Ofisa mamanu: nofoaga filifiliga, faʻatulagaina aitia, filifiliga o meaafale, lanu, sitaili

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga mo le nofoaga o le ofisa i le fale

E tele nofoaga mo nofoaga:

  • Potu vavaeʻese. Faʻafetai i se itu tuʻufaʻatasi ma se faitotoʻa, e foliga mai e maua ai se tuʻusaunoa atemosifia ma se sili atu suamalie gaioiga galue, lea o le a le faʻalavelaveina e le toe vaega o le aiga.
  • I luga o le poletito Afai o le loggia e lava ona fuataga, e mafai ona liua i totonu o se ofisa mafanafana, faʻamatalaina i le tapunia o oe ma le tele o le malamalama masani.
  • I totonu o se faʻailoga. O le malologa i le puipui o le sili lelei nofoaga e galue. Pau lava le toe faʻafitauli o se faʻavasegaina i se nofoaga e aunoa ma se faʻamalama o le leai lea o se malamalama faʻanatura, e faigofie ona tauia e isi moli tuʻuina i totonu.
  • Lalo o le faasitepu. O le avanoa i lalo o le apefai e mafai foi ona avea ma se aulelei lelei nofoaga e mafai ona e faʻaauupegaina ai lau galuega vaega. I lenei tulaga, e fautuaina le tuʻuina atu o le fiafia i meaafale matua tele, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tapuni laupapa faʻataʻitaʻi ae le o se laulau, fata poʻo feaveaʻi i autafa o le moega ae le o le faʻavasega.
  • I le potualuga. O le fogafalealuga, ona o lona mamao mai isi potu i totonu o le fale, ua iloga e se malu, filemu le ea ma le maualuga tulaga maualuga o moli.
  • I autafa o le puipui. O se potu faigaluega umi ma fata mo pepa ma tusi, e tu i autafa o le puipui, o le a avea ma sili lelei filifiliga e teuteuina se tamai potu ma sefe sikuea mita i totonu.
  • I le tulimanu. O lenei avanoa avanoa e sili ona lelei mo le tuʻuina o se laulau ma fata mo pepa, tusitusiga ma ofisa mea faigaluega, poʻo ma se tulimanu ofu.
  • Tua o le vaeluaga. Faʻafetai i le tele filifiliga ma lanu lanu o vaeluaina, pupuni, tautau pupuni ma isi sone elemene, e foliga mai e aoga e vavaeʻese le avanoa faigaluega i se tasi potu potu, totonu o le potu malolo, potumoe, vasega pepe ma e oo lava i le umukuka.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se ofisa eseʻese, na faia i le Metitirani.

Ina ia faʻamamaina ma tuʻu eseʻese le eria, o partitions ola ma fugalaʻau ma fualaʻau lanumeamata eseese e masani ona faʻaaogaina, lea e faʻaeeina ai le potu i se faʻapitoa faʻapitoa, lea o le a sili ona talafeagai e vaʻai ai i totonu o siʻosiʻomaga-faiga totonu poʻo se ofisa mo se teineititi.

I le ata o loʻo i ai se nofoaga faigaluega o loʻo tu i le tulimanu i le ata o se potu potu.

O le isi fetuutuunaʻi nofoaga o le mea faigaluega o le galulue eria i le kapeneta, o lea e mafai ai ona e mauaina sili lapoʻa avanoa sefe.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le chalet-style study i le pito i luga o le fale.

Filifilia o le faʻatulagaina saʻo ma le sone

Ina ia faʻatumauina le paleni i totonu, e vaevaeina le ofisa i se malologa, o se galuega poʻo ni isi taimi o se vaega fatufatuaʻi. O vaega taʻitasi e ono eseese i lona lanu lanu i lanu pogisa poʻo moli lanu. Ina ia faʻalauteleina le vaʻai o le potu, e faʻaaoga meaafale paʻepaʻe ma lavalava i paolo malamalama. O se laulau kofe tioata o le a faʻaopopo atili malamalama ai i le mamanu.

I le ata o loʻo i ai se vaega galue, vavae ese mai le potu malolo, e se vaeluaina, i le tulaga o se fata.

O le zoning plan e masani ona faʻatinoina ma le fesoasoani o vaevaega, kapoti, faʻafofoa, faʻapea foi ma le faʻatusatusaina puipui puipui, faʻalo poʻo le fola eseʻese tulaga. O le mea autu e le o le soona aveina o le ata o le potu ma le tele numera o meaafale mea ina ia le tulaga foliga mai gaogaosa.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se ofisa fale?

