Aisea le mea e sili ai le 'ai a le IKEA nai lo tagata gaosi i le lotoifale? 7 lelei mafuaaga

Pin
Send
Share
Send

Taimi

O se tasi aoga taua a le kamupani Suetena o le mauaina o oloa i oloa. E te le tau faʻatali mo le kuka e te manaʻo ai, o le aofaʻi sili ona maualuga ma le taimi e kiliva ai o le vaiaso.

O se seti-faia seti mafai ona tilivaina i totonu o le masina, pe oʻo foi i le masina ma le afa: o nisi taimi o tufuga faʻafaigaluegaina le tele o tagata faʻatau e latou te le ausia le tapulaʻa.

Uma i le nofoaga e tasi

A faʻatumuina le umukuka, oe mafai ona maua uma talafeagai talafeagai, mea faigaluega a le fale ma paipa e aunoa ma le tuua o le faleoloa.

Faʻaputuputuina se umukuka pei o se fausiaina: i Ikea, o le tele o elemene e tuʻufaʻatasia ma le tasi. E le o lona uiga o le a e feagai ma le filifiliga o se headset oe lava: i le hall e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi taimi uma faufautua. Mo le fuafuaina o le umukuka atoa i lalo i le laʻititi mea, e tatau ona faia se taimi atofaina muamua, ma o le aufaigaluega o le a fesoasoani ia te oe e fausia se poloketi mai maosiosi.

Tau

Ikea gaosia mea taugata tisaini meafale, o lea i le faleoloa e mafai ona e mauaina se umukuka seti i se tau maualalo. O le aofaʻi o tau o oloa e faʻaititia ile sefeina o mea a le kamupani, aua e fai meaafale mai mea tulaga lua, e toe gaosi ma toe faʻafouina mea: laupapa, uʻamea, tioata, palasitika.

Faatuatuaina

O oloa na faʻatau i Ikea e mafai ona toe faʻafoʻi mai i totonu o le tausaga. Ina ia faʻaaoga tatau le avanoa, e tatau ona e avatua se lisiti ma se ID.

O loʻo tuʻuina atu foi e le kamupani se tusi saisai mo le 25-tausaga mo Metotia umukuka, 5 tausaga le aoga mo mea faigaluega a le aiga ma le 10-tausaga tuutuuga mo faucets. O foliga e faʻaaogaina mo umukuka e faia i le MDF malosiʻaga maualuga.

A i ai ni vaega (palasi, vae, faʻafoliga, ma isi) malepe, e mafai ona faʻatau eseese ma sui.

Eseese mataupu

O tisaini i le lalolagi atoa e faʻaaogaina Ikea umukuka ia latou mamanu. O le aoga sili lea e faʻamamafaina e le au polofesa o le mafai lea ona tuʻufaʻatasia o faʻavaʻa, faʻafesagaʻi o ituaiga eseese, faʻapea foʻi ma le faʻatumuina i totonu.

E mafai ona e "faʻatulagaina" lau umukuka e fetaui ma ou manaʻoga i le faʻaopopoina o ato toso i fafo, tapuni o faitotoʻa ma tufatufa toso.

Faapotopotoga lava ia

Mo le sili atu tau sefeina, oe mafai ona faʻaputuina se umukuka seti ma ou lava lima ma aunoa ma se faʻapitoa toleniga.

Faʻatasi ai ma le seti o vaega, Ikea sapalai avanoa maua faʻatonuga faʻatonuga ma ausilali mea faigaluega, o lea o le faʻaputuputuina o elemeni o le a le tele se taimi ma taumafaiga. O le tagata o tausia tausia se vaega o le tiutetauave, ma o lenei mea e mafai ai foi e le kamupani ona faʻaititia le tau mo ana oloa.

Mamanu

O le lelei vaʻaiga uma o meaafale Ikea, e aofia ai seti umukuka, o lona laconicism ma faigofie. O le ituaiga Suetena e mulimulitaʻi i ituaiga masani uma ma masani ona faʻafouina lona tulaga.

Faʻafetai i lona agavaʻa, Ikea fetaui fealofani i uma paketi ma taugata totonu-vasega o totonu o le lalolagi. O umukuka foliga sili ona lelei e le gata i ona po nei poʻo le minimalist style, ae faʻapea foi i masani ma Scandinavian, faʻapea foʻi i le lotoa ma le atunuʻu.

O umukuka mai Ikea o le iʻuga o le gaosiga o faʻataʻamilomilo faʻasolo i le laʻititi mea, lea na tulaʻi mai o se faʻaiuga o le tele o tausaga o le faʻaputuputuina o faʻatekinolosi ma maketiina malamalama. Faʻafetai i lenei, ua ofoina atu e le kamupani mea taugata maualuga i tau taugofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taufi Faaosofia - Alofa Ua Sili Mea Uma (Mae 2024).