Stereoscopic pepa puipui: ituaiga, mamanu aitia, volumetric pepa puipui i totonu, faapipiiina

Pin
Send
Share
Send

O le a lena?

Stereoscopic wallpaper o ni puipui puipui ma se ata e tolu itu, o se auala sili ona aoga o le teuteuina o puipui. O se faʻataʻitaʻiga mafai ona tusia i le leo leo pe a faʻataʻamilomiloina e fausia ai le tala faʻatusa o le loloto faatofuina.

O le ufiufi o se ata lea e faʻaoga ai le ata i ni isi vaega, mai le pogisa i le malamalama. O la matou vaʻai vaʻai "tulei" lanu pogisa i tua, ma moli malamalama, i se isi itu, o loʻo vaʻaia i le taimi muamua, o lea, i le ata atoa tatou vaʻaia ai se 3D ata talafeagai. O loʻo faʻatinoina le gaosiga e ala i le faʻaaogaina o masini komepiuta ma le tele o vaega o le vali vali.

Vaega:

O le autu vaega o stereoscopic pepa puipui o le vaʻaia aafiaga, lea e maua e le peculiarities o le vaʻaiga o faʻamatalaga e le mata o le tagata ma se faʻapitoa auala o ata. Uma le matagofie ma le vaʻaiga vaʻaiga o le ata e vaʻaia na o se mamao, ae a vaʻaia ma le totoa, o le ata o le a masani ma mafolafola.

I le ata o loʻo i ai voluminous 3D photomurals ma dandelions i totonu o le potu malolo.

Lelei ma le lelei

O le teuteuina i puipui puipui ose ata e sili ona manaia, ae le talafeagai mo potu uma.

leleiMinus
Faʻaopoopo vaʻaia le vaega o le potuLe talafeagai mo le faʻaumaina o se tamai potu
Tetee i le susulu o le laTau maualuga
Malu teteeE manaʻomia se puipui mafolafola atoatoa
Le agavaʻa e faʻaoga ai se ataAfai ua faʻaleagaina, e le mafai ona toe faʻaleleia le ata

Ituaiga o stereoscopic pepa puipui

Panoramic

O le pepa puipui Stereoscopic ma se ata lautele e mafai ona teuteuina ai ni puipui o se potu. O lapisi e lapoʻa tele nai lo pepa puipui masani ma mafai ona oʻo i le 10 mita, lea e mafai ai ona fai e aunoa ma soʻoga ma maua ai se ata atoatoa. O le teuteuina o nisi puipui i le taimi e tasi o le a fesoasoani e faʻaalu "faatofu" i le siʻosiʻomaga o se moni foliga.

Fluorescent

Stereoscopic fluorescent pepa puipui o loʻo i ai se pauta faʻapitoa e susulu i le pogisa i lalo o le aʻafiaga o ultraviolet lamepa. O le tusiina ma le valivali efuefu o loʻo faʻaogaina i se tapoleni ua uma ona saunia. O lenei metotia o teuteuga o le a foliga manaia i le potumoe ma le potu a tamaiti.

I totonu o le ata i totonu o le potu moe, o pupuni pepa puipui o loʻo tu i luga o le puipui ma le faʻalo.

TAITAIINA

Stereoscopic wallpaper o loʻo faʻaauupegaina i totonu o le LED o loʻo fausia ai se faʻataʻitaʻiga, lea e mafai ona suia. O ia pepa puipui e avea foi ma moli uila faʻaopoopo ma o loʻo puleaina le faʻaaogaina o le remote control. O le ufiufi e i ai le taugata tau ma e maaleale.

Tuʻua

Laititi-faatulagaga stereoscopic wallpaper e taua nofofua, o ia canvases e sili atu faʻaaogaina o teuteuga pei o atavali po o panels ma na teuteuina vaega o le puipui. Nofofua canvases mafai ona faʻavasega pe teuteuina le puipui o se fresco.

Geometric

Geometric stereoscopic pepa puipui e masani ona faʻaaoga faʻatasi ma faʻamaumauga faigofie, a leai o totonu o le potu e ono lamatia ai le soʻona soona mamafa. O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻamaeʻaina o se tasi o puipui.