Ona o le agavaʻa faʻatulagaina, e foliga mai e ausia se avanoa ma le sili ona mafanafana ma mafanafana mamanu.

O a pupuni e talafeagai?

O le filifilia o pupuni e manaʻomia le faʻaeteete tele, talu ai o pupuni e tatau ona sili atu ona taofiofia ma fai sina faʻamamafa ina ia mafai ai ona fausia se lelei siosiomaga mo galuega. O se tali sili ona lelei o le faʻaaogaina o pupuni saʻo ma teuteu faʻaeteete. I le mamanuina o se ofisa pogisa, e sili atu le tautau pupuni i lanu mama; faʻasolosolo poʻo Roma faʻatusa o le a avea foi ma tutusa tutusa lelei i totonu.

I le ata o loʻo i ai se faʻamalama i le mamanu o se ofisa i se sitaili faʻasaʻo, teuteuina i se pupuni faʻaupuga ma se lambrequin.

O le a pepa puipui e filifili mo le ofisa?

Wallpaper i totonu o lenei potu, e masani ona i ai se lolomiga, i le tulaga o faʻasologa laina, faʻatulagaina geometric poʻo ni mafuaaga masani. Ata puipui ma ata lautele o taulaga, taulaga i po ma isi ata e sili ona lelei mo teuteuga. I lanu, o puipui e mafai ona faia i soʻo se paolo, ae ui i lea, e sili le tuʻuina i luma o leo o le pastel e faʻamalosia ai le malologa pe a maeʻa se galuega faigata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se suʻesuʻega mo le lua ma le puipui e teuteuina i ata ata.

Faʻavaeina o moli

Faʻatasi ai ma le le lava le aofaʻi o le malamalama faʻanatura poʻo lona atoa toesea, faʻaopopo malamalama malamalama e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, se laulau lamepa, moli i tua, TAITAIINA fasi pe fausia i ni eseese meaafale, lamepa.

O se filifiliga taʻutaʻua o le moli moli, e mafai ona faʻalauteleina ai le avanoa ma faʻatu ai le faʻalo. Lenei vaifofo e atoatoa tuʻufaʻatasia ma moli uila o ituaiga eseese ma lapoʻa. Faʻapea foi i le ata o le ofisa, o le faʻaaogaina o sconces ma moli moli e talafeagai.

Vaega o le filifiliga o meaafale

O meaafale meaafale e tatau ona maualuga lona tulaga, faigofie ma aoga. Lenei, muamua lava, o le faʻapipiʻiina o se komepiuta poʻo le tusitusi kesi, o se nofoa, nofoa faʻanofonofo, se fata mo mea faigaluega a le ofisa, se fata, se kapeneta poʻo se kapeneta mo pepa e talafeagai.

E le gata i lea, o le faʻatulagaina o se isi avanoa faigaluega e masani ona faʻatumuina e le sofa, tautua laulau poʻo le minibar. O lenei potu e manaʻomia le teuina o masini ma le okaina o mea ma a latou avanoa fua, mo lenei latou te faʻaaogaina drawers, fata, wall wall poʻo faʻatulagaina mo tamaʻi aitema.

I le ata o loʻo i ai le fesuiaʻiga o meaafale i le ata o se aʻoaʻoga faʻaonapo nei.

O le autu autu tuufaatasiga ogatotonu o le potu faʻamatalaina se laulau, lea, i le amanaʻia o le tele o le avanoa, e mafai ona faia i taua laupapa, MDF, uʻamea, faia i le malamalama po o le pogisa paolo, fai ma sui o le feaveaʻi gaugauina fauina fale poʻo se oloa faʻatumuina i uili.

Mo nofoa faʻanofilima, filifili ni faʻataʻitaʻi e faʻamamaina i mea masani ma faʻalauteleina le lagolago i itu. O le sili atu le toʻafilemu workflow o le a saunia e nofoa ma fetuʻutuʻunaina maualuga ma backrest faasipa, faapea foi ma mamanu ma galuega e pei o malolo luluina fofo pe faamafanafana.

Valivali tali

Faʻafetai i se palota tint filifilia lelei, ua iʻu ina maua ni tulaga lelei e fetaui lelei mo galuega faigata uma e lua ma le galueaina o gaioiga.

O teuteuga totonu i lanu papaʻe e matua talafeagai lava i totonu o se tamaʻi potu. O ia moli lanu e faʻafesoʻotaʻi i luga o le tulaga o galuega ma maua ai le leo. O lenei vaʻa foliga foliga lelei i puipui puipui, faʻalo i luga o faʻalo poʻo meaafale. Faʻalelei tele, o le paʻu beige fausiaina se malu, malu malu atemosifia ma se mautu mamanu.

