Umukuka mumu i totonu +75 ata

Pin
Send
Share
Send

Noble malu o mumu o le palette atoatoa mo le fausiaina uma taugata ma minimalist umukuka totonu. O le tuʻufaʻatasia o mea eseʻese, amataga o pa puipui, matagofie meaafale seti ma susulu faʻaaliga i le tulaga o teuteuina ma meaafale fesoasoani fesoasoani fausiaina se tulaga ese faiga, faia i aso uma nofo i le ogaumu o se fiafia moni. O le umukuka mumu i totonu e mamao mai le kitsch: o le lelei atiaʻe mamanu na o le faʻamaoniaina le faʻamamaina tofo o le fale e ona.

Psychology o lanu: o ai e talafeagai mo se le fefe paolo

Tele taimi, o le mumu e fesoʻotaʻi ma tuʻinanau ma tuinanau. O le mea lea, o leo o lenei pupula ma le ola-faʻamaonia lanu lanu tosina mai toaaga, toaaga ma talitonuina tagata lava ia e lototetele agai ia latou sini. O le malu ma faatosina paolo faamalosiauina gaioiga ma tosina mai i latou oe ua le manaomia le faaosofia faaopoopo.

Tagata ma le vevela uiga e tatau ona faʻaeteete ma se laʻititi lanu: o le sili atu o le mumu mafai faʻalauteleina o latou lagona masani ma faʻatupuina osofaʻiga.

Mo tagata filemu, tauagafau ma le mautonu, mumu avea ma se ituaiga o vailaʻau. O togafitiga lanu e fesoasoani ai i tagata matamuli e faʻasaoloto a latou totonu "I", e faʻasaʻolotoina ai i latou lava mai faʻalavelave ma faʻailoga tagata, ma faʻaalia ai o latou gafatia moni. Teuteuina i mumu, faʻamatalaga i totonu faʻaosofia lagona ma faʻamaonia.

Malamalama ma fiafia, o le lanu mumu e mafai ona avea ma ki i potu lilo o le agaga, lea e natia uma ai uiga lelei ma le le lelei o uiga. O le mafuaaga lena e le tatau ai ona faʻaaoga lenei paolo pe a teuteuina totonu o le potumoe, potu malolo ma isi potu e faʻaalu ai e se tagata le tele o taimi. O le umukuka ua avea ma nofoaga tonu lava e mafai ai ona e faʻaaogaina saogalemu pupuni musumumu uma, e aunoa ma le fefe i le leaga aʻafiaga o lanu i luga o le mafaufau.

    

O a lanu o mumu e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le umukuka

Mumu, pei o se isi lava lanu, e tumu i le tele o paolo e i ai uma se malulu ma se mafanafana fusi o alaleo. Leo o eseʻese mafanafana e faia e ala i le faʻaopopo samasama pe lanumoana lalo.

Mumu mumu e foliga manaia i le umukuka aofia ai:

  • Titian;
  • amu;
  • mumu;
  • karoti;
  • cinnabar, ma isi

Malulu mumu na aumai mai le lanumoana lalo e aofia ai:

  • carmine;
  • alizarin;
  • mumu mumu;
  • katinale, ma isi

O se umukuka mumu, o lona totonu e puleaina e loloto malu pupuni o mumu, burgundy ma matagofie burgundy, masani ona foliga sili atu ona lelei nai lo le potu, o le mamanu o lea na fuafuaina i sili atu maaleʻale ae le gaoia lanu. Ina ia faʻaititia le lanu faʻatumuina, pe a teuteuina se umukuka, e talafeagai le faʻaaogaina o luga matte poʻo vaʻaia vaelua le avanoa i sone faʻaaogaina meaafale poʻo isi lanu.

    

Uma foliga o mumu i totonu o le umukuka: lelei ma leaga

Fuafuaina se umukuka totonu i mumu ei ai uma le faafitia penefiti ma nisi mailei. O le le faʻamanuiaina o ia ituaiga lanu e masani ona natia i le le iloa tusitusi auala o le tisaini ia lava, o le ineptly atiina ae le manatu o se lumanaʻi poloketi. Faʻapea foi, mumu mafai ona avea ma se taufaʻafefe fili mo se tasi e le fetaui i lenei paolo mai le manatu o le mafaufau.

