Le sela i totonu o ona po nei

Pin
Send
Share
Send

I tausaga talu ai nei, o le tulaga agaʻi i le mausali ua avea mausali faʻavaeina i totonu totonu mamanu. O le talitonuina o ona po nei sitaili o le aoga ma naturalness. Ae ui i lea, o le faʻasologa o le fiu lanu lanu faʻataʻitaʻiga na amata ona faifai malie faʻatasi ma toe fai mamanu, le faiga na toe foʻi ai. O mamanu o le Geometric na lauiloa ile seneturi talu ai, ma e leʻi toe mou ese fugalaʻau mai luga. O le mea moni, o sitaili faʻaleaganuʻu ua ola, lea variegated mamanu na masani ona faʻaaogaina. O le pa foliga foliga fou ma fatufatuaʻi i soʻo se totonu. E i ai le tulaga ese meatotino o le faia o meaafale sili atu taugata, e fesoasoani lelei i le paketi faʻaleleia. E i ai le tele o fesuiaiga o mamanu mai laina vaʻavaʻai i itu taumatau, ma i nisi atunuʻu o sea faʻataʻitaʻiga nofoia se faʻapitoa vaega i le tala faʻasolopito. O le a matou talanoa atili e uiga i sitaili o loʻo faʻaaogaina ai le pa ma pe faʻafefea ona ofi faʻatasi i totonu o le fale.

Eseese o pa i totonu

O le sela e le faʻapea e fiu e pei ona mafaufau iai tagata masani. Lenei faʻataʻitaʻiga e tele fesuiaʻiga ma eseʻese e le gata i lanu lanu tuʻufaʻatasia, ae faʻapea foi i se faʻapitoa faʻatulagaina o laina, lo latou mafiafia ma le manino.

   

O le lisi o mea taua teuteu teuteuina o loʻo faʻaaogaina i totonu e aofia ai:

  • Totani Sikotilani. "Aiga" faʻataʻitaʻiga o se tasi o tagata o loʻo nonofo ile puao Albion.
  • Malamalama ginem, lea e faʻaaogaina i totonu o lagona fiafia i totonu.
  • Farani vichy I le 70-80s o le seneturi talu ai, o ia teuteuga na lautele faʻaaoga i le faiga o lavalava. O lenei ua faʻasaoina ma le faʻaeteete e Provence.
  • Burberry. O lenei mea teuteu na maua lona igoa ina ua maeʻa le kamupani na muamua faʻaaogaina. O le Burberry mamanu na oʻo mai i le tofo o le Igilisi soka miti, o le mea lea e masani ona fesoʻotaʻi ma le hooligan motif ma i le taimi lava e tasi e aofia ai mea uma Peretania. Faʻasaga i se talaʻaga o le masani lava paolo paolo, vaega o lautele ma manifinifi laina felavasaʻi i itu taumatau.

  • Chess tuufaatasiga faʻavae i luga o le faʻavae o le eseʻesega ma talafaʻatusa.
  • O le houndstooth pattern, o loʻo faʻaaogaina pea i le faiga o ofu i fafo ma ofuvae, peleue mai mafiafia, ie masani. O le teuteuga na foliga mai na fausiaina e ni manulele pigia vali, o ona e ona lea na lele ese mai le pa ma laʻa faʻamau i luga o le tapoleni.
  • Stylish argyle. O lenei "ivi asoaso" e masani ona teuteuina ofu mafanafana masani ma pullovers, ae e ofi lelei lava e oʻo lava i totonu o totonu. Argyle tuʻufaʻatasia paʻu pogisa.


   

O mamanu siaki uma o loʻo i luga e talafeagai mo na o ituaiga sitaili ma ono foliga lelei i luga o luga, ma matua le talafeagai i luga o isi.

Fale Sikotilani, poʻo le tartan

O le teuteuga e maua mai i le lalagaina o filo filo, lea e muamua valiina. E i ai le tele o eseese tartan. E faʻaaogaina e Sikotilani se "faʻaupuga" faʻapitoa e naʻo tagata o le atunuʻu e mafai ona faitau. Eseese ituaiga o mea teuteu e tautala i le auai i se faʻapitoa faʻalapotopotoga, nofoaga poʻo le aiga. O le faʻataʻitaʻiga ua avea ma pepa asiasi e le gata i le Scots, ae faʻapea foi ma o latou lavalava faʻapitoa. Kilts lauiloa e faia mai le tartan ie.


