Moega i le potu malolo: ituaiga, foliga ma lapoa, tisaini manatu, nofoaga filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga o moega i le hall

O tisaini o ona po nei e ofaina uma moega masani ae le masani ai mo le potu malolo.

Podium moega

Ina ia sefe le avanoa i totonu o se tamaʻi potu, o se ata e pei o se podium e atoatoa. E tuʻufaʻatasia se faʻamalu ma se faʻavaʻa ma ni drawers, lea e avea le ofu o se ofu: o mea e moe ai poʻo ni lavalava e aveʻese i totonu.

I le ata o loʻo iai se moega faʻasolosolo lelei e faʻataʻamilomilo ma se vaega faʻaopoopo i luga.

Moega sofa

O lenei fofo e filifilia e tagata e ana fale mautotogi laiti, mo se faʻataʻitaʻiga, fale o Khrushchev. O le lelei o le sofa bed o le gaugau faigofie ma liliu i totonu o se atoa nofoaga mo le mauaina o malo: na o le totoe o le filifilia o se mafanafana kofe laulau e mafai ona faigofie ona minoi faataamilo i le potu.

I le ata o loʻo i ai se sofa sofa manaia faʻaalia.

Moega liua

Lenei o le tulaga pe a e le tau filifilia i le va o galuega ma tisaini mamanu. O le siʻiina auala o le a faʻatagaina ai oe e nana faigofie le moega i totonu o le fausia-i totonu ma sefeina atu i le 80% o avanoa. Afai o le totonu e fuafuaina i se minimalist sitaili, ona avea lea o meaafale nana i le ao o se lelei fofo.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo Scandinavian, o le moega toʻotoʻo e naʻo le po e mafai ona tatala ai.

Faʻapega

Ergonomic bunk meaafale e masani ona faʻatau e aiga ma tamaiti, ae o lona faʻaaogaina i le potu malolo e talafeagai foi. Ona o le lona lua o le "foloa", o le aofai o moe nofoaga ua faʻaluaina pe faʻatoluina foi.

Moega

O le faʻatulagaina o le potu malolo, faʻatasi ma le vasega pepe, e i ai le tele o foliga:

  • e le mafai ona e tuʻuina se moega pepe i le faitotoʻa - o leo o le a tuia ai le faitotoʻa ma faʻalavelave ai i le moe;
  • e sili le faia o se tafaoga, ae le o le tulimanu o tamaiti - e sili le tuʻu ile faʻamalama;
  • o le moega e tatau ona vavaeʻese e se pupuni poʻo le vaeluaina, ina ia maua ai e le tamaititi lona lava avanoa, aemaise lava pe a oʻo i se talavou.

I le ata, pupuni pupuni e vavaeʻese ai tulimanu o tamaiti mai le nofoaga faʻafiafia.

Moega maualuga

Afai e faʻatagaina le maualuga o le faʻalo i le fale mautotogi, o se fofo uiga ese mo le tuʻufaʻatasia o le potu malolo ma le potumoe o le a avea ma se nofoa maualuga. O lenei faʻavasegaina o le a faʻafiafiaina tagata fatufatuaʻi, faʻaosofia lagona fou, ma o le a faʻasaolotoina pele mita i lalo o le nofoaga.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi potu malolo malamalama e mafai ai e tagata e toʻalua ona litaea.
"i le falealuga" ma i le mafanafana nofoa nofo i lalo.

Nofoa-nofoa

O le multifunctional nofoa liliu i totonu o le tasi moega i le tasi lafo, ma pe a potopoto e le gaoia se tele avanoa. Nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se pusa teu.

Tanu i totonu

Lenei nofoaga moe o le sili lelei mauaina mo i latou oe mananao e nana o latou moega i totonu o se pusa tuʻufaʻatasia faʻaputuina ma fata teu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moega gaugau, a gaugau, faʻasaʻoloto le auala i le falefaigaluega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se sinasina uluulu e faʻaopoopo iai le tele o aoga aoga.

