Lanu beige i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le lanu beige sili ona aoga e matua lauiloa lava i totonu e tagata fai ata. E oʻo lava i sina pito i lalo o ona paolo i totonu o se potu e faʻalelei ona suia, faʻatumu i le mafanafana, faʻalauteleina le avanoa. Tuʻufaʻatasia lelei ma tele lanu, soʻo se sitaili e mafai. O le a mafai e le Beige ona faʻafetauia lelei le sao taua pe a teuteuina se potu, faʻatasi ai ma le vaega lona lua peʻa i ai ni faʻamatalaga faʻapitoa.

Lanu beige: mafaufauga, uiga ma vaʻaiga

O le filifiliga saʻo o lanu i totonu e taua tele. O le lagona, soifua lelei o tagata i totonu o se potu ma le sili o soʻo se paolo faʻamoemoe i lenei. O le lanu beige faʻailoga le toʻafilemu ma le mafanafana. Tele taimi o tua, o lea e faʻaaogaina ai pe a teuteuina puipui, ie eletise, faʻalo. E mafai foi ona faʻaaogaina i soʻo se vaega o le potu. Mo le tele, o ona paolo e fesoʻotaʻi ma naturalness.

Beige meaafale ma teuteuga elemeni e filifilia e tagata fiafia i se masani vaʻaiga latou te faʻatauaina le toʻafilemu ma le mafanafana. O le lagona lagona o lenei lanu e suia faʻalagolago i le saturation ma le nofoaga o le vali luga. O faʻaloʻeleʻele e faʻaosofia ai le malamalama, o puipui e faʻapupula le mafanafana, ma foloa e fausia ai se lagona o le mautu tumau.

Beige o le natura lanu o le tele o manu ma natura laufanua. E le faʻapaleni, e le faʻasauā ma matagofie i le taimi e tasi. O ona paolo uma e foliga mai e manaia, e fesoasoani i talanoaga.

Lelei ma le lelei o le faʻaaogaina o lanu i totonu

Faatasi ai ma le fesoasoani a beige, tagata taumafai taumafai e faamamafa le lagona o le tofo o tagata e ona se fale mautotogi po o se fale. O se paolo masani o le a fesoasoani e natia le fausiaina faʻaletonu. E mafai ona e faia se potu ma mea e mitamita ai i le tuʻufaʻatasia lelei o lanu e faʻaaogaina. Ae le i faʻailoaina au uluaʻi aitia, e tatau ona faʻatusatusa uiga lelei ma le le lelei o paolo taʻitasi. O le lanu beige ei ai mea taua nei:

  • Faʻaleogalua masani. E manaia le i ai i totonu o sea potu, o totonu e tiaʻi e malolo, faigofie talanoaga, malolo ma faʻafilemuina;
  • Faʻatasi ma paolo uma. Aulelei foliga i laupapa masani, olive, lanumoana, efuefu, teuteuina;
  • Mafai ona avea o se sili backdrop mo soʻo se teuteuga elemeni, e le faʻalavelaveina mafaufau;
  • E leai lava se tele beige, e faigata ona ova le potu faatasi ma ia.

 

O mea le lelei sili ona taua o lona sili lauiloa ma lauiloa. E le aoga e faʻateʻia malo faʻaaloalogia i totonu faapena.

E fiu ma monotonous, mo le tele e fesoʻotaʻi ma le paie, valea, le toaga. I tulaga le lelei moli, e mafai ona foliga pisia, pei o se matua mama lagona.

Eseese o paolo

Beige e le o se tutoʻatasi paolo. E mafai ona maua le lotogatasi i le faʻaaogaina o tele lanu. Ina ia puipuia le laualuga mai le tuʻufaʻatasia, e tatau ona faia ni faʻatosina vaega. E tusa ma le afe pupuni o le beige. O i latou uma ua vaevaeina i vaega laiti:

  • Lilac;
  • Lanu efuefu;
  • Faʻaituʻau;
  • Lanu enaena;
  • Lanumoana;
  • Paʻu;
  • Lanu samasama;
  • Lanu meamata.

