Toso mai fafo laulau: ata i totonu, ituaiga, siepi, meafaitino, fausia-i filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Lelei ma le lelei

Tulaga e lelei ai ma mea leaga o se laulau faaseʻe.

Penefitile lelei
E le faʻaleagaina totonu, ona o le potu e foliga mai e sili atu le lautele.O sea ituaiga fausaga e tatau ona unaʻi i totonu ina ia aua neʻi faʻalavelave ma le alu ai i luga le avanoa.
Faʻaavanoa le agavaʻa e fausia ai se faʻaopopo galuega vaega.Le mafai ona toe faʻafoʻi mai faʻataʻitaʻiga i se isi potu.
O nei oloa e talafeagai ma faʻatuatuaina.

Eseese o laulau e toso ese mai

E tele ni faʻataʻitaʻiga ma ni ituaiga foliga mamanu ma se ata.

Tusitusiga

O se elemene aoga tele meaafale, lea e le gata ofi faʻaletino i le siʻosiʻomaga, ae mafai ai foi ona e agavaʻa faʻatulagaina le gaioiga galue. O le kesi tosoina i fafo i ai sili faʻatuatuaina auala, lea e maua ai talafeagai faʻaaoga i aso uma.

Transformer

Eseese i ituaiga eseese, eseʻese filifiliga faʻavae ma alualu i luma gaioiga e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le tau o meafale meafale.

Komepiuta

Ona o le elemeni mafai ona feaveaʻi, o se faʻaopopo vaʻalele galuega poʻo avanoa mo se piano poʻo se komepiuta feaveaʻi, e foliga mai e fausia ai se matua puʻupuʻu ma lelei faʻalelei mamanu e le faʻaaluina tele avanoa avanoa.

'Aiga

Faatasi ai ma le fesoasoani a se ergonomic vaaia module, oe le mafai ona faia na o totonu lelei lelei, ae ia aloese foi mai le faʻapipiʻiina o taumafataga tele.

O loʻo faʻaalia i le ata se laulau 'ai umi i totonu o se umukuka faʻaonapo.

Tuʻufaʻatasia ma meaafale

E tuʻufaʻatasia ni gaioiga, e mafai ona faʻaititia ai le tau o le faʻatauina o meaafale eseese.

Faʻataʻitaʻiga o laulau fausia i meaafale

Filifiliga taʻutaʻua mo fausia-i toso-mai faʻataʻitaʻiga.

Moega

O le moega malolo ma se tosoina i fafo o le pito i lalo o se tali aoga sili ona aoga i totonu e ofi atoatoa i totonu o le potu o se tamaititi aoga. A faʻatauina lenei faʻataʻitaʻiga, oe tatau ona mafaufau i le aofaʻi lava o avanoa avanoa mo le sologa lelei o le laulau.

Kapoti

O le mea e mafai ona toe aveʻese galuega, natia i le modular kapeneta, o se sili ona aoga fasi meaafale. O ia oloa mafai ona i ai uma angular ma tuʻufaʻatasia mamanu.

Fata

Faatasi ai ma le fesoasoani a sea ituaiga vavai, manaia ma puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga, oe mafai ona faʻaaoga avanoa talafeagai ma faigofie fuafua mea uma manaʻomia i le tasi nofoaga.

Nofoa

Ona o le i ai faʻatasi o ia mea atoa meaafale meaafale pei o se nofoa faʻanofonofou ma se retractable laulau, o lenei fesuiaʻi foliga mamanu o le a avatua i totonu multifunctionality ma i le taimi lava e tasi matagofie.

Maʻa maa

E manatu o se tali talafeagai, pe a gaugau foliga sili ona lelei, ma a faʻalauteleina o se lapoʻa ma matua potu i luga o vae mautu.

Seti umukuka

O le laulau i luga o taʻiala tioata, fausia i luma o le umukuka, o le a faʻatumuina lelei totonu o se tamaʻi umukuka e aunoa ma le soʻona tele o le avanoa. Ona o totoga faʻatuatuaina, o lenei vaega e seʻe sologa lelei, lemu ma aunoa ma se pisapisao.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se tamaʻi laulau i luga o le umukuka.

Motu

Lenei mamanu ma le retractable underframe e le gata atoatoa ogatasi ma le ata o le potu atoa, ae mafai ai foi ona e faʻatulagaina se talafeagai tipiina luga, o se galuega, 'ai' aʻai mo le aiga atoa, poʻo se faʻaputuga vaʻaiga.

Pa fata

E tosoina i fafo na o pe a manaʻomia, ona faigofie ai lea ona lafi i tua, ma le faʻaletonu ai le avanoa o le potu. Ona o le faasee faasee auala, o le pito i luga o le pa ua faaumiumi, maua ai isi nofoa.

Sofa

O le tuʻufaʻatasia o nei meaafale e lua e sili ona lauiloa ma manaʻomia. E mafai ona tuʻu le laulau e eseese ituaiga ma foliga ile faʻasoopoga ole sofa, a le ole itu taumatau poʻo le agavale.

