Potu potu malolo: mamanu foliga, ata, tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Pin
Send
Share
Send

Vaega o papaʻe

Tulaga i nisi subtleties mamanu, oe mafai ona ausia se moni matagofie potu malolo ata:

  • O le paʻepaʻe totonu e faigofie ma aoga. O elemene i lanu paʻepaʻe sinasina-lanu paʻepaʻe ei ai aulelei ma faʻaaloalo foliga.
  • O paolo papaʻe e saofagofie i le vaʻaia o le faʻaopopoina o le avanoa, o lea e talafeagai lelei ai mo se tamai potu malolo.
  • Paʻepaʻe papaʻe e matua atagia mai ma faʻaopopo faʻaopoopo tusi i mea.
  • O lenei lanu lanu o se sili lelei filifiliga mo i latou e mananaʻo e aloese mai le talafeagai tau ma toe faʻaleleia mo se suiga o vaʻaiga. O le potu paʻepaʻe mafai ona faia i luga o se atoa foliga fou ma na o le faʻaleleia o mea faʻaaoga.

Potu teuteuina o le potu

O le potu malolo totonu e mafai ona faia atoa i paʻepaʻe pe i ai se fasi maeʻa.

  • Pa. O le pepa puipui e faʻaaogaina e teuteu ai puipui. Ina ia puipuia le tulaga mai le vaʻai tele i le fiu, filifilia vailaʻau ma fugalaʻau, faʻasolosolo uiga, faʻavalea poʻo ituaiga ituaiga. O luga o loʻo lalagaina sima, o ni teuteuga ipu poʻo se vali e matua manaia lava foliga vaaia. O le papaʻe le paʻepaʻe talaʻaga maua ai se avanoa e fausia ai faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina eseese ituaiga. O puipui e mafai ona faʻataʻatia i maʻa masani, piliki e leʻi faʻataʻitaʻia, poʻo maamora teuina ma stucco teuteuina.
  • Fogafale O le foloa laupapa o le a avatua i le potu malolo se faʻapitoa mautu. Faʻafetai i le kapeti laupapa poʻo embossed ufiufi, e foliga mai e maua ai le siosiomaga a taugata. O loʻo faʻaogaina tile mo le faʻamaeʻaina, mafuli i le tulaga o tamaʻi papaʻe elemeni, faia i ilaila.
  • Taualuga. Mo le vaʻai taualuga, faʻalautele laupapa faʻavae poʻo paepae masani e faʻaaogaina.

O loʻo faʻaalia i le ata se tamaʻi potu malolo ma le TV, e teuteuina i le pepa paepae ma fugalaʻau.

I totonu o le potu paʻepaʻe o le potu malolo, e mafai ai ona e fausiaina se pa puipui e ala i le faʻaaogaina o ata pepa poʻo le faʻaaogaina o ni mamanu eseese. O sea pupula pupula o le a fausia ai le aafiaga o le eseesega i totonu o le potu ma faaopoopo eseese i le atoa atemosifia.

I le ata o loʻo i ai se laminate lanu-uliuli i luga o le foloa i totonu o se potu malamalama.

Meafale

Meaafale paʻepaʻe faia i laupapa, palasitika poʻo le mdf foliga mamalu, matagofie ma matagofie. O se potu malolo tele ma lautele e mafai ona teuteuina i le lautele o le sofa tulimanu ma lima, ma i totonu o se tamaʻi potu e mafai ai ona e faʻatulagaina se tamai sofa ma ni ulugaliʻi pasi faʻamafanafana ina ia aua neʻi faʻapipiʻiina le avanoa.

Mo se faʻaopoopoga vaʻaia, o le potu teuteuina ma se malamalama susulu ma paʻu ufiufi, o se laulau paʻepaʻea aluna, se laupapa vaneina, se laconic pusa o drawers, o se faʻaata ofu po o se paʻepaʻe faigofie pa.

I le ata o loʻo i ai le potu tele ma malamalama mama paʻu meaafale ma se uliuli ma paʻepaʻe TV pa.

O meaafuli pogisa o le a foliga sili ona matagofie i totonu o le potu malolo paʻepaʻe. O ia feteʻenaʻiga aofia i totonu o le monochrome totonu faʻaopoopoina se tamaloa ma matagofie foliga i se faigofie hall.