O le lelei o se mataʻina lanu pe a teuteuina se umukuka masani ona faʻateʻaina ono le lelei:

  1. Lanu mumu o se sili ona aoga lanu, lea e sili ona taua i totonu o se potu o le foliga mai o le faʻamaʻi e toetoe lava a le maalofia.
  2. O totonu i totonu o lanu susulu e le mafai ona vave fiu. Vaitaimi faʻafouina o teuteu, le sailiga mo fou elemeni ma le tele o ipu faʻafaigofie ona toe faʻafouina le mamanu e ala i le faʻaopopoina fou lanu i ai.
  3. Mumu ei ai sona aoga aoga i le tagata tino ma le mafaufau. O se mafanafana totonu totonu e mafai ona avea lau kofe taeao atili ai ona faʻamalosia ma faʻafualoa ai lou lelei lagona mo le atoa aso.

    

O le a le sitaili e talafeagai mo le umukuka i burgundy ma isi paolo mumu

Le tele o faiga lauiloa faʻatagaina le faʻaaogaina o lenei susulu lanu i le umukuka teuteuga. Ae ui i lea, o le sili ona lauiloa loloto mumu tumau pea i le sitaili sitaili ma aga masani fesuiaʻi i ai, faʻavae i luga o le filosofia o Feng Shui.

Ina ia toe fausia le tofo Asia, oe mafai ona faʻaaogaina e le gata i le tetele o teuteuga puipui. O ipu mananaia mo sushi, pupuni mama ma se lolomiga i foliga o hieroglyphs, o ni ata malie poʻo ni teuteuga ofe o le a tuʻuina atu ai tagata e ana le fale i totonu o se tala faʻatatau i sasaʻe.

Pin-up o se isi sitaili e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma le mumu. Susulu meafale, pa ma fola o maa i le eseesega o lanu na folasia mai i se siaki siaki, ie umukuka ma se pea lolomi ma ata ma teine ​​lalelei, faʻailoga o le matagofie o na tausaga mamao, o le a avea le umukuka totonu manatuaina ma le manaia.

Tagata e fiafia tele i totonu ole mafaufau e faʻafetaia le faiga a Victorian, e lagolagoina foʻi le lanu mumu.

    

Umukuka i lanu mumu: o le a le mea e taulaʻi i ai

E oʻo lava i le tamaʻi umukuka e mafai ona tauva ma se potu potu tele pe a fai o lanu mumu o teuteuga e lalagaina faʻatasi i totonu o lona fale.

Pa

O teuteuga puipui o le auala sili lea ona faigofie ma taugofie e fausia ai le faʻavae o le umukuka i totonu e mumu. Mo lenei laasaga o le toe faʻaleleia, oe mafai ona faʻaaogaina mea eseese, o ia mea taʻitasi e manaia i lana ia lava auala mai le manatu o le mamanu:

  1. Le valiina o le puipui i le vali ma le faʻaopopoina o pigment faʻatagaina oe e tutoʻatasi fetuunai le saturation ma le loloto o le paolo. E mafai foi ona e faʻaogaina se faʻaopoopoga pito i luga peleue o vali e faʻaaoga ai se faʻataʻavale faʻataʻitaʻiga.
  2. O le Venetian plaster e natia lelei ai le faʻaletonu o luga ma mafai ai ona tuʻufaʻatasia mumu ma isi lanu mananaia.
  3. Liquid pepa puipui o loʻo i ai se manaia foliga, maualuga leo faʻamamaina ma susu tetee. Faʻafetai i le glitters i la latou tuʻufaʻatasiga, oe mafai ona ausia se manaia shimmer i lanu mumu.
  4. O le masani pepa puipui ma se tonal mamanu o le a apili i tagata fiafia i faʻamaumauga masani. Ma faʻafetai i ata po nei pepa puipui pepa puipui, o le nondescript pa o le a liua i se ofoofogia vaega.