I le ata o loʻo i ai se ofisa ma se mamanu faia i lanu uliuli.

O se tali tutusa lelei o le siʻosiʻomaga i lanu meamata, e fesoasoani e faʻaititia ai le lagona gofie o le pisapisao, faʻateleina le lelei ma faʻamamaina le faʻamaʻi mata. I le mamanuina o se ofisa fale, latou te faʻaaogaina le lanu o le lime, sua o le apu po o se paolo o le vaomatua limu.

O lanu efuefu e iloga i le tumama faʻapitoa, minimalism, aristocracy ma le malualii toʻafilemu, lelei atoatoa mo teuteuga o talaaga ma mea fai meafale taʻitasi.

O le lautele lautele ma faʻafiafiaina masani o le lanu uliuli ma papaʻe palette ma le tuʻufaʻatasia lelei i lua tutoʻatasi ma matagofie lanu, lea e masani ona maua i Iapani faiga, poʻo se tuʻufaʻatasia o uliuli ma mumu, lea e sili ona talafeagai i Saina mamanu.

Mamanu ma teuteuga

O le magalafu, e pei o se teuteuga, e maua ai le taulaʻiga ma faʻaleoga o le avanoa atoa ma faʻafetaui lelei le ata o loʻo faʻataʻamilomiloina, ma fausia ai se siosiomaga mafanafana ma malolo. Lenei fofo e talafeagai mo i latou oe manaʻo e tuʻufaʻatasia se masani fale potutusi ma se aso nei workspace.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le suʻesuʻega, faʻaopoopoina e se magalafu.

O se teuteuga lelei o le mamanu o le faʻaaogaina o faʻafanua nofoaga, lea faʻaeeina le tulaga ma le ogaoga faʻapitoa, eseese seasea aoina, faʻatusa, anamua poʻo se fausia-i totonu aquarium, o loʻo i ai se manaia teuteuina ma togafitiga togafitiga e faʻalauteleina ai paleni mafaufau. I totonu o le ofisa, e talafeagai foʻi ona faʻaaoga eseese uluaʻi ata, ata poʻo atavali, tuʻuina i luga o le tasi pe lua puipui.

Ofisa i totonu o sitaili eseese

Filifiliga filifiliga i lauiloa lauiloa totonu.

Kapeneta maualuga-faiga

O lenei sitaili e sili ona talafeagai mo tagata atamamai. O le maota maualuga e faʻaalia e se talatala ma e oʻo atu foʻi i se auala saua, i le tulaga o piliki, laupapa fola ma laupapa talatala, faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga, kapoti poʻo fata tatala.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ofisa vateatea ma se ata maualuga e faʻatatau i pupuni malamalama.

I se pisinisi-sitaili ofisa faʻataʻitaʻiga, o le laulau e masani lava ona tuʻu i tafatafa o le faʻamalama e maua ai le maualuga faʻamalamalamaina o le galulue eria, ma meaafale, i le tulaga o laupapa laupapa poʻo uʻamea, o loʻo tu i luga o puipui. Mo avanoa avanoa, o se fata poʻo se vaevaega kapeneta e masani ona filifilia.

I le mamanuina o se tamaloa falefaigaluega, oe mafai ona faʻaaogaina Amerika vavaeina, e pei o se loft, ae e sili atu le mafanafana, o le tele o mea paʻu, ie, o le i ai o le faletusi ma le faʻataunuʻuina i sukalati paolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le ofisa pito i luga ma le puipui e teuteuina i pepa puipui ma se faʻafanua.

Totonu ofisa i totonu

Classics ma neoclassics i totonu, latou e iloga i lapopoʻa ato, laʻititi laulau, nofoa laupapa ma faʻaopoʻoga o paʻu po o ie ma le tele o aso anamua. I le avea ai o moli, latou filifilia se sili matagofie tulaga-tele moli, faʻatumuina e tioata moligao, ma le foloa teuteuina ma kapeta i malu malu paolo.

I le Art Nouveau style, o le i ai o taugata mea ma masini e talafeagai. O lenei tulaga e faʻaalia e lamolemole ma maua fua, teuteuga ma mea e iai fugalaʻau ma manu. O sea ofisa e tatau ona i ai le lautele ma faʻamalama tele.

