Potu malolo i leo beige: filifiliga o maeʻa, meaafale, ie, tuʻufaʻatasiga ma sitaili

Pin
Send
Share
Send

Features beige

Nuances autu:

  • O lenei paolo fesoasoani i le fausiaina o se tulaga ese siʻosiʻomaga e setiina oe mo le toʻafilemu, malolo ma malologa.
  • Beige, ona o lona agavaʻa, e sili ona lelei mo le teuteuina o se potu ma soʻo se vaifofo fofo.
  • O lenei lanu lanu o se manumalo filifiliga mo se tamai potu, ona e fesoasoani i le vaʻaia vaʻaiga o le potu.
  • O le lanu beige fetuʻunai tagata i le talitonuina, manuia, mautu ma ei ai se aafiaga lelei i luga o le mafaufau.

Faʻaiuga filifiliga

Le tali sili ona lauiloa ile faʻamaeʻaina.

Pa

O se filifiliga sili ona lelei mo puipui puipui i totonu o le hall o pepa puipui poʻo ni teuteuga vali. O le pito i luga o le puipui, faia i le tele o pupuni beige poʻo teuteuina i ni tuʻufuga vavaeʻese, i le tulaga o masonry poʻo le laʻau masani, foliga sili atu ona lelei.

Ina ia le vaʻaia totonu o le fale, e mafai ona faʻaopopo meaafale ma auiliiliga malamalama ma le mauoa, mo se faʻataʻitaʻiga, ie poʻo mea fai a le tagata lava ia.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma puipui faigofie valiina i beige tone.

O le valiina e manatu o se tali faʻamuta masani. O puipui, faia i totonu o se malie lanu lanu vali, tuuina atu i le fale faafiafia se mautinoa sophisticated, taugata ma sophistication. O lenei le faʻaituau faʻamasaniina avea ma se faʻaopoopo faʻaopoopoina i lanu eseese, ie, ie, o se sili lelei faʻavae mo ituaiga sitaili ma maua ai se avanoa e aumai ai ni fatufatu mamanu manatu i le olaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se tamaʻi fale tele ma puipui o loʻo ufiufi i pepa puipui o le beige ma se ata.

Taualuga

Ina ia teuteuina le vaalele o le taualuga, e talafeagai le faʻaaogaina o ata vali, tosoina o ato poʻo ni mea faigata e fai ai palama, ma moliuila poʻo moli uila e fausia i totonu. O se faʻalo pupula e foliga sili atu ona lalelei ma mama. O se tali sili ona lelei mo se potu malolo beige o le a faʻamaeʻa faʻalo i paʻe poʻo nifo o nifo o nifo o nifo o nifo o nifo elefane.

Fogafale

Mo le fausiaina o le fale tele, faia i paolo o beige, o se matte poʻo maila fola i sukalati lanu o le a avea o se faʻaopoopo lelei; o lenei fofo e iloga e se moni matagofie ma mausali foliga vaaia. A o faʻamaeʻaina mea mo le foloa vaʻalele, e talafeagai le faʻaaogaina o laminate, kapeta, linoleum poʻo kapeta.

I le ata o loʻo i ai se laupapa fale i beige tone i le ata o le foloa i totonu o le potu malolo.

E manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le lanu o le foloa ma pupuni pupuni, tasi puipui i totonu o le potu, ma ia ogatasi foʻi ma teuteuga lata ane.

I le ata, o le foloa e faʻapipiʻiina i maʻa porelane i totonu o le potu malolo, faia i lanu samasama-beige.

Filifiliga meaafale

I le faʻatulagaina o totonu, o se meaafale seti o se paolo malamalama beige e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma susulu mea faʻaaoga e faʻavaivaia ai le foliga foliga mai, poʻo beige kapeneta meafale ua faʻapipiʻiina, ma o le vaega malulu e teuteuina i papaʻe, lanumoana, moli, piniki ma isi lanu e faʻaopoopoina matagofie i le ea.

I le ata o loʻo i ai se paepae paʻepaʻe TV i le ata o le potu malolo i lanu beige.

Eseesega meaafale i sukalati poʻo kofoni tone ma le sofa ma nofoa faʻataʻavalevale i totonu o se paolo susu o le a foliga mai e le taua tele i totonu o sea hall, ma faʻatupuina ai se sili matagofie ma faʻaaloaloina ata.

Ina ia mafai ona ausia se matagofie moni totonu i totonu o se lanu foliga tutusa, oe tatau ona filifilia malu meaafale meaafale e mama nai lo le fola. O le win-win solution o paepae papaʻe, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga e faia i rattan, ofe poʻo le laupapa, e fetaui lelei ma le paolo o le beige. E mafai ona maua se faʻapitoa e le masani ai ma manaia le faʻaogaina o se laulau uliuli ma ni nofoa faʻapena.

