Faʻafefea ona faʻatulaga lelei moli i le umukuka-potu malolo?

Pin
Send
Share
Send

O le a le mea e mafaufau ai pe a faʻavasegaina moli?

Ina ia faʻateleina le avanoa faʻaaoga ma matua suia le avanoa, tele e faʻaalu i le tuʻufaʻatasia o le potu malolo ma le umukuka. O se manatu tutusa mamanu e faʻaaogaina i tamaʻi potu mautotogi, tamaʻi fale tumaoti poʻo ni fale mafanafana.

O le mataupu o le faʻatulagaina o le moli e tatau ona foia ae le i amataina le lipea. A maeʻa ona faʻamatalaina vaega faʻagaioia i totonu o le potu tuʻufaʻatasia, e tatau ona fuafua le numera ma le nofoaga o faʻamalama moli.

Pe a fuafuaina se potu umukuka-potu malolo, latou muamua filifili i le a le sitaili o totonu o le a faia, i le tutusa pe eseʻese. I le tulaga muamua, o ituaiga malamalama tutusa e filifilia mo le mamanuina, mo se faʻataʻitaʻiga, moli malamalama o loʻo tu i tafatafa o le atoa itu o le faʻalo vaʻalele e talafeagai. I le filifiliga lona lua, o moli taʻitasi e seti mo vaega tuʻufaʻatasi.

Ina ia saʻo le faʻatulagaina o le malamalama i totonu o le potu, latou te amanaʻia foʻi le lanu lanu o totonu, o le aofaʻi o meaafale meaafale, o le i ai o se vaega galue ma se nofoaga faʻafiafia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu malolo-potu malolo ma le faʻalo e teuteuina i lamepa ma moli moli uliuli o loʻo taofia.

Mo se ata e sili atu ona aoga, e tatau ona e mafaufau e uiga i le faʻapipiʻiina o auiliiliga e pei o ki e fesoasoani e ki le moli i nisi vaega o le umukuka-potu malolo. O le sili atu le mafanafana siosiomaga mafai ona ausia ona o le le malamalama moli aafiaga, lea e maua faʻafetai i le dimming gaioiga. O lenei fofo e sili ona talafeagai i le malologa vaega o le potu malolo. O le faʻatonutonu, lemu ma manaia le malamalama o le a le faʻalavelave pe faʻatigaina mata.

O loʻo i ai se tulafono faʻapitoa i totonu o le umukuka-potu malolo, o se potu tele ma le vateatea e manaʻomia le maualuga atu o moli, ma i totonu o se tamaʻi potu e maualalo le faʻalo, e tatau ona faʻapipiʻi le aofaʻi maualalo o le faʻamalama moli.

O le ata o loʻo faʻaalia ai moli i totonu o le potu malolo faʻatasi ma le umukuka e fai i luga o le fale.

Filifiliga malamalama puna

Eseese ituaiga lamepa e faʻatagaina oe e fausia se siosiomaga mafanafana ile mamanu ole potu umukuka-potu malolo.

Moli autu

Homogeneous poʻo eseese moli taualuga, pei o se moli uila, avea o se autu pe lautele moli. Mo se tamai potu, tasi moli tutotonu e talafeagai, ma mo se potu ma le asymmetric pe elongated faʻatulagaina, o le a talafeagai e faʻapipiʻi ni moli elemene.

Mo le malamalama autu i le malo nofoaga, tele filifiliga o loʻo faʻaaogaina i le tulaga o se moli moli, asoa o moli, potu malolo, pasi pasi poʻo se moli uila. E mafai ona e faʻaopopoina se siʻosiʻomaga filemu i le potu ma lamepa laulau, sconces poʻo moli moli. I totonu o le umukuka, o le tali masani o se pupuni o le faʻalo e tu i le ogatotonu.

O le malamalama i luga e tatau ona le faʻalavelave, toniga ma vaivai, ae i le taimi lava e tasi e lava le pupula ma maualuga le tulaga. O aso nei i totonu e masani ona faʻaauupegaina i moli i luga o nofoaafi faʻapitoa e mafai ona liliu i soʻo se itu manaʻomia ma faʻamalamalamaina se vaega faapitoa o le potu malolo umukuka.