Faʻaaogaina o lanu i sitaili eseese i totonu

O totonu e aofia ai le beige e faigata ona faʻaleagaina. O lanu feololo o le a ofi atoatoa i soʻo se ituaiga sitaili. Malulu malulu e talafeagai mo puipui ma faʻalo. Malamalama ie, faʻamalama, faitotoʻa mafai ona iloga. O se susulu faʻaali e talafeagai ma tamaʻi tamaʻi sela (pepa puipui puipui, faʻatusa, ma isi). Beige o se peti saogalemu mo le faiga masani nei:

  • Faʻavae. Malulu paolo foliga sili atu faʻasaga i se backdrop o understated sophistication. Vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, ia faʻaali atili le malamalama. O se tuʻufaʻatasiga o lanu eseese, o se tuʻufaʻatasia o beige ma gilding, siliva e faʻatagaina;
  • Atunuʻu O le sitaili e sili ona latalata i le natura e faʻavae i luga o le faigofie ma le mafanafana. O le teuteuga e faia i moli malamalama. Ina ia faʻamamafaina le natura, latou te faʻaaogaina teuteuga ma foliga talatala, luga e leʻi togafitia, sima faʻapalapala;
  • Minimalism. O le beige decor o le a foliga lelei i soʻo se tele potu. E sili atu le faʻaoga malulu malulu. Latou eseesega e le faʻamalosia. O le faʻamamafaina e mafai ona tuʻuina atu i luga o ie, mea teuteuina;

  • Faʻalelotu Oe mafai ona tuʻufaʻatasia matua leai-ogatasi auiliiliga. Beige o le a sili atu ona talafeagai nai lo se isi taimi. Malamalama susulu, puʻeina foliga o le a foliga lelei tele faasaga i le talaaga o ona paolo uma;
  • Natura. O se tuʻufaʻatasiga o naʻo pupuni masani (pistachio, lanumoana, enaena, samasama) e faʻatagaina. I le beige, latou te faʻataʻitaʻia luga masani. Naʻo mea masani e talia;
  • Provence. Malulu, le faʻaituau paʻu o le a faia. Beige o le lanu masani mo lenei sitaili. Atoatoa fealofani ma maʻa masani, laʻau masani. O se tasi o sili sili atu talaʻaga mo variegated lanu.

Tulafono ma fautuaga mo le faʻaaogaina o lanu

O le aʻafiaga o le lanu o le siʻosiʻomaga e fai lava si tele. O le numera o paolo ma lo latou pupula e fausia ai se eseʻesega lagona. Afai o le beige e filifilia e pule i totonu, e tatau ona fausia le mea fesoʻotaʻi i le taua. Ina ia foliga mai e le soona fiu tele, latou faʻaaogaina se metotia ma faʻaaoga o le faʻafouina paolo. O nei e mafai ona avea turquoise pupuni, o se lanumeamata sofa i le ogatotonu o le potu, teuteu aluga ma se susulu faʻataʻitaʻiga. O le lanu beige i soʻo se eria e tatau ona faʻaaogaina agavaʻa, le faʻagaeʻetia ma tusa ai ma nisi tulafono.

I teuteuga o nofoaga ma fale

O taualuga ma puipui malulu e talafeagai mo soʻo se potu. O le masani ai, e le masani ai le maeʻaina o le a avea ma sili atu talaʻaga mo le fausiaina o se tagata lava sitaili sitaili, matua susulu faʻaaliga. O luga o lenei lanu o le a ogatasi ma toetoe lava o vaega uma o lanu eseese.