Foliga ma lapoa o moega i totonu o le potu

I aso nei o le maketi ofaina se tamaoaiga filifilia o moe meaafale. E fesuisuiaʻi i foliga ma le lapoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Lapoʻa
  • Moega lapoʻa lapoʻa.
  • Moega Iti.
  • Semi liʻo.
  • Tafafa.
  • Lotoa

I le ata o loʻo i ai le sofa faataamilo moega.

O le a le tele e filifili ai mo meaafale moe e faalagolago i le tele o le fale.

Faʻafefea ona tuʻu le moega i le potu malolo?

E fesoasoani le vavaeina o le tioata poʻo le laupapa e faʻavasega lelei le potu i sone. E i ai foi faigofie filifiliga - i totonu o se tamai potu malolo, oe mafai pa puipui le avanoa ma se fata poʻo ni ofu teu, pe nana meaafale mo moe i tua o se lau. Afai e te faʻaaogaina se moega ae le o se sofa i le potu malolo, e leai se eseʻesega mai se potumoe masani: i lenei tulaga, isi nofoa faʻaletino poʻo nofoa e manaʻomia mo tagata asiasi.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le potu malolo sinasina o le kiona, lea e faʻamavaeina ai le vaega tumaoti e se vaega maualalo.

Oe mafai ona vaʻaia vaʻaia se potu faʻaaogaina eseese puipui maeʻa. O filifiliga tuʻufaʻatasia e foliga fiailoa pe a tuʻuina meaafale a le kapeneta (poʻo se vaeluaga) i le ogatotonu o le potu malolo ma faʻaopoopo e faʻatautau ai se pupuni.

Potu o manatu potu mamanu

O le potu malolo e mafai ona valaʻauina o le potu autu i le fale. Aiga tagata faʻaaluina le tele o taimi iinei, o lona uiga e tatau ona mafaufau totoʻa ma le faʻaeteete. O manatu muamua o loʻo faʻaalia i lalo e mafai foi ona aʻoaʻoina e tagata e ana falefaigaluega ina ia latou le tau "momoe i le umukuka".

Totonu ma moega ma sofa

Afai o le potu malolo sili atu nai lo 20-25 sq.m., lea o le a le faigata ona ofi uma uma le moega ma le sofa.

I le ata, o le sofa tulimanu e vavaeʻese mai le mea e moe ai e le fata paʻepaʻe ma fata tatala. E maua foʻi le faʻataʻitaʻiga i le pa puipui lanu moana.

Potu malolo ma niche

O le moega foliga faʻapitoa lava i le malologa. Faʻatasi ai ma ie, o le niche liliu i totonu o se potu lilo puipui puipui mai prying mata.

Ma moega e lua

E oʻo foʻi i se aiga e toʻafa e mafai ona ofi i le potu malolo pe a fai o loʻo faʻaauupegaina i se sofa bed ma lua moega e tu le tasi i luga atu o leisi.

Faʻafefe

O se maualuga-tech tautau moega o le a maua ai totonu o totonu se faʻapitoa chic ma originality, ae o le a le nanaina le vaʻaia tumaʻoti, ae e mautinoa e faʻatosina mai tagata i ai.

Fuafua fofo mo moega i sitaili eseese

O le moega o le ogatotonu uiga e faʻatulaga ai le avanoa ma fausia ai le sitaili. Mo tagata lagolagoina minimalism, o se nofoaga moe e talafeagai, natia i tua o vaʻalele potu vaʻaia. Tagata fiafia i le faʻamaualuga o le a faʻafetaia le moega podium ma zoning ma pupuni faigofie: malamalama ie o le a faʻavaivaia le saua o le maeʻa. Mo se faʻaonapo nei masani, o se lautele lua moega e sili ona talafeagai.

Ole apili lattice faʻapisinisi ma se felanulanutalaʻo apili ile au pele. Meafale ma mea masani teuteuina elemeni poʻo laʻau laʻau o le a ofi i totonu o le faʻasao-faiga.

Faletusi o ata

Manuia filifilia filifilia o teuteuga ma se agavaʻa faʻataʻotoina o le a faia le mamanu o le potumoe-potu malolo Organic ma iloga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: СИНЧЛИ УЙ ҚУРИШГА ҚАНЧА КЕТТИ? SINCHLI UY QURISHGA QANCHA KETTI? (Mae 2024).