Ata ma manatu mo le teuteuina o se polotito i le faiga loft

Pin
Send
Share
Send

Failautusi fautuaga

O le tali sili ona lelei ole faapipiiina o faʻamalama lautele, o le tele o malamalama faʻanatura o le a suia ai le siosiomaga. Afai e le mafai lenei mea, o le avanoa i lalo o le faʻamalama e tatau ona teuteuina i brickwork pe faʻapulupuluina i laupapa, ma le faʻamalama sill e tatau ona faʻaaogaina o se laulau pito i luga. O le lanu o faʻamalama faʻalama e mafai foi ona enaena pe uli; o le pogisa laina o le a faʻamamafaina le siosiomaga o le potu.

Faʻamaeʻaina foliga

O se vaega o le faʻamaualuga o le tuʻufaʻatasia o ituaiga talatala o piliki, sima, uʻamea. A maeʻa i totonu o se fale maualuga mo se poletito, e mafai ona tuʻufaʻatasia uma nei mea. O ie talatala e masani mo le faiga lea.

O puipui e mafai ona avea ma piliki. Uma moni maa ma maa e faʻataʻitaʻi ai piliki foliga matagofie. O luga sima e tutusa lelei le manaia. Faʻapea foi, puipui e mafai ona valivali. Wallpaper ma embossed, laupapa poʻo maʻa uiga o le a avea foi ma sili lelei faʻauma mea pe a fai o le potu puipuia mai le susu.

O le faʻaaogaina o fafie e teuteuina ai puipui o le a fesoasoani e fausia ai le leo E sili atu pe a fai o le a togafitia laupapa ma se pisia e faʻaalia ai a latou mamanu.

O maa keramika e masani ona faʻaaogaina o fola. E mafua ona o le sili lelei faʻatinoga uiga, o le eseʻese o ana filifiliga ma metotia o le faʻapipiʻiina. Faʻataʻitaʻi o laʻau poʻo maʻa i le tele o tulaga mafai ona sili atu le leaga nai lo mea masani. E mafai foi ona e faʻaogaina le laʻau poʻo se fafie mo le faʻamaeʻaina o le foloa. O le foloa mafai ona sili atu le malamalama nai lo puipui, o lenei faʻaopopo voluma i le avanoa.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se poletito i luga o le fale. O le tuʻufaʻatasia o piliki, fafie ma faʻamalama uʻamea e faʻailoa mai ai se siosiomaga tau alamanuia. O le faʻaaogaina o le vali uliuli o le laupapa mo le faʻamaeʻaina e tatalaina ai avanoa fou mo teuteuga puipui. O se lamepa e faʻataʻitaʻi i paipa ma meaafale tuai ua teuteu ai le siʻosiʻomaga.

O le taualuga i luga o le loggia i se alamanuia ituaiga e sili ona valiina i se pogisa lanu pe ufiufi i fafie. O pou ma laupapa o le a talafeagai. E mafai ona e le amanaʻia le tini, faʻasao le sima. O le taualuga paʻepaʻe masani o le a vaʻaia na o totonu o le malamalama totonu o loʻo iai elemeni maualuluga i lana ata.

O le ata i le itu taumatau o loʻo faʻaalia mai ai totonu o le polotito. O le taualuga papaʻe faʻafetaui ia faʻamalama lanu-malamalama faamalama. O pa efuefu, o brick beige ma fola malo e fausia ai se siʻosiʻomaga filemu e faʻafefiloi ma nofoa lanumumu susulu e aumaia ai le tulaga maualuga i le olaga.

Pe a atiaʻe se poloketi mo se polotito, e ao ona manatua o mea e faʻaaoga e masani ona pogisa ai poʻo ni terracotta shade mo le lipeaina ma teuteuina o le falealuga. Ae ui i lea, o le tuʻufaʻatasia o sitaili ua mafai ai ona fausiaina totonu totonu faʻatumuina i le agaga o alamanuia ma fou.

O loʻo faʻaalia i le ata se faʻataʻitaʻiga o se polotito i Khrushchev. Malamalama mamanu vaʻaia faʻaopoopo tusi i le potu. Faʻamalologa ofoofogia ma faʻataʻitaʻi o brickwork pe a teuteuina puipui faʻamatalaina le siosiomaga siosiomaga o le sitaili.

O a ituaiga o meaafale o le a ofi?

O se nofoaga sili ona lelei e malolo ai. I totonu o se potu vaiti, e mafai ona e tuʻuina se tamai laulau ma nofoa, i totonu o se isi lautele lautele, tuʻu se sofa malulu. Ole meaafale faʻafuaseʻi e lelei tele mo le fausiaina o se siʻosiʻomaga malolo ma o le a faʻamamafaina le saʻolotoga o le potualuga. Faʻatasi ai ma le tele o le malamalama masani ma le ea fou, o lenei o se sili lelei nofoaga mo i totonu o laʻau totō. O se fusi uʻamea uliuli poʻo ni fata tatala o le a faʻatagaina ai oe ona tuʻu fugalaʻau ma isi mea teuteu e aunoa ma le solia o le aotelega sitaili.

