Fuafuaina o se laʻititi Khrushchev mo se aiga ma se tamaititi

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le fale mautotogi Moscow o loʻo tu luga o le fogafale 5. O se fale i se aiga faʻauo o le toʻatolu: o se ulugaliʻi 50-tausaga le matua ma se ataliʻi. E le manaʻo le au e ana le latou nofoaga masani e nonofo ai, o lea na latou filifili ai e teu tupe i le toe faʻaleleia o tulaga nai lo le faʻatauina o se fale fou. Na mafai e le tisaini Valenitina Saveskul ona faʻalelei atili totonu totonu i totonu.

Faatulagaga

O le vaega o le tolu-potu Khrushchev o le 60 sq.m. I se taimi muamua atu, i le potu o le ataliʻi, sa i ai se pusatu tuʻufaʻatasiga sa fai ma potu teu oloa. Ina ia e alu i totonu, oe tatau ona talepe le le faalauaiteleina o le tamaititi. I le taimi nei, nai lo le potu e teu ai meaʻai, o se potu e fai ai ofu e faʻaauupegaina i se isi faitotoʻa e ulufale ai mai le potu malolo. O le faletaele na tuua tuʻufaʻatasia, o le vaega o le umukuka ma isi potu e leʻi suia.

Umukuka

Na faʻamatalaina e le tisaini le faiga o totonu e pei o le neoclassical ma le paʻi i ai o le art deco ma le English style. Mo le mamanu o le tamai umukuka, moli malamalama na faʻaaogaina: lanumoana, paʻepaʻe ma mafanafana laʻau. Ina ia ofi uma ipu, o pusa puipui na fuafuaina e oʻo i le faʻalo. O le countertops faʻataʻitaʻi sima, ma le tele-lanu tali faʻapipiʻi aumaia faʻatasi lanu uma na faʻaaogaina.

O le foloa e ufiufi i laupapa aluna ma varnished. O se tasi o fualaʻau e avea o se tamaʻi laulau 'ai. I luga atu o fata ma aitema mai le aoina a le matai: vali laupapa, gzhel, faʻatusa. O le pupuni auro e le gata e faʻailogaina le fesuiaʻiga mai le auala i le umukuka, ae faʻapena foi ona nana le fata faʻapipiʻi ma mea faʻamanatu.

Potu malolo

O le potu tele e vaevaeina i ni vaega aoga. E fiafia le toʻalua a le tagata faʻatau e fai lana meaai i le laulau faataamilo. O nofoa o le SAMI Calligaris i le sinapi ma lanu moana e faʻatulagaina ai le lagona mo le potu atoa ma mea e susulu. O se faʻata i totonu o se ata ua vaneina e faʻalauteleina ai le potu e ala i le faʻaali atu o le malamalama masani.

I le itu taumatau o le faʻamalama o se mea lilo anamua mai le faʻaiuga o le 19 seneturi. Na toe faʻaleleia, o le tapuni na lipea ma vali i se paolo pogisa. O le ofisa faalilolilo e avea o se nofoaga faigaluega mo le tagata nofoia fale.

O le isi eria e vavaeeseina e se sofa lanumoana vaivai, lea e mafai ai ona e malolo ma matamata TV fausia i totonu o fata mai IKEA. O tusi ma faʻaputuga tupe e tuʻuina i luga o fata.

Faʻafetai i le tele o moli moli, o le potu malolo foliga sili atu lautele. Moli e maua mai i tamaʻi moli moli, puipui puipui ma moli fola.

Sa faia foi i totonu o le potu se tulimanu lelei e faitau ai tusi. O se nofoa faʻatofilima i le sitaili o le 60s, faʻavasegaina aiga ata ma malamalama auro fausiaina se lagona o le mafanafana ma le mafanafana fale.

Potumoe

O le vaega o le potu a matua e 6 sikuea mita, ae le faʻatagaina lenei mea ona teuteuina puipui i lanu vaitusi-lanumoana. O le potumoe o loʻo tu i le itu i saute ma e lava moli iinei. O pupuni o faʻamalama e teuteuina i pepa puipui faʻataʻitaʻi, ma le faʻamalama e teuteuina i pupuni susulu malamalama.

Na faʻamanuiaina e le aliʻi mamanu se togafiti faʻapolofesa: ina ia foliga mai e le lapoʻa tele le moega, na ia vaeluaina i ni lanu se lua. E naʻo se vaega e ufiufi ai le moega ile lanumoana, pei ona masani ile potumoe a papalagi.

O le Alcantara headboard nofoia le pa atoa: o lenei metotia mafai ai ona le vaeluaina le avanoa i ni vaega, ona o se tasi o utupoto fausia ai se niche e le mafai ona aveʻesea. O loʻo i ai le system storage i lalo o le moega, ma i le itu taumatau o le faitotoʻa o loʻo papaʻe ai ni ofu e teu ai e tagata faʻatau ofu masani. O meaafale uma e faʻatumuina i vae, e fai ai se tamaʻi potu vaʻai tele atu.

Potu o tamaiti

O le potu a le ataliʻi, teuteuina i papaʻe ma lanu paʻepaʻe, o loʻo iai se potu galue ma se avanoa avanoa mo tusi ma tusi aʻoga. O le autu faʻaaliga o le potu o se maualuga podium moega. Lalo o loʻo i totonu ni potu faʻataʻitaʻi e 60 cm le loloto O le sitepu o loʻo tu i le agavale.

Faletaele

O le faʻataʻatiaga o le faletaele tuʻufaʻatasi e leʻi suia, ae o mea fou ma paipa na faʻatau. O le faletaele e faʻapipiʻiina i ni maʻa tetele turquoise mai Kerama Marazzi. O le vaega taele o loʻo faʻamalamalamaina i fugalaʻau soa tile.

Faapaologa

A teuteuina le alatele, na tuliloaina e le tisaini le sini autu: ia mama le avanoa i le avanoa pogisa ma sili atu ona faʻafeiloaʻi. O le galuega na faʻamanuiaina i le fou lanumoana pepa puipui, faʻata ma matagofie paepae faitotoʻa ma matte faʻamalama. Pusa i luga o se matagofie matagofie faʻamafanafana avea o se nofoaga mo le teuina ki, ma tagata e ona tuʻuina seevae mo tagata asiasi i wicker pusa.

O le mezzanine i le alatele ua toefaʻailogaina, ma i le niche o loʻo i ai se kapoti kapoti. O siliva 'apamemea tuai i autafa o le faʻata Venetian i le taimi muamua na foliga mamafa tele i le tagata faʻatau, ae i totonu na maeʻa totonu na avea ma ana teuteuga taua.

O le pule o le fale mautotogi matauina o le iuga i totonu na faʻamalieina atoa mea na ia faʻamoemoeina, ma faʻapena foi mo lana tane. O le Khrushchev faʻafouina ua avea atili sili lelei, taugata ma mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nikita Khrushchev The Man Behind the Missile Crisis (Mae 2024).