Mea taulima mai uaina inu i ou lava lima

Pin
Send
Share
Send

O le talaʻaga o le koroka e fesoʻotaʻi vavalalata ma le 'ava malosi. Ina ua aʻoa e tagata le faiga o uaina, na latou feagai ma le faʻafitauli o le teuina. O koneteina na sasaʻa ai le 'ava malosi na tatau ona faʻamau i se mea. Muamua lava, o fasi laupapa na faʻaogaina. Ioe, latou te leʻi toe faʻataʻitaʻia foliga o ua o vaʻa ma le saʻo o le milimita, o lea na vave ai ona leaga le uaina. Peitai, na maitauina ina ua faʻamau, o le meainu e le gata na taofia lona tofo mo se taimi umi, ae faʻaleleia atili foi i le aluga o taimi. O laupapa masani na lafoa ae fiafia i laupapa vaivai. Sa faigofie atu ona tipi ma fetuʻunaʻi i le tele o loʻo manaʻomia. Peitaʻi, ina ua susu ona o le fulafula "tapuni" ua pa o ua ma fala ma fagu. Na faʻamau faʻamau i tootoo.

I se taimi mulimuli ane, na amata ai ona latou faia mai i le aluna. O le foliga foliga na sili ona lelei i lena taimi. Sa faigofie lava ona ofi i se tamaʻi bosoa i ua eseese ma lapoʻa ma na faigofie tele ona tatala le fagu. Naʻo le mea fou na fausia ole corkscrew na faʻasolosolo lelei ona foliga. O le paʻu lava na tuleia i le ua i le pito, lea e mautinoa lelei sili ona mau. O loʻo faia pea mai ile aluna e faʻaaoga ai le crusting metotia, e ui lava ua amata ona aliali mai isi paʻu palasitika taugofie. O le teuteuina o fale uaina e mafai ona foliga manaia ma taugata. Mai lenei, mea moni, ua uma le manaʻomia mea, latou faia meataʻalo, mama ki, tu, faʻavaʻa, 'au, teuteuina ipu, moli ma pusa ma o latou lava lima. E i ai le tele o filifiliga mo le faʻaaogaina o auala feoaʻi, tatou taumafai e malamalama i lo latou 'eseʻese ma mafaufau i sili ona lauiloa vasega vasega.

Keyrings

Keychains atonu o le sili faigofie mea e mafai ona faia mai le le tatau ai inu uaina. Ina ia maua se teuteuga fatufatuaʻi nai lo le tausi fale, e tusa ma le lima minute. Mo galuega e te manaʻomia:

  • Faamau faʻamau ma se matasele;
  • Mama uamea;
  • Bung.

O se faʻamau e masani lava ona mimilo i le ogatotonu o le mulimuli. Ona filo lea o se mama i le matasele. O le mea moni, ua uma ona sauni le ki, ae e mafai ona e faʻaopoopoina se tamaʻi tamaʻi trinket i luga o se filifili, faʻapipi lona pito i luga i fasi ie, valivali i luga. I sili atu lavelave faʻamatalaga, uamea papatusi, lopa poʻo faʻamau o loʻo nonoa i luga o le taula faʻamau ae le i mimilo i totonu.

O nisi tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi latou te faʻaaogaina se saogalemu pine ma se matata tutusa i le iʻuga ae le o se faʻamau. Lenei e le fautuaina, aua o le a vave pa'ū ese ma ono afaina ai le e ona le ki fob. O le faʻamau i totonu o le faʻamau o le a nofo mau i le plug.

    

Faʻavae

Latou te fausiaina ni faʻavaʻa faʻavae mai uaina uaina e le o se maasiasi le tuʻuina atu o sea mea tusa lava pe o se meaalofa mo se faʻapitoa aso malolo. Mo galuega e te manaʻomia:

  • Champagne poʻo kaputi uaina;
  • Kelu;
  • Laupapa laupapa poʻo le fale laupapa.