Teuteu ma moli

I le avea ai o se moli moli, oe mafai ona filifilia se aulelei paʻepaʻe moli ma se umi taofia. Ina ia fausia volumetric ma le lotoifale moli, puipui moli ma metallized paʻu e talafeagai. O se potu e iai meaafale tuai, o ni tuugamau tuʻufaʻatasi ma ni ata e seasea lava ona teuteuina i le moli moli tioata.

Pa puipui paʻepaʻe faia a sili backdrop faasaga i lea tautau ata, panels, ma isi atisi mea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o ie o se potu malolo malamalama ma faʻamalama lautele.

O le vaega e lata i meaafale e faʻafefeteina e masani ona teuteuina i kapeta ma se faaputuga umi poʻo se mea manaia e faʻalelei. O se lelei fofo o le a avea ma seva fala, lea e tuʻufaʻatasia lanu uliuli ma papaʻe ma, ona o lenei, foliga le mautonu ma i le taimi lava e tasi sili ona lalelei.

O se filifiliga manaia o le a teuteuina i foliga o ie, e fai ma faʻataʻitaʻiga, e pei o aluga, mea e teu ai meaafale poʻo ie afu e eseʻese latou ituaiga.

O loʻo faʻaalia i le ata se fale paʻepaʻe ma le beige na teuteuina i kapeta ma le butterfly lolomi.

O fea pupuni e filifili?

E mafai ona e filifilia pupuni i le lanu e ogatasi ma puipui poʻo tapoleni ma mea teuteu, o lona paolo e tuʻufaʻatasia ma fasi meaafale poʻo mea faʻaaoga.

Ina ia faʻamalieina le potu malolo paʻepaʻe, o pupuni e teuteuina i kulimi, malamalama efuefu, beige, tina-o-penina pupuni poʻo nifo ivory. O se tali lelei o le a avea oloa faia i ie ma se vaivai susulu ma taʻalo.

O pupuni uliuli e leai se sili atu ma le muamua foliga matagofie. Lenei uliuli ma paʻepaʻe tuʻufaʻatasia, faʻaaogaina i talafeagai faʻatulagaina, o se win-win mo malo malo potu mamanu.

Ata o se potu malolo ata-deco potu malolo ma pupuni lanumoana.

Manatu fuafuaina

O le paepae paʻepaʻe ua manatu o se filifiliga sili ona lelei mo se tamai potu malolo i Khrushchev. E faʻalauteleina le vaʻaia o avanoa, faʻateleina le maualuga o le faʻalo ma faʻatumu le potu i le malamalama. Mo se sili atu lagona o le vateatea, multi-level moli o loʻo faʻatulagaina i totonu o le potu, faʻata ma tioata elemeni e faʻaopopoina i ai, pe o le potu faʻatasi ma le poletito poʻo le umukuka.

O le potu malolo o le a foliga sili ona tamaloa i paʻepaʻe ma susulu faʻaaliga o loʻo maua i meaafale mea teu ofu, aluga poʻo atavali. O totonu o aso nei o le a sili atu ona faʻamalosia e le lilac, turquoise poʻo moli moli, ma mo se sili atu lauiloa mamanu, elemene i auro po o maamora e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale tele ma paʻepaʻe paepae faʻatasi ma laupapa i le teuteuga o le faʻaleoga puipui.

Mo se mamanu le masani ai, o se potu paʻepaʻe potu malolo faʻaatoaina ma lanu feteʻenaʻi moli. E mafai ona faʻamamafaina le faʻavasegaina o le potu ma tu i luga o puipui pe teuteuina meaafale meafale.

O se tali lelei tele mo le fale tele, i totonu o se taulaga mautotogi ma i totonu o se atunuʻu fale, o le fausiaina o se sone ma se magalafu. E teuteuina le poli i le maamora, piliki, papaʻe maa poʻo ni maa olo.

I le ata o loʻo i ai pupuni ma se sofa ma lilac ie ufiufi i totonu o le potu malolo paʻepaʻe.

Tuufaatasiga o papaʻe

O se masani metotia o le faʻaaogaina o se uliuli ma paʻepaʻe tuʻufaʻatasia. O se potu malolo i lenei tulaga e mautinoa le tosina mai o manatu. O le soʻosoʻo o matte ma pupula ie o le a foliga sili ona lelei i lenei lanu tuʻufaʻatasia. Oe mafai ona faʻapipiʻia le uliuli ma paʻepaʻe duo ma susulu faʻaaliga i mauoa mumu, moli po o samasama.