I totonu o potu

Mo potu malolo

O le hall o le nofoaga o le sili ona masani ona nofo ai i le fale, o meaafale ma teuteuga i totonu e tatau ona mafanafana, ae i le taimi lava e tasi e te gafatia sili atu totoa aitia nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, i le potumoe. I totonu o le potu malolo, panoramic stereoscopic wallpaper, susulu lanu ma atavali ma se eseʻese amio o le a foliga talafeagai.

Mo umukuka

Stereoscopic pepa puipui i le umukuka tatau ona fesoasoani i le manaia talanoaga ma 'ai. Ina ia faia lenei mea, oe mafai ona faʻaaoga suamalie ma susulu lanu, e le tatau ona latou faʻamalosi, ae aulelei. Mo teuteuga puipui, ata o fualaʻau pula poʻo fua, o se matagofie laufanua vaʻaia poʻo se gataifale autu e atoatoa.

Mo potumoe

O se ata mo se potumoe e mafai ona faʻafilemuina, faʻaosofia, faʻaipoipo, pe le mautonu, ae le faʻasaua. E tatau ona toʻafimalie i totonu o le potumoe, o iinei e maua ai e le tagata le malosi ma aveʻesea le vaivai, o le ea e tatau ona fesoasoani i lenei.

I le ata, o le faʻaleoga puipui i totonu o le potumoe teuteuina i pepa puipui e fausia ai se susulu aafiaga.

Mo potu a tamaiti

Stereoscopic pepa puipui o se moni maua mo le potu a tamaiti. O tagata e sili ona fiafia iai mai katuni ma tala faʻasolopito ua avea ma mea moni, ma o le potu e tai pei o se lalolagi faʻataulaitu. I lenei auala, oe mafai ona fesoasoani i lau tama tupu i se auala taʻalo.

I le auala savali

I tamaʻi auala, stereoscopic pepa faʻapipiʻi ma vaaiga o le a fesoasoani faʻateleina le avanoa, o lenei metotia ua lauiloa e tagata mamanu ma galue le atoatoa.

Tufatufaina o aitia ma ata

Fugalaʻau

Masani a masani ituaiga o mamanu mo pepa puipui. Ae o le stereoscopic pepa puipui, o le ata mafai ona feʻilafi ma fou lanu, o le sitaili o le ata o le a faʻailoa atu ai le lagona o le fale ma fausia ai le manaʻoga lagona, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lotus fugalaau ei ai le faʻafilemuina ma faʻamalieina aafiaga, ma le rosa, faʻalagolago i le lanu ma le fuga, o le a faʻatusalia le naunau poʻo le mama.

Natura

Stereoscopic pepa puipui atonu o le sili auala e faʻateleina ai le matagofie o le natura, o se tolu-itu foliga faʻatagaina oe e faʻatofuina atoa oe lava i le siʻosiʻomaga o se vaomatua ofe, avea i le amataga o se le gataʻu fanua pe lagona le malosi o le sami. O fugalaʻau laʻau poʻo se laʻau o le ola e te mafaufau ai i le aulelei ma faʻasolosolo ese ai mai faʻafitauli masani.

Faailoga ma hieroglyphs

Eseese hieroglyphs poʻo faʻailoga e fausia ai se siosiomaga moni. Lenei ituaiga o faʻataʻitaʻiga o le a foliga lelei i Iapani, ituaiga ma aso nei sitaili.

Laumua

O le vaʻai i le taulaga tele e mafai ona faʻaosofia ai pe, i se isi itu, faʻafilemu. O se ata lautele o se olaola taulaga o se sili lelei filifiliga mo se lalelei loft poʻo le maualuga-tech potu malolo. Vaʻaiga o Venise poʻo Pale, i se isi itu, aumai se lagona faʻafiafia ma o le a foliga lelei i le potumoe poʻo le umukuka.

Fale ma fausiaina

O fausaga auala ma fale maualuluga e faʻatatau i le faiga o se taulaga tele. O se tasi o puipui, teuteuina i le stereoscopic pepa puipui o loʻo faʻaalia ai faʻasitepu poʻo se auala faʻaofuofu, o le a faʻatasi lelei i le fausiaina o loft taulaga.