    

O le faʻataʻitaʻiga e aofia ai laina faalava ma faʻasolosolo o loʻo tuʻufaʻatasia ma vaega faʻatumu diagonally. E eseese laina lautele. O le faʻataʻitaʻiga e lauiloa i talaatu o tuaoi o lona atunuʻu. E ui lava o le tartan e i ai le toeititi faʻatapulaʻaina o lanu lanu, o le sili ona "fiafia i ai" o tuʻufaʻatasia o le uliuli ma mumu ma lanumeamata. Tartan mafai ona avea asymmetrical pe faʻafetaui. O filifiliga pupula e tuʻufaʻatasia ma na o luga faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ie o le sofa i totonu o le pa manaia o le a avea ma se siʻuleo i totonu, o lea e le fautuaina ai le faʻaopopoina o se isi teuga manaia ma faʻataʻapeʻapeina le mafaufau. Tartan e faʻaaogaina e le gata i ie, ae faʻapea foi i pepa puipui, fola, fola faʻapipiʻi ma e oʻo lava i meaafale.

E ui lava o le tartan o se faʻataʻitaʻiga anamua, e i ai le tele o faʻataʻitaʻiga. O se tasi o ia mea o le "atunuu" sela, lea na fausia mai filo valiina i le le mautonu paolo ma e le o faʻamatalaina e le eseesega.

Faʻatusatusa siaki siaki

Checkerboard o se masani auala e teuteu luga. Faʻamoemoe i le lanu lanu, e mafai ona:

  • Tutusa, o lona uiga, faʻautauta, tuʻufaʻatasia o pupuni latalata i le fusi o alaleo.
  • Faʻatusatusaga. O le tuʻufaʻatasia o lanu i totonu o se pa e ofi ma felanulanuaʻi. Afai e laʻititi le faʻataʻitaʻiga, ona amata loa lea ona "galugalu i mata".

Faʻatasi ai ma fesuiaiga o eseesega chess, o le uliuli ma papaʻe faʻaaliga e lauiloa. E palu faʻaletino i totonu maualuga-tech, loft, minimalism, chalet, konstruktivism, futurism ma e oʻo lava i totonu o aso nei. Afai o le tuʻufaʻatasiga e foliga mai e puʻeina, ona mafai lea ona e filifilia se filifiliga tricolor o loʻo i ai se leo le faʻaituau mo paleni: efuefu, beige, enaena.

O tagata gaosiaina o maa e matua fiafia tele i le taʻaloga o le chess. O lenei mamanu teuteuina ai totonu totonu o umukuka ma fale taele.

Farani vichy

Vichy o se "malamalama" sela mamanu, lea na masani ona teuteuina tele lava o taumafanafana lavalava fafine. Na fausiaina i le taulaga Farani o le igoa tutusa. O le teuteuga ei ai lona malamalama sili ona malamalama, lea e maua e ala i le tuʻufaʻatasia o papaʻe ma faʻaletonu, faʻamalieina o paolo: lanumoana, lanumeamata, lanumoana, samasama, piniki, mumu, lilac. E tolu ituaiga o sela i le faʻataʻitaʻiga: lua tone masani ma tasi le ogatotonu, lea e maua e ala i le faʻafefiloi latou. Vichy foliga foliga agamalu ma agamalu, faʻamaeʻa ma se maaleale lace. Talu ai o le faʻataʻitaʻiga e sau mai Farani, mo le taimi muamua na tuʻufaʻatasia i totonu o lenei atunuʻu. E le gata i lea, o le malamalama ma le ea i mea teuteu e leʻi faʻafiafiaina ai i latou i le tele o ituaiga sitaili sa lauiloa i taulaga tetele.

    

Na auai Vichy i Provence - o le itu a Farani, ma o lea na ia nofo ai iina. O le faʻataʻitaʻiga e foliga mai e leʻo luga o ni mea malo, ae o ie o ie pupuni, ie e fai ai ie ie, ie ie, ie afu, ie afu, ie solo, ma solo.