O teuteuga puipui e mafai ona aofia ai ni mea. Ma o lena beige e le foliga manaia ma le mautonu, oe mafai ona faʻaaogaina teuteuina, embossed pepa puipui. Tela keramika i le tuʻufaʻatasia ma maʻa ma laʻau o le a faia totonu totonu matagofie ma muamua. O mea e talafeagai mo le ituaiga, lanu. Ina ia ausia se siosiomaga faʻapitoa i totonu o le faletaele, oe mafai ona faʻaaoga mosaics. E mafai ona e faʻatumuina le potu i le mafanafana o le tautotogo e faʻaaoga ai le paleta masani.

O le lanu o le foloa e aʻafia ai le vaaiga lautele o totonu. E taua le amanaʻia o le lanu o matua vaega uma (baseboards, lago, ki). E le gata o foliga vaaia o le potu e faʻamoemoe i le filifiliga saʻo o le paolo, ae faʻapea foi ma le faʻailoga o le mafanafana o le ola. O le beige luga foliga o fafie. I le faʻaaogaina o metotia faʻauma eseese, e mafai ai ona e faʻaliliuina se potu i totonu o se potu aʻoga faigata, o se potu malolo matagofie.

O le taualuga beige o le taitai i totonu o isi luga pupuni. E aofia ai le mafanafana enaena ma le paʻepaʻe paʻepaʻe. A filifilia le ituaiga teuteuga, o le fausaga o le fausaga ma mea e sili ona taua. Natura lanu e i ai le le faʻaituʻau aafiaga i luga o le mafaufau, e le faatupuina le mamafa. Faʻafetai i le taofiofi, lalelei, na te avatua le potu aristocracy.

Meafale

Pe a filifilia ni meaafale teuteuina mo totonu o le fale, o nisi tulafono e tatau ona mulimulitaʻia. O sofa ma nofoa faʻasolosolo e tatau ona i ai i totonu o se paolo malamalama nai lo le lanu o le fola. O le rattan ma le bamboo o le a faʻaopopoina ni tusitusiga eseʻa mai ituaiga. O laʻau masani e fetaui lelei ma le beige.

O se manaia lanu aafiaga i le potu malolo mafai ona faia e faʻaaoga ai se laulau 'ai uliuli ma nofoa tutusa. O le fofo mamanu o le taʻalo i faʻatusatusaga o le a le ova ai i totonu totonu. O se taua tulaga i totonu beige totonu o le faʻaaogaina o mea e eseese i le tino. O meaafale kofe o le a foliga ese i le potu malolo e tasi. Paʻu pogisa o le a maua ai le mausali, malamalama pupuni o le a faʻamalamalamaina ia.

Ituaiga ie

Beige ie e le faʻaseseina le vaʻai faʻaaliga o le potu. Faʻalagolago i le filifiliga o le ituaiga o tapoleni, e mafai ona faʻatumu totonu totonu ma le mautinoa, tulaga ese matagofie. E sili atu le faʻaoga o ie masani (silika, fulufulu mamoe, ie lino). Pupuni e tatau ona tatau ona eseʻese ma le paolo o puipui, faʻalo. Nei mafai ona faigofie filifiliga ma se laau lolomi.

O ie tapuni i leo i totonu o le potu e le tatau ona soʻosoʻo. Tutusa i le lanu, tatau ona i ai se eseʻese lagona. O se sofa kofe veloveveve e ufiufiina i le ie pogisa pulupulu o le a nonofo faʻatasi ma le manuia. Kapeta e tatau ona sili atu le malamalama nai lo le fola ma le maeʻa o pa.

Talu ai o le beige o se le mautonu, le paʻu paolo, ina ia aloese ai mai le faigofie ma le le vaʻaia o faʻamalama ma isi elemene, e tatau ona mataʻituina faapitoa i le filifiliga o le ituaiga o tapoleni.

O ie Jacquard e talafeagai ile masani, faʻaonapo nei. Lino i beige o le a foliga lelei i se faiga siʻosiʻomaga, atunuʻu sitaili. Susu pupuni faia i silika, organza o le a faʻaopopo ai le malamalama i soʻo se potu.