Ituaiga ie beige mo le potu malolo

Faatasi ai ma le fesoasoani a beige ie, e mafai ona suia le siosiomaga ma faʻaopopo le mafanafana ma le mafanafana i ai. Pupuni, 'ie moe, aluga ma kapeta e le tatau ona tuʻufaʻatasia ma le aotelega o le ata ma e eseʻese i uiga.

E manaʻomia ia paolo o beige ia tutusa le lanu vevela, o lea o le a leai ai se dissonance i totonu. E sili atu le manaia gofie aafiaga maua mai ma le sologa lelei sifi mai le tasi lanu i le isi. O aluga malu i le tuʻufaʻatasia ma se mea e moe ai poʻo se palanikeke o le a fausia ai le fealofani faʻaleagaga ma lagona lelei.

I le ata o loʻo i ai se palanikeke beige ma aluga i le ata o se sofa susulu i totonu o le potu malolo.

Tulle i susu pupuni ma kulimi pupuni o le a sili ona talafeagai iinei. Ina ia mafai ona faʻavaivaia le mamanu ma faʻaopopo ola lanu ia te ia, e mafai ona e filifilia pupuni i le mafanafana amber poʻo meli tone. I totonu o le tamaʻi potu i le fale o Khrushchev, o pupuni beige sesega o le a avea ma matagofie teuteuga, maua ai le potu o se ea.

Potu ata o le potu malolo

O le potu malolo i leo beige o le a faʻamalieina atoatoa malamalama susulu i le tulaga o nisi faʻaaoga i lanu moana, mumu, burgundy pe, mo se faʻataʻitaʻiga, uliuli. O kapeti vaivai, kapeta lalaga fulufulu mamoe poʻo ni atavali na teuteuina i faʻafanua teuteuina e talafeagai e fai ma teuteuga mo lenei mamanu.

Tusa lava le aoga, o le siosiomaga mafai ona suia ma le fesoasoani o wicker ato, vases, ese faʻatusa ma sili atu. I le tulaga masani, o le fale tele o loʻo i totonu o se tulaga tutusa, teuteuina i le tele tele ma feololo susulu mea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo beige ma susulu faʻamatalaga, i foliga o nofoa faʻaletonu ma aluga.

O se faʻaopoopoga sili i se beige talaʻaga i totonu o se fale poʻo le taulaga fale o se taʻinaafi, tile i brickwork pe teuteuina i se pogisa enaena maamora poʻo se ofu tino laupapa.

Ona o lenei paolo, ua foliga mai e sili faamamafa faamamafaina foliga o totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tuʻufaʻatasia ma beige, o se sili ona aulelei ma leai se mamafa foliga vaʻai luga stucco, panels, balusters po o se ituaiga o tusiata fale auiliili o se sitepu.

Tuufaatasiga lanu

E oʻo lava i se ituaiga lanu e le faaituʻau, e taua tele le tuʻufaʻatasia ma isi paolo ina ia mafai ai ona ausia se sili atu mafaufau loloto ma feolofoaʻiga lelei.

Paʻepaʻe ma beige totonu

I lenei tuʻufaʻatasiga, paleni e sili ona taua. Ina ia le vaʻaia le siʻosiʻomaga ma le malamalama le siʻosiʻomaga, e le fautuaina e faʻaaoga le sili atu ma le tolu pupuni o le beige. Uamea, auro, siliva, platinum, 'apamemea,' apamemea ma laupapa ie, faʻapea foi ma taugata teuteu lavalava teuteuina, e matua fiafia faʻatasi ma le paʻepaʻe ma beige totonu o le potu malolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo faʻaonapo nei, na faia i le paʻepaʻe ma le lanu beige.

O le soʻosoʻo o le paʻepaʻe ma le beige o le faʻatinoina o le lalelei, taofiofi ma faʻatagaina oe e faʻaeeina le siosiomaga ma elitism ma chic. O sea ituaiga vaʻaiga vaʻaia faʻalauteleina tuaoi o le avanoa ma avatu ia sili malamalama.

Hall i lanu enaena-beige

O le fale tele, teuteuina i lanu enaena ma lanu enaena, e iloga i se faʻapitoa aristocracy ma e atoatoa mo i latou e fiafia i le taugata ma faapitoa mamanu.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasia o lanu enaena ma enaena i le ata o se tamai potu malolo.

O se tuʻufaʻatasiga sili ona taʻutaʻua ma le le faʻamalosi e mafai ona faʻaalia i le teuteuina o puipui, mea e fai ai meaafale poʻo pupuni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu malolo ma le mama beige fola ma leai ni meaafale meaafale mafai ona teuteuina ma se kofe laulau i sukalati tone.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu malolo tele, teuteuina i le lanu beige ma enaena.

Potu efuefu ma beige

Mo se potu vateatea, o le tuʻufaʻatasia o beige ma pogisa lanumoana leo o le a talafeagai; i totonu o le potu malolo ma se tamai eria, e sili atu le faʻaaoga o moli malamalama efuefu. E le fautuaina e faʻaaoga soʻona efuefu paolo e teuteuina ai le faʻalo ma luga o pa, aua e mafai ona fesoasoani i le faʻaititia o le vaʻai.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo i beige tone ma fola fola ma efuefu ie.