Oe mafai ona tipiina le faʻavae oe lava pe faʻatau se taugofie, unsightly fausaga, lea i le lumanaʻi o le a le o se faʻanoanoaga e tapunia ia ma le pupula matagofie. O lea la, muamua e tatau ona e filifili poʻo le fea itu o le momoka o le a "vaʻai" i le au malo: lateral cylindrical poʻo le taʻamilosaga maualalo. O le filifiliga lona lua e faʻaaoga soʻo. Ina ia fausia se ata faʻavae mamanu ma teuteuina i le "toeititi meli", o le koroka e tatau ona tipiina i 4-5 fasi o le tutusa maualuga. Afai e taatia faʻatafa, ona lava lea na o le tipi i le afa. Ona faʻasusu ai lea o le faʻavae i le kelu ma oomiina i lalo ia anufe. O lo latou nofoaga e le tatau ona saʻo faalava pe faʻatutu. Faʻaaoga tuʻufaʻatasiga filifiliga, pe a faʻasaga i le isi auala le auala, ma le isi itu i le isi itu. O filifiliga e foliga mai o se amataga, lea e faia ai se pigtail mai mea autu, o lona uiga, e tuʻu faʻatasi i ni diagonals e lua, o loʻo tu ai i itu taumatau o le tasi. Oe mafai ona faʻaopopo se toeititi maeʻa faʻavaʻa ma se fatufatu fuifui vine, tamaʻi taga ma fusiua poʻo se tamaʻi pulou vaʻavaʻai coquettishly tautau i luga o le tulimanu. O sea ituaiga vaʻaia o le a avea ma se teuteuga fale ma ofi atoatoa i Farani Provence.

O faʻavaʻa e "oomiina" le vaega o le koroka i totonu o le faʻavae e foliga mai e felanulanuaʻi foliga. Ina ia faia ia matagofie, e tatau ona e faʻaopopoina le kelu o se ie manifinifi laupapa i luga ma se vaega tutotonu (VAEGA) i lalo o le ata. E tatau ona latou i luma o le faʻataʻavaleina o le koroka, e pei o iai ma le 3D aafiaga. O sea faʻavaʻa o le a matua ofi i totonu o le umukuka ma o le a foliga muamua i luga o le puipui.

    

Tuugalamepa

E tele auala e gaosia ai tuugalamepa mai molila. Mo le sili ona faigofie o latou, na o ipu tioata ma mea masani e manaʻomia. E naʻo le faʻatumuina o keli i le 'afa o koneteina, ma se moligaʻo manogi e tuʻu i luga i luga o lana lava uʻamea. Lenei metotia mo le "paie" leai se alofa tunoa, o lea mafaufau i le isi vasega vasega:

  • Ave 6-7 sulu ma faʻapipiʻi i latou luga o se faʻavae faataamilo;
  • E tatau ona faia ni fuataga muamua ina ia o le moligaʻo ulu sao i le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga;
  • I se faʻaopopoga, ina ia le pa'ū le vaega o le koroka, e nonoa i se lipine satin mama ma se flirty aufana.

O le tuugalamepa o loʻo teuteuina ma faʻatagata manu, tamaʻi polo, lala pisi (peʻa tu latalata i le Kerisimasi laau mo le tausaga fou). O corks mafai ona valivali i le lanu manaʻomia.

    

Meataalo

O meataʻalo manaia na faia mai i auala o taʻavale. E i ai le tele o tekinolosi faia galuega. Ina ia faia se faigofie tagata, oe mafai ona faʻapipiʻi tamaʻi lima, vae ma ua i ni vaega faapitoa. I nisi tulaga, o nei lala lima e le teuteuina ma e tuua i latou i latou uluaʻi foliga. Ma o le vaʻa taimi e foliga sili atu ona lelei. A le o lea, e mafai ona afifi i latou i ni ie poʻo ni lanu eseese o filo. E oʻo lava i palasitika sulu e talafeagai mo le faia o se gata. Taʻitasi i latou o le a avea o se vavaeʻese vaega i le vaevaega tino o le meaola. E fesoʻotaʻi faʻatasi ma nila, filifili ma faʻamau.

Ina ia faia se simaafi poʻo se tia, oe manaʻomia faʻaputu i kelu poʻo tutusa uma nila / uaea. O le tasi koroka o le a avea ma se tino tino lea e faapipii i ai vaega tipi o le isi, lea e avea o ni vae. O le isi afa o le a avea ma gaugau. Ina ia foliga le vaʻa pei o se giraffe, e tatau ona e faʻaopopo se ua ua. O nisi tamaʻitaʻi na te tusia foliga malie i luga o le tulaga povi, ona nonoa lea o le tino, ma fausia ai vaega o le tino mai filo. Ina ia faia se vaa folau, na o le kelu o ni plugs faʻatasi ma faʻapipiʻi se folau ma se pou faʻamago nifo i le ogatotonu. O le vaʻa e gaosia mai le tasi poloka na tipiina i le afa. O sea vaʻa meataʻalo e matua opeopea lava luga o le vai ma o le a tatalia sili atu ma le tasi afa i totonu o se ipu malamalama.