Le tuʻufaʻatasia o beige ma isi lanu i totonu

Le tuʻufaʻatasiga sili ona manuia o le beige i totonu ma paolo masani. Oe le tatau ona taulaʻi i luga o se aristocratic lanu aunoa ma se sauniuniga faʻamatalaga o lona dilution. O se agavaʻa faʻaopopo i ai ma pupuni o le nuanua fusi o alaleo ma fesuiaʻiga leo o le a fesoasoani fausiaina se muamua, tulaga ese totonu. I sitaili soona fai, o tuʻufaatasiga o moli ma le piniki o le a talafeagai.

Beige ma efuefu

O lanu le faaituʻau e faigofie lava ona milo faatasi ma le tasi ma le isi ma soʻo se paolo. Ina ia matagofie le tuʻufaʻatasiga pe a talafeagai, e fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o afa i totonu o totonu. O le paluga o le efuefu ma le beige e taʻua o le "greyge". O le vaeluagofie lanu e mafai ona i ai se tint slant i itu uma. E leai se eseesega maʻai. E mafai ona faʻaaoga lona tolu ile "efuefu," e pei o se paʻu fesoʻotaʻi. O lenei metotia faʻatagaina oe e fausiaina le aʻafiaga o se sologa lelei o le lanu.

A win-win tuufaatasiga o efuefu ma beige o le faaaoga mou ese pupuni latalata i paepae. O le soʻona faʻaaogaina o nifo elefane, lanu oneone ma le efuefu efuefu e manuia i taimi uma. Ina ia aloese mai le lagona o le lotovaivai, e tatau ona faʻalauiloa mai eseese ituaiga, faʻataʻitaʻiga, ie. Ina ia faia le lanu fefiloi aafiaga foliga foliga lelei ma sologa lelei, efuefu auiliiliga teuteuina ma beige teuteu ma le isi itu.

    

Beige ma paʻepaʻe

O le paleni saʻo e tele sona sao i lenei tuʻufaʻatasiga. Lanu e le tatau ona tuʻufaʻatasia. Lenei o le a fesoasoani i le saʻo faʻailogaina o latou tuaoi. Uamea, 'apamemea, siliva faʻaopoopoga o le a foliga lelei i totonu o sea potu. Ina ia taofia totonu o le loto mai, e tatau ona e usitaʻia tulafono nei pe a teuteuina:

  • E mafai ona e faʻaaogaina le sili atu ma le tolu ata o le beige. Afai e soʻona pupula le potu i le lanu, o le a leiloa uma le lalelei;
  • I se faʻaopopoga i le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi o le paʻepaʻe ma le beige, e mafai ona e faʻaaogaina pupuni susulu e faʻamamafaina ai mea taua;
  • Ituaiga ie tatau ona faia i ai faʻamau, faʻamau faʻailoga.

O lenei tuʻufaʻatasiga e masani ona vaaia i le potu malolo. E vave ona faʻatumuina i le malamalama ma vaʻaia faʻalauteleina. Ina ia faia sea ituaiga aʻafiaga, matua matuaʻi soʻo se paolo o le beige e faʻaaogaina, mai le mutia ma le sesega i le mauoa o tone.

Beige ma enaena

O le tuʻufaʻatasia o pupuni fesoʻotaʻi e faigofie ona vaʻaia i foliga vaaia, e le faatupu vevesi. O meaafale tetele-sukalati-meaafale o le a foliga mai e le tele faʻasaga i le pito i tua o beige puipui poʻo ie. Natura le toʻamalie enaena ma le beige faʻaopoopo lelei e le tasi le isi. O le sili sili ona lelei o le 70% beige, 30% enaena. Faʻapogisa paolo e mafai ona faʻaaogaina mo le eseesega.

Ina ia faʻateleina le avanoa, fausia se lagona o le lautele, faʻaaoga moli malamalama (malamalama kofe, nifo elefane, karamel). Sitaili talafeagai o Baroque, Victorian, masani. O le beige malu e faʻamalieina enaena. O lenei tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo le teuteuina o potu moe, potu malolo, auala savali.

