Feng Shui potumoe: nofoaga i luga o le katinale togi, ata ma ata

Pin
Send
Share
Send

Feng Shui tulafono

Mai le manatu o saienisi anamua, o Shen Qi malosi e tafe pea i le vanimonimo. E leai se mea e tatau ona faʻalavelave i nei galu, talu ai o le le lelei o le malosi o Sha e faʻaputuputu i nofoaga o le le mautonu, e aʻafia ai le soifua manuia, aiga, ma le itu tau tupe. O le galuega o le feng shui o le faʻatonutonuina o le malosi i le itu saʻo ma le fesoasoani a se faʻalapotopotoga atamai o le vaʻai avanoa

Sei o tatou vaʻavaʻai atu i nai autu manatu o le a fesoasoani ia oe e malamalama atili ai i talitonuga anamua a Saina:

  • Feng Shui e le o se seti o fautuaga pe faʻafefea ona tuʻu lelei meaafale i le "sone o le tamaoaiga", "alofa" ma le "soifua maloloina". Saienisi e faʻavae i luga o le sailiga mo lalelei ma le fealofani.
  • Muamua lava, o le Feng Shui potumoe tatau ona mama. Lamepa ma fata e leai se efuefu, faʻamalama leai ni laina ma faʻata, fola fufulua - o se faamaoniga o le filemu ma le fealofani.
  • Amulet ma talismans e leai se mea e fai i aʻoaʻoga masani a le feng shui, o lea e le fautuaina ai e faʻapipiʻi le potu malolo i tioata, tupe siliva ma faʻatusa.
  • O feng shui polokalame e sauniuni e fai e le aoga pe a fai e faʻaoga e aunoa ma le amanaʻia o uiga o le fale ma le natura o ona tagata. Chi malosi e i ai se aafiaga lelei i se tagata pe afai o ia lava ia maumauaʻi e suia mo le sili atu.

Filifiliga lanu

O le lanu lanu i totonu o le potumoe Feng Shui ua filifilia e amanaʻia le tofo ma le soifua manuia o lē ana. Mo se tagata e leai ni ona faʻafitauli i le moe, e sili le tuʻuina atu o le fiafia i lanu malamalama mafanafana: beige, creamy, piniki. O le teuteuga autu o le potumoe - pepa puipui poʻo le vali lanu - e tatau ona tumau i le le faʻaituau. I nai aofaiga laiti, susulu faʻaaliga o le Yang malosi e taliaina: samasama, moli ma lanumeamata lanumeamata. E mafai ona aofia ai aluga, kapeta, ma mea e momoe ai.

Afai o se ulugaliʻi faʻaipoipo e manaʻomia le toe faʻafoʻi o le alofa ma le tuinanau, Feng Shui tagata faʻatalanoa fautuaina e faʻaaoga se ie moega ma pupuni i mumu poʻo burgundy.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe i lanu o le pastel mo se tagata e le masani ona le maua se moe ma ala aʻe e faʻafouina ma malosi.

O le lanu o le potumoe feng shui aafia ai tagata i auala eseese. O i latou e momoe lemu, e masani ona ala aʻe ma fai miti faʻalagona, e fautuaina e faʻatumauina totonu totonu i leo malulu o le Yin malosi: efuefu-Vaioleti, lilac, lanumeamata lanumeamata. Faʻatagaina foi e lanumoana ma e oʻo foi i le uliuli - e talitonu e mitiia le le aoga ma puipuia le fale, ae o se pogisa totonu e le talafeagai mo tagata popole ma faʻanoanoa.

Mo i latou e mananaʻo e faʻaleleia atili lo latou soifua maloloina, ua fautuaina le aliʻi Feng Shui e teuteu le potumoe i paolo uamea - paʻepaʻe, efuefu, auro.