I le ata, o le pepa puipui ma le ata o le auala laupapa faʻalauteleina le avanoa.

Geometry

Faigofie pe faigofie geometric foliga ma se tolu-itu aafiaga e talafeagai mo teuteuina i eseese itu. O lanu taofiofia e talafeagai mo le teuteuina o Scandinavian ma minimalist mamanu, pogisa ma tele-lanu ata o le a teuteuina ai hi-tech ma aso nei sitaili.

Faʻalavelave

O se sili ona faʻaonapo nei auala o teuteuga i totonu. Abstraction e talafeagai mo teuteuina se ofisa, potu a tamaiti poʻo le potu malolo. O le mananaia tisaini e faʻatumuina e minimalistic meaafale ma foliga saʻo.

Manu ma Manulele

O manu talafeagai ma manulele o le a avea ma lelei fofo mo teuteuina se potu o tamaiti poʻo se faʻaonapo nei potu malolo mamanu. O le natura o le ata mafai ona aulelei, matagofie ma lona matagofie, faʻasauā pe faʻasauā. A filifilia se manu mo se faapitoa totonu, lenei tatau ona amanaʻia.

Agelu

E foliga mai o ia mea mananaia aulelei e ono avea ma mea teuteuina mo le matua eseʻese lava o faʻatusa auala. O le ata e mafai ona faʻaalia i le anime, vintage poʻo le style masani.

Manatu ata i sitaili eseese

Masani

E masani lava, i le masani faiga, photowall-pepa, susulu lanu ma voluminous tetele ata e le faʻaaogaina. Stereoscopic pepa puipui faia masani potu mamanu i se isi tulaga. O puipui e mafai ona faʻaalia ai matagofie aamu anamua, tele stucco moʻi, poʻo se moni fresco.

Faiga faʻaonapo nei

Mo totonu totonu ma se ata faʻaonapo nei, e tele atu filifiliga o le a foliga feololo. O le ata e mafai ona moni, moomooga poʻo puʻeina ma faʻapipiʻi i se faʻaleoga puipui poʻo ni nai taimi e tasi.

Provence

Provence stereoscopic totonu pepa puipui e tatau ona faʻailoa atu le siʻosiʻomaga o Farani laufanua, lona matagofie ma le matagofie o le natura. O se ata o fanua lavender poʻo se ata lapoʻa o se tamaʻi teufugalaʻau o le a teuteuina le puipui o se potu malolo poʻo se umukuka mafanafana.

Maualuga

O le taulaga o le a teuteuina ma stereoscopic wallpaper o loʻo faʻaalia ai taulaga tetele, alalaupapa, piliki poʻo sima puipui. O le ata o le a foliga tutusa lelei lelei i le lanu ma i uliuli ma paʻepaʻe.

Tekonolosi maualuga

O le aulelei taʻiala e le iloga i le tele o auiliiliga ma susulu elemeni. O totonu e ultra-faʻaonapo nei ma sili ona aoga. Stereoscopic pepa puipui o le a avea ma se faʻatauaina mea o le potu. O se ata i le tulaga o le pa malepeina i ni fasi lapisi, tosoina poʻo se vaʻaia vaʻaia o le lagi o le a faʻamalosia lelei le maualuga-tech totonu.

Ia faʻalautele le avanoa

Wall mural o se lauiloa ma aoga auala e faʻateleina ai le vaʻai vaʻaia o se potu. O le volumetric foliga e vaʻaia e matou moni, ma faia ai le lagona o le faʻaauau o le potu i fafo atu o le puipui. Peitai, stereoscopic wallpaper o le a le maua ai le manaʻoga aafiaga i totonu o se laʻititi potu, talu ai mai se mamao vavalalata o le ata o se masani masani ata tusi.

Vaega o faʻaoga i luga o le faʻalo

Stereoscopic pepa puipui mafai ona faʻaaogaina e le gata mo puipui, o le faʻalo mafai foi ona avea ma autu autu o le faʻatauaina i le ata o se fale mautotogi. O se ata tolu-itu e mafai ona faʻateleina ai le maualuga o le faʻalo ma se ata vaaia. Fluorescent ma LED wallpapers o le a foliga manaia, i lenei auala oe mafai ona teuteuina se potu o tamaiti po o le potumoe.