O le potu enaena-beige e faʻaopoopoina i maa teuteu, laupapa masani, paʻu, piliki. O le faʻaaogaina faʻatasi o le beige ma le enaena e faʻatagaina i le umukuka. Oe mafai ona faʻamanuiaina malamalama moli meaafale, pogisa foloa, headset. O paolo oneone e fetaui lelei ma luga o tausaga, totoga chrome.

Beige ma lanumoana

E mafaufauina e le au mamanu le tuʻufaʻatasia o nei lanu e masani ma sili ona matagofie. O sea totonu o le a ofi lelei i totonu o se potu mo soʻo se mafuaʻaga. O le filifiliga pito sili ona lelei mo tamaʻi potu malolo. Tele taimi, beige gaioiga o se talaʻaga, ma lanumoana o se susulu faʻaopoopo e tosina ai le vaʻai o aiga ma malo. Ae le i oʻo i le filifiliga mulimuli o lanu, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete uma ona foliga, talu ai o lenei tuʻufaʻatasiga e i ai uma itu lelei ma faʻaletonu.

O le lelei o le beige ma le lanumoana aofia ai le agavaʻa o le tuʻufaʻatasia. O nei lanu faʻatumu totonu totonu o le potumoe, vasega pepe, umukuka, auala. Faatasi ai ma le fesoasoani o le toomaga, textures, saturation, oe mafai ona faʻateleina pe vaapiapi le potu. I potu ma faʻamalama tetele, ma lava malamalama masani, lanu moana mafai ona suia i le lanumoana.

O mea le lelei aofia ai le ono le malamalama lagona o le malulu. E malamalama lelei le lanumoana fou ile lanu ole vai, aisa. O sea talaʻaga e le aoga tele nai lo le enaena ma le paʻepaʻe tutusa. O le laʻititi palapala, deformation o le tini ma isi stains o loʻo vaaia ai. E mafai ona e sefeina le tulaga pe a fai e te faʻaaogaina le wallpaper lanu moana ma le beige embossing, sili atu teuteu teuteu ma faʻataʻitaʻi.

Beige ma le pāuli

O le faʻamalieina, faʻataulaitu viole e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele. O le paolo e mafai ona mafua ai le popolevale ma e oʻo foi i le mafaufau le atoatoa. Ina ia faʻaititia le afaina, e tatau ona faʻamamaina i leo le mautonu.

Beige gūgā violet vaaia. O le tuʻufaʻatasia o pupuni e lua e talafeagai i nofoaga e matua le manaʻomia ai le pupula pupula. O le faʻamoemoe e faʻalagolago i lanu felagolagomai aofia ai i le ata faʻatulagaina. Nei mafai ona fesoʻotaʻi pe faʻatusatusa paʻu.

O le sili lanu o totonu e tatau ona beige. Afai o se mafanafana paolo e filifilia o le autu, ona tatau lea ona faʻamaluluina se lanu malu. O le tulafono lava e tasi e tatau ona mulimulitaʻia pe a galulue ma leo malulu.

Beige ma turquoise

O le lautele lautele turquoise e lauiloa i le tele o tagata mamanu. O ona paolo uma e fetaui lelei mo ona po nei ma totonu e fai ai totonu. O le lua lanu e fetaui lelei ma le beige. Faʻamoemoeina i le vaega e sili ona taua, e mafai ona i ai se pupula eseʻese, faʻatumuina, latalata i le lanumeamata, aquamarine poʻo le lanumoana.

O le tuʻufaʻatasia o le beige ma le turquoise o se sili atu ona lautele lanu faiga. O se faʻaputuga o se paolo susulu ma le le faʻaituʻau e galue atoatoa. E leai se mea mataʻutia e faʻaleagaina ai mea uma. Pe a faʻaaogaina auiliiliga malamalama, o le taofiofi o le ki. O le potu e le tatau ona faʻatusa i le potu laʻei o tagata fai pese.

