʻesega o lanu ma ie, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻiina le sima ma piliki "aso anamua".

O ie ma ata lolomi ma le tuʻufaʻatasia o laʻau masani ma elemeni o palasitika, tioata ma uʻamea e maua ai totonu totonu se foliga faʻaonapo nei.

Lesitalaina vasega pepe i le Igilisi faiga le mafai e aunoa ma le faʻaaogaina o le fuʻa a le atunuʻu. E mafai ona maua i luga o ie, i pepa puipui, pe o se pepa lautele i luga o le puipui. O lanu o le fuʻa a Peretania e galulue faʻatasi ma le tasi i le isi ma e faigofie ona faʻaaogaina i totonu totonu.

Siaki atu vasega pepe i le faiga a Lonetona teuteuga elemeni e mafai ona liua e oʻo lava i le sili atu le manaia potu i se pupula ata mea o le a fesoasoani. O fale telefoni mumu, Teddy teddy bear, o leoleo i pulou tetele - o nei mea uma o faʻailoga o Lonetona e mafai ona faʻaaogaina i totonu i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaoga se potu telefoni e fausia ai se ofu mo lavalava, tusi ma aitema a le tagata lava ia, poʻo se lamepa.

O potu moe i potu moe, o fuʻa meataʻalo a le fuʻa a Peretania poʻo ni mea faʻafuaseʻi o ni mea taua telepotu a tamaiti i le faiga Igilisi.

Egelani o se atunuu sili ona malulu ma e masani ona puao, matagi malulu ma timuga timuga. Tusa lava pe o se aso la e mafai ona faʻafuaseʻi ona leaga ma vave ona avea ma aso timuga. O le mea lea, o le fiafia i mea mafanafana i le toto Peretania, ma vasega pepe i le faiga Igilisi tatau ona saunia ma mafanafana palanikeke, mafanafana bedspreads.

Ituaiga ie masani ona taʻimua i le fausiaina o le sitaili, ma i lenei tulaga e aoga le uaʻi atu i lapoʻa "Igilisi" lolomi - o le ata o le Tupu Tamaitai, o le fuʻa a Peretania, faʻailoga o le maota tupu, ata o Big Ben ma le Olo.

Faʻaaogaina lolomi luga o ie, oe mafai ona faʻaliliu atu soʻo se Igilisi faʻailoga iina ma vasega pepe i le faiga a Lonetona o le a le pei o isi. E le gata o le a ia avatua i le tamaititi avanoa uma mo se olaga sologa lelei ma le atinaʻeina o ona agavaʻa, ae ia fesoasoani foʻi e faʻaali lona tagata taʻitasi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Senate holds hearing on oversight of Federal Aviation Administration 07312019 (Mae 2024).