Pa fata i luga o le poletito: nofoaga filifiliga, mamanu, countertop mea, teuteu

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga

A o faapipii se pa fata, e tele nuances e mafaufau i ai.

leleiMinus
Mafai ona suia atoa le 'aiga' ai i se tamai fale mautotogi.O se laulau laʻitiiti e le mafai ona toe suia atoa se laulau mo se taumafataga, aemaise lava mo se aofaʻi tele o tagata.
Vaʻai mamao mai le faʻamalama ma moli lelei.Afai o le polotito e i ai pupula pupula - o le a vevela i le taimi o le mafanafana vaitau, tausi pupuni i luga o faʻamalama.
Ole faʻataʻitaʻiga maualuga e mafai ai ona faʻaaogaina le fata ile vaitau malulu.O le maualuga o le fausiaina, tamaiti ono le maua le toʻa i nofoa maualuga.

Faʻafefea ona faʻatulaga le pa fata?

O le nofoaga o le pa fata faʻamoemoeina i luga o le eria o le poletito, lona ituaiga ma pupula. Faʻapipiʻi se pa faʻafefe pe a fai o le poletito poʻo le loggia e faʻamalamalamaina ma faʻapipiʻi. O le maualuga eseese e tusa ma ou manaʻoga. O le fausaga mafai ona tuʻu uma i luga o le loggia ma le va o le potu ma le poletito. O le fata mafai ona avea o se vaeluaina poʻo se atoa suia mo le laulau. E mafai ona avea ma faʻalautelega o le umukuka avanoa poʻo se tutoʻatasi pa.

Nai lo le poloka poloka

Afai e i ai sau tamaʻi fale mautotogi poʻo se potu potu, faʻaaoga avanoa nai lo le poloka poloka. O le tuʻufaʻatasia o le potu malolo ma le poletito o le a faʻaopoopoina avanoa avanoa. A faʻamavae le poletito poloka, faʻapipiʻi le pa fata. Tuua se avanoa mo le auala. O le foliga e mafai ona sikoa, semicircular pe L-foliga, pe a filifilia, faʻalagolago i au mea e te fiafia i ai.

O loʻo faʻaalia mai ile ata le filifiliga ole faapipiiina ole fata nai lo le poloka poloka. O le galuega e faʻafetaui le vaega o totoe o le umukuka.

I luga o le poletito mai le windowsill

O le filifiliga sili ona taatele o le faʻapipiʻiina o se laulau faʻatupe i totonu o le poletito i le mea o le faʻamalama sill. E mafai ona e faia tuʻusaʻo mai le faʻamalama sill pe faʻapipiʻi se countertop fou i le faia ia gaugau. O le faʻamalama faʻamalama sill e talafeagai mo i latou e faʻatauaina le aoga o soʻo le sikuea mita i le fale.

I le ata, o se filifiliga mo le teuteuina o se fata mai le faʻamalama, faʻamalosia e se nofoa maualuga pa ma se nofoa vae.

I le avanoa i le va o le potu ma le poletito

O lenei filifiliga o le a suia le puipui i le umukuka po o le potu malolo, seʻi vagana o se avega-mamafa. O fua o le potu o le a faʻateleina, o le a atili malamalama. O le pa fata o le a mafai ona maua uma mai le itu o le poletito ma mai le itu o le potu. O le mamanu mafai ona faʻaaoga atoa o se 'aiga' ai. E le manaʻomia le faʻamamaina atoa o le puipui; e mafai ona e faia se faʻaofuofu, faʻailoga le ala i le poletito. O le a avea o se faʻaopoopoga faʻaaoga i totonu. O se lua-tulaga fomu talafeagai mo lenei mamanu.