Lua paolo masani e masani ona maua i lo latou natura siosiomaga, pei o le lagi, vai, fafie. Pogisa beige meafale faʻasaga i se turquoise pa o le a foliga lelei. O se sili atu maaleale totonu o le a liliu pe a e faʻaaogaina malamalama pupuni o le beige ma le turquoise. I le avea o se faʻaopopoga, faʻaaoga lavender, mint lanu.

Beige ma lanumeamata

O le fealofani lua o lanu masani e lua e fausia ai se lagona o le faʻateleina o le mafanafana ma le saolotoga. Oe mafai ona tuʻufaʻatasia matua soʻo se paolo ma beige, e oʻo lava i le lanumeamata lanumeamata. E faigata tele le soʻoga ma faʻaleaga le sologa lelei o le ata. O totonu e mafai ona i ai tutoʻatasi aunoa ma se faʻaopoopoga valivali pe aofia ai 2-3 eseʻese leo. I soo se tulaga, o le a foliga pupula ma atoatoa.

O le beige faautauta o le a faʻaosoina le osooso o le ola, autafa ma le pupula lanumeamata. O sea tandem e masani ona maua i totonu totonu, i le tele o faʻavasega. E mafai ona faʻamatalaina le faʻamaoni ile mafaufau e le manaʻo o se tagata i paʻu masani.O mea lanu meamata ma beige o loʻo faʻamamafaina ai le sitaili faʻaonapo nei ma faʻateleina ai le aʻafiaga o mea fai teu masani. O paʻu puipui e tumau pea i le manaʻoga pe a fai e vaʻaia le faʻavasega.

Beige ma piniki

Malulu piniki ma mafanafana beige mafai ona faʻaititia osofaʻiga ma feteʻenaʻi. O nei paolo e fesoʻotaʻi ma suamalie, aso malolo. Talu ai o lenei tuʻufaʻatasia e faʻaosofia ai le manaʻo, e le fautuaina e faʻaaoga lenei autu mo umukuka ma potu 'ai. E matua faigata lava ona mulimuli i le masani i meaʻai pe a fai o mafaufauga e faʻatosina mai ai ni donut pupula, muffins ma keke.

E faʻaaoga le piniki e avea ma lanu autu ile potu moe, vasega pepe, ala savali. E sili atu le faia o le potu malolo i sili atu lanu lanu ma sina faʻaopoopoga o lagona faʻaipoipo. O le potu piniki e sili atu mo se teine ​​talavou. Ina ia faʻaititia le malamalama, e mafai ona e faʻaaogaina lanu sesega pe a teuteuina le potu ma le malamalama, mea papaʻe meaafale.

Totonu i leo beige: faʻataʻitaʻiga ma mamanu nuances

I le mamanu o le avanoa i totonu, beige ave le tulaga tulaga. E faʻatumuina le potu i le mafanafana, agamalu, vaʻaia faʻalauteleina potu laiti. Tuʻufaʻatasia ma le tele o isi leo ma paolo, e agavaʻa, talafeagai mo uma uma masani potu ma potu mautotogi. Ona o le 'eseʻese o paolo, e faʻatagaina ai oe ona faia totonu totonu i le tasi lanu lanu, ae o le a sili ona faʻaalia.

Beige o se natura lanu, masani ona faʻaaogaina o le autu lanu mo teuteuga. Teuteu elemene foliga sili atu i lona talaʻaga. E faʻatagaina oe e faʻavasega totonu avanoa i soʻo se sitaili, a le o le masani ai, atunuʻu poʻo le minimalism. Mafaufau i le faʻaogaina o le lanu e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o potu eseese i totonu o se fale poʻo se fale mautotogi.

Potu malolo

O le potu e multifunctional, o le ogatotonu o le fale, iinei aiga a o le afiafi, faʻamanatu aso malolo aiga, feiloaʻi ma malo. E taua tele le fausia o ni tulaga lelei i totonu o le potu e faʻamalieina ai tagata uma o le aiga. O le mea lea, o le faʻaaogaina o malu, malu paolo o le a fausia ai se lelei siosiomaga.