     

Fogafale

Ole laupapa e le gata e talafeagai mo faletaele Faigofie o le faʻaaogaina ma faigofie o le faʻamamaina faia lenei ituaiga o maeʻa mea talafeagai mo eria umukuka. E alu faʻatasi le mumu ile paʻepaʻe ma le uliuli. Faʻaaoga lenei tuʻufaʻatasiga i le taimi o faʻapipiʻiina, tuʻuina o maa i le faʻatusatusaina o lanu i se vevesi poʻo se siaki laupapa.

Fola laupapa e le o se sili ona aoga e faʻaaoga i le umukuka. Ae ui i lea, o le 'eseʻese o ofu-teteʻa tint varnish mo fafie tatalaina le tele o ituaiga o mamalu ma loloto leo e mafai ona lelei taʻalo i totonu o aso nei totonu.

E mafai foi ona e filifilia le maualuga-lelei linoleum, laminate poʻo porcelain stoneware i isi lanu. Faʻavae i luga o se fealofani lanu lanu tuʻufaʻatasia, saili le paolo saʻo e le feteʻenaʻi ma mumu puipui, o se talieleele, meaafale, ma isi elemeni o lau umukuka totonu.

Taualuga

Faʻaloʻo pe faʻalo Farani e sili ona lelei mo umukuka ma se pa'ū tele i le vaʻalele vaʻalele. O le mauoa lanu lanu o mea, o le mataʻata faʻata malamalama poʻo, i se isi itu, o le matagofie matte mutedness mafai ai e lua faamamafaina le mafaufau i luga o le taualuga ma faia ia faʻaitiiti puʻeina.

O le drywall o le isi panacea mo luga le tutusa. O le saoasaoa o le faʻapipiʻiina e avea ai lenei mea taua mo mea faitino e manaʻomia le toe lipeaina i se taimi vave e mafai ai. O le faʻalo laupapa e mafai ona faʻaopoopoina valiina i le filifilia o soʻo se paʻu o le mumu.

E faʻatagaina foʻi ona faʻaaoga palasitika pe faʻapipiʻi faiga mo le faʻaumaina o le faʻalo o se umukuka mumu.

O taualuga umukuka e mafai ona tausia papaʻe e taʻalo ma le eseʻesega pe a faia ni mamanu. O le paʻepaʻe ma le mumu faʻasologa o lanu o loʻo tumau pea o se tasi o lanu masani tuʻufaʻatasiga.

Apron ma le pito i luga laulau

O le laulau pito i luga ma le talieleele, faia i le tutusa lanu, e masani ona foliga sili ona feololo ma lelei. Peitai, i le tulaga o mumu, o se duo tamoʻe le tulaga lamatia o le foliga mai o se susulu ae inexpressive nofoaga o le a tosina mai ai le mafaufau, suia le faamamafa o le atoa manatu manatu ia te ia lava.

O le mea lea, o fofo ma se tuʻufaʻatasiga o le lanu mumu apron ma se pogisa poʻo le malamalama countertop ma vice versa e sili atu muamua. Pe a tuʻufaʻatasia ni lanu, e taua le amanaʻia o le paolo o le foloa, lea e tatau foi ona fesoʻotaʻi ma le paleti filifilia ae le o le soʻosoʻo faʻatasi ma le faʻafoliga o le umukuka seti.

O se matagofie tuufaatasiga aoga - faʻaluaina le lanu o le talieleele ma le paolo o le facades ma le tuʻufaʻatasia lelei o le lanu lanu o le countertop ma le leo o le foloa. O sea fesuiaiga o vavalalata pupuni e mafai ai ona e faia totonu e le masani ai, mafaufau loloto ma aua le susulu.

    

Faʻaali foliga

O foliga pupula matagofie o se tasi o faʻamatalaga pito i totonu e sili ona vaʻaia. Pau lava le faʻaletonu o le ilaila o le manaʻoga mo le faʻamamaina e le aunoa: vai pisia ma tulagalima masani ona tuʻu luga o le faʻata luga o meaafale. Matte red facades e laʻititi le manaʻomia e faʻatumauina ma faʻafaigofie ona faʻaalu sina taimi e faʻatumau ai se foliga manaia.