I luga o le loggia i tafatafa o le faʻamalama

Afai e le lava le avanoa mo le fale faʻatatau le fale, faʻapipiʻi e faʻamalama i loggias. O le foliga e mafai ona saʻo pe i tulimanu faʻataʻamilomilo. O le angular design o le a faʻateleina ai numera o nofoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le fesuisuiaʻi o le faʻapipiʻiina o le laupapa laʻau laʻau i luga o le loggia ma le pupula matagofie. Pa sitepu ma le nofoa vae e faʻafetaui i le seti.

Mamanu ma foliga o pa pa mo le loggia

O aso nei tisaini foliga soʻo se foliga. A filifilia, oe tatau ona faʻalagolago i le fua o le loggia poʻo le poletito, o le lautele manatu o le potu ma lou tofo. O le gaugauina fomu e puupuu ma mafai ona faʻaaogaina pe a manaʻomia. Lenei gaioiga faʻatagaina oe e faʻaaoga le avanoa i autafa o le puipui pe a le faʻamau faʻamau. O lenei filifiliga e talafeagai mo tamaʻi potu mautotogi poʻo potu potu.

Mo fale tetele, semicircular, curved poʻo streamlines fausaga e talafeagai. Ona o le le lava o tulimanu, latou te saogalemu ma faigofie e faʻaaoga. O le isi filifiliga saogalemu o le a avea ma foliga ma lapotopoto tulimanu. E mafai ona foliga mai L-foliga mai pe faʻasolosolo.

O le tulimanu o le a faʻatagaina oe e faia le tele o le avanoa i le faʻaaogaina o tulimanu. E fetaui lelei mo tamaʻi fale mautotogi ma lapopoʻa, e mafai ona maualuga pe maualalo.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se filifiliga mo le faʻapipiʻiina o se laulau laupapa faʻafoliga L ma se laupapa laupapa. O le ata e faʻaopoopoina e nofoa faʻamau laupapa.

L-foliga e masani ona faʻaaogaina i totonu. Eseese faapipiiina filifiliga faʻatagaina oe e faʻaauupegaina le fata i soo se mea, e aofia ai i le tulimanu. O le lua-tulaga mamanu aofia ai lua tabletops tu i eseese maualuga. O le pito i lalo pito i lalo o loʻo faʻaaogaina saʻo o se pa counter, ma o le pito i luga e mafai ona faʻaaogaina o se faʻaopoopo fata mo le teuina o meainu.

Filifili Mea Faitino Filifiliga

A o faapipii se pa fata, muamua lava, filifili se countertop, mafaufau i le tagata lava ia meatotino o mea ma au manaʻoga mo foliga vaaia.

  • Tioata O le laulau tioata agamalu e matua anagata, e le fefe i le vevela soʻoga, susū po o le susulu o le la. E faigofie ona fufuluina o le palapala ma e le mitiia suavai. Glass o soʻo se tele, foliga ma lanu e mafai ona faia e okaina. Faʻaopopo teuteu tioata pisia i le ipu malamalama mo le susulu.
  • Laupapa Natura laʻau foliga maʻaʻa ma faʻaopoopoina chic i totonu. E faʻaogaina le laupapa i le tele o sitaili, ae e le taugofie. Ma le ufiufi saʻo ma le tausiga, o le a umi se taimi.
  • O le papa. O le maʻa faʻatu o le a sili ona umi ma anagata. Faʻaaoga maamora masani, maamora poʻo maʻa faʻapitoa.
  • Acrylic Afai o se maʻa countertop foliga taugata ia te oe, filifili acrylic o se isi. Acrylic e leai ni micropores, o le mea lea e teteʻe atu i le palapala ma le susu. I le tulaga o le malosi, o lea laulau e le maualalo i maa poʻo fafie, ma o le a tau maualalo. Oe mafai ona faia se acrylic pa i soʻo se foliga i le faʻaopopoina o se pito curly po inlay.
  • Uamea. O lenei mea e puipuia i le vevela ma le susu, faʻapea foi ma le faʻaleagaina o masini. E le pala le uʻamea, e mafai ona faʻaaoga e fai ai se lagolago poʻo ni vaega taʻitasi, faʻapena foi ma le laulau ia lava.
  • Fiberboard / MDF / Chipboard. O le lelei o nei mea o se tele filifiliga o palette ma eseese foliga o countertops. Particleboard o le sili filifiliga tala faʻatatau. Peitai, o lona tautua tautua e sili atu ona puʻupuʻu faʻatusatusa i fafie, mo se faʻataʻitaʻiga. O le fausiaina o MDF poʻo le fiberboard o se maualuga maualuga; luga o ia papatusi, oe mafai ona faʻaalia se faʻataʻitaʻiga o laʻau po o maamora.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se fausaga faʻapipiʻi ae le o se poletito poloka. O le pito i luga o le tulaga e faia i laupapa masani, o le faavae e faia i maa.