Air guinem

Guinem o se tasi o ituaiga o Vichy. O le mea teuteu e naʻo lona pupula faʻapitoa ma sela lapoʻa e vaʻaia tele i luga o le lautele o laufanua poʻo avanoa tetele. I totonu o le gagana Igilisi, o Vichy e taʻua o le "gingham", e mafua ai le le mautonu i igoa o mamanu mo se tagata Rusia. O Guinem, i le isi itu, e latalata i le "Pepita" faʻataʻitaʻiga. Na faia e tusa ma le tutusa mataupu faavae, ae o sela na fausia i luga o le faʻavae o le tuʻufaʻatasia o papaʻe ma uli, lanu enaena. E talafeagai Pepita mo le teuteuina o potu austere: potu suʻesuʻe, potu aʻoaʻoga, potu malolo e le faʻafesoʻotaʻia po o avanoa lautele.

Patchwork

O le patchwork technique e faʻaaogaina e fai ai palanikeke, togi ai, aluga, solo ma kapeta. E tele faʻasologa lanu eseese (e masani ona tutusa le tele) e suʻi faʻatasi. Oe mafai ona mulimuli i le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia o tolu paolo pe faia se sili ona pupula susulu ma felanulanuaʻi teuteuga mo lou fale. O ia elemeni vaʻai foliga i le malamalama, sitaili sitaili (Provence, fusion) ma le tele o ituaiga ituaiga. I le auala, patchwork e le faʻatulafonoina tapulaʻa i luga o le foliga o le patch, ae naʻo matou e fiafia i sikuea. Mittens mo vevela ipu, solo ma solo, ia e tuʻufaʻatasia ai fasi mea mama ma foliga faʻavae, foliga ofoofogia "mafanafana".

    

Faʻamatalaga siaki totonu

O le siaki faʻataʻitaʻi mafai ona aliali mai:

  • I teuteuga (o le filifiliga sili ona lauiloa).
  • I luga o le faʻamaeʻaina o mea.
  • I meaafale mea e teu ai meaafale poʻo meaafale.

I le taimi e tasi, e leai ni tapulaʻa i ituaiga o potu e teuteuina. Faʻatasi ai ma le auala saʻo, o le fale puipui o le a vaʻaia totoʻa i se fale maualuluga, faʻaonapo nei, faʻataʻitaʻi, atunuʻu, art deco, shabby chic, ituaiga, high-tech, minimalism, chalet, colonial, Japanese, English, Scandinavian, Italia sitaili. Afai e te taumafai malosi i le filifiliga o lanu, ona mafai lea ona milo le mea teuteu i totonu o le tulaga masani, ae aunoa ma le i ai o tomai faʻapitoa, e sili atu le le lamatia le talafeagai.

O le lautele o le "salalau" lautele foliga ua tulaʻi mai ona o le tele o ituaiga siʻosiʻomaga: uma i le natura o le faʻatusa ma i lanu tuʻufaʻatasiga. Malamalama vichy o le a ofi naʻo Provence, shabby chic, fusion ma le "le taua" faʻaItalia style. O le faʻaaogaina o mea teuteu teuteuina e faʻatapulaʻa i ituaiga naʻo ia. O se tofa faʻautauta e mafai ona teuteuina totonu ua fuafuaina e tusa ma canons o le loft, atunuʻu, chalet ma art deco. Chess e tuʻufaʻatasia ma minimalism, maualuga-tech, Scandinavian ma kolone sitaili.

    

Potu-umukuka

O le siakiina faʻataʻitaʻiga o suamalie paolo foliga foliga vaivai ma mafanafana i le umukuka. I totonu o lenei potu, e masani ona taumafai le fafine talimalo e fausia se faʻamafanafanaga faʻapitoa, lea o le a faʻaosofia ai lona mafaufau e sauniuni ni galuega fai meaʻai. O le pa e mafai ona aliali mai i teuteuga elemeni ma ie: sulu moli, totini lima mo ipu vevela, solo, ie ie, ie solo, ie pupuni, tagata tafafao, ufiufi o nofoa ma se tulimanu vaivai. Wallpaper, palasitika panels, tile ma e faʻapipiʻi taualuga e teuteuina i se faʻataʻitaʻiga leaga. Piniki, lanu viole, lanumoana, mumu, lanumeamata ma le samasama siaki e tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe ma pupula pupula o le autu, susulu leo. Ina ia mafai ona maeʻa foliga teuteuina, o le mea teuteu e faʻaauau i teuteuina o le keramika ma le porcelain o le paolo lava e tasi.