    

Vaa lalelei

O moli vaʻaia o Cork e faia i auala autu e lua:

  • Faakelu mea i luga o se ipu malamalama;
  • Ma fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi ia paʻu i le tasi ma le isi e aunoa ma se faʻavaʻa.

E mafai foi ona e totoina ni fugalaʻau laiti i totonu o "pu" na faia i se naifi i totonu o se mea gaugofie. Ua faigofie lava ona faʻavasega se tamaʻi togalaʻau mai ni nai palaka. O mea e mafai ona faʻapipiʻiina i tioata koneteina i auala eseese: i angles, diagonally, tuʻufaʻatasia sikuea ma faalava ma faʻasaga tūsaʻo plugs. Taʻitasi cork e muamua tipiina i le afa ma faʻapipiʻi i le tioata faʻavae ma le mafolafola itu. E mafai ona e faʻaopopoina le tuʻufaʻatasiga ma "liʻo" pe a faʻatagaina e le mamanu. O le mea autu e le o le fausiaina o va e faʻavae ai le faʻavae. Faʻapipiʻi faʻaputuga pei o le faiga o lalaga mai lala o willow. E tatau ona e galue mo se taimi umi ma faʻaeteete lava, aua o ia tu vases e masani ona "translucent" ma laina curved o le a le afaina ai le vaʻaia o le vaʻaia o le ata atoa.

Moli moli faʻasili

O se moli moli e foliga fou ma e le taua i luga o le faʻalo o se tasi o potu o fale tulimanu poʻo se tamaʻi fale. O le faʻavae o le fausiaina o sea mea teuteu e faigofie: tele corks o loʻo nonoa i luga o le faʻavae faʻavae. O lana matafaioi e mafai ona faia e filo, laina fagota, uaea, uʻamea. E masani a, e na o teutusi e faʻatupuina ai moli moli, ae o isi taimi, e tuʻu ai se tamaʻi matauila i totonu taʻitasi. I le taimi muamua, o le autu o sea tamaʻi paolo e tipiina i se naifi. I luga o le faʻavaʻa o moli tuʻu masani, e mafai ona tautau fua laina faʻamoe, pei o tioata "icicles" i faʻamaumauga tuai, pe faʻaloaloa faʻatasi ma se filo (uaea) faʻavae i le va o mama faʻavaʻa. Lenei, naʻo le miti a le tufuga e faʻaaogaina. O fualaʻau "cuff" o cork-reed o loʻo faʻaaogaina e teuteu ai pupuni felanulanuaʻi o loʻo faʻaaogaina i sitaili e faʻafeiloaʻi ai i foliga le masani ai.

    

Tusi ma Upu

O tusi e iai ni aʻafiaga 3D e faigofie lava ona fai e oe. E mafai ona latou faia laʻititi i le tele ma le pama poʻo le lapoʻa, toeititi afa afa o le tagata. E le gata i lea, o le alafapeta e mafai ona tumau, pe a fai e faʻamau i luga o le puipui, poʻo le feaveaʻi. I le vaega mulimuli, o mataitusi o le a faʻapipiʻi i le feaveaʻi faʻavae. O le fua mo le fausiaina o sea mea teuteu e matua le faigofie lava: kelu ia corks ma faʻataʻamilo faʻavae i le puipui, laupapa laupapa poʻo le mago. O sea teuteuga o le a sau ono ono mo faʻamanatuga pe a e manaʻomia le faʻaaliina o le igoa o le tagata e faʻamalo atu ai. I isi tulaga, o le alafapeti laupapa o le a teuteuina totonu, teuteuina i se tasi o ona po nei sitaili. I se faʻaopopoga, o tusi ua teuteuina i lopa, fasi ie, lopa, aufana, laulaʻau, fugalaʻau.