Mafaufau totoʻa i foliga o le countertop ma faʻavae, latou te le tau faia i le tutusa mea. Filifili e amanaʻia le tele ma le ituaiga o fausiaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tapuni e faia i maʻa masani faʻatasi ma le tapu. O le fausaga ua faʻapipiʻi ae le o se poletito poloka; e faʻatumuina e nofoa o se le masani ai foliga geometric.

O le mea faigaluega e mafai ona faia mai mea tutusa e pei o isi umukuka meafale.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le fata ma le laulau laupapa i luga. O le ata e faʻatumuina e se moli tautau.

Laupapa teuteuina manatu i sitaili eseese

Oe mafai ona teuteuina le pa i luga o le poletito i soʻo se sitaili. O le mea taua o lenei avanoa e tuʻufaʻatasia ma le totoe o le potu. Afai o le poletito o loʻo tu i tafatafa o le umukuka, e mafai ona e faia le fata ia tutusa lanu ma le umukuka iunite. Fiberboard / MDF / particleboard ma acrylic o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

A fai lou fale mautotogi poʻo le poletito e faia i se fale maualuga poʻo se mea maualuga, faʻaaoga uʻamea, laupapa poʻo se maʻa. Faʻapipiʻi pendant moli poʻo ni mea e faʻasusulu moli vaivai. Faʻaopopo fausaga uʻamea ma faʻaleoga e pei o ipu 'omea poʻo tuʻu teu teu teu.

O le ata o loʻo faʻaalia totonu o le poletito i le faiga o le lotoa. Vaega o le fata laupapa ua faʻapipiʻi ae le o le faʻamalama sill.

A i ai sau potu potu potu, faʻatulaga se poletito i le Art Nouveau poʻo le Provence style. O se laulau pito i luga e faia i laupapa poʻo tioata o se vaivai tafe foliga o le a fetaui lelei i lenei sitaili. Malamalama malamalama i le tulaga o lamepa ma pisia tioata mamanu o le a fesoasoani e faia totonu i luga o le poletito faʻaonaponei.

Faʻataʻitaʻiga teuteu o pa

E mafai ona e faʻaauupegaina se pa fata i se mea. A faʻapea avanoa avanoa, faʻapipiʻi se tamaʻi pusaaisa i totonu. Afai e te manaʻo e faʻaaoga le fausaga e pei o se pa - faʻapipiʻi se paʻu tioata e faʻapipiʻi i pa, faʻapipiʻi ni fata mo le faʻaputuina o tioata ma ipu, filifili ni nofoa faʻalelei ma nofoa vae.

Backlighting faia se taua vaega i le teuteuina o le pa fata. Moli e tatau ona faʻalagolago i le sitaili o le fausaga poʻo le lata ane avanoa. Faʻaaoga moli poʻo ala moli; e mafai ona tamoʻe se laina Uila i tafatafa o le pa fata.

Faletusi o ata

O le pa i luga o le polotito o se avanoa e iloa ai ou aitia ma faia le avanoa i ou tafatafa sili atu galue ma lelei. Manatua le lautele manatu o le fale mautotogi ma amanaʻiaina uma nuances pe a faʻapipiʻi le pa.

Pin
Send
Share
Send