Faatulagaina o meaafale

O le ogatotonu nofoaga i soʻo se potumoe o le moega:

  • E sili pe a fai e gaosia mai mea masani.
  • I Feng Shui, o le avanoa i lalo e tatau ona tuʻu avanoa ina ia mafai ai ona faʻasolosolo saoloto le malosi lelei.
  • Afai o le potu e faʻasoa e ni tagata se toʻalua, o le auala i le mea e moe ai e le tatau ona faigata mo ia uma.
  • Ina ia lagona le saogalemu, ua fautuaina e tuu le ulu o le moega i le puipui. Masini tetele, kapoti ma fata e le tatau ona tuʻuina i luga aʻe.
  • Afai e faʻatonu le tagata moe i lona ulu agai i le faʻamalama, oe tatau ona faʻaititia le le lelei aʻafiaga o le avanoa lautele ma tautau pupuni uliuli.

E manaʻomia lava meaafale (moega, pusa o drawers, laulau e fai ai laei) ia i ai ni nai maʻai tulimanu mafai. Feng Shui tagata talitonu tuʻu laulau i tafatafa o moega i itu uma o le moega, talu ai, e tusa ai ma le tu masani o aʻoaʻoga anamua, o paga e tosina mai ai le laki. I ona po nei totonu, e tele potu moe teuteuina e tusa ai ma le faʻavae o le symmetry.

I le ata o loʻo i ai se potumoe, teuteuina e tusa ai ma tulafono a Feng Shui: o se mafolafola faʻalo, lapotopoto tulimanu, le faʻaituʻau lanu.

E le fautuaina e tuʻu lapisi tetele ma fata i totonu o tamaʻi potu. E le manaʻomia le i ai o se potu vateatea e faʻatulagaina ai se potumoe i Feng Shui: ua lava e faʻaititia ai le numera o aitema ma meaafale. O le mea lea, sili atu avanoa o le a aliali mai i totonu o le potu, o lona uiga o lona malosi o le a faʻaleleia atili.

I le potumoe Feng Shui, oe le tatau ona tuʻuina se tele koneteina - o le faʻagaoioia o le elemene o le Vai ono faʻaalia ia lava malosi. O le latalata i le pusaaisa e afaina ai le moe ma le ola lelei: o le pisapisao o le faamama, o le faifai pea o iʻa ma fula e le fesoasoani i le malologa ma le lelei o le moe. Ae i le iʻuga, o le pule o le potumoe na te filifilia mea uma - mo nisi tagata, o se potopotoga i totonu e vaʻaia ai se faʻafilemuina aʻafiaga.

E le gata i lea, e le fautuaina e Feng Shui le tuʻuina o se magalafu i totonu o le potumoe. O le afi Afi faʻaalia ia lava i totonu o le potu malolo, ae le masani ona talafeagai i se filemu nofoaga faʻafiafiaina.

I le ata o loʻo i ai se potu i lanu mafanafana. E ui lava i le i ai o se nofoaga faigaluega, o totonu e foliga ea ma malamalama: paolo masani, foliga le faʻalavelave ma le laʻititi o meaafale faia le potu moe mafanafana ma toʻafilemu.

Le tulaga o le potumoe i le cardinal togi

Pe a fausiaina se fale pe filifilia se fale mautotogi, Feng Shui tagata atamamai fautua mai ia uaʻi atu i manatu taua, ae o le malosi o le potumoe e tatau ona fuafuaina taʻitasi mo tagata taʻitasi.

E talitonu o le tulaga o le potumoe i le itu i matu e setiina ai oe mo se loloto mafaufauga ma lelei moe, ae afai o le ana le potu nofo na o ia, o le lagona o le tuʻulafoaʻi i le itu i matu potu mafai ona faʻateleina. Afai o le potumoe i le itu i matu sasaʻe, o le malosi Chi faʻamalosi e mafai ona taitai atu ai i le moe faʻalavelave po o le le moe. Northwest e talafeagai mo tagata mautu ma talitonuina tagata, faʻapea foʻi ma ulugaliʻi ua leva tausaga talu ona faʻaipoipo. E fesoasoani le itu i Sasaʻe e faʻamalosia pisinisi, sogasoga ma fesoasoani e fausia se galuega.