E mafai ona faʻatumuina le pupula pupula o meaafale umukuka seti ma totoga siliva-lanu. Metallic e tatau ona tuʻufaʻatasia ma malulu mumu: paolo o carmine poʻo cardinal. O foliga e aunoa ma ni au, faʻapipiʻiina i le masini tatalaina o le tino mai le oomiina, foliga le masani ai.

E mafai foi ona e taulaʻi atu i luma o le umukuka ma le fesoasoani a se faʻatusa leo. O le monogram, floral poʻo le geometric lipoti e mafai ona avea ma se eseʻesega lanu poʻo se tutusa paolo, ae ma se eseʻesega saturation.

    

Valivali faʻafetaui mataupu silisili

Red e le faʻapalepale i le le mafaufau i tuaoi. E taua le manatuaina o le sili ona fetaui lelei lanu tuʻufaʻatasia, e le gata o le a faʻafiafiaina ai le mata, ae o le a iai foʻi se aafiaga lelei i le filemu o le mafaufau. Faʻapapipiina efuefu, lanumeamata lanumeamata, lilo uliuli, lanu samasama fiafia, malulu turquoise ma pupula pupula o le paʻepaʻe - uma sili ona taʻutaʻua ma matua le masani ai lanu e maofa lelei tuʻufaʻatasia ma mumu.

Umukuka mumu ma papaʻe

O se paʻepaʻe papaʻe, o se talieleele poʻo se faʻafoliga foliga lemu faʻapaleniina le ono malosi osofaʻiga o mumu, diluting uma mita o se mauoa, susulu paolo o puipui po o fola ma le le mautonu leo ​​faʻavae. O le manumalo faʻatasi o paepae ma mumu e talafeagai i toetoe lava o sitaili uma.

O le moli moli laulau, faʻatumuina ma tautau ipu tioata ma mumu mumu, mafai foi ona avea ma sili taua tisaini. O moliga uila malamalama o le a avea o se faʻaopoopoina o moli ma faʻamatalaga auiliili i totonu. O nofoa papaʻe, o ie malamalama ma ie pupuni e faʻaopoopoina le teuteuga o le umukuka. O fugalaʻau papaʻe-fugalaʻau tuu i luga o le windowsill o le a foliga matagofie foʻi.

O le mumu ma papaʻe lanu lanu e talafeagai mo tamaʻi potu ma le mea e faʻaigoaina "Khrushchev". Malamalama lanu vaʻaiga faʻalauteleina le tapulaʻa avanoa, vaʻaia faʻalauteleina se tamai umukuka i le sikuea mita pe sili atu.

    

Pauli uliuli ma mumu i totonu o le umukuka

O le lanu uliuli ma le mumu e sili atu le malosi. Ae o se tuʻufaʻatasiga o lanu e tumau lelei lona aoga, o lea ua faʻateleina ona faʻaaogaina i umukuka faʻaonapo nei.

O le tuʻufaʻatasia o uliuli ma mumu auiliiliga mafai vaʻaia faʻaititia le potu, o le mea lea, pe a filifilia le faʻatulagaina o fugalaʻau, e sili atu le lafoa o le soneina o le umukuka ma faʻaaoga eseesega fesuiaʻiga mai pogisa i mumu.

O le autu faʻaaoga i totonu o le umukuka mumu ma uliuli e mafai ona avea ma se pesi uli e faia i maʻa faʻapitoa. O se paʻu uliuli faʻafetaui i le leo faʻaopoopoina le muamua fofo palama.

I se faʻaopopoga i le paipa, i le uliuli e mafai ona e pikiina i luga se ogaumu poʻo se hob, ogaumu ma aveʻesega pulou. I totonu o ia potu, o ulu o nofoa ma ufiufi uʻamea, faʻafesoʻotaʻi le fata pa poʻo se laulau 'ai ma se tioata luga, foliga manaia.

    

Umukuka lanumoana-mumu

E mafai ona e suia le uliuli loloto le malala i se efuefu loloto e faʻavae i luga o le lanu viole i lalo. Ina ia le maua se feteʻenaʻiga o fusi o alaleo, o le paolo o le mumu e tatau foi ona malulu.