E sili atu le faʻamalamalamaina o se potu ma le faʻalo maualalo ma luga poʻo ni faʻataʻitaʻi, ma mo se maualuga umukuka-potu malolo, oe mafai ona pikiina moli i le faʻamalolo.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai moli autu i le tulaga o moli taualuga o loʻo tautau i filifili i totonu o le umukuka-potu malolo.

Moli teuteu

O le gaioiga o teuteuga e faia e moli ma moliila uila i le paʻepaʻe poʻo le lanu-tele ata. Faʻatasi ai ma le fesoasoani a ia elemeni, e mafai ona e filifilia ni mea totino ma ni mea e faʻaaoga i foliga o atavali, panels, vases, potted plants, matagofie porcelain figurines, matagofie foloa fatuga ma sili atu. O loʻo faʻaaogaina LEDs foi i fata, kapeneta ma isi meaafale e fausia ai se aʻafiaga manaia faʻaola.

O le sili ona lauiloa fofo teuteuina mo le umukuka-potu malolo o le masini o le tele-tulaga faʻalo ufiufi ma perimeter moli po o le faʻapipiʻiina o se faʻamalologa fausaga ma curly niches poʻo ni elemene teuteuina i le LED fasi ma moliuila.

Moli moli mafai ona tuʻufaʻatasi foi i le foloa poʻo le faʻavasegaina o le catwalk.

O se filifiliga sili ona lelei mo faʻaopopo malamalama o le a avea ma matauila feaveaʻi i luga o afifi. E mafai ona faigofie ona faʻaleleia i soʻo se vaega manaʻomia ma, pe a manaʻomia, mafai ona faigofie ona faʻaliliu atu i se isi nofoaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu malolo-potu malolo ma le faʻalo o le faʻalo ma puipui o le puipui, ua teuteuina i moli teuteu.

Faagaioia

Malamalama mafai ona lautele ma zonal. Mo le vaega o le umukuka, moli i le lotoifale e le taua tele nai lo moli i le lotoifale. E faʻamoemoe ile faʻamoemoe ole potu. O le filifiliga lelei o le faʻaaogaina o ni moli uila e faʻafetaui le tasi i le isi i le faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻiina o pendant lamp, moli uila, o ata faʻalilolilo poʻo moli uila e talafeagai.

E talafeagai e faʻatumuina le 'aiga' aʻai ma tautau faʻalo lamepa, talafeagai mo le umukuka totonu. E mafai ona e filifilia se tioata moli, se faʻataʻitaʻiga e iai ona paolo tioata, poʻo se moli ma moli tuʻi mea e fai i laupapa, ie poʻo isi mea e le fefefe i le efuefu, gaʻo ma isi mea leaga. O se moli e tasi poʻo ni masini e tuu i luga aʻe o le laulau i le tasi laina pe i le tulaga o se liʻo, sikuea ma soʻo se faʻailoga fua.

I le ata, o moli taualuga o ni nofoaga i le mamanu o le tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo i se faiga faʻaonapo nei.

Luminaire faʻavasegaina

O le malamalama i totonu o le umukuka-potu malolo e tatau ona laugatasia ma faʻatumu le vaega atoa o le potu, aunoa ma le tuʻua o pogisa tulimanu. E le tatau ona i ai se paolo i le nofoaga galue ma 'ai. O lamepa i totonu o le potu malolo-potu malolo e faʻatutuina ina ia le mafai e le malamalama ona faia se pupula ma e le faʻatigaina mata. Ina ia faia lenei mea, oe tatau ona filifili saʻo lamepa ma le paoa e maua ai se feololo lumanaʻi fluks.

E tatau ona manatuaina afai e tele malamalama malamalama i totonu o le potu, ona tatau lea ona latou maua le paʻu maualalo, aua le faʻaali ma i le taimi e tasi aua le pogisa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le umukuka-potu malolo, faʻapipiʻiina e moli susulu ma moli teuteu TAITAIINA.