O le potu i saute sasaʻe e maua ai le malosi mo tagata atamamai e saili e faʻateleina lo latou poto. Saute e talafeagai mo natura fiafia, faʻapea foʻi ma talavou e mananaʻo e faʻamalosia la latou va fealoaʻi. O le malosi i Sisifo e lelei mo i latou o loʻo sailia le fiafia i le olaga, o lea e sili ai le le filifilia o lenei vaega e aʻea le faʻataʻavaleina apefai. O se potu o loʻo tu i sautesisifo e le lelei mo le tele o tagata: e toʻesea le soifua maloloina ma fesoasoani i foliga vaaia o le popole.

Ata o se feng shui potumoe i le itu i matu sisifo mo se faʻaaloalo ulugaliʻi.

Vaega o le faʻavasegaina

E sili ona saʻo le tuʻuina o le potumoe i le tuluʻiga o le potu - o le potu e sosoʻo ma le faitotoʻa i luma e faʻatatau i le aʻafiaga o le le lelei o le malosi. Afai e mafai, e aoga le faʻatulagaina o se nofoaga e malolo ese ai mai le faletaele ma le umukuka - o lona uiga o leo e le faʻalavelave a o moe.

Lelei pe a fai o le foliga o le potu e sikuea pe faʻatafafa. Afai o le potu ei ai se foliga le masani ai, e aoga le faʻafoliga o tulimanu i meaafale poʻo pupuni.

Avanoa le faʻaaogaina (niches, umi vaapiapi fuaitau) e le maua ai se malosi lelei. I se faʻaopopoga, o se potu savali ma faitotoʻa e lua e le talafeagai mo se potumoe Feng Shui - o lenei faʻasoaga e fesoasoani i feteʻenaʻiga masani. Ae a le maua e le au mautotogi le avanoa e filifili saoloto ai se nofoaga e moe ai, o lenei mataupu e faigofie ona foia e aunoa ma le toefausiaina: naʻo lou manavaina o le auala i se ie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe potopoto i totonu o se atunuʻu fale, o loʻo tu i le fogafale lona lua ma teuteuina i Feng Shui. O pupuni lautele e teuteuina i pupuni uliuli e faʻalelei ai le malosiaga leaga i le po.

I potu e tasi-potu, e fautuaina le tuʻu eseʻese o le potu malolo mai le potumoe ma le pupuni poʻo moli malamalama, ae e le taliaina e Feng Shui ni ofu tele i le ogatotonu o le potu.

O le mea lelei, afai o le taualuga e mafolafola ma e leai ni fausaga tetele - e tusa ai ma Feng Shui tagata atamamai, lotoa uʻamea ma fausaga e tele-maualuga puipuia le malosi mai faʻasolo saoloto, lea e mafua ai faʻafitauli tau tupe. Afai e leai se auala e foia faʻafuaseʻi ai lenei faʻafitauli, e mafai ona e puipuia le moega i se pupuni. O le vaivai mea o le a faʻamalieina ai le leaga aʻafiaga o maʻai tulimanu.

Faʻafefea ona teuteuina se potumoe: teuteu ma moli?

Feng Shui aafia ai le gata i le faʻatulagaina ma le lanu o le potumoe: e talitonuina o faʻaaoga eseese e aafia ai foi le malosi o le potu.

O se tasi o elemene autu o teuteuga, o loʻo i ai le tele o feteʻenaʻiga, o le faʻata. Tele feng shui atamamai talitonu o lenei aitema e le talafeagai i totonu o se malologa potu, aua e faʻateleina le aofaʻi o moli, o lona uiga e atagia ma faʻagaoioia malosiaga. Ae mo le tele o tagata, o se faʻaata atoa i le potumoe o se tatau. Afai e te le mafai faʻafitia, oe tatau ona filifilia se lapoʻa oloa aunoa ma tulimanu. E talitonuina o le tuʻuina o se faʻata faʻafesagaʻi o le moega poʻo luga o le faʻalo e le taliaina: tagata momoe e le tatau ona faʻaalia i totonu, ina ia aua nei leiloa lo latou malosi i le po.