O leo filifilia e alu lelei ma isi elemene teuteu. I le faʻaopopoina eseese o meaafale, e mafai ai e tagata e ona ona suia le sitaili o le potu, e oʻo lava i le suia o kapeta o le a toe faʻaolaola le ata. O le tamoʻe i totonu e malolo, faʻafilemuina neura, fausia ai se siosiomaga mafanafana.

E sili atu le filifilia o se tasi paolo mo puipui. E masani ona faʻatumuina i isi lanu. Piniki, lanu viole, enaena, lanumeamata, e oʻo foʻi i le uliuli foliga lelei, o le faʻatusa o le tamaoaiga, tamaoaiga, faʻamamafa le austere style.

Afai o le fale faʻapitoa e i ai se laʻititi eria, malamalama lanu mafai ona vaʻaia faʻateleina lautele, ao pogisa paolo e faʻaaogaina mo tele potu malolo.

Umukuka

O potu taʻitasi i totonu o le fale e i ai lava a latou mafuaʻaga faʻapitoa. Ae maise le potu umukuka. Talu mai aso anamua, ua uaʻi atu tagata i kuka, aua ua latou malamalama i le taua o le fafagaina o latou lava ma tagata o le aiga, o le mea lea, na tuʻuina mai ai se avanoa taʻitasi mo lenei gaioiga. O le umukuka, muamua lava, tatau ona aoga ma lelei, teuteuina i se sitaili o le a le vave ona le fiafia ma o le a faʻafiafiaina ai e ana.

Beige mo umukuka e sili ona lauiloa. E fesoasoani suia se potu, fausia se aulelei avanoa. E mafai ona e tuʻufaʻatasia ma isi lanu faʻavae i luga o eseese itu. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamoemoe i le tulaga o le faʻamalama. Afai e feagai ma le itu i matu, ona ave lea o le fiafia i moli, samasama, i le itu i saute - lanumoana, turquoise. I le tuʻufaʻatasia o lanu pogisa ma malamalama, e mafai ona e faʻasaʻoina le saʻo o le geometric o le potu.

I le tuʻufaʻatasia o le beige ma le uliuli poʻo le paʻepaʻe i luga o puipui, e te maua ai se lelei-le faʻaituʻau talaaga. E manaʻomia le pusaaisa, ogaumu, mea i luga o fale e iai foʻi se lanu uliuli. I le taimi e tasi, o le palapala o le a le matua vaʻaia, lea o le a faʻaititia ai le numera o le faʻamamaina. Lanu lanumumu, lanumeamata, lanumoana paolo e tuʻufaʻatasia lelei o ni mea teuteu a latou tagata. Mo se potu ma moli lelei, lanumoana ma cyan e talafeagai.

Potumoe

O le nofoaga lea e faʻaalu ai e se tagata se vaega taua o lona olaga. Lenei e amata le taeao, ua uma le pisi o le aso. O le potu e faʻatagaina oe e te litaea, toe faʻaleleia, o lea e matua taua ai le filifilia o totonu tonu o le potu, lea o le a faʻamalieina ma faʻamalieina ai oe.

O mea teuteu e le tatau ona tosina mai i ai le mafaufau, aveʻese mai malologa ma malologa. O le lanu beige e mafai ai e oe ona toʻafilemu, avatu le filemu. E talia e tagata uma. Mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tele o isi paolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e mafatia se tagata mai le le lava o le moe, oe tatau ona faʻaopopo se lanumoana lanu, lea o le a maua ai le potu lelei. Afai e faʻaaoga le uliuli, e tatau la ona le sili atu i le 30% o le palette atoa.

O potu tetele e mafai ona vaevaeina i ni vaega, i se tasi o le a moe ai le ana, o le isi e mafai ona faʻaaogaina mo malologa pe o se ofisa. I lenei tulaga, ua vaevaeina le potu i sone faʻagaioiga, ia taʻitasi e tatau ona eseʻese i le lanu. E lelei foi le faʻaopopo o faʻata i totonu.