Nofoaga umukuka

Fausaga feaveaʻi, ona o ni togafiti faigofie, faʻatagaina oe e faʻaauupegaina atoa le potu ma i le taimi e tasi e aumaia se fou i le ata masani.

Fomu o toso-mai laulau

O le vaʻaiga vaʻaia o le avanoa atoa e faʻamoemoe i le filifiliga o fomu.

  • Lapoʻa Ona o le leai o se maʻai tulimanu, o le lapotopoto foliga e mafai ai ona e faia se mafanafana ma sili ona mafanafana siosiomaga.
  • Tafafa. E agavaʻa ma lelei mo soʻo se fofo i totonu. O le faʻataʻitaʻi faʻatusa vaʻai faʻalelei fetuunai le tele o le potu ma faia le tele o lona eria.
  • Oval. Eseesega i se vaʻaiga faʻamamaina foliga, maua ai le siʻosiʻomaga se mautinoa matagofie ma stateliness.
  • Angular E i ai le tele lelei tulaga lelei ma, ona o lona angular faatulagaga, ave sili laitiiti avanoa pe a faatusatusa i isi oloa.
  • Le masani mamanu. Uluaʻi faʻamaumauga faʻafoliga ma foliga faigata ma le masani ai e fausia ai se mamanu tulaga ese ma tulaga ese.

I le ata o loʻo i ai se tamai umukuka i moli lanu ma se oval toso mai fafo laulau i papaʻe.

O se pepa faʻapitoa e faʻaopopoina ai ni lanu fou i totonu ma setiina ai se lagona mautinoa.

I totonu o le ata o loʻo i ai se lauitiiti faʻatafafatafaʻi faʻafetaui laulau i totonu o le umukuka.

Lisi mea

O ituaiga mea e masani ona faʻaaogaina:

  • Wood. O laupapa fausiaina e faʻapitoa i le siʻosiʻomaga agalelei, anagata, faʻafaigofieina ma faʻafetaui foliga vaaia o soʻo se totonu.
  • Tioata Faʻataʻitaʻiga faia i tioata agamalu agamalu, puipuia i se ata faʻapitoa, foliga mama lava, ea ma vaʻaia e le avea avega le tulaga.

I le ata o loʻo iai le umukuka ma se laulau e faʻaseʻe solo e faia i laupapa.

Ata i totonu

Ata o tosoina i fafo laulau i totonu o nofoaga.

Umukuka

Faʻafetai i lenei vaʻaiga tisaini vaifofo, ua foliga mai e agavaʻa faʻalelei le umukuka avanoa ma faʻateleina le avanoa faʻaaogaina.

Potu malolo

I totonu o le potu malolo, e mafai ona i ai se toso toso i fafo, e le gata o se aitema e manaʻomia, ae o se mea teuteu potu teuteu tino. Faʻataʻitaʻiga laupapa masani, tioata laʻitiiti, palasitika poʻo oloa uʻamea ma foliga e le masani ai ma faʻavaeina, o fata fau fale e faʻatutu i fata, nofoa faʻataʻavalevale poʻo ni ottomans o le a avea ma mea aoga tele i le fale.

Tamaiti

O le retractable puʻupu mamanu o le a faʻasaʻolotoina tele avanoa i le vasega pepe, lea e mafai ona faʻatinoina ma isi sili atu lautele aitema poʻo tuʻu fua ma maua ai le potu avanoa faaopoopo.

I le ata o loʻo i ai se kesi toso mai fafo e teu i lalo o le moega i le vasega pepe mo ni tamaiti se toalua.

Kapeneta

O nei fesuiaʻiga laulau maua ai se avanoa e faʻavasega ai se talafeagai nofoaga faigaluega i soʻo se tulimanu ma faigofie ai ona suia fale tetele faʻatulagaina fausaga.

I le ata, totonu o le ofisa ma le puipui retractable laulau i le enaena paolo.

Fale poletito

O ia oloa, aemaise lava totoga ofi i le poletito avanoa. O le faʻaseʻe atu i fafo poʻo le gaugauina o fale e lelei atoatoa e oʻo lava i se laʻititi laʻititi ma faʻatagaina oe e faʻatulaga se 'aiga lelei, nofoaga e galue ai pe na o se mea e teuteu ai meaafale.

Potumoe

E le masalomia lava o papamaa e mafai ona toe faʻafouina e avea ma mea e faʻaopoopo i totonu ma e le masani ai. E mafai ona faʻapipiʻiina i latou i totonu o le pa, ma faʻatupuina ai le le faʻailoaina o foliga mai e pei o se pa poʻo seʻeese mai fafo o soʻo se meaafale, lea o le a sili ona talafeagai mo tamaʻi potu moe.

Faletusi o ata

O le tosoina i fafo o le laulau o se puʻupuʻu, ae i le taimi e tasi, o se matua lava avanoa potu, lea e faʻatagaina ai le gata i le sefeina aoga avanoa, ae faʻapea foi ona fausiaina se laconic ma sili ona manaia foliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: UHU LAULAU - Catch and Cook - Spearfishing Hawaii (Mae 2024).