Leai se nofoaga i le potumoe ma le TV, faʻapea foʻi ma le komepiuta. E sili pe a fai o le ala aʻe, e vaʻaia e se tagata se ata matagofie o tautau i luga o le puipui: fugalaʻau, laufanua e leai ni vaitafe ma vaituloto (pei ona uma ona matou taʻua, o le latalata i le vai elemeni i le potumoe e ono mataʻutia). O ata e tatau ona naʻo le faʻaalia o lagona lelei, o le mea lea, e sili ai le teʻena o atavali ma faʻalavelave faʻalenatura, o se maugamu pa poʻo se uila. E le gata i lea, e le fautuaina e Feng Shui le faʻaaogaina o ata o aiga ua maliliu e fai ma teuteuga.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se faʻata itu e le faʻaalia ai tagata momoe. O lona fausaga ua teuteuina i vaega lapopoʻa e faʻamaluluina ai foliga o le oloa. O le moega e latalata i le faʻamalama, ae i ai se maualuga laupapa ulu e lagona ai le tagata saogalemu.

O le potumoe feng shui o se nofoaga e faʻasa ona faʻaaoga teuteu e fesoʻotaʻi ma le lalolagi o manu: o tia oona, fulufulu ma paʻu o le a foliga sili atu i le potu malolo. E le o talia ni uati i totonu o le potumoe: e ui lava i le mea moni o lenei mea e faʻaaloalogia tele e Feng Shui masters, latou te le fautuaina le tuʻuina o se aofaʻi o masini uati i totonu o le potu moe. Ole maualuga ole uati fafagu puʻupuʻu e mafai ona nana. Ae i totonu o potu moe a tamaiti, o uati ma le telefoni lautele e talafeagai lelei - ma le latou fesoasoani, e aʻoaʻo ai tamaiti e faʻaeteete i le taimi.

E faʻaosofia foi fale teu fale i totonu o totonu o totonu o le Feng Shui. E talitonuina o le potu malolo e le tatau ona soona tumu i fugalaʻau: lua pe tolu fugalaʻau poʻo ulo e lava. E talitonu le au atamamai, e tofu lava le laau ma lona malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, dracaena ma ficus o loʻo faʻatusalia le manuia, o lona uiga latou te aumaia se mautu tupe maua. O Vaioleti e nafa ma le alofa, o lea na latou tuu ai i totonu o le potumoe e faʻamalosia ai fegalegaleaiga alofa i le va o ulugaliʻi, faʻapea foi ma le faʻaleleia atili o lou olaga. E le fiafia le Feng Shui i fugalaʻau faafoliga, vailaʻau ma ikebana, ona o laʻau ua maliliu e aumaia ai le leaga i totonu o le fale.

E tatau foi ona tatou talanoa e uiga i moli eseese. Malamalama masani o le filifiliga sili lea, ae a fai e laititi le la i totonu o le potu, e mafai ona faʻaaoga moli. E aoga le faʻatauina o chandeliers faigofie ma sconces ma pupuni lapoʻa. E manaʻomia le amanaʻia o le lanu vevela: lamepa ma le taua e oʻo i le 3500 Kelvin e maua ai le mafanafana mafanafana malamalama, ae e le taliaina e Feng Shui susulu susulu i le fale. I se faʻaopopoga, efuefu ma iniseti e le tatau ona faʻatagaina e aliali mai i totonu o moli: latou te aveina le leaga malosi.

Ata o se potumoe mo se tamaitai talavou. Lua masaga moli ma malamalama mafanafana nonofo i itu uma o le moega. O le pulou ulu ulu nofo faasaga i le puipui mo se lagona o le saogalemu.

O le faʻatulagaina o le potumoe e tusa ai ma faʻavae o aʻoaʻoga a Saina anamua e tele auala e tutusa ai ma le faʻavae o le ergonomics ma le saogalemu. Tele faʻataʻitaʻiga e amanaʻia le mafaufau o le tagata, o lona uiga latou te le o aunoa ma le mafaufau lelei. I se faʻaopopoga, toe teuteuina ma toe faʻafouina totonu, faʻapea foi ma le tausia o le fale mama, ei ai se aoga aafiaga i luga o se tagata, ma pe o le pe o le mulimuli i tulafono a le Feng Shui o se matua filifilia lava filifiliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Feng Shui Your Workspace For More Success u0026 Connections. Marie Diamond (Iuli 2024).