O le tuʻufaʻatasia o le paʻepaʻe ma le lanumeamata poʻo le lanumeamata malamalama e faʻatagaina oe e faʻaee le atemosifia i tala ola, fou ma mea masani e faʻaosofia ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo faʻaonapo nei i ni aisa paʻepaʻe papaʻe ma ni siʻosiʻomaga o loʻo lanumeamata.

O le potu malolo efuefu ma paʻepaʻe e silisili ona faigata. O le mama aʻiaʻi o le lanu paʻepaʻe o le a sili atu ona tuʻufaʻatasia ma se malulu efuefu lanu samasama ma tuʻuina atu i le mamanu se faʻapitoa mautinoa ma matagofie.

O le tuufaatasiga o papaʻe ma enaena e faʻatumuina ai le atemosifia i mea taugata ma le toafilemu. O sea paga fausiaina a sili aoga, mafanafana, mama ma lelei-teuteu totonu.

Faiga i totonu

O le paepae totonu o le potu malolo e mafai ona tino mai i le tele o ituaiga sitaili.

Potu potu malolo i se faiga faʻaonapo nei

O palette o paʻepaʻe paolo e masani ona faʻaaogaina i aso nei minimalist mamanu. Faʻapaʻepaʻe papaʻe papaʻe faatasi ai ma lanu efuefu ma filifilia lelei meaafale faʻatagaina mo se siosiomaga fealofani ma mafanafana. E leai se isi teuteuga i totonu o le potu, ae mo moli malamalama, e mafai ona e filifilia ata uli ma papaʻe i ata o le monochrome.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi hall i le sitaili o le minimalism, fuafuaina i papaʻe ma lanu enaena lanu enaena.

I le maualuga-tekonolosi faiga, paʻepaʻe, fetaui lelei, vali pe faʻapipiʻi puipui, tuʻufaʻatasia ma keramika fola o laupapa ma laminate fola, mafai faʻalauteleina faʻalauteleina le avanoa. O totonu e faʻaaogaina multifunctional tioata poʻo meaafale palasitika ma austere outlines.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo paʻepaʻe sinasina i le maualuga-tech faiga ma splashes o le uliuli.

Potu paʻepaʻe i le faiga masani

I totonu o le potu malolo paʻepaʻe kiona i se sitaili masani, o puipui e teuteuina i atavali matagofie, o pupuni e teuteuina pupuni mafiafia ma o le potu e faʻatumuina i le matagofie o meaafale enaena poʻo le efuefu-uliuli. O se magalafu ma se paepae paʻepaʻe po o le maamora tini o le a maua ai le atemosifili se ituaiga o alofa faʻaaloalo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu o le hall i leo susu e tuʻufaʻatasia ma auro elemene.

Potu malolo i le Provence style

O le Provence style potu e faʻaalia e le maaleale pupuni paolo ma le anoanoaʻi o papaʻe papaʻe. O lanu paʻepaʻe sinasina e fealofani faʻatasi ma lavender, sesega samasama, lanumoana, mint ma lanu piniki. Farani faiga e iloga i le i ai o matagofie meaafale i luga o vae matagofie, wicker elemene, openwork lace, fugalaʻau teuina ma totonu pot totonu totō.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo paʻepaʻe ma beige, faia i le Provence style.

Potu malolo i scandinavian faiga

Paʻepaʻe o le taʻimua lanu i Nordic mamanu. O lenei sitaili ua teuteuina i mea masani ma ie. O meaafale laʻititi ma lelei meaafale e fai e faʻavasega ai le potu malolo. Piliki, oneone ma sukalati lanu e filifilia e avea ma soa lanu. O teuteuga i foliga o ie afu, o aluga ma moligao manogi faʻaopoopoina mafanafana faʻapitoa i le ea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai ni aluga aluga ma se kapeta lanumoana i totonu o se potu malamalama i se sitaili faʻa-Scandinavian.

Faletusi o ata

O le faʻaaogaina o le paʻepaʻe i le ata o le potu malolo e manatu o se tali sili lea. O lenei papeti e le gata e faʻaopoopoina chic i le faʻatulagaga, ae faʻapena foi ona fetuʻunaʻi le avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Where Can You Buy Physical Gold Bullion? (Iuli 2024).