O le ata i le itu taumatau o loʻo faʻaalia ai se poletito ma se sofa laumei malu e tosina mai ai le mafaufau ma fausia ai se siosiomaga e faʻatulagaina ai oe mo se nofo lelei. O le lautele faʻamalama sill galue o se laulau pito i luga, lea e mafai ai ona sili atu le faʻaaoga lelei o le eria o se vaapiapi poletito.

O le avanoa i luga o le loggia e masani ona faʻaaogaina e faʻatulaga ai se nofoaga faigaluega. O le kesi komepiuta ma fata i luga ae faʻatagaina oe e faia se malu ofisa i luga o le poletito. E le faʻapea e sili atu le tuʻuina o ni ofu teu fale i luga o le isi puipui. O le lautele faamalama sill mafai foi ona faʻaaogaina o se pa counter pe mafai ona e faʻatauina se isi laulau mo ia.

Laititi avanoa polotito e mafai ona faʻaaoga lelei e pei ona faʻaalia i le ata i le agavale. O se laulau galue ma faʻataʻitaʻi tusi o loʻo tu i le itu vaiti, faʻatasi ma le laulau gaugau pito i luga e faʻalautele ai le faʻamalama sill, o se matagofie ma aoga tali mo se loft.

Matou te filifilia teuga mananaia

Faatasi ai ma le fesoasoani o teuteuga, oe mafai ona faamamafaina le saua o se siosiomaga siosiomaga pe faamaluluina le ea. Palanikeke ma aluga, meaafale faʻapipiʻiina, pupuni o siʻi faigofie e faʻaopoopoina le mafanafana o le fale i le potu ma fausia ai se siʻosiʻomaga malolo.

O laʻau totino i totonu o ulo keramika poʻo ulo uamea e teuteuina ai foi totonu totonu. Pusa ma atopaʻu i le taimi e tasi e avea o ni mea teuteu ma avea ma nofoaga e teu ai. O lenei taʻiala taʻiala e maua ai le ola fou i mea tuai - o tusi le gaoia, meaafale tuai ma mea faʻaaoga e foliga ofoofogia, faʻatulagaina le leo mo totonu.

E masani ona faʻaogaina moli mo teuteuga i se falealuga. O asoa o asoa o loʻo tautau, o pupula e puʻeina ai mata ma molī laulau faʻasausaualuga e faʻatosina mai ai mafaufau ia latou. O le malamalama mafanafana e faʻamamafaina lelei le lalagaina o mea ma isi mea teuteu na faʻaaogaina i teuteuga, o uiga o lenei ituaiga.

Laconic posters ma tusitusiga, ata poʻo faʻataʻitaʻi, faʻapea foi ma ata e taua tele pe a teuteuina se polotito. Faʻata teuteuga ma luga ma se uʻamea pupula foliga manaia ma vaʻaia faʻateleina le avanoa.

Manatu mo tatala balconies

I masina mafanafana, o le tatala le poletito avea ma se tasi o sili ona lauiloa nofoaga i le fale. Lenei e mafai ona faʻatulagaina se togalaau, taʻalo i luga o le eseesega o ola laʻau ma ituaiga o piliki ma sima. Mo le faʻatulagaina o se nofoaga faʻafiafiaga, e sili atu le faʻaoga o meaafale e puipuia i le susu ua fuafuaina mo le auala.

Ina ia sili atu le mafanafana o le avanoa, e tatau ona e filifilia ofu saʻo - faʻafetai i aluga, o meaafale o le a atili ai ona faʻalelei, ma o ie mafanafana mafanafana ma kapeta malulu o le a le gata e avea o se teuteuga elemeni, ae o le a faʻapea foi ona faʻafiafiaina oe i le malulu o le tau.

Aua neʻi galo e uiga i le faʻamalamalamaina o se tatala poletito - teuteu moli faʻatagaina oe e fausiaina se tulaga ese atemosifia. O pale i fafo poʻo tuugalamepa e lelei tele mo le falealuga. I lo latou malamalama, loloto pogisa paolo, ie o piliki, laupapa ma uamea o loʻo faʻaalia mai i ni auala fou, e maua ai le aulelei i lenei faiga saua.

Faʻataʻitaʻiga o totonu totonu

E masani lava mo le fausiaina i totonu o le polotito i luga o le falealuga e faapea o se siosiomaga e faamalosia ai le fatufatu, e manaia le tusia, taina o mea fai musika, tausia o laau, ma faitau iinei. Fai-mea-meaafale mea teuteuina ma ie e faʻaaogaina e faʻaaoga ai se loft-style loggia o le a atagia mai ai lagona o tagata e ana ma faʻamamafaina le tulaga ese o le siʻosiʻomaga.

O le potu vateatea tatalaina avanoa mo le faʻatinoina o le lotoa aitia mamanu. A teuteuina se laufanua poletito, oe le tatau ona soona tele le avanoa i meaafale ma teuteuga, ina ia mafai ona vaʻaia le ea sili atu saoloto.

Faletusi o ata

O se faaloaloa e fai i luga o le fale poʻo le loggia o le a avea ma se tasi o nofoaga e sili ona e fiafia iai i totonu o le potu O manatu fautuaina i le tusitusiga o le a fesoasoani e toe faʻalelei ma teuteu le avanoa i lenei itu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nifoloa- Lagona Ole Alofa (Iuli 2024).