Faʻafefea ona kelu?

O le fea kelu e tatau ona e filifilia?

E tele ituaiga o stereoscopic wallpaper. Sili atu tonu, latou mafai ona i ai eseese faavae, pepa, leai-lalaga, polyester, ie, vinyl poʻo oe lava pipiʻi ata tifaga. A filifilia se faʻapipiʻi, oe manaʻomia le amanaʻia o lenei ma ave le tasi e fetaui ma lenei ituaiga faʻapitoa.

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga

Faʻapipiʻi stereoscopically pepa puipui e le manaʻomia ni faʻapitoa tomai, ae o le a le faigofie ona "feagai" ma ia lava. Ina ia maua se faʻaiuga lelei, e tatau ona faʻapipiʻia ia fale teu oloa ma le saʻo faʻapitoa, o le faʻaletonu laititi e faʻaleagaina ai le ata atoa.

  1. Ae e te leʻi faapipiiina pepa puipui stereoscopic, oe tatau ona saunia se mafolafola luga o puipui po o faʻalo. Mo lenei, o se tulaga faʻamasani palasitika ma primer faʻasologa o loʻo faia.
  2. Saunia tapoleni i le faʻasologa o faʻapipiʻi. Afai e faʻaaoga se kelu vave mago, o le a faʻafaigofieina ai le galuega.
  3. Ae e te leʻi amata faʻapipiʻiina, e tatau ona e faia se faʻailoga, o lona uiga, tusi se laina tu i luga o le puipui. Lenei o le a taofia ai le tapoleni mai "lofituina".
  4. O le kelu e naʻo le puipui e faʻaoga i ai le kelu. Ona faʻapipiʻi lea o le ie ma faʻasolo mai luga i lalo.

Aua neʻi galo e uiga i le taua o le tuʻu eseʻeseina o le potu mai iisi.

Vitio aʻoaʻoga

Fautuaga mo le filifilia

  • Pe a filifilia, e tatau ona manatuaina o lenei ata o le a vaʻaia pea mo le tele o tausaga, e tatau ona fausiaina ai le sili atu mafanafana siʻosiʻomaga, ae le o se faʻavaea filifiliga.
  • E tatau ona manatuaina o le stereoscopic aafiaga e vaʻaia mai se mamao, o lea e le o le tali sili lea mo le teuteuina o se tamai potu.
  • O le ata e tatau ona faʻatusatusa i le sitaili o totonu ma ia ogatasi ma fasi meaafale.
  • E fautuaina foi le mafaufau i le mafaufau i le malamalama o lanu ma ata, o faiga sauā ma isi lanu e mafai ona aʻafia ai lagona o le tagata i le fesoʻotaʻi pea.

O le ata faʻaalia stereoscopic pepa puipui ma le tolu-dimensional foliga o fugalaʻau.

Faʻamama ma tausi tulafono

Faʻatumauina le tumama i totonu o le fale e le faigata, stereoscopic wallpaper e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa, ae o loʻo i ai lava ni nuances.

  • O le pito i luga mafai ona soloiese ma se ie susu,
  • Mo le faʻamamaina masani, e mafai ona e faʻaaogaina se ie mago
  • E mafai ona e faʻaogaina se tagata e le ova i le vailaʻau e aveese le pisia.
  • Aua le faʻaaogaina le susulu masani. E faia lenei mea pe a manaʻomia, e le sili atu ile tasi ile masina.

Faletusi o ata

Stereoscopic pepa puipui o se ofoofogia ituaiga o teuteuga, o le potu o le a ese mai le masani faʻafouina ma o le a mauaina taʻitoʻatasi. Faʻapea foi, stereoscopic wallpaper o le a avea ma lelei filifiliga mo se potu o tamaiti, faia totonu totonu susulu ma lanu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: No 3D Glasses Required - Amazing 3D Stereoscopic Images (Mae 2024).