O le filifiliga o pupuni mo ia e faʻamoemoe foi i le tele o le potu, o lea o lanu malamalama e faʻaaoga mo se tamaʻi avanoa, mo se lapoʻa tele - tele, enaena paolo. O le potu vaelua e tatau ona i ai ni faʻaopoopoga malamalama tutoʻatasi malamalama i sone taʻitasi. E lelei le faʻapipiʻi o se moli po i tafatafa o le moega, o le a tuʻu le moli o le foloa mo se nofoaga malolo, e mafai ona e tuʻuina se lamepa laulau i le ofisa. I le ogatotonu o le potu, e sili atu le faʻaoga o se moli uila e faʻamalamalamaina ai le avanoa atoa.

Faletaele

O se beige masani totonu e mafai ona faigofie pe aofia ai susulu, faʻaosofia elemeni. Faatasi ai ma nei paolo, oe mafai ona fausia se mafanafana siosiomaga i le faletaele. O le lanu ata e fausia ai se filemu filemu, aveʻesea le popolevalevale ma le osofaʻiga.

Beige i totonu o le faletaele o loʻo faʻatasia lelei ma lanu uma. Ae o le a foliga sili atu i papaʻe, auro. E mafai ona e fausiaina se siosiomaga faʻamalieina ma piniki, lanumoana, oneone oneone. Tagata fiafia i vasega masani o le a fiafia i le tuʻufaʻatasia o lanu uliuli. Ina ia manuia le faʻaleleiina o elemene eseese, o le tuʻufaʻatasia o le beige ma le efuefu e faʻaaogaina.

A filifilia se lanu mo teuteuina o se faletaele, e tatau ona e mafaufau i lona aoga. O vaega pogisa o le a vave ona eleelea, e oʻo lava i sina tamaʻi ala ma fasimoli e iloa mai ia latou. E sili atu le filifilia o beige tile ma se faʻataʻitaʻiga. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma maʻa, pepa puipui ata e leai se susu ma se ata faʻanatura.

Alalaupapa / ala savali

O le potu e pito sili ona savali-i totonu, teuteuina i lanu beige, faʻamamafaina le faʻamautuina o lagona o tagata e anaina, fausiaina se siosiomaga lelei mai lava i le faitotoʻa. Mo teuteuga, e mafai ona e faʻaaogaina mea eseese o loʻo avanoa:

  • Pepa puipui;
  • Faila mo le valiina;
  • Teuteu teuteu ma beige pigment;
  • Pa puipui;
  • Tile;
  • Teuteu, maa masani, piliki.

O le sitaili o le malamalama beige auala faʻatulagaina le autu aotelega faʻatonuga totonu. E mafai ona e teuteuina le fale atoa i le lanu e tasi pe fai ni sone e faʻaaoga ai mea eseese ma lanu. Mo fola, laupapa masani (laminate, ufiufi) pe latalata i le mea e mafai ai coatings e talafeagai. O meaafale i totonu o se auala savali e mafai ona avea ma soʻo se paolo masani: efuefu, enaena, paʻepaʻe.

Faaiuga

Beige ei ai sona nofoaga faʻapitoa i le paleta. E i ai lona malosi malu. Faʻatasi ma le tele o paolo, e le taulaʻi ia te ia lava. I le taimi e tasi, e le tutoʻatasi, e oʻo lava i le monochrome design, e manaʻomia le faʻaaogaina o leo eseese. Beige shade aofia ai oneone, nifo, kulimi, karamel, faʻalumaina, saito. Faʻafetai i ona meatotino, e fetaui ma uma totonu sitaili. Na ia faʻalauteleina foʻi le potu, nanā ona sese. E faʻaaogaina ile mamanu o soʻo se potu ile fale, fale mautotogi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Yoke Lore - Beige Official Video (Iuli 2024).