    

Argyle, burberry, crow vae ma tartan e masani ona faʻaaogaina i potu malolo. O nei faʻataʻitaʻiga e fesoasoani e fausia ai se siʻosiʻomaga tulaga ese, i le tasi itu, o le a faʻaosofia ai le austerity, ae i le taimi lava e tasi o le a le taofia le potu o se paʻi o le mafanafana fale. I potu malolo avanoa, e mafai ona e faʻaaogaina se metotia muamua i totonu - teuteuina o se pa puipui faʻapitoa i se pa. Ina ia tausia se paleni i le faʻatulagaina, o le toega o le mamanu e tatau ona le faʻaituʻau-pastel, aunoa ma sua sua, a leai o le a amata ona amata vaʻaia "vaeluaina" i fasi felanulanuaʻi. O se teuteu malamalama susulu mafai foi ona teuteuina luga o le sofa, nofoa faʻaletino, kapeta, aluga, kapeta.

O le brown and sandy burberry i luga o le puipui e fetaui lelei ma le faʻafanua retro shot ma le pupula lanumoana ma le lanumoana pupula ie o le tulimanu sofa faasaga i le efuefu laminate.

Faapaologa

I tamaʻi potu mautotogi, o laufanua vaapiapi e tatau ona teuteuina i se pa ma le faʻaeteete. Mo nei tulaga, naʻo filifiliga le faʻaituau na faia mai le tuʻufaʻatasia o moli malamalama e talafeagai. O potu vaapiapi e teuteuina i taimi uma i lanu malamalama e faʻalauteleina ai le avanoa. I fale e sili atu le vateatea, o auala savali e suia i fale mananaia. I totonu o ia potu, e mafai ona e teuteuina atoa puipui i se siaki siaki.

Mo i latou e mananaʻo e faia i le laʻititi o auiliiliga, o filifiliga ma se teuteuga malamalama e talafeagai: o se mea teuteu i luga o le kapeta i tafatafa o le faitotoʻa i luma, i luga o se ato mo faamalu ma toʻotoʻo laupapa, i le faʻaputuga fale o se nofoa mo le suia o seevae.

Faletaele ma faleuila

O le siakiina faʻataʻitaʻi i totonu o le faletaele ma le faletaele o loʻo faʻaaogaina luga o le tile. O tile e mafai ona filifilia i lanu eseʻese ma "faʻaputuputu" le ata oe lava i le taimi o faʻapipiʻiina, pe e mafai ona faʻatau ni ua saunia keramika ua teuteuina i tamaʻi sikuea. E le fautuaina e teuteuina le faletaele atoa ma se teuteu taugofie. O le tele o eseesega o le a faʻaleagaina ai le potu, lea e masani ona le eseese i le tele. Faʻatasi ai ma le fesoasoani a se faʻataʻitaʻiga, o faʻamatalaga e faia i luga o le faletaele poʻo le vaega taʻele, lua nofoaga o le faletaele tuʻufaʻatasi e vavaeʻese. O le pa e mafai foi ona teuteuina pupuni pupuni, solo, kapeta ma ato foi mo ie palapala.

    

O le siaki uliuli ma papaʻe e foliga faʻavae ma matagofie i luga o le foloa ma isi vaega i luga o puipui e tuʻufaʻatasia ma faʻapaʻepaʻe papaʻe papaʻe. Malamalama susulu i sea maeʻa e tuʻu faʻapitoa i le tulaga o teuteuga. E mafai ona e faʻaoʻoina paʻu o soʻo se paolo i se paleta le tutoʻatasi, aua e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma ni leo.