    

Tautaliga, asoa, asoa

Tautaliga mai lenei mea e faia i le lapotopoto foliga. E tasi le koroka e lava mo lua pe tolu paga o asoa. Tautaliga e vali pe teuteuina i tamaʻi mea. Faʻamau faʻamau i mea faʻamau e faʻaaoga ai le nila i se mata mata, pe vili ni pu i totonu ma filo se uaea i totonu ia latou. O le asoa faia i luga o le "plug i ou mafaufauga" mataupu faʻavae. Corks i totonu mafai ona avea ma autu mea pe na o se teuteu elemeni. Faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma se laina fagota. E faapipii i se nila, lea e pasi i fasi taʻitasi o le lumanaʻi asoa. E le o ni filifiliga mausali e foliga matagofie, ae o mea teuteu ma avanoa, e vaeluaina ai se lipine, se fasi lopa poʻo se filifili. Cork pendants ua teuteuina, tuu i totonu o se uʻamea faʻavae, teuteuina i lopa, aufana, iniseti faʻatusa ma mama uʻamea.

Tautaliga ma le gaogao ogatotonu, lea o le lopa o filo i le tele, foliga muamua. E le gata i lea, i ni tulaga seasea lava, o le teuteuga e tuʻuina atu i se faʻatafafā pe faʻatafafa foliga. O le koroka e tipiina i le ogatotonu ina ia mafai ona mama le tautaliga ma maua ai se mapusaga.

    

Faʻatulaga mo mea teuteu

E faigofie lava ona faia se faʻavasega mo mea teuteu mai lenei mea. Ave se fasi lapisi o le manaʻomia foliga ma kelu le fagu fagu uaina i ai. Lea itu e faʻapipiʻi o se fesili a le tagata lava ia. O lenei faʻavaitaimi tu ua faʻavaeina. O faʻamau poʻo faʻamau e faʻapipiʻi i le faʻavae o le koroka. Tautaliga, lopa, taulima o le a tautau ia i latou. O lenei tulaga e mafai ona faʻatautau i luga o le puipui pe o se faʻapitoa e mafai ona faʻapipiʻiina i tua i tua e tu saʻo i luga o le laulau. Le tutusa vaʻa, ae i laiti laʻititi, mafai ona tautau i le auala savali i lalo o ki.

    

Tu mo peni ma penitala

O le pepa tusitusi faia i auala e lua:

  • O kuleti e faʻapipiʻi i le ipu malamalama. O le tulaga o le a liua e matua tele;
  • O faʻamau e faʻapipiʻiina i se faʻataʻamilomilo / sikuea faʻavae i se tulaga tu saʻo.

O oloa na faia faʻaaogaina uma auala e foliga mai e mai le amataga. O sea tulaga e mafai ona faʻaopoopoina i se "kapeta" malulu e faia i kapipi poʻo se tagata o loʻo ia te ia ni tusi. Na faia i se faigofie tipiina lea o le pepa o le a tuʻuina i totonu. O le pito i lalo o le koroka e tatau ona omia ina ia faʻamautuina.

Laupapa laupapa

O le laupapa tusi na faia i le tutusa auala e pei o se teuteu tulaga. Pau lava le 'eseʻesega e masani ona latou taumafai e tuʻuina ia ia se faʻavae foliga: se fatu, se laʻau, se fugalaʻau. O loʻo faʻapipiʻi ata ma faʻamanatuga ile laupapa e faʻaaoga ai faʻamau masani. O se faʻaiuga muamua o le tuʻu lea o le faʻavae i totonu o se faʻata tuai.

O se laupapa fatu-foliga valiina ma se ombre aafiaga o le a foliga faigofie ae matagofie. O le pito i lalo o le teuteuga e faia i le pogisa paolo o le leo ma lemu faʻasolosolo i mama. Valivali faʻauʻu foliga foliga matagofie ma muamua.

    

Tu tulaga ese telefoni feaveaʻi

O se tulaga feaveaʻi e faia i auala autu e lua:

  • O kulupu e faʻapipiʻi faʻatasi ma faia i totonu o le "faupuega" o foliga faʻatolu tafatolu. O se tasi o ona itu o le a lagolagoina le pito i tua o le telefoni. Ina ia teu mea faigaluega i le tulaga manaʻomia i le pito i lalo, o se faʻaopoopoga plug ua faʻamau, lea protrudes laititi ma solia le geometric sao o le tuufaatasiga.
  • Tolu palaka e fusifusia faʻatasi. O se malologa loloto e tipiina i latou luga mo le telefoni. E tolu isi plugini o loʻo faʻapipiʻiina e tusa o le ogatotonu o sea "vaʻa", ae i se tulaga faʻataʻamilomilo. O le pito i lalo o le telefoni o le a ofi i totonu o le mataafi i luga o le faavae. Ma lona puipui i tua, o le a lagolagoina e le cork lagolago.