O se aristocratic mamanu i le Emepaea sitaili, e fai ma sui o se mausali polofesa ofisa-faletusi ma se maualuga alofilima upholstered i le paʻu. Columns, matagofie stucco suia ma taugata moli teuina o loʻo faʻaaogaina e fai ma teuteuina, o faʻamalama e teuteuina i pupuni mamafa, fausiaina o le afiafi i le potu. O le lanu lanu e faia i lanu enaena, lanumeamata poʻo susu susu-kofe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se aʻoaʻoga faʻapitoa i totonu o se fale tumaoti.

I le faiga faʻaperetania

Eseese foliga o le chic Igilisi sitaili o le faʻaaogaina o tele mautu meafale laupapa, uʻamea masani ufiufi ma maʻa teuteu elemeni. Lenei totonu e faia i natura loloto loloto lanumoana, emerald, lanumeamata poʻo le enaena paolo. Ina ia teuteuina le faʻalo, latou filifilia filifili caisson, o puipui e ufiufiina i pepa puipui i lanumeamata, mumu poʻo le lanumoana, ma o le fola o loʻo feagai ma le aluna kapeti.

Kapeneta sitaili Scandinavian

O se foliga tutusa e iloga e se moli malamalama i paʻepaʻe, malulu kiona, malamalama efuefu, susu, beige, enaena tone. O pupuni o pupuni e teuteuina i ie pupuni, ma meaafale meaafale e filifilia mai mea masani. Scandinavian stylist, aemaise talafeagai mo le ofisa o se fafine.

I le ata o se suʻesuʻega mo se teineititi ma se tisaini i Scandinavian faiga.

Faiga faaItalia

I le ata Italia, o meaafale e tatau ona matua maualuga ma ia faia mai i laupapa mautu. Avea o se teuteuga, apamemea ma apamemea onlays, teuteuina o ata, vaneina poʻo elemene elemene mafai ona faʻaaogaina. O le moli uila e tele-moli ma le tele o pendants ma le faʻavae i auro poʻo le siliva e atoatoa mo moli.

Art deco style

Faʻalelei ma taugata art deco style, aemaise e faʻamamafaina le faʻamamafaina o le tulaga o le ana ma e sili ona talafeagai mo le fuafuaina o se ofisa i se atunuʻu fale. O le ata e faʻaaogaina le paʻu masani, nifo elefane, uʻamea ma ofe. O se potu i lenei itu o le a ogatasi faʻatasi se sofa ma matagofie aulelei lima.

Tekonolosi maualuga

O mea e pei o uʻamea, palasitika ma tioata e talafeagai mo le futuristic ascetic design. O paolo masani e uli, efuefu ma paʻepaʻe. Mo meafale, latou filifilia filifili uʻamea ma laulau kofe ma se ipu tioata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se ofisa lautele, faia i le maualuga-tekonolosi faiga.

Provence

O totonu i le Provence style e puleaina e lanumoana, susu, lavender, beige ma isi leo masani. O le foloa e masani ona faʻamaeʻaina i le papa aluna poʻo isi laʻau malamalama, ma o le sima e faʻaaogaina mo puipui. I le gaosiga o meaafale, o loʻo fai ai laʻau tuai ma laʻei e fai faʻapipiʻi.

Minimalism

O lenei itu e manaʻomia le aoga, faigofie, ae le taugofie meaafale ma faʻatusa foliga masani e aunoa ma se teuteuga le talafeagai. O le teuteuina o le ofisa o pisinisi e faia i lanu monochrome pe aofia ai le maualuga o le lua lanu. O le teuteuina e filifilia iinei, i le tulaga o lanu uli ma papaʻe ata poʻo atavali monochromatic.

Laʻititi faʻataʻitaʻiga tisaini ofisa

O se tamai potu i totonu o le Khrushchev, e le tatau ona soona mamafa i meaafale ma isi totonu elemene. Oe mafai vaʻaia faʻateleina ma fetuʻunaʻi faʻatulagaina o le potu e ala i le faʻasologa o nofoaga pe faʻaaogaina malamalama pupuni i le ofu. E taua foi o le laʻititi poʻo le vaapiapi faʻatafafa kapeneta ia lava moli.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o se ofisa vaapiapi i le faiga a se atunuu tuufua i le ata o se fale o le atunuu.

Meaafale meaʻai i lenei potu e tatau ona aoga ma puʻupuʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, toso-i fafo pe gaugau laulau ma tamai fata e masani ona filifilia.

Faletusi o ata

O le tisaini o le ofisa ma se agavaʻa tisaini fesoasoani i le fausiaina o se totonu totonu, o se mafanafana atemosifia ma se fatufatuaʻi lagona.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TORNADO IN UTAH?! (Mae 2024).