O le efuefu-mumu totonu e talafeagai mo potu o soʻo se tele. O le lanu efuefu vaivai e matagofie uma e pei o se tile i tua o le backsplash, e avea ma paolo malosi o luma o seti umukuka, ma avea o le autu galuega luga o le talimalo.

O le autu o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona avea ma pusa 'aisa, se laupapa naifi naifi fausia i totonu o le puipui, se lapo loloto loloto ma se mafanafana efuefu kapeta faaputuga umi.

    

Red-green gamut

O Juicy pistachio ma mauoa olive lanu o ni tagata tauva sili ia e paga ma mumu i umukuka faʻaonapo nei. Uma lanu lanumeamata, pei o mumu, faʻatusa olaga lava ia. Ae o le emerald palette e malu i le natura, o lea e faʻalelei atoatoa ai le mumu soona fiafia.

O pupuni lanumeamata lanumeamata e faʻamamafaina le nofoaga nofoa mumu. E fautuaina e teuteuina meaafale mananaia ma aluga e faʻafetauia le teuteuina o le puipui.

Fugalaʻau fou o se uiga masani taua o mumu ma lanumeamata meaʻai. E tatau i fale o aiga ona mataala i ituaiga o fugalaʻau i totonu e mauoa lanumeamata lanumeamata ma le manaia o le lanumumu. Anthuriums, poinsettia, coleus, croton poʻo le koluma o le a lagona sili i luga o faʻamalama.

Umukuka mumu ma enaena

Fans o loft ma Provence sitaili o le a talisapaia le agamalu o le tuʻufaʻatasia o enaena ma mumu i le umukuka avanoa. O se suiga malu mai le tasi mafanafana paolo i le isi, o se laina manifinifi i le va o lanu fesoʻotaʻi mafai ai ona fausia se mafanafana ma toʻafilemu totonu.

Brown maua se nofoaga i luga o luma o mea masani laupapa meaafale, solo ma faleoloa, teuteu keramika: fugalaau fugalaʻau, ituaiga eseese o ituaiga ituaiga-pa puipui papatusi.

Ina ia faʻamamafaina le faigofie ma le manaia o le tisaini manatu, e aoga le faʻaaogaina o luga o le matte ma le lafoa atoa o le malamalama iila.

Turquoise mumu faʻatasi i totonu o le umukuka totonu

O le taʻaloga o mafanafana mafanafana ma malulu paolo maua muamua foliga vaaia i totonu o umukuka i le turquoise-mumu lanu ata. Uma lauulu o turquoise, mai sesega translucent e susulu, faʻamamafaina le tamaoaiga o mumu ma titian, liliu le umukuka i se moni leai-taua potu.

E sili le faʻaopopo o le lanu turquoise ile pito i totonu ole itu.

  • piki i luga ni aluga aluga teuteuina mo se tulimanu vaivai;
  • faʻatau tulle le mamafa e faʻamamafa ai le vaega faʻamalama;
  • saili se amataga seti o ipu keramika i se acidic turquoise paolo;
  • fofola kapeta umi-faaputuga.

Mafanafana mumu ma malu turquoise faafouina le potu. O sea totonu e masani lava ona foliga lelei ma talavou, tusa lava pe iai ni siʻuleo o teuteuga vine.

Beige ma mumu umukuka

O le lalagaina o mumu mumu ma maaleale beige poʻo le auro e masani lava i le faiga Victorian. O umukuka i lenei lanu lanu e seasea maua, ma o le beige e tumau pea le malamalama, toeititi pastel ma matua le tauva ma mumu.

Mo se umukuka mumu-beige, filifili mumu mai le mafanafana fusi o alaleo, e pei o le karmine ma le raspberry o le a foliga ese mai le vaivai malu kulimi beige background.

I le beige, e aoga le faʻatinoina o le foloa, faʻaloʻo le faʻalo ma le fale. O maʻa teuteuina i lenei paolo malu o le a faʻaopoopoina ma le faʻaalialia puipui malamalama-lanu puipui.