Lanu samasama, paʻepaʻe, lanumeamata poʻo le blotches o le olive o le a avea ma sili faʻaopoopo i le efuefu-beige totonu. Mea e faʻaaoga ma teuteuga i lanu lanumeamata malamalama poʻo moli e ofi i totonu o sea ituaiga tisaini le faʻaitiitia manuia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia o lanu efuefu ma lanu beige i totonu o le potu malolo i le faiga o tekinolosi maualuga.

Tuʻufaʻatasiga o beige ma turquoise

Filemu, malu, pei o le paʻu malamalama beige, oneone poʻo se paolo kofe ma susu, o le a faʻavaivaia lemu le turquoise malosi. Turquoise o le a tutusa lelei aoga e tuʻufaʻatasia ma se malulu efuefu-beige paleta. O se fale e faia i ia lanu e manaʻomia tele sulu ina ia le leiloa le matagofie o le ea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i leo o le beige, teuteuina i ie lanumoana.

Ma lanumoana pe lanumoana lanu

O le beige ma lanumoana tuʻufaʻatasiga foliga sili ona manaia, matagofie ma, ona o lona malu, faʻalauteleina le avanoa i totonu, tuʻuina i ai le malamalama ma le fou. I lenei faʻatusa, beige o le pito i tua, ma lanumoana galue o se tonal leo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le maeʻa tuʻufaʻatasia i lanu beige ma lanumoana i le ata o le potu malolo i le Provence style.

Ae maise lava i taimi uma i totonu o le potu malolo beige, eseese lanu moana teuteu e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma aluga, kapeta poʻo pupuni. O lanu viole poʻo lavender o le a fesoasoani e faʻamamafa atili ai le lanumoana feilafi.

Potu lanumeamata ma beige

O lenei tuʻufaʻatasia o le a avea ma se tali sili lelei mo potu e laʻititi le tele. Green and beige design, e sili ona feololo foliga ma e aoga e malolo ai ma malolo ai.

O ia ituaiga leo masani e masani ona masani ai i potu faasaʻo-potu. I totonu o le potu ma puipui beige, malamalama lanumeamata lanumeamata poʻo le sili atu feteʻenaʻi ma faʻatumuina malachite ma emerald lanu o le a foliga sili agamalu, maua ai le ea o se faʻapitoa taugata.

Manatu Hall i sitaili eseese

E mafai ona faʻaaogaina le beige fesuisuiaʻi ma felanulanuaʻi, e teuteuina ai sitaili eseese.

O lenei paolo le tutoʻatasi e fetaui lelei mo le faigata, laconic ma symmetrical masani. O meaafale tetele, teuteuina i mea vaneina, taugata ie ma mamanu poʻo teuteuga ma pupuni mamafa ma lambrequins o le a ofi faʻatasi i totonu o sea fale.

O sitaili e pei o le maualuga o le neoclassical e faʻapitoa lava ona iloa i lanu masani o le pastel, e tuʻufaʻatasia ma meaafale matagofie i paolo sukalati pogisa poʻo ni fausaga e iai ni mea e faʻagaeʻe ai le malamalama. O le i ai o apamemea chandeliers, faavaa, cornices ma patina elemeni o le a liliu le hall i se aiga moni maota.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata masani o le potu malolo, na faia i lanu mumu ma lanu viole.

I le sitaili o minimalism, i le potu malolo i le lanu beige, e le tatau ona i ai se tele numera o le aoga meaafale elemeni ma teuteuga. Lenei, e sili atu le fiafia e faʻaaoga se monochromatic mamanu faʻatasi ma meaafale o le sao geometric foliga, o se tamai kapeta ma faigofie pupuni pupuni.

O aso nei tisaini e iloagofie faʻatasi i le soona fai, toʻafilemu ma le anoanoaʻi o malamalama. Faʻafetai i lenei monochrome talaʻaga, faatasi ai ma le teuteuina teuteuina auiliiliga ma aoga faʻaiuga, beige le masalomia maua lona tulaga i sea ituaiga.

Mo i latou e fiafia i mea masani, o le laufanua o le atunuʻu o le tali sili lea. O lenei totonu e avea ma teuteuina maʻa teuteuina maʻa, o le i ai o meaafale faigofie ma ie, i foliga o pupuni saito poʻo pupuni lino beige.

Faletusi o ata

O le potu malolo i le beige tone, faʻafetai i lona agavaʻa, faʻanatura ma i le taimi lava e tasi e sili ona lelei palette, fesoasoani i le fausiaina o se sili ona mafanafana siʻosiʻomaga ma le sili atu le mafanafana siʻosiʻomaga lea e manaia i ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LAU FILIFILIGA 4 - By Tulisi Samoa Production 0431 535 828 (Mae 2024).