E oʻo lava i nofoa mananaia e faia i telefoni feaveaʻi e mafai ona faia mai i lenei mea. E le gata i lea, o loʻo afifiina i latou i le veloveta poʻo le paʻu, ae o ia filifiliga e tele se taimi ma taumafaiga e alu ai.

Tagata tafafao i le umukuka

O tagata e tuʻuina atu ni meaʻai vevela e faia mai i faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o loʻo faʻaaogaina i le umukuka. Ole paʻu o le la e le faʻatautaia lelei le vevela, o lea e puipuia ai le laualuga o le laulau mai le "mu". E le mafai ona e faʻaogaina ni palasitika mo nei faʻamoemoe. I lalo o le aafiaga o le vevela, o le a latou liusuavai ma pipii mau i le pito i lalo o se vevela ulo, taimi e tasi faatumuina le umukuka ma se le mafaamatalaina manogi o mu palasitika.

    

Mea teuteu o le Tausaga Fou

O le autu autu o teuteuga o le Tausaga Fou i le fale o laau Kerisimasi. Afai e faʻapipiʻi se laʻau tutotonu i totonu o le hall, lona uiga la, o potu e totoe atonu e foliga toʻatasi. Ole auala ole a sefe ai le aso. O loʻo faʻapipiʻiina i latou i se gaogaosa mageso i luga o le pepa malo. Ona teuteuina lea o le Kerisimasi laau ma le fetu pito i luga, o se pea lopa ma se pale matagofie. O tamaʻi laʻau laiti o le spruce ua faʻaofiina i totonu o pa uaea. Ona latou tuʻuina lea i totonu o se pesini o fulufulu vavae, araisa poʻo isi mea e faʻataʻitaʻi i le kiona. O le atoa auala alia i totonu o se pesini o le a teuteuina le windowsill. O se lanumeamata laʻau luga o le puipui e mafai ona faia mai corks ma se faʻava. O loʻo faʻapipiʻiina i latou i se tulaga mautu ma tuu i totonu o se faʻavae saʻo, "pupu". O le fausaga e teuteuina i se palealiʻi ma tautau i luga o le puipui. A faʻapea e faʻataʻamilo ia au i luga o se laina fagota, ona mafai lea ona faia se pale i se faitotoʻa poʻo se puipui. E faʻaopoopo teuteuina i aufana, timu, tinsel ma iila susulu. Cork tia ma 'aisa kiona o loʻo tautau i luga o le Kerisimasi faʻatasi ai ma polo, ma tuugalamepa faia i lenei mea o le a fausia ai se siosiomaga o faʻamaneta i le New Year's Eve.

    

Atavali mo teuteuga i totonu

O se atavali faia i uaina corks o se atoa faatufugaga mea faitino, lea i nisi tulaga e taʻua foi o le maualuga faatufugaga. E mafai ona e "tusia" se mapusaga, eseʻese lanu o mea e faʻaaoga i luga, o se tuʻufaʻatasia o nei filifiliga e lua, poʻo ni vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tua atu o le "liʻo" oak o loʻo faʻapipiʻi ai se "pouliuli" o laʻau, o faʻaputuga e faʻataʻitaʻi i le ogalaau, ma o laina toatasi o lala ia. I se faigofie faigofie, i luga o se tutusa talaʻaga, latou na vali ma vali. Ina ia avatu le ata i se tofo faʻapitoa, e le teuteuina i ni laina manino, ae o ni vaega eseese o le cork e valiina i le faiga o le mosaic.

    

Faaiuga

Corks mafai ona faʻaaogaina e faia floats, seevae mulivae, mitiia kapeta mitiia, faʻailoga, faʻailoga, napkin o loʻo taofia (igoa igoa) ma faʻapea foi au mo sipuni suamalie sipuni poʻo meaafale. Teuteuina o se potu mai lenei tele mea aoga o le a manaʻomia na o sina vaega o mafaufauga ma le laʻititi o faʻaopopo faʻamatalaga. E mafai ona e alu ese mai fua masani taliaina ma sau ma se faʻavae teuteuga oe lava. I soo se tulaga, o le tele o mea o le a manaʻomia, ma o le soʻona inu 'ava malosi e afaina ai le soifua maloloina, o lea i le sailiga o teuteuga felanulanuaʻi, oe le tatau ona soʻona soona' onosaʻi i uaina pati.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lina LoU Au (Iuli 2024).