Lanumoana ma mumu umukuka totonu

O le lanu mumu ma samasama palette e fou ma e leai se taua pei o le tuʻufaʻatasia o mumu ma azure turquoise. Lanu samasama malosi tauva ma uma pupula o mumu ma, latalata i moli, faalolotoina fusi o alaleo o le mumu leo.

Pale ma unsaturated samasama faʻasaga i se talaʻaga o mumu foliga malulu ma faʻalauteleina le mafanafana o le mulimuli.

I se tulaga lautele, o le tuʻufaʻatasia o le samasama ma le mumu i totonu o le umukuka e mafai ona aʻafia ai le mafaufau, e le faʻaosofia ai le mafaufau. E ui lava o se potu i totonu o se lanu tali tutusa foliga muamua fausia se sili lelei ma lelei lagona. Ae i tua atu o le la susulu ma le mautinoa itu o sea ituaiga ata, e le mafai ona nanaina ia taunuuga le lelei mo tagata e ana fale.

Potu umukuka lanumoana

O le soʻosoʻo mumu ma lanumoana e saʻo ona mafaufauina o se tasi o faʻafitauli sili ona faigata, le lelei ma faʻasauā i totonu e le gata o le umukuka, ae faʻapea foʻi ma soʻo se nofoaga malolo A filifilia ni lanu mo le faʻamaeʻaina o le lumanaʻi umukuka, e sili atu le vave lafoaʻia lenei tuʻufaʻatasia. Afai o le filifiliga o se ituaiga palette e taua ma le maalofia, taʻalo ma ia ma isi lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu eseʻese le lanu mumu ma le lanumoana i luma o le umukuka ma se papaʻe papaʻe.

Afai e mafai, aloese uma mai i le fua lanu moana-mumu ma aua le faʻaogaina i nofoaga tetele. Faatasi ai ma se manaʻoga malosi, laititi lanumoana auiliiliga mafai ona tuʻufaʻatasia faʻaopopo i totonu o le umukuka mumu: ipu, lamepa, tamai atavali. Ae o lenei mea o le a le lelei aʻafia ai le manatu o le ata atoa o le fale, ma le vaega o le mafaufau o le aʻafiaga o lanu eseese.

Laʻititi e leai se taimi: uliuli, paʻepaʻe ma mumu

Tolu lanu malosi o loʻo manaʻomia i totonu faʻatasi e fausia se lanu lanu e masani ona talafeagai mo umukuka. Mumu, faʻamaluluina e le mama aʻiaʻi ma paolo e le omiga o le uliuli, taʻalo ma se atoa fou loloto o lanu.

I totonu o le potu pito i totonu, o le foloa e foliga talafeagai ma paʻu uliuli ma papaʻe o maa, e le faʻamamafaina ai le susulu o foliga pupula o le headset. I totonu o ia nofoaga, o le laulau e mafai ona pogisa pe malamalama foi. O le vaega o le potu tautua o se taʻiala i le filifiliga o le lanu lanu. O le laʻititi o le umukuka, o le sili atu o vaega malamalama e te manaʻomia e faʻamalamalamaina faʻaaogaina eseesega fesuiaʻiga mai le tasi lanu i le isi.

O le tulle-sinasina tulle o le a faʻamamaina le potu o le umukuka, vaʻaia faʻalauteleina le faʻamalama matala. Faatasi ai ma le tele o ao, o le umukuka lava ia o le a foliga sili atu lautele.

O le atinaʻeina o umukuka o se galuega faigata e manaʻomia ai le poto ma se lagona o le aulelei. Scarlet ma ona paolo uma o se laʻitiiti lanu, ma o le umukuka mumu i totonu e manaʻomia faapitoa faʻapitoa pe a fausiaina se mamanu aitia. Ae o le moni o le tele-itu ma faʻamalosia pupuni paolo totogiina uma le le lelei o latou e moemiti i se maoaʻe umukuka i se tamaoaiga ola-faʻamaonia lanu ono feagai ona o le leai o se poto masani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dj Dave Ta Fia Tepa I Ou Fofoga Cover By Mark Sua u0026 Nicky Sua Remix (Mae 2024).