Tamaiti

O le potu a tamaiti o le nofoaga tonu lea e faʻafeiloaʻi ai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma e oʻo lava i se susulu patchwork e talafeagai. Fautuaina e le au atamamai mai le amataga o le laititi e siomia le pepe i lanu mauoa, aua o lenei mea e mafai ai e ia ona aoao e uiga i le lalolagi vave, sili atu ona faatautaia i le vanimonimo, ma iloa mea e faavae i luga o le mataupu faavae o lanu fegalegaleaiga. I totonu o le potu mo le tamaititi, e le gata i le ie moega ma le ie afu, se ie afu, ie pupuni, o se substrate i totonu o le pa o le pa, o se kilipi mo tusi, o se mea e faʻataʻavaleina ai se nofoa faʻataʻavalevale poʻo se sofa e teuteuina i se pa pupula.

    

O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona tino mai i nofoaga e teu ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, tele fata i totonu o se fata tatala o loʻo valiina i pupuni eseʻese ma o se lapoʻa siaki felanulanuaʻi o loʻo aliali mai i le potu a tamaiti. O se uluaʻi kapeneta mafai ona faʻatau saunia-faia i IKEA. E lelei tele meaafale o le paketi mo se tamaititi, e le o toe umi ae mulimuli ane, o le a tuputupu aʻe mai ai, e pei o fafo o se faleoloa tuai.

I potu mo talavou, e fautuaina e faʻaaoga lanu malu. Mo tama e fiafia i le soka, e talafeagai le burly burberry, ae mo teine, vichy poʻo guinea o le a talafeagai. O teuteuga e masani ona faʻaalia i ie.

Potumoe

I totonu o le potumoe, e le o fautuaina e faʻaaoga se teuteu pupula, e faʻaaoga i se siaki malo. O lenei potu mo le moe ma malologa e tatau ona faʻafilemuina e faʻafilemu ma malolo ai. O se siaki uliuli ma efuefu siaki e mafai ona teuteuina le fola poʻo ni nai aluga, ae e le fautuaina e teuteuina se faʻaali puipui i se ituaiga ituaiga. Vichy ma le le faapito pupuni paolo e faʻaaogaina i le ulu o le moega. I tulaga seasea tupu, tartan, argyle poʻo pepita e faʻaaogaina pe a fai o le sitaili o le potu faʻatagaina mo sea austerity. O se sela vaivai, beige-grey e mafai ona teuteuina le ulu o le moega. O le mea teuteu e tuʻufaʻatasia ma le ie nifo nifo nifo elefane ma le pepa puipui matagofie ma se fugalaʻau foliga tutusa.

    

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaopopoina se kapeta mumu, lanumoana poʻo le kapeta i lalo o le moega i totonu o le potu moe. E atoatoa lelei tuʻufaʻatasia ma se tutusa foliga i luga o le lamepa.

Le mea e tuʻufaʻatasia ai le pa ma

O le sela e ana mea teuteu ma le malosi, malosi "malosi". Tusa lava poʻo le a le lanu lanu, o le a taofia soʻo se isi lava mamanu pe a fai e tuʻu i ona tafatafa. O siaki luga e sili ona tuʻufaʻatasia ma manino elemeni. O le tuʻufaʻatasia o lanu e filifilia e tusa ai ma le faʻavae o faʻataʻitaʻiga, talu ai o le faʻatusatusaga e le o le sili lea filifiliga mo se soʻaga galue tele. I ni tulaga e seasea tupu, o le pastel cage e mafai ona vaʻaia lelei faʻatasi ma se vaivai, teuina teu fugalaʻau faia i lanu tutusa.

    

O le pa e leai se faiga. E ui lava i le teenaina o le teuteuina o le tele o mea teuteu ua avea ma masani, o lenei faʻataʻitaʻiga e le matua ma e le aoina pefu i luga o le fata, ae oʻo lava teuteuina ultra-po nei fale mautotogi. Ona o lona agavaʻa ma lautele "eseesega" o fesuiaʻiga, o le pa e faigofie ona faʻafetaui i toeititi lava o totonu. E mafai ona toʻafilemu, ulavale, faʻalelei i lona fale, faʻaleaganu, ea, austere ma aulelei. Pau lava le mea o totoe o le filifili ma tino i teuteuga. Ma o lou totonu o le a avea e pei o se aiga aiga tartan - tulaga ese ma inimitable.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Mautoatasi Asuao - Vii o Aiganapul Leti, writen by Sooalo Melaina (Mae 2024).