O se faʻamalamalamaga fofo e mafai ona fesoasoani i le vaʻai faʻalelei o foliga ma le tele o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia faʻalauteleina se potu, e talafeagai le faʻatulagaina o ni moli i le itu faʻaumiumi. Ona o le sologa lelei o le tuʻuina atu o lamepa, o le a mafai ai ona tuʻuina atu i le umukuka-potu malolo faʻatulagaina sikuea. I totonu o se potu vaiti, ona o le malamalama o le mamao puipui, o le avanoa o le a vaʻaia avea ma sili atu lapoʻa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le tuʻuina o lamepa i totonu o le potu malolo-potu malolo.

Lamepa, laina i luga i se laina saʻo, siʻi i luga le vaalele vaalele ma foaʻiina le umukuka-potu malolo siosiomaga ma le mamafa. Ina ia mafai ona faʻalelei le tulaga faʻatulagaina ma le faʻataʻamilomilo o le potu, luminaires ma faʻaaliga e faʻapipiʻiina.

O se eseʻesega aʻafiaga, nanaina le maualuga o le potu, mafai ona ausia e ala i le faʻaaogaina o taualuga moli ma moli susulu paʻu i luga o puipui. O le faʻatulagaina o moligaʻo o faʻamalama i luga o le faʻalo e faʻatupuina ai le avanoa o le potu ma faʻalauteleina ai le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le malamalama o le tuʻufaʻatasia o le umukuka-potu malolo, faia i le sitaili o French Provence.

Moli i sone

Faʻafetai i luminaires, oe mafai ona faʻauiga le tuaoi i le va o le lua vaega aoga ma ausia talafeagai fesuiaʻi i luga ma ese atu o vaega eseese.

Afai e le o saunia i totonu mo le faapipiiina o elemeni i le tulaga o vaega ma isi mea, moli o le a fesoasoani e vaevaeina le umukuka-potu malolo i sone.

E mafai ona faʻapipiʻi le moli tutotonu i totonu o le potu malolo, ma o se vaega malulu e iai le sofa ma nofoa e mafai ona faʻaopoopoina i ai le moli moli ma le moli faʻamalamalama.

O moli malamalama e talafeagai mo le umukuka. O le taualuga vaalele luga o le pa o le a teuteuina atoatoa ma pendant lamepa, lea o le a faʻatagaina ai oe e ausia maaleale zoning o le avanoa. Luga o le potu 'ai, e talafeagai le tuʻuina o se tasi moli masani poʻo le tele o moli e tautau mai le faʻalo. Afai o le laulau nofo ai se ogatotonu vaega o le umukuka-potu malolo, ua faʻapipiʻi le moli moli i le ogatotonu o le potu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le moli o le potu e fai ai le umukuka ma le moli lanu uliuli ma le auro ua faʻapipiʻi luga o le taualuga i luga atu o le laulau 'ai.

Mo le vaega o galuega, o moli i le lotoifale e filifilia, faʻailoaina e le ao, lea e le faʻatigaina mata i le taimi o kuka. Mo maualuga le mafanafana, moli moli ua fausiaina i totonu o le headset pito i luga tautau afifi.

I le ata, o le eseese-tulaga faʻataunuʻuina faʻalo faʻapipiʻi ma moli uila ma moli sone i le avanoa o le tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo.

Ona o le eseʻesega pupula o le susulu, oe mafai foi ona sone le umukuka-potu malolo. O le vaega umukuka e tatau ona sili atu ona mauoa ma sili atu moli, ma o le potu malolo tatau ona muted ma boudoir moli.

Mo vaʻaiga vaʻaia o avanoa, o le faʻaaogaina o se vevela fusi o alaleo e talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 'aiga' ai e faʻatumuina i moli malamalama ma se paʻepaʻe pupula, ma o le nofoaga e nonofo ai e faʻaopoopoina i ai moli ma moli vaivai samasama.

Faletusi o ata

Moli i le umukuka-potu malolo o le autu vaega mo le fausiaina o se sologa lelei vaʻaiga. Faʻafetai i le 'eseʻese o lamepa faʻaonapo nei, ua iʻu ina maua se siosiomaga lelei ma talafeagai. O le malamalama lelei e faʻamamafaina ai vaega talafeagai uma i totonu o le potu lotogatasi, e faʻamamafa lelei i ona foliga vaaia, foliga tisaini ma le aotelega o manatu i totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: наслаждение!!! (Mae 2024).